Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
jejda a mne vyskočilo, že už len 50 DNÍ do pôrodu 😲
@nelustek no u nas to bude komplikovanejsie nakolko priatel je uplny ateista!!!!!! takze u nas tak skoro nebude krst, takze nausnicky som musela kupit......ani nemam vhodnych krstnych rodicov, lebo nikto na okoli nema birmovku alebo su rozvedeni atd atd atd.......necham to az na jar a dufam, ze nieco vymyslim, lebo aj ja, aj syn mame aj krst aj prijimanie.
este sa chcem popytat tych bab, co byvaju v okoli nitry....oplati sa ist na agrokomplex? chodili sme tam ako deti pravidelne......v sobotu sa chystame za rodinou do jelenca a nitra je po ceste!!!!!
@bv_alexandra no u nas je to velmi zlozite....pubertu riesime od deviatej triedy a tiez sme boli prisni a syn ako posledny zacal pozerat telku vecer, aj do mesta zacal chodit ako poslednyt atd atd atd.....lenze partia je partia a vychova ide bokom....viem o com pisem!!!!!! su to vecne boje a cim je clovek doslednejsi tym horsie vsetko znasa, ked sa porusuju pravidla!!!!!!
@nelustek 🙂 o tom holeni ani nehovor - pri holeni noh sa neviem zohnut kvoli brusku, tak vymyslam rozne kreacie...a pri holeni spodku zase nevidim cez brusko a pravidelne sa porezem 🙂 a presne to natieranie navyse teraz v lete da zabrat, kym sa vyhrabem z kupelky, tak som nanovo spotena 🙂 ...ale vydrzime uz nejako, sice sme coraz nemotornejsie, ale da sa to zatial zvladnut 🙂 obcas idem sama sebe na nervy...
ahoj holky! tak mám z noci zážitek... zkráceně napíšu co se tu dělo... manžel v noci začal pištět že je tu myš, tak jsem stěhovala pokoj a hledala myš.. ale ani pod skříněma jsem nic nenašla a místo myši tam byl obří pavouk, tak jsme se v pištění prohodili a zase šel manža pocákat pavouka biolitem a jak to stříknul, tak začal zase pištět on a zdrhat -ona vyběhla myš a pavouka vzala s sebou na zádech! nakonec myš vyběhla ven, ale bez pavouka toho už manža nenašel.. a tady se dostávám k jádru!!!!!!
V noci po usnutí se mi zdálo jak mi ta mrcha nohatá běží po posteli! a jak rychle!!!! no jo, jenže mě to vytáhlo z postele neskutečnym způsobem jak kdybych měla u zadku raketu!!! jediný co mě přemluvilo si zase lehnout bylo, že ve snu jsme měli malýho mezi sebou v posteli a on byl ve skutečnosti ve svý postýlce a v tom to začalo!!!! UHNALA JSEM SI POSLÍČKY!!!!! kdybych osobně neznala rozdíl mezi nimi a stahy, tak propadnu panice... ale po hodině to přestalo...
dobrý, co????
@natalii6 pôjdem pozrieť k tej tržnici ... ďakujem
@anita12 to fakt až tak? 🙂 no, tak ja si vyskúšam aj v tom obchode tú košeľu, ono je pravda, že za ten mesiac sa ešte určite zväčším.... Toto je najhoršie, kupovať veci dopredu, pritom človek ani nevie, ako bude vtedy vyzerať.....)
@zuzanazuzana my sme dali malej prepichnut uska v prvej poradni, cize mala nejako tyzden a pol. Chcela som tak co najskor, aby si ten neprijemny pocit nepamatala 🙂 a myslim, ze to bolo dobre, uska sa zahojili skoro a take male dieta este ani velmi nesibrinkuje ruckami, aj ciapocku som jej dala aby nahodou nazachytila usko a bolo to v poho a s nausnickami bola hned ina, este rozkosnejsia 😀
@marikac no ja mam o hodne väcsie prsia ale nemusi to znamenat,ze budem kojit ako pri riskovi som mala o 2 cisla väcsie a kojila som len 3 mesiace ☹ teraz by som chcela tak pol roka 🙂 uvidime.....neboj to neznamena,ze ked ti z nich nic nevyteka nemusis hned nekojit,mozno budes mat este viac mlieka ako my co nam kolostrum vyteka 😉
@natalii6 aha no a teda kedy budes vediet ako budes rodit?od coho to zavisi?ja som riska kojila 3 mesiace plne a potom som musela zacat prikrmovat lebo sa mi mlieko vytracalo a od 4 mesiaca bol na UM ☹ dufam,ze teraz budem aspon 6 mesiacov to by som bola uplne spoko 🙂 no ty si sikovna ja dnes nevladzem nic 😝 maly katastroficky tlaci na mechur a celkovo sa tlaci dolu....bola som s kamoskami na dzusik,deti sa pohrali a my sme pokecali,dobre mi to padlo a kamosky,ze mam dost nizko brucho...jedna porodila v 36tt a ze ona mala tiez take nizke brucho od 7 mesia. a ze na WC chodila stale ako ja 😒 takze snad toho to krpca prenasat nebudem a za take 4 tyzdne sa vypyta na svet 🙂
@zuzanazuzana aha, ale krst treba spravit, aby vam to napr. niekedy nevyhodila na oci.Vies Ja som pokrstena ,ale nemam prijimanie a moji surodenci maju vsetko.Proste asi to nasi pri mne odflakli a teraz sa chceme s muzom vziat popri krste malej aj v kostole a ja si to musim dorobit.Cize nauky naviac a zoziera ma to hrozne 😠
@zuzinka_26 o holeni spodku ani nevrav,mynule som vysla z vane a muz sa smial ze ako som sa oholila.Tak teraz to kontrolujem zrkadlom ci je to o.k. 😀
Chcela som sa spytat ake vecicky beriete pre drobcov do porodnice ked pojdete domov?
A ci je v pohode ked ma zubar objednal 6.9. a bude mi vrtat zub,je to predsa mesiac pred terminom a ja mam trochu strach z vrtania.Nemoze mi to napr.vyvolat pred.porod? myslim ten stres a bolest
bavite sa o holeni....to je u mna horor,mna musi kontrolovat alebo holit muz lebo by mi pozostavali mega ostrovceky a dr.by si pomyslel 😀 😀 😀
@nelustek
@zuzinka_26
@nelustek zubara sa neboj, ja tam chodim ako na klavir v tehu....ozyvaju sa mi osmicky....a prestanu...a znova....a prave dnes sa ozvali zase...tahat mi ich nebudu teraz,lebo si picham inj. na riedenie krvi a robilo by to sarapatu...ale co sa tyka vrtania, tak ti da lokalnu anestezu-ta neprechadza k babatku......

@lilly22 Ahoj,, ja idem tiež do Lv , termín mám 3. oktobra,, a tiež by ma to záujimalo či tam majú nejaký zoznam.