Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek ahoj ahoj 🙂 aj mňa tlačieva tak úplne dole, že sa ani vystrieť nemôžem - asi ako tam malý zatlačí, alebo čo 😕 a stalo sa ti to 1x?
Mňa dnes drobec nekope už od rána, už som z toho na nervy, nechápem, aj keď ho trošku postrčím, tak nič 😨 dúfam, že je všetko v poriadku ☹ ráno som na 9:00 objednaná k doktorovi, tak už aby to bolo,a hlavne nech sa drobec dovtedy pohne, inak asi letíme aj ešte teraz večer na pohotovosť do BA ☹
@wera.g este nie zajtra ju idem kupit konecne 😀 pises ze sa bojis ze ci ten ci ten prasok bude pre tvoje babo dobry ,no ale kazde babo je ine a ma inaksie citlivu pokozku my sme nastastie nemali nikdy ziadny problem a to som pouzivala aj avivaz..bez toho aby si to vyskusala nezistis ci mu to robi dobre alebo nie,ja som sa nad takym niecim pri prvom ani nezaoberala kedze som vtedy na zaidne forum nechodila 😀 dneska som si konecne vytriedila vecicky co som mala odlozene po malom lebo ich mam pomiesane aj z vatsimi cislami a normalne ma rozbolela hlava kolko toho mam a hlavne kolko toho budem musiet poprat 😠 normalne aj 3 deti by som obliekla 😀
@natalii6 aj ja mám novinku - už som sa rozhodla - bude to predsa len lovela 😀 zajtra idem do obchodu 😀
juuuj, tak to máš potom toho dosť na pranie... a tak to pranie je ešte v pohode, ja sa hlavne do žehlenia nikdy neviem dokopať 😀 A ktorej veľkosti máš najviac? Ja práve rozmýšľam, že si to všetko asi spíšem, aby som vedela čo ešte dokúpiť, lebo potom kupujem blbosti a keď sa malý narodí zistím že vlastne nič nemám 😅
@nelustek to môžu byť aj tie "cvičné sťahy", nie? že keď sa maternica pripravuje a trénuje to.. Jaj, ani mi nehovor, som hovorila aj mužovi, ten ma ukľudňuje, že malý len spí, ale keď mne sa to nezdá 😢 kopkol ma asi pred pol hoďkou, ale tak jemnúčko, že akoby ani nič.. idem do sprchy, ľahnem si a keď ani tak sa nepreberie, asi fakt letíme na tú pohotovosť ☹ a čo malá, keď si strčila, kopla ťa?
@wera.g tak dufam ze tvojmu babatku nebude vadit 😉 ja som sa prihlasila do baby klubu ci ako sa to nazyva v DM a tam mi dali knizku zo zlavami a je tam zlava aj na lovelu a este mam od nich aj tu knizku z nakupov kde mam 25% zlavu tak zajtra tam nabehnem a kupim 😉 ved to pranie nie je az taka praca ako zehlenie ale na druhej strane detske veci sa rychlo zehlia,a asi najviac mam takych od 3 do 6m a dneska ako som triedila som ziastila ze ciapok mam tolko ze do aleluja 😀 ono to netreba zase prehanat z kazdej veci si kup po 2 az 3 ks a potom mozes ked uz bude mimco na svete dokupovat a urcite podostavate aj do znamych aby si nedopadla ako ja a potom mam problem to aj kde ulozit 😀
@wera.g ano som ju zobudila a odvtedy kope stale.Ale sa mi zda ze ma zas nozicky dole.Citim hybanie az dole v podbrusku tak tam ma asi nohy.
Ale ked citic aspon pohyb tak to neni nic zle,isto.Ale ja by som sa tiez bala 😒
myslis ze to moze byt take nieco? Ja neviem pri Nelke si nic take nepamatam,ze by som mala.Ale bolo to ako keby sa brusko naplo alebo take nieco
@luckaprima poslala som ti to, prislo? 😉
@zuzanamolnarova poslala som 🙂
@misic Diky pekne, akurát som ti chcela odpísať, že som ti veľmi vďačná .... idem a spravím si objednávku na klasické štovrce, z nich mám málo 🙂, veľmi si mi pomohla zorientovať sa v tom čo mám ešte dokúpiť.
@wera.g ahoj, citam ze sa trapis, ze sa maly nehybe v brusku...ja som mala presne taky den vcera, Cely den som ju necitila a to sme chodili po navstevach, kazdy daval ruku na brusko, chcel citit kopancek a ona nic, bola som z toho riadne nervozna a uz som tiez pomyslala na pohotovost...ale potom v noci som sa zobudila na cikanie a ona sa vtedy mrvila...a dnes sa mrvi, kopka a robi hrbolceky na brusku - asi sa dnes ukazuje, ked som vcera bola taka smutna,ze sa nehybe 🙂 asi len spinkala, mozno aj tvoj ma dnes taky den ako mala nasa mala vcera.
To moja malá ma ešte nikdy nekopla...len cítim, že sa mrví a občas zapre pod pravé rebro...dúfam, že taká kľudňučká bude aj keď sa narodí 🙂
@natalii6 dúfam aj ja 🙂 aj ja som tam prihlásená, musím na tú knižku ešte pozrieť, ani som si to tam nevšimla 😅 no vlastne fakt, tie detské vecičky nie sú ako napr manželove košele, pri nich strácam nervy 😀 a zase sa budem tešiť že každou vecičkou pripravenou pre Tobiho som bližšie k momentu kedy ho budem mať v náručí 😵
tak Filipko bude mať čiapočiek a čiapočiek 😀 Ten problém s odložením mám aj ja, už teraz máme plno, ale keď konečne kúpime koberec do plánovanej detskej, tak nám pribudnú 2 skrine, tak miesta bude až až 🙂
@nelustek aj ja som tak cítila akoby mal nôžky dole, tam úplne dole ma kopkal a nakoniec bol hlavičkou dole, tak možno rukami hľadal východ 😀 Mne sa to stáva pár krát denne a čo som čítala v múdrych knihách tak by to mohli byť tie cvičné sťahy, ale neviem isto - zajtra idem k doktorovi, popýtam sa a dám vedieť 🙂
@nelustek @zuzinka_26 taaakže, už som bola na 99% percent rozhodnutá pre pohotovosť, slzy na krajíčku a drahý sa rozhodol porozprávať sa s Tobim ako chlap s chlapom a čo sa nestalo - malý začal kopkať akoby sa nič nedialo 🙂 normálne ho mm pozdravil, malý ho kopancom odzdravil, potom sa pýtal či celý deň spinká, že ani nekopne a malý sa rozkopaaal... 😀 teda... ignoruje maminku a to je ešte len v brušku 😀 každopádne už som kľudná a môžem spokojne spať 🙂
čaute baby.. konečne som Vás dočítala... no ja som odkladala balenie do pôrodnice aj žehlenie, ale včera ma začali tak bolieť kríže, že som bola za 10 min pobalená..:D.. ale nič to nebolo, potom sa to ukludnilo.. a dnes som všetko požehlila, takže to mám z krku..
@wera.g no super ze si malicky dal povedat a zacal pekne kopat, tiez by som bola nervozna...
ja som zacala s pranim cez vikend, uz ma caka kopa na zehlenie a zajtra to tipujem este na tri pracky...moj brat ked videl tie veci co viseli na susiakoch tak sa smial ze by som aj trojicky mohla obliect, no nejako sa to nakopilo...inak vecicky aj postelne pradlo, perinky aj deky sa v tej Lovele oprali super, myslim ze po vyzehleni to bude uplna parada, ta vona mi sice neprekaza, ale nie je to ani uplne podla mojich predstav, ale co uz...
Je mozne sa prihlasit do toho DM baby bonusu este kym sa babo narodi? som myslela ze tam treba nahlasovat udaje dietata...tusim mi to tak u nas povedali...a aj z Rakuska co mam prihlasku tak tam treba vypisovat udaje k babatku...
@zuzanamolnarova Tak to som rada, inak kolko ti vysla tvoja vybavicka? ja som dufala, ze sa zmestim do 250, ale vyslo to nakoniec 300. ale nechcela som setrit na tych stvorcoch prave, lebo tie MaM maju najvacsiu gramaz, t.z. najvacsia savost, tak dufam, ze budu naozaj dobre 🙂 uz sa tesim ked to pride, zacnem asi nacvicovat tir novosklady na babike 😀
@zuzanamolnarova @luckaprima nasla som tu skvelu cenu na latkove stvorce http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/kikko-b... objednam si ich aj ja....
@zuzanamolnarova nasla som tu skvelu cenu na latkove stvorce http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/kikko-b...... objednam si ich aj ja....
Dobré ránko maminy ešte spinkáte či ako?no ja išla spať o 23h a zaspala niekde po pol noci a už od 5h sa prevalujem na postely tak som išla sem už som to tam nevydržala ☹ čítam vás čo ste včera popísali,čítam,že už niektoré ste pobalené a ja nič,stále si myslím,že je ešte čas.Ako prežijeme tento týž v tých horučavach no neviem to bude strašné a tie noci zase moje muky,síce su aj teraz nepavosťou ale teraz do toho ešte to teplo ☹ Už máte pokúpené aj kočíky?ja to ešte stále odkladam že je čas.
@wera.g ahoj, aj som rozmyslala ze ci to nemoze robit rucickami,je to mozne.V noci som vobec nespala,tak sa tam tymi asi rukami rozhadzovala ze ma to hrozne bolelo.Som sa na tu bolest budila 😒 a bola som asi 4x na WC a pokazde som mala tvrde brucho.Myslela som ze sa naozaj odtial vyhrabe von 😉
Tak to som rada ze to tak dopadlo,mal sa s nim porozpravat skor 🙂 aspon ste v klude spali,ak ho ovsem neprebudil na noc k zivotu a nekopal ta tak ako ta moja mna 😀
Dobre ranko vcera sme si s muzom zajednali auto..konecne.. chlapik nam ma v tyzdni volat.Je to sice z druhej ruky nie nove,ale to mi vobec nevadi lebo je super.. a mozno sa dam aj na ten vodicak 😀
@bibi13 my sme kupili sice starsie ,ale bude nase.Mali sme lanciu a tu sme predali,lebo byvame v centre mesta a mame pod nosom vsetky obchody ba dokonca aj nemocnicu.Ale pri dvoch detoch je dobre mat auto. Len stale rozmyslam nad tym vodicakom,sa toho hrozne bojim ze by som niekoho zrazila ,alebo take nieco 😀
dobre rano 🙂
u nas boli vcera hodove helenske slavnosti,na jednom sidlisku Rozkvet,je to na kopci a hore sme sli busom bo nas bolo 7 tak ze auto nechame doma,velka chyba 😀 ked sme sli dole okolo 20 hodine,tak som uz mala dost,hovorim muzovi sot ma nech sa skotulam 😀 😀 no ale neako sme dosli,dali sprchu a prask do postele 😀 tento tyzden ma byt horuco ale mne to vobec nevadi,pojdeme na kupko,ja si sadnem na lavicku do chladku,sem-tam hodim sprchu a budem mat klud od deti,mame tu aj neter,bude mat 6 ale je krpata ako risko 🙂 no idem vas precitat,moment 😀
@nelustek aj ja budem mať staršie.. 3 ročné.. ja mám citroen C3 a teraz by som mala mať octaviu combi.. uvidíme, či sa podarí.. je to manželovo služobné auto, ktoré by sme mohli odkupiť.. je ako nová, super výbava, perfektná cena.. a vodičák by som si na tvojom mieste určite spravila.. trošku tréningu a budeš na cestách ako doma..

@misic juj ja by som vineu mohla pit na litre 😀 ale mam rada aj vodu z vodovodu len teraz ked mame novu kupelku tak uz nemame taky vysoky vodovodny kohutik ako predtym a z pohara mi tak az moc ta voda nechuti 😉 juj ze mlieka ako milka 😀 aj ja hcem ☹