Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute babubele.....odteraz vam zakazujem napisat viac ako pol stranky 😀 😀 😀 😀 kto to ma teraz precitat 😀 konecne sa ochladilo,neter ide uz domov a my posledny tyzden prazdnin budeme v klude 😎 uz sa tesim ked risko zas nastupi,bude klud a on bude medzi detickami len kto ho bude rano vodit? 😕 😀 som si zvykla byt do deviatej v pyzame a aj on 😉
@masinka ahoj,o tej teme viem aj vela veci som nasla na nete len raz sa pise tak,potom tak.....mozno skor keby je tu neaka bylinkarka 😕
@wera.g ahoj citala si knihu sumrak a vsetky sagy k tomu?skvele 🙂 mna bavia aj take knizky co su zo skutocneho zivota.....par som takych precitala ale nazov uz neviem,mala som ich z kniznice 🙂
ahojte zienky...narocny tyzden za mnou. Mala som tu od pondelka do piatka moju maminu a od piatka do dnes su u nas priatelovi rodicia...takze upratovanie, prezliekanie perin hore-dole, pranie...atd. - mam dost a tesim sa uz na klud. Mamina mi pomohla umyt okna, tak aspon s tym mam pokoj. a cely tyzden som nemusela varit ja - to bola tiez vyhoda ;) Vcera mi prvykrat hrozne opuchli nohy, normalne ma tlacili slapky a zle sa mi chodilo, bola som aj nejaka precitlivena - aj som si dvakrat porevala (ani uz neviem preco 🙂)...a za posledne dni ma kazdy den trocha pobolieva brusko ako pred menstr. - normalne mam strach, ci sa to uz neblizi..ale este mam cas, tak dufam ze nie 🙂 Vcera sa ochladilo, tak konecne bola noc prijemnejsia a aj sme si dlhsie pospali. Vy sa ako mate? Pekny zvysok vikendu prajem.
@zuzinka_26 Tak u nás ssa teda neochladilo radikálne...stále slnečno, dusno, momentálne teplota 27st....uff..celú noc na mňa fúkal ventilátor 😝
@natalii6 🙂 s tou plienko si mi pripomenula poslednu dovolenku pri mori bez klimy, tiez sme sa v noci chladili mokrymi uterakmi, dnes by bolo v noci celkom fajn, co s tyka teploty, len ta nasa trubka zase stekala ako diva a drobec kopcoval sa mi zda ze celu noc vkuse 😎 ale mam pocit ze sa otocil konecne ako ma byt hlavickou dole a teraz mi kopcuje hore nad pupkom, juuuj ako sa len tesim, dufam ze uz tak zostane lebo sa toci ako chce. A s tymi loksami mi tu robite chutky, ja som ich doma naposledy ukuchtila bez bordelu, som si povedala ze vyskusam bez podsypavania mukou, hotove cesticko som valkala priamo na linke uplne bez muky a predstav si celkom dobre sa to robilo, vobec nelepilo, plastovym valcekom a pecenie to iste ziadna spalena muka, len cisty teflon 😉 tak skus mozno si ajty usetris upratovanie muky
@zuzinka_26 tak si mala trojnasobne tazky tyzden ked pripocitame aj tie horucavy a svoj klud si si tiez velmi neuzila ze? no aspon ze ti pomohli s pracami trosku, ale aj tak si sa namakala viac ako keby tam neboli ze? predsa len okolo navstevy stale nieco riesis, tak teraz uz len pekne oddychuj este mas trochu casu a potom to pride 🙂
@zuzinka_26 ahoj,no teda takato navsteva 🙂 aj mne dnes konecne neter odisla po tyzdni,tak sa hned lahsie dycha 😀 aj u nas konecne ochladenie 🙂 no ved jasne,ze sa to uz blizi ved do terminu mas 7 tyzdnou a ak pride skor mozno len 5 tyzdnou 🙂 mna tiez ale brucho bolieva ako pri menstruacii a mavam aj,asi 3krat som mala take male nepravidelne bolesti 😕 ale tak len nech sa maternica pekne chysta 🙂 🙂
ahojte,tiez by som a rada ku vam pridala...cakame babo v oktobri,som prvorodicka a uz sa nevieme dockat! 🙂
@palcullienka ahoj a vitaj 🙂
Ahojte, ako víkendujete?My sme včera na domčeku betónovali doobeda a o 15h sme išli blahoželať na svadbu koleg. do V. Medera ja som bola už z tej cesty totálne zúfalá a malá keď sme išli dom hrozne kopala alebo čo ale poriadne to bolelo (chúďatko aj ona mala určite dosť z toho tepla a stlačenia). Bola tam aj 1 koleg. čo má mesačného chlapčeka - juj aký bol krásnučký, malilinký 😀 Večer som zaspala na gauči ale v noci som zas robila bludičku hoci bolo chladnejšie. Dnes som celý deň nervózna zo seba, všetko mi vadí, ledva som dovarila obed a upiekla tvarohový koláč ☹neviem čo so sebou a ako zvládnem Matejka sama so večera 😖
@zuzinr ja mám túto zavinovačku - červeno/bielu. Kupovala som ju cez MMB za 21,90E
http://img.mimibazar.sk/h/bs/2/110614/22/b11651...
Mám aj fusak taký stará klasika.
@wera.g mne prietoky robia od 30tt každý týždeň ako chodím na rizikovú poradňu. Zo spodu ma pozerali naposledy asi pred mesiacom keď mi tvrdlo bruško viac nič hoci teraz som dr. hvorila, že mám spodok celý opuchnutý a bolí a malú cítim hrozne dole, odpoveď bola len, že to je normálne...
Ahoj. Volam sa Sisi a moj syn sa narodil v juni 2011. Prajem ti aj babatku vela stastia!
ahoj holky, tak dnes je vydařený den 🙂.... k obědu jsme měli špenát s bramborovým knedlíkem a k tomu libový maso... Jo??? dávejte si na talíři pozor!!!! jsem kousla do masa a on tam byl kousíček kosti a zrovna jsem kousla do plomby -jak je to příjemný asi víte, ale odpoledne jsem dostala chuť na teplej pudink s piškotem a jenom jsem kousla do změklýho piškotu, tak mi normálně odpad kus toho opravenýho zubu a o tý plombě ani nemluvim.. řeže mě to do tváře jako blázen!! takže ráno volám zubařce -jestli by neměla nějaký volný termín co nejdřív... chtěla jsem jet na zubní pohotovst, ale nakonec nejedu... s výší svojí mateřský si to dovolit nemůžu... stálo by to hroznej ranec -8euro jenom cesta s poplatkem že vás vezmou.. navíc mám dojem že u nás prošlo to že si lidi budou platit i amalgánový plomby, tak by to bylo pomalu za 20euro...
@bettyx ahoj. tak ja s davidkem som mala 2rocnu variantu, rodicak mi skoncil 5.8, a 6.8 som hned nastupila na matersku dovolenku, 8tyzdnov vopred, takze mi to vyslo tak akurat 🙂 inak - ja som stale zamestnana, takze aj papier o zadost PPM som odovzdavala zamestnavatelovi (v cechach), a on to posielal na socialku... lenze este ziadne rozhodnutie mi neprislo,, tak neviem .. a som momentalne na SK, postu mi prebera sused, fungujeme tak uz cez rok, bol akotak spolahlivy, ale teraz mam dojem ze tu nasu postu nejak "flaka"... chapem, je leto, mal aj zdravotne problemy,,, ale aby sa na nieco nezabudlo... tak som sa pytala, ci zo socialky nieco posielali.. tak dik za odpoved 🙂
masinka...vypada to tak,co doktor,to iny nazor 🙂
@tun1ska ...nezavidim, mne to ochladenie celkom prospelo, konecne sa lepsie spalo a aj teraz sa ovela lepsie sedi na teraske, ked nie je taky hic. Snad pride to ochladenie aj k vam 🙂
@luckaprima 🙂 veru - okolo navstevy stale nieco treba, uz len sa vypytovat stale, ci kavu alebo nieco nechcu alebo vymyslat nejaky program pre nich...nie je to taky klud ako by som teraz potrebovala...ale pred chvilkou sme vyprevadili vsetkych a uz sme sami 🙂 tak som si vylozila nohy na terase, chlipkam nealkoholicke pivko a je mi dobre 🙂
@nelynka18 🙂 tak aj ty si mala navstevny tyzden, my uz sme ich vyprevadili vsetkych a konecne klud a sme sami a je tu ticho 🙂 ale som aj rada, lebo svokrovci nam kupili postielku s matracom (ale nezmestili sa im do auta, tak som to este nevidela). A kupili aj vankusik a perinku do postielky + obliecky, baldachyn, zavinovacku a taku supravicku - dupacky, ciapku, ponozticky, kosielku, kabatik - to uz aj doniesli, tak som sa vytesovala 🙂 a potesila som sa, lebo konecne sme nedostali nieco ruzove, ale zlte 🙂 uz mam tej ruzovej dost. Ja dufam, ze to bude uz len tych 5 tyzdnov, posledne dni mi je coraz tazsie, unavenejsie a tie bolesti v podbrusku - myslis, ze to sa maternica uz chysta?
@nelynka18 dakujem,si mila
zuzinka_26 fiha,vy uz toho mate pokupene ... vy cakate tieez dievcatko ? nejako mi neukazuje tvoj profil,tak preto sa pytam ... my mame vacsinou tiez ruzove vecicky,ale ja som dost zatazena na zelenu a taktiez fialovu 🙂
Ahojte baby, dufam ze mate za sebou skvely vikend. Ja som spokojna, mm bol prec tak som si upratala cely byt, mi to dobre padlo mat ho chvilocku len pre seba. Akurat na obedy som mala stravnika, nasi su na dovolenke tak som varila aj pre brata. Inak tu bolo dnes poobede uplne idealne pocasie, slniecko svietilo ale uz neboli take horucavy - sme sa boli prejst so psom, vonku bolo nadherne. A teraz si uzivam ten poriadok, za chvilu je tu mm a ked porozklada vsetky tasky dookola bude po poriadku 😀
@zuzinka_26 ja som tak uz musela prestat s bledomodrou 🙂 my mame postielku uz doma, a pre matrac ideme v utorok - konecne mi v piatok volali z obchodu ze je uz na sklade...tak sa tesim ako si potom postielku aspon "tak cvicne" (do spalne ju dame az ked sa bejby narodi) pekne vychystam aj s baldachynom, hniezdom, organizerom a zavinovackou...akurat paplonik s navlieckou si najmenej rocik pocka, lebo chcem aby maly najprv spal v zavinovacke a potom v spacom vaku...mam to vsetko v jednej suprave, tak sa to bude dat postupne kombinovat..
Ahojte 🙂 huráááá konečne sa nám schladilo a konečne sa mi dobre dýcha a hlavne sa nepotím vo vlastnej šťave 😀 😀 😀 tento tropický týždeň bol pre hrúúúúúza 😝 a ešte k tomu som aj nachladla z klímy z auta tak doma chrlem ale už je lepšie sirup na hrdlo pomohol 🙂
@palcullienka vitaj medzi nami 😉
@missy97231 no, neni za co.. ani jsem ti nijak neporadila.. a teda fakt ti to vyšlo bezvadně!!! to se tak povede! 🙂.. tak hodně štěstí aby bylo všechno v pohodě.. asi to ale zaznemenáš až jestli ti přijdou peníze..
@zuzinka_26 jej tak ty si toho dostala,to potesi 😵 hi no veru....mi nastasie zatial nic nedostavame,u nas je to tak ze az ked sa mimi narodi ale mama mi tiez kupila vankusik a perinu do postielky....tak si uz uzivate ticho no super....my sme konecne boli len my ja,muz,risko,dominik a havo 🙂 boli sme na vahu na ryby,tak sme troska zabili nedelu......ano ja si myslim,ze to bude tym,cim inym? 😕 ani nehovor ja sa citim tiez uz hrozne,si zavadzam
a maly ma uz uplne vsede tlaci a bolia ma krize 😒 tak ale este chvilku a mame po tom 🙂
baby citam,ze ste mali super vikend,tak som rada a aj mna potesilo,ze sa ochladilo....hned sa lepsie dycha 🙂 boli sme na vahu na rybky tak prikladam foto,ze aka uz som 😉
ahojte.......konecne super pocasie......po dlhej dobe konecne vyspata....urcite aj ostatne to tak vnimate!!!!!
este som dnes rychlo poprala potahy z kocika a vajicka kym svietilo slnko!!!!!!
vcera sme sa stihli este okupat aj v rajci na veronike....bolo super!!!!!!......na obed som varila svieckovu.....mnam mnam mnam.....2x som si dnes nabrala!!!!! ...a poobede som sa vyriadila troska v tescu....kupila som na malu par krasnych veciciek.....a sebe konecne 2 kojenecke podprdy!!!!!
@masinka no musim sa teda popytat ci aj u nas v nemocnici hned prepichuju uska, ale este som o tom nepocula!!!!!
čafte.. kokooos, to je ochladnie.. včera z hodiny na hodinu o pomaly 17 stupnov.. som bola vysmiata jak slniečko..
@jana0706 keby si sa ešte moc nudila, tak môžeš prísť poupratovať náš dom.. ja na to nemám síl.. a spravím ti aj kavičku, ked budeš chcieť.. 😀 😀 😀 😀 😀
dnes nie je horko a ja som zase ako slonica.. cítim ako sa mi koža napína.. ble.. a od štvtej ma bolia kríže, tak dufam, že su to len falošné kontrakcie.. a malý si robí v bruchu disco.. ☹

@natalii6 no ja ked som sa stahovala do tohto bytu pred tromi rokmi tak boli este vacsie horucavy ako teraz a nedalo sa vnutri ani dychat - byt je v podkrovnej streche a vsetky okna su na vychod, takze sme hned na zaciatku investovali do kvalitnej klimatizacie, a som rada, lebo sme ju naozaj doteraz kazdy rok velmi vyuzili...a da sa s nou v pripade potreby aj prikurit v zime, keby sme teraz napriklad pri babatku obcas potrebovali mat teplejsie na kupanie alebo tak...to je zvlastne ze mas pocit ze je v tej izbe teplejsie - neviem cim by to mohlo byt, mozno tym ze ste tam dali inak nabytok a vzduch nemoze uz tak prudit, ale nechce sa mi verit ze by to mohlo sposobit taku velku zmenu...