icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinr
31. aug 2011

@katuska_za
@zuzinka_26 ja periem tiez len v lovele aj nase veci, netriedim babetkovske a nase, mne pekne vonia

bv_alexandra
31. aug 2011

@zuzinr moja mala pri nastrelovani napr ani jedinú slzičku nevyronila, a celé to prespala. Preto ja sa radšej priklánam k nastreleniu
@zuzinka_26

@nelynka18 nely vdaka naštudujem skúsim tie bylinky.
Včera večer som zas nevedela čo s nou pliagou jednou, Talcid nezabral ani náznakom. 😒

katuska_za
31. aug 2011

@zuzinr ja na nase mam Ariel a som s nim maximalne spokojna pretoze vyperie aj manzelove "nehody" on sa tak vie usmudlat niekedy :D

nelynka18
31. aug 2011

@zuzinka_26 ahoj no veru deticky si vycvicia nas 😉 🙂 krasne vecicky,ja hrozne rada kupujem z bazariku,veci su ako nove a skvele ceny 🙂 inak tu deku co mas na postely,my mame na gauci 🙂 mne asi zajtra pridu posleden 2 balicky,operiem a v piatok vyzehlim....a v piatok pride moje male krstniatko,sa tesim uz som bola v obchode kik a kupila mu frajerske rifle s trickom...bude fesak 😵 inak v kik maju skvele vecicky polacnene pre krpcov aj pre nas... ja uz mam dr.vybratu ale idem jej len zavolat najskor,davam tu istu co ma risko....moja kamoska ma 2 baby a pri prvej jej dala prepichnut hned v nemocke a druhej dala asi ked mala 2 mesiace nastrelit a povedala,ze to bolo lepsie ked nastrelili,ktosi to tu uz aj spominal 🙂
@katuska_za ja pouzivam dreft sensitine a mne teda nepride ze by az tak razil,nedavas ho vela?

katuska_za
31. aug 2011

@nelynka18 neviem, nemyslim si ze davam vela... ale ja mam asi moc citlivi cuch na vsetko :D aj manzel mi to hovori tak to moze byt aj tym...

nelynka18
31. aug 2011

@katuska_za aha no mozno...ale inak ako tu uz ktosi pisal,je to aj tak jedno lebo potom sa peru vsetky veci spolu....napriklad ja som pri riskovi pouzivala tide pre nas a aj pre neho a nic sa nestalo....dala som dvojite plachanie a zehlila som a bolo to pradlo rovnake ako keby som pouzivala lovelu alebo nieco pre deti,si mylsim 🙂 a ozaj davas dvojite plachanie?lebo mozno aj preto to mne menej vonia 🙂

katuska_za
31. aug 2011

@nelynka18 nie neplacham dvojito tak to veru mozno bude aj tym.... ja chcem aspon chvilu prat krpcovi tak ako by sa malo a potom uz budem vsetko spolu ved nemozme deti takto rozmaznat potom chytia kazdu alergiu ked sa nebudu ucit od mala...

katulka74
31. aug 2011

Dobre ranko,chcem sa opytat ohladom vyberu detskej doktorky,dala by som asi tu istu co maju dcery,musim jej dopredu dat vediet alebo staci az po porode?

nelynka18
31. aug 2011

@katuska_za no ja si tiez myslim.... 🙂
@katulka74 ja si tiez davam tu istu dr.co ma risko a ja jej idem volat 🙂

zuzinka_26
31. aug 2011

@katuska_za ahoj ;) my sme teraz riesili prasok pre dospelych, lebo sme vcera rozoberali, ze viacere baby nezehlia, tak som sa pytala, aky prasok pouzivaju, ked pradlo nie je potom tvrde...pre babatko mam aj ja Lovelu 🙂 ostatne mi (ako pises) prisli moc aromaticke.

katuska_za
31. aug 2011

@zuzinka_26 jaaaj tak pootm promin... necitala som vsetko lebo uff je toho popisaneho vela. Aak po drefte netreba zehlit idem prat v nom aj ja 😀 😀 😀

zuzinka_26
31. aug 2011

@zuzinr ...tak teraz neviem, ci tam mam vobec chodit, lebo tel. kontakt na nu si viem zistit aj z internetu...ale nemam to daleko, tak tam pre istotu radsej zajdem osobne. tiez som pocula, ze ta prva navsteva byva doma, uvidime ake postupy bude mat tato doktorka. Podla toho, co pises, sa mi tiez pozdava to prepichnutie usiek priamo v porodnici, aspon bude potom pokoj. A oni jej zatial daju nejake zdravotne nausnicky?

zuzinka_26
31. aug 2011

@zuzinr ani na zaciatku si netriedila babatkovske veci od vasich veci? mne Lovela tiez velmi pekne vonia, takze mozno to tiez casom budem kombinovat, ale zatial triedim.

katulka74
31. aug 2011

nelynka18,ty koki,ved ked jej poviem do telefonu,ze budem mat dieta po tolkych rokoch,zhltne sluchadlo 🙂,dcery tam uz chodia minimalne.

zuzinka_26
31. aug 2011

@nelynka18 dakujem, aj mne sa velmi pacia - dohodli sme sa na jednom overaliku a nakoniec som toho nakupila viac 🙂 - naozaj ako nove a dobre ceny, za nove z obchody by som dala minimalne dvojnasobok ak nie viac - bol to moj prvy nakup z bazariku a celkom sa mi to zapacilo (penazenka tras sa 🙂 ) mne sa aj zdalo, ze som tu nasu deku uz niekomu videla na fotke, ale som si nepamatala komu, takze to si bola ty 🙂 ani mi nehovor o tom obchode KIK - bola som tam v nedelu a svagrina ma odtial musela tahat, lebo som chcela toho zase pokupit, asi im doplnili tovar, take krasne zateplene gatuse tam mali, aj overaliky, vselico 🙂 len ja uz tych malych veciciek mam tolko, ze som si dala zakaz kupovat, lebo to ani nevynosime.
tak uz sa teraz zamotavam s tymi nausnickami, lebo raz tak potom tak a uz neviem ako to dam spravit 🙂
baby viacere tu pisete, ze vam robili na poradni nejake stery - to na co? ja mam v piatok poslednu poradnu u mojho gyndosa a nic take mi zatial nespominal.

kucminka
31. aug 2011

@misic aj ja si to hovorím,ja tiež čakám na začiatok školského roka,keď dcéra bude v škole,tak si porobím,teraz sa jej snažím ešte venovať,keď sú prázdniny.

zuzinka_26
31. aug 2011

@katuska_za 🙂 v pohode, nic sa nedeje...ja tiez obcas nestiham vsetko citat, lebo tie strany tu pribudaju zavratnou rychlostou 🙂 🙂 ;)

kucminka
31. aug 2011

@nelynka18 dnes som sa naštvala a idem do mesta niečo popozerať ešte pre mimi,na zmrzku,proste tký pohodička deň 😉

katuska_za
31. aug 2011

@zuzinka_26 mne bude robit stery kvoli streptokokovi :( lebo ho tam kedisy objavila tak este raz nech je vsetko v knizke poriadne...

katulka74
31. aug 2011

zuzinka26.ja som obidvom svojim dceram dala prepichnut uska hned po narodeni a bolo to dobre,kamosky dali neskor a deticky si tieuska potom chytali,uz tu bolest viac vnimali,aj to hojenie

zuzinr
31. aug 2011

@zuzinka_26 no ved zavolaj doktorke a ona ti povie, mozno tam ani nebudes musiet ist.
No nausnicky by si mala mat kupene svoje, mali by byt zlate a 24 hod. pred tym ich treba namocit cele do liehu. Mne to dal do liehu manzel a ked ma prepusatli tak mi ich doniesol.

zuzinr
31. aug 2011

@zuzinka_26 nie netriedila som, samozrejme zalezi s cim ich peries, pokial su to normalne bezne veci na nosenie co mate tak to by nemalo vadit ved sa to perie a este ked to prezehlis tak by to malo stacit, aspon u nas - deti boli v pohode. Samozrejme ja som nedavala ziaden avivaz ani decky. No ale pokial by si prala nejake monterky alebo nieco take znecistene tak to by som s deckymi vecami neprala 🙂

jana86
31. aug 2011

ahojte,ja som bola vcera prvykrat na ctg.na tie pasy,lezala som tam asi 20min.a skoro som zaspala 🙂 len som cakala ze doktor ma bude aj zo spodu pozerat alebo daco a on sa ma iba opytal ako sa citim.povedala som mu ze mi velmi puchnu nohy a on ze ked mam dobry tlak tak to nic,ze je to normalne.a to bolo vsetko.kontrola o tyzden

katy2
31. aug 2011

@renatkas nemam tehu cukrovku a ten odhad vahy je pomerne presny.... aj mala bola velke babo a celkom to sedelo s odhadom... uz mi viaceri povedali, ze bude velky... do 5kg ale kedze bude porod skor, tak to bude nejake 4 kg.... 😉

katy2
31. aug 2011

@michaela18 nam maly pribral za 3 tyzdne 1200g.... Pribera strasne rychlo..... Ale vraj to nie je problem... Su aj velke babetka.... Dcera mala v 38tt 3650g, ked sa narodila... Ale normalneho porodu by som sa asi bala....

nelynka18
31. aug 2011

@zuzinka_26 no presne,ja sa uz tiez krotim a ked cosi kupim tak velkost 3-6 mesiacov pre krstna a vsak my to potom zdedime 😉 ja uz vlastne tiez nic nejdem kupovat len ak nahodou nieco krasne a za smiesnu cenu 🙂 mne robil teraz dr.v 34tt stery a bral krv......stery na rozne infekcie,streptokoka a tak(ja mam infekciu tak liecim 😒 ) a krv,kvoli zelezu,zrazanlivosti a tak....(aj na zelezo beriem tabletky) tak ti to asi porobi teraz 🙂
@kucminka takze tak to poznam ja tiez ked sa chcem odreagovat,tak zbehnem a nieco pekne kupim 🙂
@jana86 ahoj,vsetko ok?ja som na tie pasy nebola 😕 pamätam si,ze aj pri riskovi som na ne bola az ked som lezala v nemocke a vtedy mi to robili 3xdenne......ale na prietokoch mi pocuvali srdiecko tak asi preto nejedem na tie pasy,ci ako? 😕

bettyx
31. aug 2011

ahoj holky, tak jak se Vám daří???
Představte si, že se ve vsi narodil v pondělí naší známý chlapeček.. měla mít termín stejně jako já -s rozdílem asi dvou dnů a nevim jestli míň, nebo víc.... každopádně se jí narodil chlapeček v pondělí a má jen pouhých 1500gr.. to je otřes..

katuska_za
31. aug 2011

@nelynka18 mne nerobili ani tie pasy ani prietoky zatial.... tak som zvedva kedy budu robit lebo som objednana k dr az 14.9. dovtedy nic... 😕

nelynka18
31. aug 2011

@katuska_za prietoky sa robia do 38tt tak mozno toho 14teho ti sparvia 😕

zuzinr
31. aug 2011

@katuska_za u nas sa robia prietoky v poslednom mesiaci 1x za tyzden v nemocnici, tak to zavisi od kazdeho mesta a doktora, vsade to je asi inac