icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

annie626
26. feb 2011

@santerra pozdravujem manžela vtipála, stále sa neviem prestať smiať 😀

katy2
26. feb 2011

Ahojte🙂
@masinka vdaka za tabulku 🙂 poslala som do IP doplnenie
@zuzanazuzana nie si v tabulke najstarsia 😉 Mna uz tu nikto neprekona... Ale aspon v dacom vediem 😀 Inak v tehu paralen v obmedzenom mnozstve mozes....
Vitam nove tehulky 🙂

zuzanazuzana
26. feb 2011

@katy2 juj, na teba som zabudla, hihi

zuzinka_26
26. feb 2011

@lenuska20 dakujem velmi pekne 🙂 dufam, ze mi to coskoro prejde, nemam rada tieto stavy :( ale ma to aj malu vyhodu - priatel dnes poupratoval dom, nevarila som - objednal nam pizzu a vkuse mi nosi cajiky a ovocie 🙂 tu migrenu trocha poznam - moja mamina to mavala a vtedy sme jej museli dat pokoj a byt ticho.

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinka_26 no najlepšie je ticho a tma 😒 no vidíš, aspoň sa o teba pekne postaral, mne mm hovorí, že teraz aby som robila ešte čo môžem a že o chvílu začne obskakovať on mňa 🙂 ale je zlatý ako si ma stále obzerá 🙂
@katy2 🙂 vdaka

zuzinka_26
26. feb 2011

@lenuska20 tak my sme si ulohy vymenili uz od zaciatku, nenamaham sa vobec, pridem z prace, lahnem a vylozim nohy 🙂 a priatel sa stara - paci sa mi to 🙂 aj ten moj si ma obzera a pyta sa, kedy zacne brusko rast a kedy mu donesiem fotku od lekara ;)

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinka_26 hej hej to aj môj, je zlatý 🙂 ale samozrejme nič ťažké mi nedovolí dvíhať ani nič maáhavé, ale také že navariť, že ešte môžem 🙂

zuzinka_26
26. feb 2011

@lenuska20 jasne, varim aj ja...teda okrem dneska, dnes som taka slaba, ze len lezim...ale zajtra sa chystam na slepaci vyvar, mam strasnu chut a hadam ma postavi na nohy 🙂

santerra
26. feb 2011

@annie626 odkažem 😀

zuzinr
26. feb 2011

@zuzanazuzana no veru 3, sice neplanovane najprv sme sice vzdy chceli mat 3 deticky ale po druhom sme si povedali ze nam dve stacia, ale vyzera to tak ze asi nestacia 🙂

zuzinr
26. feb 2011

@heveri35 no ja pijem 2 denne normalne, bez kofeinovu nepijem ze vraj nie je dobra som pocula a doki mi hovoril ze tak max. 2 si mozem dat, ze to babetku neublizi

klajosa
26. feb 2011

@zuzanazuzana aj na mňa si zabudla 😉

katy2
26. feb 2011

pisete o kave... ma capuccino vela kofeinu?

klajosa
26. feb 2011

@zuzanazuzana moja už som sa tam našla...boooože, ja už hádam ani nevidím 😎

klajosa
26. feb 2011

@katy2 ani nie.... si myslím 🙂

katy2
26. feb 2011

capuccino su totiz moje ranajky... s mlieckom 🙂 ale odkedy som tehu som si ho nedala a dost mi chyba....

klajosa
26. feb 2011

@katy2 keď tú žienky pijú kávu.... tak nemaj výčitky pre kapučino 😉

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 @zuzinka_26 jaj normalne Vam zavidim ja by som si tiez rada len tak lahla a vylozila nohy a nemusela nic robit ale pri tich mojich sa to neda, sice Matusko uz je velky, skoro samostatny ale Natalka stale nieco chce aby som sa s nou hrala, este nevie pochopit, ze maminka by si aj rada oddychla 🙂 a to nehovorim este aj o vareni este ze nie su vyberavy a spapaju vsetko ale zato kazdy den musia mat teplu stravu (ason Nati, Matusko cez den papa v skole) ja sa vzdy tesim na vecer ked dam deti spat a je klud a mozem sa venovat sebe 🙂
ale pamatam si ze pri Matuskovi by som bola len spala a spala, hned ked som prisla z prace tak som si lahla a spala a z do vecera, manzel sa na tom vzdy smeje ked si na to spomenie, tak ja som si to odspala pri prvom tehotenstve. Tak aj vy si to uzite kym sa da, lebo ked sa drobcekobia narodia uz tolko casu na vlastne volno nebude

zuzinr
26. feb 2011

citam ze rozoberate mena pre deticky, my mame zatial prebezne vybrane pre dievcatko (mam taky pocit ze to bude dievcatko) Lucka alebo Martinka a pre chlapca Šimonko. Mne sa uz ked som cakala Natalku velmi pacilo meno Nelka ale nasi maju psa, kt. sa vola Sela takze sme to vzdali, lebo ako poznam mojho otca ten by raz Natalku (Nelku) volal Sela a Selu zase Nela 🙂 No a teraz ked Nati rozprava tak sa smejeme ked vola na psa Selu tak krici " tela " tak asi sme spravili dobre ze sme jej dali ine meno 🙂

amisa
26. feb 2011

@zuzinr ja tiez kavickujem ale take slabe zo sacku..aj lekar mi hovoril pri prvom ze to je v pohode pokial si nespravim dakeho smrtaka ci turka.
@klajosa podla mna ak je to kapucinko nie zo silneho rpesa preco nie 🙂 mnam
davno som tu nebola , tak hlasim ze som prehlasila dokiho na skor podarilo sa mi na 18.3 aspon o cosi skor

zuzinr
26. feb 2011

ahoj ja byvam tiez kusok pri nitre v Malom Lapasi, tak to sa mozno aj stretneme v nemocnici🙂 ja mam zatial termin podla vypoctu na 22.10. Komu chodis k dokimu?

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr neviem komu to patrilo, ale ja som tiež kúsok od nitry z rišňoviec, tak sa hádam aj stretneme 😉 ja si tehulkovanie budem naplno užívať až v júli, ked budem mať po štátniciach, budem sa musieť snažiť, aby som sa velmi nestresovala, aby to zle nevplývalo na drobca 🙂
@katy2 ja myslím, že capuccino by škodiť nemalo 😉

solinkarka
26. feb 2011

@lenuska20 pod na fb ☹

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 ano patrilo to tebe, len som ta tam zabudla pridat 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@solinkarka už som tam
@zuzinr 🙂 hádam budeme spolu rodiť 😉

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 no mozno sa nam to podari, ved uvidime? A koho mas zenskeho? Chodis do Nitry?

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr hej do nitry k obertovi a ty? ja myslím, že sa aspoň raz určite stretneme, ved termín máme blízko seba, tak je to dosť pravdepodobné 🙂

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 no tak to sa mozno stretneme aj u Oberta, som si aj myslela ze ci k nemu nechodis, ked si pisala ze ma dovolenku, lebo viem ze mal tento tyzden dovolenku. Ja som objednana teraz na piatok 4.3. tak som zvedava ked som tam bola pred pol rokom na preventivku tak sa ma pytal ze kedy bude tretie a ja ze uz nebude ze dve nam stacia, tak som zvedava co mi povie teraz 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr no ja som chodila na folikulometriu, lebo vravel, že ked sa nám teraz nepodarí, tak budeme budúci mesiac robiť vyšetrenia, tak nič také nebude potrebné 🙂 ten svet je teda malý 😀 ja som sa mu snažila dovolať, ale ked mi stále nikto nebral, tak som sa tam šla rovno pozrieť...v pondelok tam skočím, nech ma objedná, lebo hned mi sono určite nebude robiť. ty si už bola na sono? a vidíš tretie sa pritrafilo, lebo si trvala na tom, že nebude 😀

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 nie teraz v piatok idem prvy krat, mala by som podla MS koncit 7tt ale podla terminu splodenie by to malo byt tak medzi 5 - 6 tt tak som zvedava ci bude vidiet srdiecko. No ja ked som volala tak mi Danka povedala ze objednavaju az po 10.3. ze maju vela pacientiek ale ze ma na ten piatok nejako vsunie