icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr čožeee? to budem musieť tak dlho čakať? a ja tak dúfala, že sa tam dostanem ešte tento týždeň 😖 síce ja mám ešte čas, nám srdiečko ešte asi vidieť nebude, ešte je skoro. ale ona je velmi šikovná a niekam ma hádam strčí 😀 to by si snad už aj knižku mohla dostať 🙂

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 ale ja si myslim ze sa nikde vmestis, ved skus hned v pondelok zavolat uvidis co ti povie 🙂 No ja si ani nepamatam kedy mi dali pri Natalke knizku, viem ze prvy krat som tam bola ked som bola tiez tak v 5 - 6 tt podla sona a vtedy som ju este nedostala, neviem ci ju nedava az okolo 10tt, ale ved uvidime, hlavne aby to bolo zdrave, knizka aj tak nic nezarucuje 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr vždy ma dokázala niekam vtesnať, tak hádam sa podarí.. 🙂 tak určite knižka nič nezaručuje, ja by som hlavne čo najskôr to sono, aby som vedela, či tam bublinka je a či je v poriadku. 🙂 chodíš k nemu už dlho?

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 no asi tak 4 roky, tusim co si pamatam a uz som unho stihla aj jednu operaciu a jeden porod 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr operáciu? a čo ti bolo ak sa smiem spýtať? takže si s ním spokojná, hej? aj so starostlivosťou počas tehu? lebo ja zatial som 😉

zuzinr
26. feb 2011

@lenuska20 ano zatial som spokojna, mala som cistu na vajecniku a dost velku az tak ze mi obalovala cely vajecnik, takze mi ho museli cely zobrat a 2 roky na to som v pohode otehotnela, normalne prirodzenou cestou. Operoval ma Obert a musim povedat ze mi aj pekne zasil ranu nedal mi tam tie cvoky co v poslednej dobe davaju aj pri cisarskom ale normalne pracne ma zasil, ze mi zostala len slabulinka ciarocka 🙂 Len skoda ze sa neda vybavit k porodu, ja sice ked som rodila Nati, prisli sme do porodnice rano ked mi odtiekla plod. voda a on aj bol v nemocnici ale mal naplanovane sekcie, takze som unho nerodila ale aj tak to bol rychly porod, o pol 8 som prisla do nemocnice a o 10 uz bola mala na svete 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@zuzinr ja som tiež chcela, aby ma rodil on, ale kedže v nitre sa nedá doktor zajednať...no nevadí...on vyzerá byť taký pedant, že si dá záležať 🙂 ja tam k nemu rada chodím, je velmi príjemný a sestrička je tiež velmi milá 🙂

natalii6
27. feb 2011

dobre ranko dievcata 🙂 clovek tu chvilu nie je a tolko popisanych stran 😀 do kelu vy tak dlho vydrzite byt hore? to ja som uz o pol 8 isla spat lebo ma nenormalne boleli oci a maly nejako cudne spal lebo parx aj plakal ale nastastie len chvilku 😉
zuzinka 26 z krorej casti BA si? ja som z Ruzinova 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 dobre ranko, ja som tiez vcera isla skoro spat, zlomila ma ta teplota...ale pozeram, ze ty si dnes zase celkom zavcasu vstala 🙂 my sme sa vlastne z BA - Trnavskeho myta prestahovali do Ivanky pri Dunaji, ale pracujem v BA, takze som tam kazdy den 🙂

heveri35
27. feb 2011

dobre ranko a pekny dnik vam prajem 🙂 ja ho mat celkom pekny nebudem,bo idem do roboty ☹ Ozaj ako ste na tom vy,myslim skor moju vekovu kategoriu 🙂 ste na pn?alebo este pracujute ?

natalii6
27. feb 2011

@zuzinka_26 ahoj ja tak bezne stavam nikdy som nevedela dlho spavat 😠 a maly sa zobudil tak som musela ist hore aj tak..ked si byvala na tom Trnavskom myte tak to si nebyvala daleko odo mna 😉

natalii6
27. feb 2011

@heveri35 dobre rano aj tebe...to je skoda ze musis ist aj dneska do prace ale co uz narobis ☹

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 byvali sme na Sancovej nedaleko trznice a Zeleznicnej nemocnice 🙂 veeeelmi rusna lokalita, takze teraz si uzivame klud a ticho 🙂

lenuska20
27. feb 2011

ahojte babulky, no ja bývam v poslednom čase dlho hore a potom skoro buntoším, dnes som hore od pol 5...a už viem aj čo sú ranné nevolnosti, bolo mi strašne zle....vám tiež býva, alebo ste v tomto v pohode?
@zuzinka_26 už ti je lepšie, či stále rovnako?
@heveri35 tak nech ti to v tej práci rýchlo ujde, ved tam už dlho nebudeš chodiť 😉

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 ahojky 🙂 merala som si rano teplotu, uz nemam, ale zacala som dnes viac kaslat :( ranne nevolnosti som zatial nemala ani raz, neviem co to je - aj by som to chcela zazit 🙂 ja viem, ze ma to potom urcite prejde, ale aspon raz by som chcela vediet, ake to je 🙂

natalii6
27. feb 2011

@zuzinka_26 tak to ti verim tam sa premele aut do aleluja..oprpti tomu teraz musite mat bozsky klud 🙂 ja byvam ako je zahradnicka ked vies kde je ortopedicka poliklinika tak nedaleko nej celkom kludna oblast len keby som hned za domom nemala hudobny klub by bolo vsetko ok aj do rana tam bola daka zabava a mladez v noci kricala a rehotala sa ako keby boli niekde na samote u lesa 😠 😠 😠

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 🙂 nedavno davali v telke, ze je to najrusnejsia ulica v BA, tak som aj rada, ze sme sa prestahovali 🙂 zahradnicka ulica viem kde je, ale ortopedicka poliklinika nie - ale nevadi, viem tak cca kde byvas 🙂 juj tak to mate vikendove noci asi velmi rusne pre ten klub 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 no aspoň, že tá teplota ústupila, ten kašel hádam už nejak prejde, pôjdeš aj k doktorovi preistotu? mm mi hned hovoril, že som teda na 100% tehula 😀 lebo ked som mu prvý krát ukázala test, tak mi hovorí:,,šak ti vobec nebolo zle´´, takže mi to asi privolal 😀

natalii6
27. feb 2011

@lenuska20 dobre rano aj tebe...ja ked som bola 1x tehotna som bola stale ospala a ked som uz nemusela pracovat som kazdu chvilu spala 😉 teraz ma to zatila nechyta ale zato vecer som uz unavena a moj krpcek nechce sam spavat tak musim ist snim a to potom zaspim uz aj ja..ja nevolnosti nemama mala som asi pred necelym mesiacom asi vyse tyzdna ale to bolo aj koli tomu ze v tom obdobi by som mala mrchu a bolo mi aj na vracanie ale uz mi nic nie je a dufam ze ani nebude lebo nevolnosti nie su nic prijemne a prve tehotenstvo sa obislo tiez bez nejakych vaznejsich nevolnosti 🙂 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@natalii6 ja dúfam, že to dlho nepotrvá, lebo je to tá nepríjemnejšia stránka tehu a potom chodím cez aj cez deňnevyspatá, som jak mátoha 😀 to zle môže byť aj období ked mala byť mrcha? síce tá by mi už v podstate dávno skončila... 🙂 takže tebe je teraz úplne fajn? 😉

natalii6
27. feb 2011

@zuzinka_26 priamo na Racianskom myte by som nechcela byvat ani zadarmo ano aj ja som to videla ze tam merali hlucnost a prekrocila limity a neviem si tam predstavit ze vetrat to skor smog pustia do bytu ale co niekde ludia musia byvat 😒 ...tak teraz ked su okna zavrete sa to este da ale v lete je to o nervy...v Petrzalke maju dovolene hulakat len do 22h ale tu to akosik neplati no co mafia si moze robit co chce..sa cudujem ze take nieco dovolili postavit v blizkosti domov ale kto ma dneska peniaze moze si dovolit hocico 😠 😠 😠

natalii6
27. feb 2011

@lenuska20 tak vyzera ze ano lebo poslednu som mala 12.1 ale to uz taku slabsiu a vo Februari v obdobi kedy by som ju mala mi bolo spatne a mavala som aj take bolesti ako pri mrche...ano nastastie mne nic nie je nemam ziadne bolesti dufam ze to nezakriknem...ale su aj baby co im je zle cele tehotenstvo moja kamoska vracala az do konca tehotenstva ☹ ☹ ☹ ..tak dufam ze tebe to co najskor prejde a budes si uz len uzivat tehotenstvo 😉

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 len ja sa obavam, ze teplota sa zase vecer vrati - to tak byva, ze vecer zvykne vystupit...uvidime ako mi dnes bude a podla toho pojdem zajtra k lekarke...ale rozmyslam, ze do prace radsej nepojdem, este to radsej vylezim. no, asi ti tie nevolnosti naozaj privolal ;) mozes mu podakovat 🙂 ;) 🙂

heveri35
27. feb 2011

@lenuska20 no to dufam,ze dlho nebuedm chodit do prace,keby mi nebolo spatne tak by sa aj dalo,ale takto,ze mi je cely den tazko na zaludku,no fuj 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@natalii6 bolesti ako pri mrche som mala aj ja, ale len sem tam, ja som mala koncom januára mrchu len dva dni a teraz teda už neprišla vobec...a ešte ma aj prsia boleli, ale už je to v pohode. ale som sa dočítala, že ranné nevolnosti zvyknú bývať pri dievčatách 🙂
@zuzinka_26 to vyležanie asi bude lepšie, aby si to neprechodila, ale pekne poctivo vyliečila 😉 ja tiež rozmýšlam, že zostanem doma, ale preto, aby som nadbehla s bakalárkou a začala sa učiť na skúšky, nech potom nie som v strese...
@heveri35 a doki by ťa nevypísal? ja myslím, že by mohol, ked ti býva zle 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 nam sa tam byvalo celkom dobre, lebo je to v centre a vsade sme mali blizko...aj na ten hluk sme si casom zvykli...ale s babatkom by som tam uz nechcela byvat. Citam, ze ani Tebe zatial nebyva zle, tak som rada, ze nie som sama, lebo mi to tak pride, ze tie nevolnosti k tomu patria a ja nic.

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 ved to, radsej asi ostanem doma, aby som to neprechodila a nevratilo sa mi to o chvilku znova, musim byt teraz predsa zodpovednejsia 🙂 inak aj ja som mala na zaciatku take bolesti ako pre MS, aj prsia ma boleli...preto som si aj myslela, ze idem normalne dostat...a zrazu prekvapko 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 no ja som si to tiež tak myslela, a mrcha stále nechodila, a potom ma sem tam tak pichlo pri vaječníkoch, že som sa ani postaviť nemohla...ale celkovo som sa cítila tak inak 🙂 musíme sa teraz o seba viac starať, dávať na seba väčší pozor, takže žiadna prechodená chrípka 😉

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 ja som sa citila uplne rovnako ako pred mrchou, ja som si este aj tabletku dala, lebo ma brucho bolelo - a u mna to bolo tak, ze som si tabletku musela dat na zaciatku bolenia brucha, lebo ak som to nestihla, tak potom uz bolesti nepresli a trpela som.....tak som si potom aj nadavala, ze som zjedla Ibalgin, hadam to nijako neuskodilo.

zuzul1310
27. feb 2011

@heveri35 To áno, človek typuje a háda čo by to mohlo byť len sa nesmie nechať príliš uniesť, ja som jeden deň a noc doslova preplakala, ale potom už bolo fajn 🙂
@zuzanazuzana áno tiež Zuzana a priateľ tiež Juraj 🙂 a stým drobcom sme na tom boli rovnako, bola som presvedčená od začiatku že to bude dievčatko, ale Danuško je môj miláčik a aj keby bolo dievčatko tak sa bojím že Danka budem uprednostňovať 🙂 , ale veď uvidíme. U teba to budú ako dvaja jedináčikovia, to je super a úplne iné.
@santerra To bolo dobré 😀 😀 😀 😀 😀 😀