Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
od neskorého večera ma bolia rebrá spredu aj zozadu... :( asi dnešok len preležím ....
@katuska_za ahoj...ja uzivam zelezo a mam prave opacny problem, ze ma z neho prehana 🙂 chodim na velku aj 5 krat za den...zapijas ho velkym mnozstvom vody? a jes ho s jedlom alebo po jedle?
@katuska_za ...dakujem 🙂 budem im aj tak dookola omielat, ze mam z toho streptokoka, bude ich zo mna aj hlava boliet 🙂 no a co... 🙂
@bv_alexandra 🙂 mnam 🙂 aj my sme dnes mali chlebik vo vajicku a na to este bambino, sunku a paradajku 🙂 mnam
@katuska_za dobre ranko, ja to zelezo uzivam tiez len tak ako pride...akurat som si vcera hovorila ze musim to zacat poctivejsie brat tieto posledne tyzdne...len ja ranajkujem vacsinou mlieko, alebo vajicka, s tym sa to nema jest, a cez den si potom uz nespomeniem, tento tyzden som snad ani jedenkrat nejedla doma, stale sme niekde behali...ale teraz uz by malo byt kludnejsie, tak snad sa polepsim 🙂 inak ak mas zapchu skus zacat jest to lanove semienko a zapijat poriadnym mnozstvom vody...
@zuzinka_26 železo sa ma papať vraj hodinku pred jedlom. inak ja mam tiež z neho zápchu 🙂 snazim sa ho papať ale je pravda že pravidelne ho nejem.
Baby a ked je cisarsky 37+6 je to velmi zle, ak tam chyba 1 den do 38. Poprosim radu
@zuzinka_26 vzdy sa snazim s ranajkami ho jest a mame take medvedie salky (maju asi 400ml) tak myslim ze je to dostatocne mnozstvo tekutiny 😀 aj ja im to budem dookola omielat aj ked uz nebudu chciet pocuvat lebo radsej nech si myslia ze som cvok ako keby malo sa drobcekovi nieco stat 😠
@bv_alexandra tak take spicate brusko som hadam este ani nevidela 😀 ale krasne... 😉
inak prave som dopiekla osie hniezda, da si niekto? 😀 😀 vonaju po celom panelaku cakam kedy kto zo susedovcov zaklope 😀 😀 no uvidime ako sa budu pozdavat mojmu drahemu, len aby sa z tej zapchy pri ruzomberku cim skvor dostal a bol uz domka ☹
@katuska_za ááááá robíš chute 😀 😀 😀 ja idem piecť 2ks bábovky 😀 😀 😀 😀
@bv_alexandra jej zlaté bruško a aké špicaté 🙂
Inak dnešnú noc som pekne prespinkala ako dávno nie - keby neprišiel tatko dom o 3h ráno tak hádam aj spím do rána ale keď už som bola hore tak som sa musela ísť napapať 😀 No a za týždeň som pribrala 2kg 😝 žeby som dohnala 20kg ako pri prvom 😕
Ozaj aký máte tlak?Mne sa nejak zvyšuje - vo štvrtok som mala 120/80 a dnes 127/83 ale srdce 109 a trochu sa bojím či to nie je zle ☹
@viviem ved vravi,ze koncom druheho tyzdna mozem ist 🙂 akurat len ten caj kvoli tomu pijem ale nemam pocit,ze by neako obzvlast k tomu pomahal 😕 uvidime 🙂 tna termin vygruncujem byt a budem behat po schodoch 😀 😀
@zuzkazv no neviem si myslim,ze tam pojdem este s pupkom a vibec si to neuzijem 😒 teraz sme boli v tescu kupit svokre dar k meninam a a presli sme sa peso mame to tak 20 minut prechadzkovim krokom a mna tak strasne vsetko boli a som rada,ze uz lezim.....takze jarmok by asi s bruchom stal za prd 😉
@jani74 s tym tlakom to aj ja mam divne pretoze som mavala vzdy nizsi a v utorok na poradni ze 189/92 3x mi hmerala a on stale okolo toho sa hybal...potom po pol hodke mi ho znova zmerala a uz klesol na 139/83 a hranica je 140 vrchny....pritom som sedela a nenamahala som sa a bola som vklude a teraz mi skace raz tak raz tak 😒
ako vkladate foto sem aj ja chcem pridať a neviem alo :(
@nikolka4 dole pod okienkom kde dávaš svoj príspevok je , že "pridaj fotky" s takou spinkou 🙂
@lolko_lenka ako dobrý slepec ach jaj diky 😀
ahojte.. fuj, dneska zase horko.. ešte týžden a dufam, že porodím, lebo už mi z toho všetkého fakt hrabe.. dufam, že ste všetky v poriadku..
@katuska_za všetci mi vravia že je riadne špicaté. 🙂 🙂 🙂
Inak ak sa hovorí že iba baba uberá na kráse, tak neverím tomu že v tom brušku je chalan keby ste videli moju tvár strach a hrôza. Samý fľak. 🙂 😉
@nikolka4 aké mini brušinko 🙂
@bv_alexandra potvrdzujem, cakam babu...a vyzeram ako v druhej puberte 😀 😀 nevravim o striach....ale nech je krasna...
ozaj mas brusko spicate... 😉 😉
@marikac nestraš lebo mi máme modrú výbavičku 😀 🙂
Nikto nie je taký pahltný ako ja práve vyjedám salko :D
@bv_alexandra u nas hovori,ze ked ma zena spicate brusko caka chlapceka....tak tvar bruska ti sedi...
a mozno to bude model 😉 😉 😉
tak hadam sa lekari nemylia a videli dobre, aku ma vybavicku tam dole 😀
@bv_alexandra a to mne sa zda že mam pred sebou obr 🙂

@viviem mám excipial tak ten by som mohla nato šupnuť? 🙂