Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana 😀
@lenuska20 @lenita dakujem za mile privitanie 😉
ano byva mi zle, poobede to zacina a az do vecera mam taku tazobu na zaludku, zatial som nevracala ale niekedy uz k tomu nechyba 😝 😖 dufam, ze to coskoro prestane... Pri prvom tehu mi nebolo nic,(ked neratam 9. mesiac co ma hrozne boleli panvove kosti a vsetko okolo, lebo som vela pribrala, az 25 kg 😝 ), v 5. mesiaci som sa vytesovala, ze mi konecne vykuklo brusko a teraz ho mam uz tusim vacsie ako v 5. mesiaci 😀
jaj a este k tym menam, ak to bude chlapcek tak moj mm chce velmi Vincent 😝 alebo Vít 😝 snad mu to vyhovorim 😝
baby komu je tak zle ako mne....zaujimave, ze mi je zle vecer a nie rano
behom hodiny 3x na zachode...a to som zjedla len jogurt
@zuzanazuzana FHA TAK TO JA NEPOZNAM ABSOLUTNE!!!ja som niaka ina....
@lea1333 ale coby ina!!!!! pri prvom mi vobec nebyvalo zle, teraz pravy opak....kazdy znasa inac
@masinka Tak Držím palce aby to bol chlapček! Mne sa brat narodil na štedrý den a na 100% nebol ukrateny ani o jeden darček 🙂 Evka je pekne meno. My chceme Lauru a chlapček by bol po ockovi - Robko. Čo Už ked chlap si na tom potrpí 😉 mne bolo zle cez týždeň, ale od piatka mi je fajn, nieje mi zle, ani nemam chute. Takze žiadne príznaky. Keby som nevidela krvne testy a sono, ani neviem Že Čakám bábo 😉
ahoj holky,
Tak je to tu.. zítra má jít synek na očkování synflorixem a teď nevím jestli je to vhodný -zhostila se mě jakási cosi -určitě! celý den ležím! a jen čekám když přijde ten okamžik a pozvracim se! ani jsem nic nejedla! tentokrát si nemyslím že je to miminkem bylo mi špatně i z pachu večeře co měl manžel se synem... tak mám strach aby z toho očkování nakonec nebyl problém -když jsem usnula, tak mi vypil čaj a pak mě vzbudilo pusinkování..
taky doufám že pokud teda v sobě něco mám, tak to nebude mít vliv na miminko..
Teď se musím udržet vzhůru -ikdyž bych všechno nejradši zaspala.. malej nechce spinkat a manžel musel protože ráno musí do práce -je konec měsíce, tak má uzávěrku.. No, jsem zvědavá na to jak to spolu se Štěpínem do odpoledne zvládneme..
Přeju klidný den bez nevolností! 😉
@zuzinka_26
@lea1333
ano, v Ivanke pri Dunaji..... hned na zaciatku dediny za Metrom
Tak jsem si myslela že se z toho vyspím a ono nic.. navíc mám spodní prádlo od krve, takže začínám panikařit! vůbec nevim co mám dělat... ani se nenarovnám jak je mi od žaludku zle, takže ani ke svému dr nedojedu a doma jsem teď úplně sama se synkem. fakt bezvadná situace... nejvíc mě děsí to, že bych ani v tuhle dobu neměla měsíčky... ☹ ☹ ☹
strašně se bojím! ☹
ahojte žabky, ako sa dnes máte? 🙂
@lenita no dnes tam k nemu skočím, uvidím čo mi povie 😖 no našťastie nekrvácam a nemám ani žiadne výtoky (klop klop), ale aspoň sa na to spýtam, lebo tá bolesť je niekedy dosť silná. a ešte som chcela, že dúfam, že ten myom bude poslúchať a nebude otravovať 😉
@lila13 ti ta ka bruško vyskočilo? zlaté, ja s auž neviem dočkať kedy aj mne aj mne vyskočí 😀 a tak hádam to po treťom mesiace prejde úplne, nebude ti už zle a bdeš si tehu len užívať 🙂 a na vyhovorenie tých mien máš ešte dosť času, určite sa ti to podarí 😉
@lea1333 ked si sa pýtala na tú hnačku, ja mám dni že nejdem vôbec a potom ma to v jeden deň chytí, že idem aj 5x, ale to som mávala aj pred, takže tiež nič moc 😒
@masinka dakujem, som si povedala, ze ked ma tu objavi tak nech, raz sa to dozvie tak ci tak 😝
@lea1333 @lenuska20 no on to meno uz chcel pri prvom tehu ale ja som navrhla Jakubka a to sa mu zapacilo takze som si vydychla, tak dufam, ze to tak dopadne aj teraz, ze na poslednu chvilku sa zhodneme na nejakom spolocnom mene a mozno to bude dievcatko a nebudeme co riesit, uvidime v 20 tt 😉
a to brusko, nebolo zasa uplne ploche, nejako po prvom tehu tam zostalo, ved som 5 kg este nedala dolu 😖 😲 a vcera sme sa pochvalili svokre, ta sa velmi tesila a povedala, ze ano ze mi uz vyskocilo 😉 dufam, ze to nepojde takto dalej, lebo to potom v 9. mesiaci si budem moct lahnut a mozu ma gulat 😀 😀 😝
lenuska neboj, aj tebe vyskoci brusko a budes sa vytesovat a hladkat ho a prihovarat sa mu 😉
vy co uz mate brusko, mate ho take to klasicke tehotenske? lebo ja mam vacsie, ale zatial take huspeninove makke.
@lila13 tak tazial hladaj pre chlapca nejaké krajšie alternatívy, my mávame tiež problém sa v takýchto veciach zhodnúť...písali sme mená, ktoré sa nám obom páčia, na papier a potom sme hladali aký majú význam až nám nakoniec vyšlo jedno meno a dievčenskom sme boli už dávno dohodnutý a ked som aj navrhla, aby sme sa ešte po nejakom pozreli, tak mm rázne zamietol 🙂 a prečo dievčatko máte? ten 20tt sa zdá ešte tak daleko, ja sa bojím, že sa mi to bude strašne vliecť 😀 a tak to to bruško ti možno len tak zrazu vyskočilo a potom sa to zastaví 😉
@lenuska20 hladam, hladam 😉 ale zatial co som mu navrhla tak zamietol on 😠 😝 a dievcenske navrhuje celkom prijatelne, takze tam sa asi zhodneme 😉
neboj ani nebudes vediet ako a ubehne to, skus sa zamestnat niecim inym a nemysliet na to 😉 viem, lahko sa to pise...
a s tym bruskom dufam, ze mas pravdu 😉
@natalii6 dakujem ano som z BA Petrzalky a mam pocit, ze sme aj rovnako mlade 😉 ty si odkial?
dobre ranko dievcata a zelam pekny dnik...my ideme dneska objednat tortu pre Davidka lebo 13.3 bude mat 2 roky 🙂 😉 boze ako to rychlo ide..a dakujem vsetkym za rady ohladom tej hnacky co ma maly idem do lekarne nakupit vsetko co ste mi poradili a hlavne ten roztok lebo moj maly celkovo aj ked mu nic nie je pije malo ☹
@lea1333 ta smecta na hnacku je ucinna a mozu ju tehotne som ju uzivala ked som bola 1x tehotna 😉
@bettyx dufam ze to krvacanie nie je nieco zavazne a ze je to len chvilkove a vsetko bude ok 😉

@lea1333 😉
No ja sa nateraz rozlucim - zelam vsetkym dobru noc a krasne snicky! (Vstavam 5.45, tak uz je moj cas...) 🙂