Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za
@misic
@nelustek možno to nie všetci doktori píšu ja neviem ale mne to značí na každej poradni
@nelustek čo sa týka poriadku tiež som kedysi chodila ako bláznivá a po malej upratovala ale teraz som už imnunna. vojdem do detskej a hned aj vyjdem a zavriem za sebou dvere 😀
vy sa máte, ja by som bola rada, keby som tie všetky haky-baky prečítala... 😀 tak si len domýšľam a keď sa mi podarí niečo vylúštiť, tak som rada 😉
ahojte babulky 🙂 🙂 🙂 ako sa máte aj s bábätkami? nás dnes pustili z nemocky, už som ani nedúfala..bola som zmierená s tým, že tam ztvrdnem až do pôrodu...taaak sa vyteeešujeeem 🙂 ..dúfam, že ešte nejaké tie 2 týždne doma pobudnem, kým sa drobček výpyta na svet 🙂
ahojte holky..takze z poradne sklamana...este veru drzim pokope..nic nove ..zatial to je 37+2....ale bola som na tom CTG a mala som nepravidelne ozvy tak ma poslali este pre istotu na jedno ctg na porodne a tam rovnako nepravidelne....takze zajtra znova...ale vraj sa nemam znepokojovat...lebo maternica ok a ani ziadne kontrakcie...ale vraj je to normalne ked zena prekona nejaku virozu ci horucku co nieje moj pripad...snazim sa zachovat pokoj...mozno to bude tym ze som bola hladna ako pes a bez kavy...nemate s tym niektora skusenost?
Ahojte baby. Citam vas uz par tyzdnov aj ked som sem nepisala. Tiež čakame na oktober, no chcela by som sa vas spytat odchazda vam uz hlienova zatka? Podla popisov inych mamičiek ako ma vyzerat si myslim ze mne vcera 2krat a dnes tiež raz som nieco take na zachode objavila. Myslim ze je to skoro.. Ako vy?
Dakujem za odpovede. Bola to priesvitna gelovita hrudka do hneda trocha. Dlha asi 1,5cm. Dufam ze este aspon 2 tyzdne malinky pocka.
pisem v mene natalli6 toto je nas syncek FILIPKO..... 😉
DAKUJEME VAM 😵
baby skuste si vypocitat podla cinskeho kalendara, ci vam to bude sediet, nam by to malo, kedze asi cakame chlapceka na 99% 😀 skuste len tak pre zabavu

@nelustek no mne to tam zapisuje do príslušného riadku a potom zakrúžkuje v tom stlpci multi výsledok a ak je iný ako sa tam uvádza tak to jednoducho prepíše ale mne to od 32tt ide tak ako to je v tom stlpci