icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzkazv
21. sep 2011

@nelustek no mne to tam zapisuje do príslušného riadku a potom zakrúžkuje v tom stlpci multi výsledok a ak je iný ako sa tam uvádza tak to jednoducho prepíše ale mne to od 32tt ide tak ako to je v tom stlpci

zuzkazv
21. sep 2011

@katuska_za
@misic
@nelustek možno to nie všetci doktori píšu ja neviem ale mne to značí na každej poradni

wewe22
21. sep 2011

@zuzkazv asi je viac druhov tehu kniziek ja tam nic take nemam

nelustek
21. sep 2011

@zuzkazv tak konecne som v obraze tak naozaj tam nic nemam..som zvedava ci tam nieco napise v piatok.. a ked mas cislo 9 to je dobre?to si uz otvorena?

zuzkazv
21. sep 2011

@nelustek keď je 9 tak je to už dobre ale nemusí to znamenať že si otvorená len to že už je všetko pripravené na to aby si sa mohla otvoriť a rodiť 😉
@wewe22 no asi je viac druhov tých tehu knižiek, ale každý lekár inak robí, ja napr. nechodím na pásy vobec a ani mi nikdy nevraví krčok v cm

nelustek
21. sep 2011

@zuzkazv hned som mudrejsia 😉 ja sa ho asi na rovinu opytam ci sa otvaram alebo nie..on neviem ci by mi to povedal.vzdy nalez je v poriadku...ked ma pozera zo spodu

misic
21. sep 2011

@zuzkazv dik za odpoved a vysvetlenie, no tak to sa mi zda nejake zlozite, abo asi teraz nemam momentalne hlavu na to, sa mi teraz chce len oddychovat 😀 ale to cislo asi znamena, ze teda cipok drzi 😀

zuzkazv
21. sep 2011

@nelustek tak to by si asi mala podobné hodnoty ako ja lebo aj mne to tak vždy povie že nález je vporiadku 😉

nelustek
21. sep 2011

@zuzkazv ved uvidim v piatok 🙂 a dakujem za odpovede.
cely den som upratovala a v obyvke to neni absolutne vidiet..ked si nelka poroztahuje hracky stoji to zato 🙄

zuzkazv
21. sep 2011

@nelustek neni vôbec začo 🙂 a porozhadzované hračky nie sú bordel 😉 aspon ja sa tým vždy utešujem 😝

nelustek
21. sep 2011

@zuzkazv ja som to tiez vzdy vravela ze to neni bordel,ked som este nemala nelku.Teraz ma to hneva lebo na hracky ma predsa detsku izbu..len ked sedim pred telkou tak to sem vsetko ponosi

bv_alexandra
21. sep 2011

@nelustek čo sa týka poriadku tiež som kedysi chodila ako bláznivá a po malej upratovala ale teraz som už imnunna. vojdem do detskej a hned aj vyjdem a zavriem za sebou dvere 😀

iwky
21. sep 2011

@nelustek zrejme nie každý doktor tam zapíše to číslo .... môj mi to značí takto: C: 1-1,5 cm, mäkký, čiastočne dilatovaný, hlavička nad vchodom .... ale žiadnu hodnotu cervix skóre 🙂

misickab3
21. sep 2011

vy sa máte, ja by som bola rada, keby som tie všetky haky-baky prečítala... 😀 tak si len domýšľam a keď sa mi podarí niečo vylúštiť, tak som rada 😉

duska88
21. sep 2011

ahojte babulky 🙂 🙂 🙂 ako sa máte aj s bábätkami? nás dnes pustili z nemocky, už som ani nedúfala..bola som zmierená s tým, že tam ztvrdnem až do pôrodu...taaak sa vyteeešujeeem 🙂 ..dúfam, že ešte nejaké tie 2 týždne doma pobudnem, kým sa drobček výpyta na svet 🙂

nelustek
21. sep 2011

@duska88 A co ti bolo? Ak smiem vediet

dadusa26
21. sep 2011

ahojte holky..takze z poradne sklamana...este veru drzim pokope..nic nove ..zatial to je 37+2....ale bola som na tom CTG a mala som nepravidelne ozvy tak ma poslali este pre istotu na jedno ctg na porodne a tam rovnako nepravidelne....takze zajtra znova...ale vraj sa nemam znepokojovat...lebo maternica ok a ani ziadne kontrakcie...ale vraj je to normalne ked zena prekona nejaku virozu ci horucku co nieje moj pripad...snazim sa zachovat pokoj...mozno to bude tym ze som bola hladna ako pes a bez kavy...nemate s tym niektora skusenost?

nelustek
21. sep 2011

@dadusa26 CTG su tie pasy? nemohlo to byt zlou polohou? lezala si na chrbate?

dianap
21. sep 2011

Ahojte baby. Citam vas uz par tyzdnov aj ked som sem nepisala. Tiež čakame na oktober, no chcela by som sa vas spytat odchazda vam uz hlienova zatka? Podla popisov inych mamičiek ako ma vyzerat si myslim ze mne vcera 2krat a dnes tiež raz som nieco take na zachode objavila. Myslim ze je to skoro.. Ako vy?

nelustek
21. sep 2011

@dianap hlienova zatka ti moze odchadzat aj dva tyzdne tu pisali baby..pokial ju nemas s krvou.Mne osobne pri dcerke odtiekla zatka dva dni pred porodom ale uz hnedokrvava

misic
21. sep 2011

@dianap tak neviem, ci moze tak na viackrat odchadzat, mne odisla tesne pred porodom, asi tak 3-4hod pred porodom, bola to ako taka gelovita hrudka tmavocervenohneda velkostou asi ako vacsi orech... 😉

dianap
21. sep 2011

Dakujem za odpovede. Bola to priesvitna gelovita hrudka do hneda trocha. Dlha asi 1,5cm. Dufam ze este aspon 2 tyzdne malinky pocka.

demons
21. sep 2011
demons
21. sep 2011

pisem v mene natalli6 toto je nas syncek FILIPKO..... 😉

duska88
21. sep 2011

@nelustek ahoj 🙂 ..no ležala som kvôli tachykardii plodu

misic
21. sep 2011

@demons maly je nadherny!!! Blahozelam, nech su obaja zdravi!!! 😀 😀 😀

duska88
21. sep 2011

@demons gratulujeem 🙂

demons
21. sep 2011

DAKUJEME VAM 😵

tun1ska
21. sep 2011

@demons blahoželám...rozkošný 😉

misic
21. sep 2011

baby skuste si vypocitat podla cinskeho kalendara, ci vam to bude sediet, nam by to malo, kedze asi cakame chlapceka na 99% 😀 skuste len tak pre zabavu

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...