icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

klajosa
28. feb 2011

Baby čaute.... ako sa dnes máte? 🙂

lea1333
28. feb 2011

@zuzinka_26 a sak to nemas zase az tak daleko!!!

lea1333
28. feb 2011

@klajosa ahoj tak ako vsetky dni pred nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ty???

zuzinka_26
28. feb 2011

@lea1333 nemam to daleko, ale ja do prace chodim len obchvatom mimo mesto a k lekarovi musim celym rozbitym mestom :( ale lekar je super, nemienim ho menit. ty mas aj gyn tu v Ivanke?

klajosa
28. feb 2011

@lea1333 čau moja, ja dnes celkom pohodička. Doobeda som trocha porobila na diplomovke, fajne sa napapala... 😎 dnes mi nie je zle tak si to užívam. Mužíček prišiel z roboty skôr domov, tak sa stará o Klaudiku a ja, že si idem s vami trošku podebatiť.... 😀
A ty ako? 😉

lea1333
28. feb 2011

@klajosa ja????da sa cakame na to sono akurat som si citala recenzie na moju doktorku a skoro nas s mamou kleplo!!!!strasne ale ja s nou nemam take skusenosti ako to oni opysuju ....a dnes som si bola lahnut poobede tak mi je fajn....

klajosa
28. feb 2011

@lea1333 to vážne??? Tie recenzie asi nie sú dosť pozitívne?! Ja som tiež mala najprv hroznú lekárku a zdalo sa mi že je prefektná až po čase som zistila, a hlavne keď som vymenila doktora že aká to bola ťapa. 😠 Zdriemnuť .... jak ti fajne 😎 mne moja malá nespí na obed tak ja si tiež pri nej nemám šancu poležať... a večer už cez televízne noviny zaspím 😅

masinka
28. feb 2011

@lea1333 u lekara sa riad vlastnymi pocitmi - s tymi lrecenziami je to vzdy subjektivne - niekto sa bude stazovat ze ho lekar cpe hormonmi, druhemu sa nepaci ked doktor hormony predpisovat nechce. niektori lekari su super odbornici, ale nie su prilis zhovorcivi (napr. moj porodnik), ini ti budu rozpravat vtipy a veselo ta pri tom nechaju potratit. tak isto to bolo aj v skole - oblubenejsi boli profaci co na nas nechali cele vyucko zabavat sa ... a nic nas nenaucili 😖

dadusa26
28. feb 2011

@natalii6 🙂 ja som pri prvom chodila na kurz pre buduce maminky...bolo sedenie o porode s pritomnostou partnera...najprv nam pustili krasny porod z nejakych 80 tych rokov...muz bol nadseny...potom nam bolo vysvetlene, ze takto sa rodilo v tych rokoch v rakusku 😀 .....a ze sa mame pripravit na situaciu na slovensku..zobrat si deku ci karimatku, lebo mozme rozdychavat na chodbe na zemi z nedostatku miesta 😀 veru muzik zbledol na zvysok dna haha...nastastie na antolskej som si polezala len 2 hodiny na sale kym mi pridelili postel...sice som sa o den opat stahovala...ale viem ze posielali dalsie pacientky do ostatnych nemocnic ak nahodou bol nedostatok posteli...ale vtedy sa narodilo az 12 deti....a ozaj...pri tom pocte som veru nemala sancu na nadstandart

lea1333
28. feb 2011

@masinka ja som s nou spokojna naozaj dokonca mi dala na seba aj tel kontakt a to jej neplatim ani cent a mozem jej volat kedykolvek ja si aj myslim ze je to o sympatiach nie???a ked niekto napise ze ani mi nic nepovedala tak zase na co mame usta treba sa opytat nie???ja ked chcem nieco vediet vzdy sa jej opytam a povie mi co chcem vediet aj ludsky mi to vysvetli tak ja sa nestazujem....

lila13
28. feb 2011

waw vy ste tu toho ale popisali 😉 baby ktore mate problemy tak moc drzim palceky nech je vsetko v poriadku a nech si to tehulkovanie pekne uzivate 😉
k tym porodniciam, ked ma prepustali z porodnice tak si pamatam ako stale za mnou chodili sestricky ci uz konecne pride pre mna manzel, lebo potrebovali uz moju postel, niektore mamicky cakali na chodbe 😲 😲 😝 vtedy to islo ako na beziacom pase, sme poculi len ako kricia sestricky na seba, ze dalsiu uz posielaju hore 😲 😲 😲

@lenuska20 mas pred sebou perne dni, tak drzim palceky nech sa ti dari a hlavne ziadne stresy 😉 no skusim nech navrhne aspon 5-6 mien, tak snad uz sa potom trafime len 😝 😀 😀
@natalii6 aj u nas az od 1.marca 😉 no s tymi plienkami to aj my musime, cakam kedy bude teplo a pojdeme na to. A to musi vediet normalne s nozom a vidlickou? a vyzliekat a obliekat sa uz vie? Kubi len vyzliect ale len niektore veci, takze trenujeme, zatial to berie ako hru 😉 waw a ze od prvej noci ti prespal, tak to si mala super, my sme sa konecne vyspali asi tak po 1,5 roku 😒 a dufam, ze je uz malemu lepsie, ma aj teploty?
@masinka jej ty si ma uz doplnila do tabulky, dakujem, si sikulka 😉 ako sa inak citis? je ti uz lepsie?
@lea1333 ja som tiez rodila na Antolskej a bola som spokojna a to som nemala nikoho zazmluvneho 😉

masinka
28. feb 2011

@dadusa26 ked sa narodila Nelka (pred 4 rokmi na Antolskej), tak tam bol taky natresk, ze sme boli po tri baby na 1 izbe. Este ze ta jedna mala babo v inkubatore, inac by sme sa tam ani nezmestili. Ale aspon nam tam bolo veselo 🙂
Moja teta rodila pred 6 rokmi v Ruzinove - 11 ich tam lezalo na chodbe a na salu isli len na chvilku kym porodili dieta a sup naspat na chodbu.

masinka
28. feb 2011

@lila13 ahoj, ja sa citim celkom v pohode, aj to spinenie uz prestava, snazim sa lezat ked mi decka dovolia, citam im, vyfarbujeme, plastelinujeme.... akurat von s nimi radsej nechodim. Zajtra ideme na lyzovacku - teda tatinko bude s babami lyzovat/sankovat a ja budem dychat dobry horsky vzduch a chodit na 15 minutove prechadzky 🙂 dufam ze to dobre dopadne, nerada by som hladala v Bystrici pohotovost.

lea1333
28. feb 2011

@lila13 aj teraz to vyzera ze bude vela v oktobri...co?aspon to rychlejsie ubehne....nech uz to mame za sebou!!!

lea1333
28. feb 2011

😀 @masinka jasne ze to dobre dopadne horsky vzduch pomaha.....

lea1333
28. feb 2011

baby a viete mi povedat co to je pritomne embyonalne strukturi???? 😅

natalii6
28. feb 2011

@lila13 tak ci normalnou vidlickou a nozom to hadam nie staci aj ten detsky ale urcite musia byt deti v skolke samostatne a co sa tyka jedenia tak Davidko je taky priebercivy ze az tak neviem ako ten bude v skolke ked sa nenauci jest dovtedy 😠 ..co sa tyka vyzliekania a obliekania tak este tak pancusky si vie dat dole ale aj to az ked mu trochu pomozem 😀 😀 mame sa teda este toho vela naucit...dneska som ho dala na dietku len banan piskotku ryzu a caj a na veceru nemliecnu kasu a zatial nekakal ale ako som ti zacala pisat tak uz to bolo vonku a pekne tuhe tak zajtra dame este jeden den dietku a postupne zacnem pridavat ostatne,teplotu nemal nastastie..kupila som mu aj probiotika..dnes som bola Davidka ostrihat to ale bolo kriku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...a co sa tyka zrucnosti kazde dieta ma svoje tempo a nic sa neda urychlit len nam treba kopec trpezlivost a dufat ze v lete budu uz sikovnejsi ty nasi sikovnickovia...my sa ucime nocnikovat uz sa mi 2x aj vycikal aj z dnesnym ranom len on mi nepovie ze chce cikat alebo kakat tak je to len o nahode a musi mat pustenu rozpravku aby tam sedel 😉

natalii6
28. feb 2011

@dadusa26 ja teraz by som chcela chodit na plavanie pre tehotne mam to blizko domu tak som sa uz bola vyzvedat a potom neskor do materskeho centra cvicenie pre tehotna na fitloptach ....pri prvom tehotenstve som bola parx cvicit a potom som ochorela a uz viac som nebola a aj tak by som to vtedy nevyuzila lebo som rodila cisarskym....ja som minule citala ze je tolko teraz rodiciek ze je velky problem ich niekde umiestnit ja som bola najprv z 2 na izbe a potom ma dali do izby kde sme boli 4 ale bolo dobre sme si rozumeli a bola aj sranda 😀 😀 😀 a ked uz bol den ze som mala ist domov(na 100%som to nevedela) som uz rano bola zbalena a baby sa rehotali ze kam chcem ist a ja ze ja idem domov a basta a ked sme mali velku vizitu tak v stvrtke odvolali doktorov lebo v tom case zacali asi vsetky rodit a ked uz poobede prepustali tak zase nela kto lebo zase bolo vela porodov ale vsetko dopadlo dobre a mohla som ist konecne domov 😉 tak teraz ked je tolko rodiciek mozno ani tak dlho nedrzia ak obycajne 🙂

zuzanazuzana
28. feb 2011

Ahojte!!!!!!!!!!!
Tak uz mam konecne aj fotecku zo sona.....tehot.knizku som este nedostala, 14.3.mam kontrolu, takze uz nemusim chodit 2x do tyzdna.....ja som si vyratala termin podla kalkulacky na 6.10., ale doktor povedal, ze to bude troska neskor...okolo 13.10.....takze som v 7tt + 4 a mame 1,4cm.......dostala som dalsie lieky na zaludok, vlastne palenie zahy....lebo mavam neuveritelne bolesti v noci a aj proti zvracaniu, lebo vcera to uz bolo naozaj brutal...behom hodiny 3x na zachode, co som sa rozpravala so zachodovou misou.....a halvne klud....takze priatel momentalne umyva podlahy a ja pozeram telku....na 100% ma setri...

zuzanazuzana
28. feb 2011

@zuzanazuzana a este nieco....nie su tam dve babatka....iba jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

santerra
28. feb 2011

@14petulka88 Ahojky, ano a strašne zle, napina ma v jednom kuse, v robote sa musim premahať fest aby som neobrigala monitor PC 😀 😀 Už som vyskušala všeličo, aj zazvorový čaj ale nič z toho ☹

santerra
28. feb 2011

@zuzanazuzana Juuuuj aj ja už chcem fotočku 🙂 Aj mne by trebalo niečo proti zvracaniu, to si ho pýtala, či ti sám predpísal?

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa a už máš niečo napísané? lebo ja sa neviem rozhýbať 😅
@lila13 no ved zostanem tento týždeň doma, aby som si už niečo začala, nech to v pohode zvládam 🙂
dnes som sa na to sono preda len dostala, bublinka tam a na dalšie idem 16.3. 🙂

santerra
28. feb 2011

@klajosa Čaves, no dneska som si chcela kupiť nejake tehu gate, kedže brušinko pomaličky rastie, no jedinu ponuku co som našla boli nohavice na obrovskej gume v kaki farbe a na puky...no hrúúúúúza 😀 😀 😀

zuzanazuzana
28. feb 2011

@santerra sama som mu vravela,ake mam problemy a dal mi torecan....mne ani to zvracanie nevadi,ale som na rizikovom a dost namaham brucho a to nie je vobec dobre

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 ale čosi moja.... ešte len dnes som začala... urobila som si tie prvé strany čo sú tam prehlásenie, poďakovanie, abstrakty a obsah som si skompletizovala tak už len mi majú dosť knihy a idem na to ale písala som o tom aj bakalárku takže sa viem približne pohybovať v tej téme, tak keď budem mať knihy tak už nie je problém.... ešte potom mi treba tam výskum ale to bude tiež v pohode... 🙂

lenuska20
28. feb 2011

@klajosa no ja tiež potrebujem výskum, ale to budem robiť so školitelom a ja postupujem podla kamoškinej bakalárky, hádam mi to pomôže, a akú máš tému?
ako sa dnes máte babulky?

klajosa
28. feb 2011

@santerra 😀 😀 😀 😀 😀 juuuuj moja ale som sa zasmiala.... no tak to teda muselo byť trocha divné 😝 a to je tak s tehotenskou modou ... hrozná a strááášne drahá....ja som tak isto hľadala nohavice 50 € 😨 ... niečo také ako opisuješ ty... 😕 Ja mám jedny rifle tehotenské a nohavice také spoločenské. Ešte dobre že budeme tehotné v lete... okrem tých horúčav čo sú negatívne, tak aspoň tehu oblečenie nemusíme veľa kupovať, lebo hocijaké šatky, žabky a ideš... paráda však? 😎

klajosa
28. feb 2011

@lenuska20 Prvé kontakty a skúseností žiakov s návykovými látkami mladšieho školského veku.... si myslím že v pohode, ale mám takého školiteľa čo nemá nejaký záujem takže si všetko urobím sama...ale tiež mám kamošku čo mi pomáha takže... len nám žiť 😀 😀 😀

santerra
28. feb 2011

Babule, prosim o radu. Vo štvrtok idem na pohovor do Policajneho zboru 😀 Myslite že by som im už mala povedať že som v požehnanom stave, či je to ešte skoro? 😉