Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Baby gratulujem Vam vsetkym, prajem vam aby sa vam narodili krasne, zdrave deticky, z ktorych budete mat len radost 🙂 my sme oktober 2010 - ale to leti rychlo 🙂
@santerra no co ja viem, pokial este nie si prijata tak asi nie, ale zase aj keby ta prijali asi budes mat skusobnu dobu 3 mesiace (mozno nie) tak to uz sa asi potom neutaji a asi by to ani nebolo fer, neviem ja by som im to asi povedala mozno keby si ma vybrali este pred nastupom
@jani74 no ja si pamatam moj druhy porod, rodila so 09.07. vonku bolo teplo aspon co si pamatam, lebo sme isli do nemocnice o 7 rano a o 10 uz bola mala na svete ale na porodnej sale mi teda bola riadna zima, tak sa bojim toho ze v oktobri tam zamrznem, ja som strasne zimomriva, ja este aj v lete spavam s ponozkami 🙂
dievčence idem do hajan, prajem dobrú nôcku a pekné sníčky 😉
ozaj napadlo ma - odkedy som tehu sa mi snívajú stále sny - živé, farebné 😀 posledné 2,5r. sa mi nič nesnívalo bo nemalo kedy - ani teraz nemá a predsa 😀 😀 😀
baby ak vas to zaujima tak kuknite to to!
http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx
ahojte. Ako sa mate? Videla som tabulku... Ktora to je ta sikovna, co mozem poslat doplnujuce udaje? Necitala som dozadu, pri Davidkovi si nemozem dovolit pustit pc, je zavisly na pozerani videi a reklam- tak ho oducam., tzn.musim sa zriect pc aj ja 🙂
dobre ranko dievcence 😉 dneska sa mi podarilo nejako zavcasu vstat achhh 😠 ale to je tym ze stale musim curat a ked uz raz vstanem tak uz ostanem hore a este aj moj krpec dbneska dako skoro vstal..tak aspon mozeme ist neskorsie dat prihlasku do skolky hadam bude tak pekne ako vcera 🙂 vsetkum zo maju knizku gratulujem a tie co nanu cakaju ako ja tak nech ju co najskor dostanu ja si pre nu idem 8.3 co je za chvilu lebo tie dni idu ako blaznive..prajem co najmenej nevolnost aby ste si mohli uzivat pekny dnik 🙂
@missy97231 aj ja mam Davidka a ten tiez zboznuje reklami vtedy ako keby ani nevnimla co mu kto rozprava 😀
@lea1333 tebe sa to pomalicky blizi navsteva lekara tak sa urcite tesis ked budes vidiet baby a hlavne srdiecko 😉
inaksie baby chodite na ultrazvuk same ci beriete aj manzelov ci priatelov?ja som bola 2x z manzelom ale zatila ani raz ho nezavolal dovnutra ale som snim dohodnuta ze ked budem v 12.tt tak mam snim prist lebo vtedy uz bude vsetko dobre vidiet 🙂
@lila13 tak to si ma potesila ze maju taky pristup k detickam co su 1x v skolke len dufam ze je to vsade tak 🙂 ved leto sa blizi a ty nasi velky chlapi sa hadam vtedy uz naucia sami pytat na nocnik 😉
@zuzul1310 uz som mu kupila co mi tu niektora z Vas poradila kvapky hylac ci ako sa volaju a vcera sme uz nehnackovali tak uvidime co dneska 😉
@zuzinr nie nie knižku ešte nemám, vyzerá to na 5tt, tak nakoniec budem hádam aj novembrovka, viac budem vedieť 16.3., ked idem znova na sono, to už bude hádam aj srdiečko 🙂 neboj rýchlo ti to do piatku utečie 😉 on teda dáva knižku až v 10tt?
@jani74 wow, ale hlavne, že si to zvládla, určite aj rodina pomáhala aspoň trocha, nie? no dúfam, že nám to pôjde 🙂
a inak dobré ránko babulky 🙂
@natalii6 jej vy už budete chodiť do škôlky? 🙂 tešíte sa? inak s tým čuraním to mám aj ja tak, potom síce nachvílu ešte zadiemem, mám pocit, že som spala 2 hodiny a pritom to bola pol hodina
@santerra ja sa tiež teším, že v lete budem chodiť s brušinom, aj ked v tých teplách to bude niekedy na umretie 😀 mňa mrzí, že tento rok asi nebude dovča 😖
caute, rada by som sa k vam pridala. Podla minulotyzdnoveho sona sme v zac. 6tt a predpokladany termin porodu je 25.10. Kedze je to moje prve babo, mam milion otazok, ze ani neviem na co sa pytat skor😀
@missy97231 tabulku robila masinka. cez ip jej posli dolnujuce udaje.
ahojte dievcence. fu, zase rozdychavam rano 😅 a to musim este varit a o 10. idem dat zapisat maleho do skolky. podla mojej farby urcite nezistia, ze som tehu 😅
@lindt vitaj. kludne sa pytaj, je tu vela mamiciek co uz maju deti.
dobre ranko babulky, tak som vas docitala konecne 🙂 vcera sa mi zvysila teplota, tak mi priatel robil zabaly, cajicky, ovocie - notas som mala zatrhnuty 🙂 nastastie to preslo, dnes teplotu zatial nemam, uz len ten upchaty nos ma trapi a trocha kasel. pekny den vam prajem
@lenuska20 jej, tak ty uz mas aj fotku - super, tesim sa s tebou 🙂 ja dufam, ze dostanem zajtra.
dobre rano babule tak ako?vispinkane?ja an akurat si davam rannu kavu.uz sa mi blizi termin sona 😅 .dnes je pekne skaredo a zase straveny den v posteli!!!a vy?
aj ja Vam prajem dobre ranko, teda u mna uz pomaly obed, mala vstavala o 6 ☹ Tak uz mame za sebou ranajky, teraz som akurat zamiesila na knedlu, dnes som dostala chut na knedlu s hov.maskom a koprovu omacku a aj mala to ma rada. No a este idem rychlo povysavat, ze ked Nati pojde spat tak aj ja si trosku oddychnem, lebo poobede uz zas kolotoc, rychlo pre maleho do skoly, potom ma trening ale to s nim nastasti chodi muz, ..... neviem si to predstavit ako to bude este s tretim, len potom to bude riadny kolotoc 🙂
u nas akurat vykuklo slniecko, tak hned ma clovek lepsiu naladu a chut do prace 😀 😀 😀
@lenuska20 áno na to sono čakám aj ja, idem 16teho a tiež mi to pripadá stáááášne ďaleko 🙂 Vecičky mám ja tentokrát po Danuškovi ale ak by sme čakali princezničku tak sa neviem dočkať kupovať dievčenské veci 🙂 S tým kupovaním, hlavne nekupuj všeličo od výmyslu sveta lebo veľa vecí ani nevyužiješ. Napríklad sme vyvalili 2500 Sk za kolotoč nad postieľku s projektorom a diaľkovým a mali sme ho raz zapnutý 😀, tiež sme nevyužili ohrievačku mlieka a podobne, takže pri druhom by som bola oveľa opatrnejšia v kupovaní.
Ja som tiež študovala na SPU v Nitre Mechanizačná fakulta, Servis a opravy techniky, Ing. Som končila v 2006 🙂
@zuzinr v 2008 som išla v októbri rodiť v tenkých nohaviciach a tenkom dlhorukávovom tričku, bolo super počasie a žiadnu bundu ani nič som nepotrebovala do pôrodu aj z nemocnice som odchádzala ešte bolo super počasie slnečno a tiež som nič hrubé nepotrebovala.
Ja som tiež mala nastúpiť do novej roboty ako tehotná musela som to povedať, navyše som bola na rizikovom a tak som vyšla s pravdou von, samozrejme zmluvu som nedostala, dostala som možnosť robiť tam na dohodu ale kvôli rizikovému som to musela nechať tak. Určite to tie tri mesiace neutajíš.
Mne bola strašná zima po pôrode, počas CR to bola pohoda, bolo tam príjemne a na poOP som si vypýtala paplón a bolo super 🙂
@lindt Ahoj 🙂 užívaj si tehu 🙂 a pýtaj sa koľko chceš, určite odpovieme 🙂
@berus222 vy začnete škôlkovať od septembra? ja malého nemôžem dať do škôlky kvôli nábehu na astmu a zníženej imunite, ale aj tak by som ho nedala, kamoška má v škôlke drobca aj jedna známa a fungujú tri týždne škôlka a mesiac PNka, ja by som sa bála že bábätko by bolo každú chvíľu choré od malého a tak budeme spolu doma ešte rok a potom to skúsime so škôlkou
@klajosa dobre aj tebe nie ja nie som chora ja som sa pytala len aby som si dala nieco preventivne proti chripke ale som pn koli tomu ze pred tyzdnom spinila!a cakame na to sono ako sa fazulka vyvija... 🙂 mam kludovy rezim a sexuabstinenciu 😀 😀 😀 z coho ide priatela slak trafit ale chape to a vcera sme sa rozpravali o svadbe asi do toho prastime.... 😝

@lenuska20 ja som chodila na UKF 😉 Hlavne sa drž, nestresuj a povedz si, že ak nie teraz tak nabudúce to urobíš. Viem je to ľahko hovoriť ale tiež som si to odžila - 4r. tehotná a 5r. som začala hneď po pôrode a štátnice som robila keď mal Matej 5m. a to celé noci nespinkával.