icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

klajosa
1. mar 2011

@natalii6 ahoj. Vážne??? Dúfam, že im to dlho nevydrží lebo potom ja na obed už driemem 😵 , síce mám aspoň dlhší deň ale teraz v zime je to nuda... a večer o siedmej už spím... ta to tak 😀
čo ste dnes robili cez deň?

natalii6
1. mar 2011

@klajosa tak dneska ano ale moj drobec vstava tak okolo 7 to len dneska nejak zavcasu a aj po obede spal len hodku co on si pospi aj 2 az 3 hodky 😉 ja chodim tiez okolo 8 spavat..do obeda sme isli podat prihlasku do skolky neuspesne potom mensi nakup a prechadzka a teraz sme zase prisli z prechadzky blizko domu lebo uz bolo chladno ako slnko zaslo...a vy ste mali aky den?

natalii6
1. mar 2011

@berus222 ano hned mi riaditelka povedala ze prihlasku zoberu ale odpoved bude ze neprijali mozno keby sa uvolnilo ale to je minimalna sanca 😒

natalii6
1. mar 2011

@lindt nie je zac pekne sa tu rozrastame som zvedava kolke este pribudnu 😉

lindt
1. mar 2011

@natalii6 aj ja som zvedava na ten pocet🙂
a chcela by som sa spytat, ze kto je tu z Bratislavy?

klajosa
1. mar 2011

@natalii6 noooo, tak mi sme mali dnes celkom v pohode deň. Ráno som si poupratovala, navarila a celý deň som s menšími prestávkam písala diplomovku.... svokra bola s malou, tak som mala kopec času... ani nič zaujímavé.... a teraz ma večer tak rozboleli kríže aj podbruško, normálne som nevedela dovariť večeru... normálne som sa zľakla ... ale už mám nožky vyložené tak je lepšie 😀

zuzana_k
1. mar 2011

prajem vsetkym krasny vecer! konecne mam aj ja tehotenstvo potvrdene, dnes som bola na sono, bolo krasne vidiet akciu buduceho srdiecka, samoska, ze som tam vyronila slzy 😉 a vypytala som si fotku... takze teraz uz len verit, ze bude vsetko v poriadku 🙂 doteraz som si vas len kazdy den citala, bala som sa pridat, kym sme si neboli isti... ja som potratila v oktobri minuleho roku, potom som mala opakovane zapaly krcka maternice a prvy menzes po kyretazi som dostala az v januari, no a dalsi uz neprsiel 😀 v to sme ani nedufali, ale velmi sa tesime, ze to do toho oktobra uz snad dotiahneme. drzim nam vsetky palce a prajem krasny vecer! 😎

tinika
1. mar 2011

@zuzana_k gratulujem a tesim sa s tebou, moj gyndos fotky nedava :( ale to neva, potom sa ide v 12tt na utz inde a tam uz dostanem 🙂

lenuska20
1. mar 2011

@natalii6 zlatý, ale to je dobré, že vie hned zapadnúť do kolektívu 🙂 a tak ešte doma vydrží a potom si to v škôlke vynahradí 😉
@lindt
@lindt jamám 3 a tiež som si ich odložila 😀 no napísala som až jednu stranu, a ty? 😀

zuzanazuzana
1. mar 2011

@zuzana_k gratulujem k tehu! vela stastia

natalii6
1. mar 2011

@lindt ja som z ruzinova 🙂

natalii6
1. mar 2011

@klajosa tak len pekne odpocivaj a bolesti nech rychlo odzneju aby si sa mohla venovat nielen malej ale aj tej diplomovke 😉

zuzanazuzana
1. mar 2011

no a vcera vznikol november 2011...to znamena, ze uz sme zase troska blizsie k nasim vytuzenym babatkam!!!!!!!!

natalii6
1. mar 2011

@zuzana_k tak to ti velmi zelam a tesim sa s tebou a nech vsetko zle ta obchadza a vitaj medzi nami 🙂

lila13
1. mar 2011

uff no konecne som vas docitala 😝
vitam nove tehulky a zelam krasne a bezproblemove tehulkovanie 😉

my sme dnes tiez podali prihlasku do skolky, tiez nas neprijmu od septembra, lebo bude mat len 2,5 roka 😒 ked tak v priebehu roka kebyze sa uvolni... takze ako @natalii6 neuspesne 😒

dnes som dostala tehu knizku 🙂 takze pomalicky zacinam verit, ze som naozaj tehu 🙂 uz sa mam objednat na UZV po 12tt, lebo to nerobi on...

eronika
1. mar 2011

Ahojte, ale to tu pekne pribuda, ked som tu bola naposledy, tak sa pisala este strana 25. No, my sme uz tiez videli pekne bijuce srdiecko, a bol to nadherny pocit 🙂 - bolo to uz nieco realne, comu som doteraz ani nechcela verit. Uz nas cakaju pravidelne poradne a prvu mame 10.3.
Inak sa mame dostatocne biedne ☹ , preto som tu ani tak dlho nebola. Mam strasne nizky tlak, stale zimnice, smäd, som neustale ospata, unavena a ziadne jedlo ma nelaka, jem len nasilu kvoli drobcekovi (nastastie nevraciam), ale uz som schudla 2,5 kila. No, prezivam to horsie ako pri prvom tehotenstve a k tomu sa este stale venovat aj tej mojej princeznej, domacnosti a vareniu 🙂 🙂 🙂 Ale to urcite poznate viacere doverne 🙂 🙂 🙂
No drzim nam vsetkym palceky, aby sa nam tento prvy trimester uspesne ukoncil a skoncili aj tie "super" stavy, ktore priniesol. 🙂

stanka25
1. mar 2011

@lindt zatial som to vzdy predychala ale niekedy to uz bolo o chlp 😉

berus222
1. mar 2011

baby, na dalsiu poradnu uz mate doniest aj moc? mne nic nehovorila, ale zda sa mi, ze pri prvom som uz mala doniest v 10.tt

klajosa
1. mar 2011

@natalii6 ďakujem, si zlatá 🙂

jani74
1. mar 2011

Ahojte dievčence 😉 My sme mali dnes krásne slniečko vonku a využili sme do na doobedňajšiu aj poobedňajšiu prechádzku 🙂 Dúfam, že čoskoro už bude jar a budeme si môcť vychutnávať slnečné lúče 😀
Idem si vás prečítať bo píšete 😎

jani74
1. mar 2011

@lipsa vitaj a je to krásny príbeh s ešte krajčím koncom 😉 gratulujem a vychutnávaj si tehuľkovanie 😉

jani74
1. mar 2011

@lea1333 gratulujem, že sa priateľ umúdril 😉

lea1333
1. mar 2011

@lenuska20 no este uvidime ale asi ano...
baby vasi chlapy sa zaujimaju o tehotenstvo????
lebo neviem ci ja mam take velke naroky alebo co ale mne pride ze mojmu to je cele ukradnute.... ☹

lea1333
1. mar 2011

@jani74 ani nie.... ☹

lea1333
1. mar 2011

@berus222 ja mam doniest moc do kazdej poradne...a to budem chodit kazde 2tyz....

lea1333
1. mar 2011

@lindt ja kusok za ba ja som ivanka pri dunaji.a ty?

zuzanazuzana
1. mar 2011

@stanka25 ahoj....gratulujem k tehu.......aj ja som mala rovnaky postup ako ty......najprv iba povedal, ze to vyzera na tehotenstvo.....potom videl vacok a az minuly tyzden mi napisal , ze pulz pritomny....a odvcera mam konecne aj foto a mame uz 1,4 cm

jani74
1. mar 2011

@zuzana_k gratulujem a teším sa s tebou 😉

jani74
1. mar 2011

@berus222 ani mne zatiaľ nekázala ale tiež som nosila moč pri každej poradni pri prvom. Pri prvom mi brali aj krv teraz zatiaľ nie.

zuzinr
1. mar 2011

pocujte maminy, tie kt. ste momentalne na rodicovskej dovolenke, neviete ako to je ked sa nabehne znova na matersku? Najma co sa tyka socialky a uradu prace, ci sa potom treba ist odhlasit na urad prace z poberania rodicovskeho a ci papier kt. Vam da lekar na nastup na matersku treba zaniest zamestnavatelovi alebo na socialku? a este by ma zaujimalo ci mi matersku budu vypocitavat z toho prijmu ked som odchadzala na prvu matersku alebo z coho? Ja viem este je skoro na taketo veci ale uz zacinam pomaly mysliet aj na to 🙂