icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
14. okt 2011

@natty07 ja som ležala v 35tt v nemocke,lebo som sa začala otvárať a prišla tam jedna pani čo čakala už 8dieťa,a tá ma potešila,lebo mi povedala,že moje telo je proste tak nastavené,že deti rodím skor,že aj toto druhé určite bude pred termínom,tak uvidíme.Ona zasa na druhej strane porodila už 7detí,a že všetky do jedného prenášala.

wewe22
14. okt 2011

ahojte dnesna noc nic moc do SC tyzden a ja uz mam nocne mori ja sa tak bojim preco sa ta moja opica nechce otocit ja som normal na nerv

natty07
14. okt 2011

@kucminka Presne to asi tak bude, vsetko zalezi od nasho tela a nic s tym neurobime.

kucminka
14. okt 2011

@natty07 no uvidíme,veď tí drobci si stejne rozhodnú po svojom. 😉

peta_k
14. okt 2011

Dievcata, aj vy citite take bolesti odspodu? ja o mam uz dlho a stale sa to len zhorsuje, je to normalne?

peta_k
14. okt 2011

Inak, u nas dnes rano snezilo... Normalne strechy zasnezene 😵

lucy56
14. okt 2011

ahojte tak pridam aj ja fotku mojho anjelika, je zlatunky ,zatial este nie je nejako zly, len v noci okolo 4 sa zobudi a nechce spinkat ale do hodiny ho zvykneme ukludnit, inak aj my sme hned prvy den isli na prechadzku, v nemocke povedali ze mozme, pediatricka ze po 10 dnoch ,ale ked je pekne ako dnes na 45 min ideme aj koli slniecku,lebo ako zltackovy ho potrebuje a my mame tmavy byt kde nesvieti slnko

zuzkazv
14. okt 2011

ahojte babulky 🙂 ako sa máte? nestíham už všetko čítať, malá si vyžaduje pozornosť 😉 práve spinká pri otvorenom okne, včera sme takto začali otužovať a v nedelu sa chystáme vonku, už máme za sebou aj prvé očkovanie - malá bola statočná 😵 , riško trošku štrajkuje ale hádam si na to že má sestričku rýchlo zvykne. Baby čo plne dojčíte ako často prikladáte malé? ja sa snažím udržať aspoň tie 2hodinové intervaly, vy ste na tom ako??
@peta_k jéééj že sneh - to mi pripomína že nemám zimné topánky 😒

zuzkazv
14. okt 2011

@nelustek ahoj moja no verím ti že si z toho nervózna, neboj ešte maximálne týžden a malá je už pri tebe, aj ked viem že ti to teraz pripadá ako večnosť, tvojej malej je proste v brušku tááák dobre 😵
@katuska_za držím vám všetkým palce, presne ako píšeš veľa lásky v rodine všetko prekoná , veľa síl prajem

tinika
14. okt 2011

@zuzkazv my uz mame čizmy :D ale este vetrovku oteplovaky a overal treba

lucy56
14. okt 2011

@zuzkazv ja sa snazim tiez dodrziavat tie 2 hodinove intervaly, teda cez den sa mi to dari ale v noci maly spi, tak ho nebudim koli papaniu, to vydrzi aj tri hodiny a aj tak mam menej mlieka v noci

dadusa26
14. okt 2011

pre katusku ...ach jaj..babulo male...neviem ako sa to prejavuje u takychto malinkych deti, ale drzim vam palce aby ste nasli vela sily na toto narocne obdobie...

zuzkazv
14. okt 2011

@lucy56 no ja mám práve v noci problém že sa malá aj po 1 hodine zobudí a nudí sa tak pýta jesť aj ked viem že hladná nieje no len neviem čo s nou mám v noci robiť, cez deň sa poprechádzame po byte a tak

zuzkazv
14. okt 2011

@tinika ja som zistila že rifle pôvodné už neoblečiem 😕 takže potrebujem všetko všetko nové ma ide poraziť keď si predstavím tie dnešné ceny 😖

misic
14. okt 2011

@bettyx bud rada, ze je po nej KONECNE!!! Nerob si vycitky, bola to mys, bohuzial a ta do bytu nepatri, bud rada, ze si sa jen zbavila a teraz hura vsetko vycistit a dufat, ze nepride miesti nej dalsia!!! ☹ drzim palce 🙂

misic
14. okt 2011

@katuska_za Gratulujem Matuskovi k skvelej maminke a celej rodinke, urcite mu s vami bude super, ked sa vies takto hrdinsky k tomu postavit. Urcite vam dam Matusko este viac lasky ako ine zdrave deticky, lebo tieto deti su mimoriadne citlive a laskyplne. Drzim vam palce, aby ste vsetci tuto situaciu zvladli a tesili sa z drobceka!!! 🙂 🙂 🙂

dadusa26
14. okt 2011

@nelustek ahoj...neboj..nejak musi ist von ....aj ked to cakanie je ovela horsie ako samotny porod....ja som nervozna aj teraz po prichode z nemocky...moj tazko vybudovany rezim je v haji 😎 syn ma ignoruje...a reve ako pavian co predtym nerobil, takze malu casto zobudi..aj som mu hned z prichodu capla..veru moc som ten 1 den doma nezvladla...cakal ma tu bordel jak v tanku..este ze som mesiac pred porodom upratovala ako blbec 😀 ....ale sme stastni.a zatial hlavne zdravi....ja som sa bala aby babo nemolo moc velke, kedze nam hrozili...a na 40 tyzden bola malinka....takze vytlacit ju nebolo problem....mrzi ma len ze som nestihla porodit do babieho leta...lebo kym som vsetkych vcera nababusila ze ideme von...presla hodina a veru som sa riadne zapotila 😀 asi sa jej do tej zimy nechce ked u teba je tak teplucko..kazdopadne na teba myslim

misic
14. okt 2011

SDobre ranko, teda uz poludnie vam zelam.
Tak my sme malu vcera prestahovali, v izbicke sa jej paci, neprotestovala, ze ma spat inde aj baldachyn sa jej zapacil, citi sa ako princezna 😀 vecer som sice bola pri nej az kym nezaspala a potom sme nechali v byte pootvarane dvere ku nam aj zapalene male svetielko keby nahodou chcela prist ku nam, alebo by zacala daco kricat ci plakat. Ale pekne spala celu noc. Akurat pred pol6 rano zacala kricat, ze kde ma nocnik, ta som letela ku naj aj po nocnik, tak sa pekne vycikala ale bohuzial uz nezaspala. No a uz aj v noci sa mi zdala akasi teplucka aj rano a veru som ju zmerala a mala okolo 6 a mala 37,2 tak som ju ani do skolky nedala, lebo to zvykne ist hore a veru okolo 8 ked som ju merala uz mala 37,8 ☹ taka som unavena, by som si rada pospala ☹ ale no co uz... Ani k lekarke sme nesli, pretoze ani nesopli ani nekasle, v podstate je spokojna, akurat ta teplota... Mozno telo bojuje s nejakou virozou... uvidime. Tak jej zatial davam na teplotu Nurofen a preventivne Cebion a este som uvarila zazvorovy caj... hadam si aspon trochu chlipne...
No takze sa trochu liecime...
Za oknom svieti slniecko ale je zimaaaa 😒 skoda....

tinika
14. okt 2011

@zuzkazv ja som na tom bola podobne a este 2m nosila tehu nohavky :D

zuzkazv
14. okt 2011

@tinika po prvom tehu aj ja tak ale kôli bruchu a to po cca tých 2mesiacoch zmizlo, lenže teraz ich nenatiahnem cez boky, asi sa mi nejak rozšírila panva, a to sa už asi späť nevráti 😕 či? no proste budem mať bohatého ježiška 😀

tinika
14. okt 2011

@zuzkazv no myslim ze panva uz nie :d a mne brusko ostalo a som zvedava ake teraz bude :(

misic
14. okt 2011

@zuzkazv ja si myslim, e mozno tam mas len nejky tuk navyse a ono sa to postupne spraví... sestra mala boky ako Venusa ked porodila 😀 😀 😀 a teraz po roku, ale aj skor zacala cvicit a vyzera super nosi vsetky veci co pred tehu a dokonca sa mi zda este chudsia ako pred tym, hlavu hore, isto nezahadzuj povodne oblecko!!! A nenakupuj hromadu noveho 🙂 o par tyzdnov, mozno mesiacov si na povodnej vahe ak budes papat primerane, drzim prsty 🙂

palinkova87
14. okt 2011

ahojte babule.. chcem sa opýtat,ked mi vytiekla tá zatka malého pohyby citim už v oblasti pupka(bruško je už teda spadnute) bolia ma križe a popicháva ma už aj v podbrušku,ešte nie nejaké extra bolesti v podbrušku,ale cítim to myslíte,že už sa chystá Nico vonku??? 😕 😅

betina1984
14. okt 2011

@palinkova87 no, je to dosť možné. Možno o pár dní...🙂

palinkova87
14. okt 2011

@betina1984 no to som teda veeeeeeeeeelice zvedavá.. dneska idem aj na pásy

iwky
14. okt 2011

dneska termín a bambuľke sa nechce ... vôbec sa na pôrod necítim, síce som otvorené na 3,5cm nemám pocit že by som bola pred pôrodom 😖 ale ten fyzický diskomfort ... uff.
A maminkám ktoré to majú už za sebou, gratulujem ku krásnym človiečikom 🙂

gianni
14. okt 2011

@tinika ano bolelo ma to viacej pri druhom cisárskom,povedali mi že čím viac detí tým viac to bolí,mala som 3,5 mm jazvu

gianni
14. okt 2011

@zuzkazv ja kojím asi kazdé 3 hodiny,alebo ako si malý vypýta,ale väčšinou to tak vychádza
@lucy56 ja sa chystám s malým asi zajtra vonku,tiež som vedela že asi po 10 dnoch

lolko_lenka
14. okt 2011

@nelustek vydrž ešte 🙂 to čakanie sa vyplatí 🙂 a želám ešte veľa, veľa síl. Ja som možno aj trošku rada, že som sa až tohto štádia nedožila, lebo ja som mala dosť už v 37. týždni....

tinika
14. okt 2011

@gianni no ja som mala 3,5mm pred 2tt na prjme, teraz uz 3mm takze je to jasne