icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misic
25. okt 2011

@zuzkazv a aky je ten system, aby boli vsetci spokojni? aj ja chcem tak 🙂

misic
25. okt 2011

@nelustek daj tam, ze v blizkej buducnosti neplanujes, poslednaa moznost a potom si tam pridaj druhu dceru 🙂

misickab3
25. okt 2011

@taniamirco
@kucminka baby čakateľky- idem vás podporiť....ja som tiež neevidovala žiadne známky toho, že už budem rodiť- dokonca dva dni pred pôrodom ma stretla jedna staršia známa a tá mi povedala- ty ani nemáš bruško dole- tak to asi nebude ešte tento týždeň, možno ďalší...a ani mi neodišla hl. zátka- tá odišla až pri kontrole v nemocnici, keď som sa začala otvárať....dokonca večer pred pôrodom som ešte normálne makala doma, boli sme s manželom ešte v meste a ja som bola ok. a potom v noci sa to zrazu rozbehlo....takže nemajte obavy, že nie sú žiadne signály, ono sa to môže spustiť bez toho, aby ste to očakávali 😉

taniamirco
25. okt 2011

misickab3 tak to ti dakujeme,asi len potrebujeme pocut taketo nieco,ze to moze byt zo dna na den....ved to je to ze ludi co stretavam denno denne ma stresuju,ze este nic este nic,ani brucho nemas dole....ide mi to na nervy...

kucminka
25. okt 2011

@misickab3
@taniamirco ďakujeme za podporu.Len ozaj tí ľudia,to je hroza,každý píše sms,telefonuje,na ulici sa nepohnem bez toho,aby sa niekto neopýtal,kedy to už konečne bude,tiež mi to lezie na nervy.

taniamirco
25. okt 2011

kucminka som rada,ze som neni sama kto ma taketo pocity...tak zelam nam obidvom nech to na nas uz konecne pride.... 😉

misickab3
25. okt 2011

@taniamirco
@kucminka ja viem, ale keď sa pokúsite to ignorovať aspoň trochu, tak sa určite budete cítiť pokojnejšie a možno aj taká vyrovnanosť pomôže k pôrodu 🙂 aj keď si dobre pamätám tie otázky a ako to šlo na nervy 😠

zuzkazv
25. okt 2011

@misic no snažím sa to zariadiť tak aby sme sa určitý čas venovali riškovi, potom zuzke a nejaký čas musí ostať aj pre nás to je ked idú televizne noviny, vtedy sa riško musí hrať sám. proste musí pochopiť že už sú dvaja a musíme sa im venovať obom 🙂

kucminka
25. okt 2011

@taniamirco no to by som bola rada 😉 máme tuším rovnaký termín porodu 😉

elenaakiko
25. okt 2011

tak a už ani my nie sme 2 v 1 😵 Matúško sa narodil 21. 10. 2011 o 8:30 s mierami 4350g a 53 cm 😵

amisa
25. okt 2011

ahoj este kolko nas je tu kindersuprise? nech nemam pocit ze som v tom sama..vidim ze niesom.
Tiez vam vidim lezu na nervy otazky no co kedy to bude? a este si pokope? mne uz hrozne aj od rodiny..hlavne napr ked mi vola moja mama..ved predsa jej by som prvej volala keby sa cosi dialo..
inak mne uz brusko tak bolestivo netvrdne ale zas uz druhy den v kuse aj v noci..ale na porod to zdaleka nevyzera..aj sme s manzelom skusali tututmutu ze to sputi a nic..aj upratovanie a nic len nejak ma dnes spodok dost tlaci..asi konecne uz klesol nizsie..ja chceeeem rodiiiit

reanda
25. okt 2011

jaj baby, ja vam tak zavidim tie rychle porody, ja som mala prve bolesti v piatok rano o pol stvrtej a porodila som az v nedelu o pol jedenastej doobeda, bolo to take vycerpavajuce, ze som si nakoniec musela dat epidural, lebo som sa bala, ze to uz nezvladnem a skonci to cisarskym.. a mne brucho vobec nekleslo - este chvilu pred narodenim som malu citila skoro uplne hore - ona nechcela zostupovat, skakala som tam na lopte jak lucny kon, aby zisla dolu, nastastie sa narodila prirodzene, uff

reanda
25. okt 2011

neviete, za aky cas by sa mali vstrebat stichy? som desat dni po porode a stale ma to tam taha.. neviem, ci mi to doktor zle zasil (v nemocnici sa tvarili, ze super, ze ved mi ani nic nie je vidno), ale mam tam taky kozny zahyb , ako taky gombik, ako keby sa mi doktor pokusal vyrobit este jeden klitoris z druhej strany :D dufam, ze to zmizne, ked tie stehy povolia, nie ze zostanem pani na gombik 😕

amisa
25. okt 2011

@reanda no trosku cosi pdobne som mala po prvom porode.. neboj chce to len cas..no ale trosku viac casu..nechcem strasit ale viac ako sest tyzdnov.. ale ja som bola dotrhana od krcka az po zadok a to ma este aj nastrihavali. dnes vsak nemam uz ziadne stopy. Len jedneho mamuta na ceste, tak sa troska bojim.

reanda
25. okt 2011

@amisa uff, viac ako sest tyzdnov? ja uz cakam kazdy den, kedy to povoli, niekedy sa mi zda, ze sa mi sedi horsie ako hned po porode.. sa bojim aj umyt poriadne, ani rukou si tam sahat nechcem..
ja nie som natrhnuta, iba taky mensi nastrih mi doktor sil, a este nieco vnutri, vraj mi tam praskol varix.. este som sa tesila, ze ako celkom fajn som obisla, no teda az kym som doma nezbadala ten gombik 🙄

kostka211
26. okt 2011

Ahojte, tak aj my uz mame babatko, Tomaska, narodil sa 18.10. vazil 3230 g, 50 cm. vcera sme prisli z porodnice, trosku nam tam ochorel, ale uz je vsetko oki.

lucy56
26. okt 2011

@reanda mne to povolilo to sitie tak uplne tento tyzden,co je treti tyzden od porodu, pre mna bolo najhorsie ze to stipe ked sa chodi s vlozkou a musela som dlho hladat vlozky ktore neboli total umele aby to nestipalo,ale uz je celkom ok, tusim aj stehy mi uz vypadali a to som bola aj vnutri aj vonku sita

nelustek
26. okt 2011

@reanda ahoj aj ja to citim viac ako po porode,ani sadnut si nemozem poriadne..pokym sa usadim to teda trva. a tie nitky mi trcia az neviem kde

nelustek
26. okt 2011

Dobre ranko 🙂 nasa druha noc bola zas cosi lepsia stavala asi tak po troch hodinach.Spinkame tak ze mam v posteli Nelku aj lindu a tata sa odstahoval do izby 😀 jemu sa neda spat v tak vykurenej miestnosti..

blackie26
26. okt 2011

ahoj mi od peti mame bolesti jak kdybych tonmela dostat a kontrskce v jedenactmjdem na kontrolu tsk snad me tam nenecha.mam manxela jestd sluzebne mimo sardynii

zuzkazv
26. okt 2011

@reanda ahoj ja tammám niečo podobné, tiež som si to rukou nahmatala a ma to prekvapilo, po prvom pôrode si také nepamätám, dúfam že to povolí a že to úplne zmizne. Inak tých štichov mi už vyšlo celkom dosť tak dúfam že ešte týžden a bude to všetko preč
@kostka211 gratulujem je krásny 🙂
@nelustek ahoj a ked takto spíte nebojíš sa že nelka malú v noci kopne? naša malá tiež lepšie spí ked je pri mne - teda hlavne spí dlhšie ale zatial ju dávam do postielky

zuzkazv
26. okt 2011

@elenaakiko gratulujem ti 🙂 veľa zdravia prajem

lolko_lenka
26. okt 2011

@nelustek dodatočne gratulujem k Linduške, je nádherná 🙂 a hlavne veľa mliečka a spánku 🙂

lolko_lenka
26. okt 2011

A vôbec, všetkých vám dodatočne gratulujem k bábätkám, užívajte si ich 🙂 ja si to tiež naplno užívam, a tie pocity sú tie najkrajšie na svete 🙂

natalii6
26. okt 2011

@jana0706 tak to dufam lebo jeden by si myslel ze flaskou krmit je jednoduche ale u nas nie 😀 ale dneska to je celkom fajn uvidime ako bude cez den..a s prvym som taketo problemy nemala ten vypil celu davku a bolo pokoj 😉 tak nech vam to vase kojenie vydrzi zeb komplikacii co najdlhsie 😉

natalii6
26. okt 2011

@misic ako pises musime to nejako zvladnut 😉 myslim ze ked deticky trosku podrasu bude to ovela lepsie..tak vela uspechov a pevne nervy 😀

natalii6
26. okt 2011

vsetkym novopecenym maminkam zelam vela zdravicka a babatkam vela mliecka 😉

nelynka18
26. okt 2011

@reanda ahoj mne to povolilo po 14dnoch cca. A z 5stichou mam len2. A tu hrcku som mala po prvom porode ale zmizla. No teraz ju nemam.

@nelustek ahoj este dodatocne gratulujem. Mala ma riadne haro. A nelka sa nebudi?
Dobre rano baby
Vcera sme boli na poradni maly pribral 500g za 3tyzdne a 3cm podrastol. Zacali sme zial prikrmovat bo nemam dost mlieka. Inak je to anjelik ani plakat nevie. Uplny opak riska takze u nas ta povera sedi ako rit na serbli. 🙂

betina1984
26. okt 2011

@andelusik no, v TN nemocnici je to tak...🙂. Ja tiež prenášala. Malá sa mala narodiť 4.4., môj gyndoš mi povedal, že ak neporodím do 7.4. mám ísť do nemocnice. Nechali si ma tam, lebo malá mala zrýchlené ozvy. Inak by nás poslali domov. A rodila som až 10.4. po vyvolávačke. V Trenčíne je to bohužiaľ tak... O Myjavskej nemocnici som zas počula, že oni vyvolávajú pôrody len utorky a štvrtky. Iné dni máš smolu...🙂

nelustek
26. okt 2011

@zuzkazv spime tak ze baby su na kraji a ja medzi nimi tak ju nelka nekopne 😉