Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana no tak jsme na tom velmi podobně! tuhle jsem taky do sebe nasoukala jen vařenou bramboru.. ale na víc etap 😉 .. a zkoušela jsi ta lízátka? maj je po lékárnách... jako žádný zázrak to neni, ale mě se to celkem na chvilku zklidní, ne úplně, ale je to o něčem jinym
@lenuska20 tak to je ale úžasný! 😀 .. to mám radost i za teba když jste to zkoušeli takhle.. my měli obě děti teda jako překvápko, idkyž teď asi větší, protože jsem druh děťátko chtěla, ale manžel chtěl alespoň pět let ještě počkat...
@viviem no tak jako úřednice je řádně hustá! ale tak to je... já se po svatbě pídila po nahlášení na sociální poj. a všichni mě posílali někam.. tak jsem volala na správu soc. tak řekli ať volám na pracák že to dělají oni, tak volám na pracák a tam řekli že to nikoho nezajímá a že to je můj problém 😀 .. ať žijí úředníci!! už abychom to měly všechny a všechno za sebou a chovaly miminka a všechno úřadování bylo pryč!!
@bettyx no musim teda vyskusat to lizatko...myslela som, ze dnes to bude uz lepsie, ale zase mi je zle a uz vidim, ze sa nevyspim
ako tak pozeram do tej tabulky , tak asi tu nikto nie je priamo z trencina ako ja, vsak?....ved s kym budem na porodnici,hm?
@zuzanazuzana no, jako prý pomalu nic lepšího není -to řekla lékárnice manželovi když mi pro to byl... jako nic moc, ale trochu se mi to uklidní a poprvé mi je doporučila sousedka jejíž dcera byla těhotná a tý to prý zabíralo na 99%... tak snad ti to též k něčemu bude.. já se po lízátku trochu i najim, ale chakt žádná sláva... píšou že to obsahuje zázvor že prý zklidňuje žaludek, tak možná i zkusim i čaj z čerstvýho zázvoru.. 😖
@renatkas ahoj ja na doktorov a sestricky nemozem povedat ani pol slova ale presne ako pises tie na sestonedeli achhh ako mne sa nepozdavali len 2sestricky ostatne boli v pohode a jedna z nich mi este dohadzovala svoju pediatricku a nezabudla rano pred odchodom poznamenat ze ona by nikdy nechcela pediatra ale mala som ju v pazi ale inac som bola spokojna 😉 a ked si z Petrzalaky nechces ist rodit radsej na Antolsku?
dobre ranko tehulky 😉 zdravim Vas zo zasnezenej Bratislavy 😠 to ta zima akoze nemieni odist ci ako? a potom ze su vsetci chory ked jeden den je teplo a na druhy den zase kosa 😒
@zuzinr tak ty mas ale super chlapa ze vie aj zehlit to aby som ti zavidela 😉 si mala dat vediet by som mu poslala aj nase ozehlit 😀
@jana86 esteze to takto dobre dopadlo a ze si doma a vela kludu
@lila13malemu zelam skore uzdravenie a dufam ze to nedostanes od neho 😉
dobre ranko. teda ako kto ma dobre rano. hned ako som zdvihla zaluzie, tlak mi stupol tak, ze mi ani neni zle. sneh!!! asi ma porazi. ale co uz, na vianoce boli 4 stupne a este v marci pada sneh. presne ako som hovorila 😠 😠
a musim ist zehlit koooopu pradla.
dobre ranko prajem 😉
@natalii6 dakujem, uz mu to prechadza, hned od zaciatku sme zacali poriadne odsavat, ja som zatial OK, az na tie tehu nevolnosti 😝 😝 a tvoj maly ako? dufam, ze je uz zdravucky 😉
@renatkas ahoj, ja som z Petrzalky, kusok od Antolskej a ty ? 😉
@zuzinr waw tak to klobuk dolu, sikuliak tvoj manzel 😉
jej ozaj baby, chcela by som si zafarbit vlasy, teda iba samponom, myslite si, ze je to dobry napad?
@lila13 ahoj maly je uz ok pije uz mliecko a zatial ziadne problemy 😉 Davidko bol tiez nedavno nachladnuty ale nastastie to trvalo len 2 dni a potom som to mala aj ja ale tiez to nastastie rychlo odznelo...a dobra otazka lebo aj ja som si chcela dat zafarbit vlasy ale kadernicka(kamoska) sa niekam ponahlala tak ztoho nic nebolo len ostrihala maleho 😉
@jani74 : priznám sa, že ani ja neviem čo ďalej... tiež som si preštudovala čo ma čaká, a mám strach... priznám sa, som hrozný slaboch, nedokázala by som žiť pri pomyslení, že budem mať dieťaťa choré (keď budú výsledky zlé)... ..- ale musím rozmýšľať pozitívne...😀 veď s úsmevom je všetko ľahšie...
@enrikad ahoj asi pises o anmiocenteze ci ako sa to vola tak aj mna sa to tentoxrat tyka ale este sme z doktorom o tom nehovorili ale trochu som otom pocula ale po pravde same neviem co ma vlastne caka a ake rizika su stym spojene ale verim ze vsetko dobre dopadne a netraba mysliet na najhorsie 😉
@bettyx zrovna som si dala svagrinej kupit tie lizatka, lebo je to hroza!!!! normalne som sa rano o stvrtej zobudila co ma napinalo a nedalo mi to spat......hadam nam to po tretom mesiaci prejde, ale mam aj kamaratky a im bolo zle celych 9 mesiacov!!!!!! to si teda neviem predstavit....
@natalii6 jej tak to som rada, ze ste uz OK 😉 a tiez to tak vyzera na 2 dni 😉
@enrikad aj ja sa bojim tej amniocentezy, aj ked zatial mi o tom doki nic nehovoril ale vsade si velkymi pismenami zaznamenava, ze Vek 36 rokov, dokonca to napisal aj na ten sprievodny listok na UZV ked pojdem po 12tt... 😖 tak som zvedava. 😒

inac pri patkovi sme v teme mali tabulku kde sme mali pisany termin porodu a čo čakame urobime si aj my? aj foto brusiek ako nam rastu?