Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@missy97231 u nas to je to isté. Adriana ju tiež len bozkáva a moje ručinky sladké malé. A zrazu jej dá po hlávke. A akurár keď kojím ona chce knižku ona chce cikať a neviem čo ešte. A najnovšie začala Dominiku akokeby napodobňovať. Keď niečo chce začne mrnkať. Ale keď niečo povie tak to stojí za to. Včera sa jej pýtam že s čím bude jesť zemiačky a čakala som odpoveď že s mäskom a ona: No s lyžičkou? ty nevieš???
@molly25 linda hlavicku drzi ked ju dam na brusko vydrzi tak 5min. a potom sa tiez zacne jedovat 😉 jooj ockovania sa velmi bojim,ked bude plakat budem aj ja s nou. v nedelu sa pretocila ale to bola asi nahoda,alebo sa jej uz nechce.ked je holata tak kope nohami a nadvyha ritusku 😀 no bombova je.vzdy ju celu vybozkavam az sa chlap na mna diva ci mi nesisi 🙂
@katuska_za ahoj nas sa prevracia zbruska ale len preto bo ho tazka hlavka tahu k zemi 😀 😀 budem na vas mysliet a matuskovi posielam vela sil a pusinku 🙂
@verinka100 ahoj pytala som sa dr na ockovanie ale iba to ze ktore ockovanie jej mam dat ci s 10-timi,alebo s 13-timi kmenmi.Povedala ze ak necestujeme tak nam staci dat s desiatimi.ze nejde o to ze niektory rodicia si povedia ze ved na to mame tak si to zaplatime 🙂 ale este sa chcem spytat na tie umrtia po tej Hexa vakcine.
@katuska_za ahoj isto budem na vás myslieť, verím že všetko dobre dopadne budeme posielať všetku pozitívnu energiu
@jaja321 ahoj no to sú prirodzené reakcie, malá žiarli aj náš žiarli a to má 4roky 😀 ako zbožnuje ju, hladká ju a tak ale ked sa s nou aj s mužom rozprávame tak hned medzi nás trčí hlavu 😀 minule sa hral s autami a malú som mala pri nás v autosedačke a on zrazu jej prešiel autíčkom po hlave že "auto ide do kopca" ale zas malá sa najviac rozrozpráva s ním ked k nej príde tak mu hned začne čosi vykladať a úpne vidno na nej akoby sa za ním už rozbehla
@katuska_za moja tiež veľmi dlho nepásla koníky, začala len pred nedávnom, myslím si, že až keď viac spevnela. ale trénovala každý deň aspoň 2-3 krát ak sme náhodou vynechali, tak som si na druhý deň všimla, že je to ide zase horšie. takže možno viac trénovať (aj keď možno to robíte) a potom len počkať, on sa rozhodne sám 😉
@zuzinr Zuzka nádherné sú tie tvoje deťúrence 😉 moja Natálka sa začala až včera pretáčať, ale aj koníky začala pásť až asi týždeň dozadu tak krásne ako sa to má, pred tým len tak mľandravo.
slintáme aj mi o 106 a pästičky sú najsamlepšie 😀
a začala sa mi strašne ťahať do sedu! neviem kam by chcela ísť. už aj z kresielka sa začína lakťami vytláčať hore 😀
@zuzkazv ahojky dakujem 🙂 virus prekonal na zaciatku roka....jednodnova zalezitost ale teraz ma len zapal str.ucha a kedze nema sopliky tak vraj asi z toho ho dostal ked grckava,tak sa mu to dostalo do uska ale berie kvapky a vraj do 3 dni sa to vylieci 🙂
@micicka ahoj ako ste presli na sunar?z jedneho dna na druhy alebo postupne?aj ja chcem nan prejst...
@nelynka18 ja som prešla z jedného dňa na druhý, nijako postupne. aj som nad tým uvažovala, ale zase nezdalo sa mi veľmi dobré, že by som to miešala alebo striedala. neviem čo je správne. ale sestrička u dr. ma "zvozila" že na čo som menila mliečko, že detičky sú na to veľmi citlivé! tak ale vôbec to neľutujem. aj keď od kedy sme na sunare má zelenú stolicu, ževraj to nevadí, dnes máme poradňu tak uvidím, či to je ozaj ok
@micicka dakujem,pytam sa preto lebo maly ma trosku citlive brusko a grckava....riskovi som davala najskor nutrilon a potom sme tiez z jedneho dna na druhy presli na sunar ale on nemal problem s bruskom.chcem od 4 mesiaca cize za dva tyzdne prejst na sunar aj kvoli cenovym rozdielom....no len sa obavam,ze mu to neurobi dobre 😒
@katuska_za ani moja sa nepretaca este... Ked lezi vyvysena na chrbatiku, tak sa pretoci na brusko,,, ale na rovnom nie. Ani z bruska na chrbatik,,, vsak raz na to pride. Som rada ze este ju stale mozem nechat na posteli, a odbehnut si.., ked sa zacne pretacat sama,, tak ju tak uz nenecham 😀 a neboj,, aj Matusko zacne raz 😉 maly Kevin ma skoro 11mes. a zacal uz pekne sediet ...Sice sam sa neposadi, ale uz vydrzi rovno sediet.. Treba asi poctivo cvicit, rehabilitovat,aby im to svalstvo spevnelo 😉
tak dnes nas ockovali... este prezit stastlivo nasledujuce hodiny
@katuska_za ani nasa mala sa nepretaca, mala asi 2x taky naznak, raz sa jej nahodou podarilo z bruska na chrbatik, takze nestresuj, ja si myslim, ze maju cas... a drzime paluchy matuskovi, nech vam to dobre dopadne
@nelynka18 tak to z grckania, možno ked prejdeš na ten sunar tak aj to grckanie mu prejde, nám sa toto našťastie vyhlo, malá grckala len do dvoch mesiacov a teraz už vôbec, tak nech to aj vám prejde 😉
inak naša malá sa už zbadala v zrkadle, asi pred dvoma dnami prvý krát 🙂 tak sa na seba rehotala 😵 teraz sa chodíme k zrkadlu rehotať pravidelne - no čo bude to parádnica 😎
dakujeme vsetkym ze na nas tak myslite... velmi to pomaha... v poslednej dobe je matusko taky maznak len by sa ku mne stale tulil 😵 az ma fakt silno chyti za krk ked ho mam na rukach (vylozeny na pleci) lubim ho najviac ako len viem... 😵 cmuk
@katuska_za aj ja budem na vas mysliet nech vam to vsetko dobre dopadne a nech vas co najskor pustia domov. A kedy ma Matusko presne tu operaciu? A to ze sa nepretaca to zatial vobec neries, kazde dietatko je ine ved este ma cas, neboj raz to pride a uvidis aj s tym cvicenim mu to urcite pomoze 🙂 Drzime palceky 🙂
kocky vidim ze riesite padanie vlasov aj mne ako presli 3 mesiace od porodu zacali strasne padat ale zda sa mi ze pri malej mi padali viac, to vsade kde sa len pozriem tak same moje vlasy a to vysavam kazdy den (lebo mame bielu dlzbu a tam to nenormalne vidiet) minuly tyzden som bola u kadernicky a ona mi na to odporucila aby som si kupila olej z tekvicovych jadierok ze vraj to pomaha tak neviem, neskusali ste to niektora?
@katuska_za presne viem o čom hovoríš, to objatie je úžasné, mňa ked malá tak chytí tak normálne cítim ako mi láska prechádza telom až mám zimomriavky
@micicka no drzim palce na poradni a mate dnes aj ockovanie? Ozaj ku komu chodis k dr.? ci nahodou nemame tu istu 😀 inac uz by sa mohlo aj oteplit potom by sme sa mohli aj niekde stretnut na chrenovej, teraz moc na prechadzky do mesta nechodim lebo sa mi nechce este aj utekat za Natalkou ale ked bude teplejsie tak ona by sa hrala niekde na preliezkach a my by sme aspon pokecali 🙂
@katuska_za budeme velmi drzat palce, hlavne treba pozitivne mysliet, urcite to dobre dopadne 🙂
nas maly si sice hlavicku drzi krasne uz od prveho mesiaca, ale nejako mu to staci 😀 pretacat sa mu este vobec nechce - ale lekarka mi minuly tyzden na poradni povedala ze ma este na to cas 😉
@zuzinr 1.2. ideme na prijem, daju ho do ciastocnej anestezy a povysetruju srdiecko, potom zasadnu lekary a dohodnu sa kedy a ako ho budu operovat, ale varj s vysokou pravdepodobnostou si nas tam hned aj nechaju na operaciu... len sa trosku bojim lebo mame v moci Ecoli aby to nahodou nevadilo...ideme este pondelok na nefrologiu...
@nelynka18 moja Natálka tiež grckávala, aj 2 hodiny po papaní a teraz skoro vôbec, keď sa moc napapá, tak si grcne pri grganí a ak si málo odgrgne a napríklad zaspí, tak potom mi tiež aj po tých 2 hodinkách grcne ale nedá sa to porovnať s tým čo pred tým. a mám pocit, že lepšie spinká, už ju nenapína na vracanie a sa mi zdá, že aj viac spí a myslím, že by to mohlo byť tým mliekom.
ale tento sunar veľmi pení, ja jej ho prelievam cez sitko aby som tú najväčšiu penu zachytila.
@zuzinr práveže neviem či ju dnes už bude očkovať, veľmi sa toho bojím a radšej by som, keby môj drahý išiel s nami - neviem či bude robiť cirkus potom alebo nie. ja a moji súrodenci, že sme to dosť zle znášali, tak sa obávam. a ešte nemá celkom zahojené to štepenie na ramienku a ževraj by to malo byť.
ja chodím k dr. Morvayovej na Špitálsku. otepliť by sa veru už mohlo a veľmi by som sa tešila keby dáme nejaké stretko 😉 😉 veď snáď onedlho príde jar, alebo tuhá zima 😅
kočky našej malej sa pod krkom strašne zapálila pokožka, má tam zhyby od slaninky, doteraz to mala trošilinku červené a vždy po kúpaní sa jej to ukľudnilo, no ale dnes to má úplne vyštípané a dosť červené, som jej to natrela sudocremom. uvidím ešte čo dokina povie. mali to aj vaše detičky, čo najlepšie pomáha, neviete?
@micicka no v prvom rade to nenatieraj tymi kremami proti zapareninam este sa to vecsinou zhorsilo, aspon matuskovi... pomaha na to kupel v hypermangane a klasicka modra indulona, ale len tenucko... nas matusko ma riadnu slaninku takze u nas to je na krku skoro stale... ale vieme s tym bojovat... 🙂 hlavne treba dat bacha ked grcne hned opucovat krk aspon vlhkou handrickou...
@micicka ja som prave teraz tiez ten krcik natierala malemu po dlhom case sudocremom - uz zo dvakrat to mal take cervene, bala som sa aby sa mu tam nespravila zaparenina, a vzdy ten sudocrem perfektne zabral 🙂 ja ten sudocrem nepouzivam preventivne (ani na zadok), iba na takuto zacervenanu pokozku, a som velmi spokojna

@katuska_za katka neboj sa isto kazda z nas bude na vas mysliet 😲 hoci ja na vas myslim castejsie ako by si aj chcela 😉 matusko vsetko zvladne verim tomu