icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jani74
4. mar 2011

Ďakujem za rady kde sa dajú kúpiť tehu rifle - zuzi mrknem aj www stránku - ale na moju bohovskú postavu musím všetko skúšať osobne.

jani74
4. mar 2011

@zuzinr joj zuzka to ma mrzí, myslím na teba nech ro do utorku rýchle ubehne

zuzinr
4. mar 2011

@lawli @jani74 no ja som tiez zvedava ake bude toto tretie, musim zaklopat Natalka bola v papani a spinkani podla mna uplne ukazkova pri nej sa aj da vyspat, tak hadam aj Vam sa to podari mozno to druhe babatko🙂

zuzinr
4. mar 2011

@jani74 no ved nejako uz vydrzat musim, co sa da robit len nech je vsetko v poriadku, potom Vam dam urcite vediet 🙂

lawli
4. mar 2011

@jani74 prave tej fľaše som sa bala aj ja ,už mi aj radili aby som namiesto prsníka ponukla čajík ,že je možno len smädný ,no neviem ako by som ho potom odučila....a tak si myslím ,že ak sa odučí od prsníka bude dobre... 🤐

@zuzinr vďaka snaď sa to druhe podarí 😀 😀 😀 😀

jani74
4. mar 2011

@klajosa juj držím palčeky, neboj dobre bude len oddychuj a neupratuj. Pekne ležkaj. Myslím na teba.

jani74
4. mar 2011

@lawli nooo, vy skúšate octom od prsníka ja asi namočím dudel na fľaši ale neverím tomu, že ho oklamem. Je poriadne prefíkaný veď je už veľký - dnes hral na ulici s 13r. chalanmi hokej ako keby bol rovesník 😀

lea1333
4. mar 2011

babi este ste tu?

jani74
4. mar 2011

@zuzul1310 zuzi mne Matej zase začal hovoriť mamička 🙂 odrazu len tak, predtým som bola len mama alebo maminka. Teraz keď niečo vyvedie a hreším ho a on povie mamička som mimo 😅

zuzul1310
4. mar 2011

@jani74 Danka svokor učil že mamička, ale mne sa to nepáčilo, takže som radšej maminka a teraz najnovšie mamienka. Mamička volal priateľov prvý syn svoju mamu a čokoľvek čo ma s tým spája mi vadí , takže malý sa naučil že mamička nie. Ale to je zlaté, tí drobci vedia čo na nás platí 🙂

bettyx
4. mar 2011

@lenuska20 jo, už od neděle.. jenom ležim, slučim a hubnu...
Máme kliku na mužský!! 😀

bettyx
4. mar 2011

ahoj holky, tak dnes, vlastně už včera, opět den D... od večera se můj žaludek choval jako kdybych snědla něco zkaženého a ráno to vyvrcholilo zjištěním, že jsem v noci opět krvácela a dopoledne to ještě trvalo.. ke vší tý smůle jsem byla doma s naším dvouletým miminkem a ani o něj jsem už nebyla schopná se postarat, tak jsem volala manželovi do práce a za dvě hodiny byl doma.. ještěže ho mám! prospala jsem celé odpoledne a teď pochopitelně nemůžu zabrat... k doktorovi jsem nešla! Je to od nás příliš daleko, tři přestupy a já nedojdu ani na záchod.. fakt bomba, snad se to už nevrátí 😢 😢 😢 😢
Vím že to vypadá divně, že teda sedím u počítače, ale máme ho u postele..
Stejně se nejvíc bojím toho že to miminko zanikne a nedostanu včas injekci s protilátkama a budu mít po dětech.. idkyž po tomhle celým týdnu nevím, jestli tohle miminko není náhodou poslední..

lucy56
5. mar 2011

ahojte,neviete mi poradit, vzdy k veceru je mi tazko na zaludku a vcera to vyvrcholilo nechutnou kyselinou az do krku, nevracala som len som chcela vediet ci na to nieco pomaha,alebo akych jedal sa mam vyvarovat, a dala som si sodu bikarbonu s vodou ta sa moze v tehotenstve?

klajosa
5. mar 2011

Baby čaute. Nemám dobré správy. Krvácanie sa zhoršilo, je strašne silné a také husté. 😢
V pondelok idem k doktorovi, tak uvidím aký bude záver ale viem ho už teraz. ☹
Ešte vám napíšem ako to celé skončilo. Tak sa mi tu majte a odkážte anjelikom nech sa držia. 🙂

katja23
5. mar 2011

@klajosa to mi je luto ale treba verit ja som na tom podobne uz druhy tyzden ale , ja krvacam len pri moceni ,nieco zo mna vide .kazdy tyzden mi beru krv na hcg a zatial stupa .ale aj tak ta obava tam je

kucminka
5. mar 2011

@lea1333 to mi vobec nevadi,uz aby to bolo,tesim sa na to gulatucke brusko 😉

kucminka
5. mar 2011

@zuzul1310 to je jasne,len pekne oddychuj aspon teraz zo zaciatku,ved si to zasluzime a manzelia velmi radi za nas vsetko porobia 😉

kucminka
5. mar 2011

@klajosa nechapem tvoju situaciu.Ja ked som cakala prve babo,som zacala troska krvacat a nechali ma v nemocnici na pozorovanie.Preco nie si tam,ved urcite by sa o teba le´psie postarali,maju tam pristroje,a nie ta nechaju takto doma napospas,ved nejako to dopadne.Ja by som nevahala,zobrala veci a bezala do nemocnice,ved je to moje dieta a spravim pren vsetko co bude v mojich silach aby som ho zachranila.Viem,nemocnice su velmi deprimujuce,ale treba to vydrzat,aspon pokial sa to neupravi.Tak vela stastia praje a drzim palceky.

lenuska20
5. mar 2011

@bettyx no veru máme štastie a môžme byť rady 😀 už ti je lepšie? krvácanie prestalo? neboj bábo to vydrží..
@klajosa moja držím palce, aby to dobre dopadlo...drž sa...

14petulka88
5. mar 2011

@lucy56 soda bikarbona neuskodi, ale nemala by sa stale pouzivat, ja som ju ties par krat zobrala....kazdemu pomaha nieco ine.... mne nepomahalo nic teraz som si kupila zazvorovy caj, davam si dnho citron a to mi pomaha .

lea1333
5. mar 2011

@klajosa ahoj moja naozaj chod na pohotovost hned teraz!!!!!!!!!!! 😠

lea1333
5. mar 2011

dobre rano ci obed?ako sa mi mate dievcata?ja som si dala ranajocky kakao a vianocku z maslom a dnes opet postel ale snad budu aspon niake dvdcka...a vy?

jana86
5. mar 2011

@klajosa ahoj,ja som tiez krvacala,ale hned som utekala na pohotovost! pichli mi injekciu,predpisali lieky,vysetrili a teraz je vsetko ok akurat musim lezat. na co chces cakat do pondelka?utekaj ihned na pohotovost!drzim palce

jana86
5. mar 2011

caute baby,neviem ako vam,ale mne tak strasne nic nechuti jest.aj ked citim,ze som hladna tak horko tazko do seba dam aspon rozok.a jedine co by som jedla su banany,tych zjem aj niekolko za den 🙂 no aspon nemusim varit.

lea1333
5. mar 2011

@jana86 aj ja som na tom tak rovnako teraz som sa prinutila ranajkovat!inak nic mi nechuti na nic nemam chut akurat vcera som zjedla asi 3babani a inak nic teraz robim kuracie stehna tak uvidim ze ci dam nieco do seba...
😝

klajosa
5. mar 2011

Baby, bola som na pohotovosti, tak sa ma spýtali že či skôr zo mňa niečo nevypadlo ☹ . A ja neviem. Lebo celý čas som mala zápchu a tvrdú stolicu, tak som sa na wc-ku natlačila a niekedy to aj riadne bolelo... tak doktor hovoril že sa to mohlo stať práve vtedy, že teraz sa to tam čistí. Lebo test som si robila ešte v utorok a čiarky tam boli...
@ kucminka tomu nechápem ani ja. Doktor sa včera pozrel na ultrazvuk, ten doktor v nemocnici a hovoril že to sa s tým nedá nič robiť, že to je ešte veľmi malé ani na sone nebolo nič vidno.Asi mesačný plod nie je pre nich zaujímaví ☹
Čakala som lepší prístup. A bez všetkého ma poslali domov. Že už tam nič nie je.... strašne som plakala, tá neistota, že čo sa deje. No zjavne som bola už jasný prípad.

zuzanazuzana
5. mar 2011

@klajosa naozaj ti drzim palce, viem co prezivas...mne sa take nieco stalo presne pred rokom 11.3. a to som lezala aj v nemocnici, mala som 100% starostlivost a aj tak to nepomohlo.....brala som to tak, ze proste babatko nebolo silne....aj ked tvoje moze zabojovat a vsetko dobre dopadne

zuzanazuzana
5. mar 2011

@bettyx no chuda moje!!! mne sa ako tak polepsilo, ale malo jem...pre istotu.....a zohnali sme aj zazvor ako suseny, ale to sa neda cmulat...ved to je hnusne!!!!!! ja zase nechudnem, zatial kilo dole,tak ale ja stale len lezim a lezim....nemam doma male babatko, takze u mna sa to da....aj ja mam vynikajuce priatela, aj teraz upratuje cely byt!!!!

lenuska20
5. mar 2011

@klajosa moc ma to mrzí ☹

lenuska20
5. mar 2011

@lawli tak ked jemu chutí a tebe to nevadí, a cítiš sa dobre, tak myslím, že nie je o čom 😉