Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@micicka takže u nás ako prvé fičala Kukulienka, potom Klope klope dáždik (Zlatá brána), obe fungovali aj na uspávanie, aj na zabavenie 🙂 ale už po 4 mesiacoch som to radikálne obmedzila, lebo mi z toho už šibalo. Už som jej to spievala aj pri prebaľovaní, aj keď bola niekomu na rukách :D Teraz sa jej páči Ťuki ťuki ťukalo (Spievankovo), Mesiačikove úlety (Zlatá brána), Ledabolo (Zlatá brána) a ľúbi sa jej Tomi Popovič, ked jej sem-tam púšťam YOUTUBE 🙂 a tú Kačku sa naučím 🙂
@micicka ahoj naša malá má stašne rada ked jej robím IDE IDE CHrobáčik neviem či to poznáš mám to robila mamina a dodnes si pamätám ako to bolo super, ideš prstami po telíčku pri tom spievaš: ide ide chrobáčik má on dlhý zobáčik, kde vodička zurčí tam zobáčik strčí a to jej najčastejšie strčím pod pazušku alebo na krčik aj Riško to má rád hrozne. A teraz ako to čítam tak sa mi to zdá strašne nelogické 😀 😀 ale hlavne že sa na tom rehocú. A ja pri jedle ju nezabávam nijako, ja si práveže musím dávať pozor aby som nič nevravela lebo ona sa hned začne rehotať a všetko jej výde z pusinky 🙂
Juj baby včera sme boli riškovi kupovať jarnú výbavu v tescu nakúpili sme za super ceny len ked sa to všetko porátalo dokopy tam mi nebolo všetko jedno 😝 ešte že zuzka kopu vecí podostávala a má aj po riškovi veľa, lebo keby obom musím kupovať tak neviem neviem....
@zuzkazv toto veru nepoznám, naučím sa 😉
ja ju musím trochu zabávať, lebo po lyžičkách sa pomaly zasýti a je potom nervózna, ale budem to musieť obmedzovať, lebo onedlho jej budem hovoriť, že pri jedle sa nehrá!
s nákupmi máš pravdu, keď sa pokúpi všetko, sú to nenormálne pálky! my máme zatiaľ dosť vecí, čo sme podostávali, ale onedlho budeme musieť kupovať aj mi. ja chcem teraz kúpiť deku do športiaku, ale teda pozerala som síce len v jednom obchode a že 70,-EUR o moc lacnejšie asi nezoženiem 😠
@micicka ja ani neviem či to je naozajstná riekanka 😅 lebo nikde v knižkách som ju nenašla, ale malá má rada aj tapušky ked jej robím s ručičkami aj nožičkami a ešte zbožnuje ked jej robím takto idú páni,páni, sedliaci sedliaci, husári husári husári, to ju mám na kolenách a napodobnujem ich pohyb, páni len tak kľudne sedliaci do strán a husári rýchlo a s tým jedlom máš pravdu, náš riško furt od toho odbehuje lebo nemááááá čas sa najesť 🙂 ide ma poraziť z toho, zje pár lyžičiek to je už ako tak sýty a potom už behá a za 15min zas hladný 😠 . a tá deka za 70e to čo už sa sama aj pere? 😀 sa mi to zdá nejak strašne veľa to čo je za deku? nejaká špeciálna?
na margo toho zabávania pri jedle ... ja to ani nestihnem, mne malá tak rýchlo papá... do 10 min. finito.... 😀 ona je iný labužník 😀
@reanda keby sme tieto staršie knižky všetky našli to by bolo, keď teraz pozerám v obchodoch, tak sa mi zdajú byť všetky tie knižky uletené!
my sme mali ešte volakedy Môj macík, aj teraz sa to dá kúpiť - resp. ak ju dotlačia hneď sa vypredá a momentálne je vypredaná. Neviem prečo jej nevytlačia viac, keď je po nej taký dopyt 😠
@nelustek
@jana86 tak ani mne mamina voľakedy nevarila jablčko, jedli sme ho surové, ale ak ja ho sem tam povarím, len postupne budem musieť znižovať teplotu, aby si zvykla na "studené", lebo také jej nechutilo 😒
@zuzkazv dúfam, že inde nájdem lacnejšiu, len my máme 5 bodové pásy v športiaku, tak musí byť taká s výrezmi na tie pásy. ale nie je to nič špeciálne. najviac by sa mi páčil fusak, ktorému sa dá vnútro odopnúť a to sa bude používať ako deka na prechodné obdobie.... nie som ja vôbec náročná 😀
Dievcata, mne sa pacie tieto fusakodeky, asi si nejaku objednam. Nemate ju uz niektora?
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/tlwx/bug...
@reanda jééj no tak existuje 😀 trošičku iný text ale to sa stratí 😀 takéto knižky staršieho dáta sú najlepšie a nevadí že nie je zachovalá potom ťa aspon nemrzí ked ju bábo ožužlá 🙂
@micicka jáj to za to že má tie diery, my máme tiež taký športiak to teraz sú asi všetky také ale takú deku som nemala ani pri riškovi ani teraz ju nejdem kupovať, mne sa to zdá trochu uletené tie ceny za "deravú deku" 🙂 , ked je zima tak tú deku udrží nánožník a ked bolo teplejšie tak som ju riškovi tak omotala okolo pása a tak mu to držalo nie 100% ale držalo
@jana86 ja to varím aj preto aby to bolo hladučké lebo surové nikdy nie je tak najemno a predsa sa ešte len učia jesť 🙂
@micicka Ak nie si náročná, dám typ: ja som kúpila teraz prechodný fusak - jar, leto, jeseň. Po rozponutí je z neho deka na trávu resp. na prebaľovanie. Otvory má pripravené na 3-5 bodové bezpečn. pásy. Používam ho asi 2 týždne. Som veľmi spokojná a stál 22,90 €:
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
Deku mi malý skope dole, takže vyhral fusak. On sa doňho vždy pritúli a pekne zaspí.
@micicka Hej, kúpila som ho priamo z tej stránky "enikibeniki", majú kamenný obchod v BA-Petržalka a dala som si osobný odber. Takže doprava zadara 😀 . Ja tiež chcem každý tovar vidieť, ale nie vždy sa to dá. Ani som nezisťovala, či ho majú na predajni, ale hneď sa mi páčil. Nič lepšie som nenašla. Inak som si pri osobnom odbere všimla, že fusaky tam majú vystavené, len neviem, či mali akurát tento. Tu je foto a rozmery (bočné a horné bodové otvory majú 7,5 cm, spodné 10 cm):

@micicka to sa musím naučiť,my najnovšie púšťame aj pesničky od Bambuľky,spievajú tam detičky,tak keď ho krmim,tak počúva a pekne papá.