icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
15. apr 2012

@cabby88 cajik by som jej veru ponukala,ked ostane vonku teplo nebude jej stacit mliecko ani Linda nechcela ale naucila sa 😉

nelustek
15. apr 2012

Jooj babenky v poslednej dobe mi byva akosi zle aj v noci som vstala a tazko od zaludka zas na zvracanie...bojim sa to povedat aj nahlas ze mi takto byvalo pri linde ked som bola tehu 🤐 pomoooc

tunzal
15. apr 2012

@nelustek fiha, a testík si nerobila?

nelustek
15. apr 2012

@tunzal nie nerobila aj sa bojím si ho spraviť.. ale si tak hovorím že kdeže by som bola tehotná veď ťuťumuťu sme mali po porode asi 4-5x. Asi len malo vody pijem a stoho ma bolí hlava a od žaludku neviem..keď zjem nieco smažené alebo moc mastné... ale ešte raz mi tak bude si ho urobím

tunzal
15. apr 2012

@nelustek ved stačí aj 1x 😀 😅 , aj nám sa malá podarila vtedy, ked som aj zabudla že boli sme spolu.... 😀 . plánujete aj tretie bábo?

nelustek
15. apr 2012

@tunzal no ja by som chcela,ale nie teraz ked je to vsetko este take cerstve 😀 mm uz nie ze mu stacia dve.

jana86
15. apr 2012

zo vcerajsej svadby 🙂

jani74
15. apr 2012

áááááááááá máme zubálik 😎 😎 😎 😎 😎

@jana86 jej aká krásna princeznička 😉 my ideme 7.7. bratovi.

micicka
15. apr 2012

@nelustek šup šup testík urobiť. ja by som veru prijala dve čiaročky 😀

micicka
15. apr 2012

@jani74 gratulujeme 🙂 u nás stále nič, a daj foto ak sa podarí 😉

reanda
15. apr 2012

@nelustek jeee, akurat som tot rozmyslala, ktora baba z temy bude prva cakat dalsi prirastok 🙂 ..ja by som tiez prijala, aj ked by to este nebolo rozumne.. 😵

tunzal
15. apr 2012

@micicka hned teraz ? 😀 mna by azda šlak trafil, keby som našla dve čiarky 😅

micicka
15. apr 2012

@reanda veru aj podľa mňa by to nebolo rozumné a ani by som ešte nemala otehu, nakoľko som rodila cisárskym

@tunzal čo hneď teraz, ja som straaašne túžila byť tehotná asi pred 4 mesiacmi 😀 😀 😀 ale je tam veľa proti, aj keď takéto veci sa nedajú plánovať, takže ak sa s drahým rozhodneme pre druhé, tak to bude čo najskôr - ale samozrejme s rozumom, kým sa moja maternica čo najviac zotaví a pod 😉

micicka
15. apr 2012

aké ovocie okrem jabĺčka a banánu dávate detičkám? moja mi tieto nechce, tak chcem skúsiť niečo iné.

lolko_lenka
15. apr 2012

@micicka broskyňa, marhuľa, hruška... samozrejme vo forme výživy, ale keď bude čerstvé, tak budem dávať to.

micicka
15. apr 2012

@lolko_lenka aha, takže kupuješ hotové výživy, ja som z kupovaného dávala zatiaľ len ryžovú kašu, pokiaľ nemusím,nechcem do toho veľmi ísť, ale aj nejaké to ovocie by mala papať 😒

lolko_lenka
15. apr 2012

@micicka ja všetko varím alebo dávam surové, akurát toho ovocka ešte nie je veľa, tak to kupujem aj vo výživách, čo iné mi zostáva, stále jej len jablko a banán chutiť nebudú a obje sa ich. Ale dnes som čítala aj také, že jablko+cukina, že postrúhať, trošku len povariť, aby zmäkli a rozmačkať. Vyskúšam zajtra, dúfam, že zoženiem cukinu, lebo to je teraz celkom nedostatkový tovar ...No a tiež sa dá zmiešať jablko a mrkva. Nelke marhuľa bola asi kyslejšia, tak z tej mi zjedla len polovicu pohárika, ale broskyňovej výživy by zjedla možno aj dva poháriky 🙂
A tiež kupujem akurát len Sinlac nemliečnu kašu ... Aj to som jej dala len druhýkrát, že či to niečo spraví s kojením v noci...

micicka
15. apr 2012

@lolko_lenka ja dávam kašu od sunaru, ale zdá sa mi byť dosť sladká, tak keď ju miniem, kúpim niečo iné. a zdá sa mi že lepšie spinká. v noci papá neskôr ako to bolo doteraz asi tak o hoďku, ale hlavne spí kľudne, nehádže sa a podobne 😉
veď áno, s ovocím je to teraz také všelijaké. asi skúsim aj ja nejakú výživu, možno za to mi nechce to jablko a banán, že už sa ho objedla, aj keď nedávala som to tak často... musím skúsiť ešte každé samotné, že čo jej nechutí....

lolko_lenka
15. apr 2012

@micicka ja kupujem od HIPP, tie nemajú ani prídavok cukru, chutia fakt dobre 🙂 Tú kašu od Sunaru kupuješ mliečnu? Ty kojíš?

rough
15. apr 2012

Baby kolko kocikov mate? Ja mam milovany mutsy a do terenu a na kocikovanie je uzasny, no do mesta na nakupy je neprakticky:/ tak rozmyslam nad nejakym golfacom. Poradte aky mam kupit, ked musim pocitat s tym, ze hrosik je a bude tazky (uz teraz ma 10 kg), no zasa nechcem vyhadzovat vela penazi za napr maclaren, predsa len je to sekundarny kocik....dik za kazdy tip🙂

tunzal
16. apr 2012

@micicka nieže sa nahneváš, to hned teraz som nemyslela v zlom, ale či chcete druhé hned ako to je možné, no ked si mala cisársky tak sa odporúča počkať rok, či nie ? ja ani neviem. ja osobne si ani neviem predstaviť, že by som teraz ostala tehotná, ale ja som mala strašné tehotenstvo aj so synom aj s malou... ale my už tretie neplánujeme.síce u nás je dosť velký vekový rozdiel medzi nich ale niekedy ani neviem kde mi hlava stojí z týchto mojích nezbedníkov 😀

tunzal
16. apr 2012

@micicka okrem jablka a banánu, tiež dávam len výživy teraz, moc ešte na výber nie je. aj u nás bol čas ked úplne odmietala aj jablko aj banán, asi z toho bola prejedená, nedala som asi dva týždne a teraz zasa to zje.

zuzkazv
16. apr 2012

@kucminka ahoj to čo ti papá o tej 3tej v noci to nezapočítavaj do tých 5tich jedál, tých 5 jedál musí mať cez den tak ako ti písali baby ranajky desiata obed olovrant a večera, noc sa do toho nezapočítava 🙂
@zuzanazuzana no moja kaká 3x za den a už to sa mi zdalo dosť , 5x doobeda fíha asi má ešte rýchlejšie trávenie 😅 a inak malá je hrozne peknučká ako si sedká 😵
@micicka ja nedávam výživy iba varím a dávam jej čisté jablká, jablko s banánom a jablko s hruškou, zatial sa toho ešte neobjedla 🙂

reanda
16. apr 2012

@micicka no po cisarskom sa netreba veru ponahlat.. ja by som bola isla rodit este raz hadam aj hned 😀 a uz mame aj meno pre druhu dceru vymyslene 😀 .. ale my sme ani prvu neplanovali, takze uvidime, ako to zivot zariadi 😉
z ovocia som davala hrusky - v lidli mali take super makucke a sladucke a raz aj broskynu, ale tie neviem dostat uz kupit, nikdy nemaju.. a kivi by sa nedalo uz dat? ci to je citrus? nejak neviem 😕 ..ale je to kysle, to by asi mala nechcela
@lolko_lenka cukina nedostatkova? ja ju kupujem stale a vzdy maju, aj v lidli aj v tescu

d_anica
16. apr 2012

@rough Ahoj! My máme jeden kočík, tiež je to taký tereňák. Keď potrebujem na nákupy beriem nosič a keď sa inak nedá, tak u nás v obchoďákoch požičiavajú šporťáky, tak ho tam potom preložím. 🙂 Zatiaľ druhý kočík neplánujem golfáče sa mi zdajú nepraktické, jedine nad takým čo má spojenú rúčku by som uvažovala...

peta_k
16. apr 2012

ahojte baby, poradite mi ako robite babatkam domacu ryzovu kasu? V akom pomere ryza, voda a MM...

zuzanazuzana
16. apr 2012

@zuzkazv no minule som to ratala a 5 x som ju prebalovala doobeda,2x sa ma poriadne nalozene v plienke a 3x ma tak prdnute....niekedy mam pocit, ze viac vykaka ako spapa....asi ma dobry metabolizmus.....ale na najblizsej poradni sa pre istotu na to popytam.

reanda
16. apr 2012

@peta_k ja dam jeden diel ryze, asi tri diely vody a uvarim domakucka, potom rozmixujem a ked je to huste, tak este pridam prevarenu vodu, alebo materske mlieko, podla toho, kolko sa mi poradi ( a chce 😨 ) odstriekat.. ale nedavam samotnu ryzovu kasu, vacsinou so zeleninou, alebo s jablkom.. samotne je to moc bez chuti a take lepkavo-glejovite, takze aj ta zelenina alebo ovocie mi to potom rozriedi..

jana0706
16. apr 2012

@reanda ahoj, robis este nejake domace kase okrem ryzovej? ja zatial este nerobim ziadne, ale kvoli postupnemu zavadzaniu lepku budem musiet zvysit tempo s obilninami, rozmyslala som napriklad nad jacmennou, spaldovou, pohankovou atd...tiez to chcem miesat s ovocim alebo zeleninou...zatial som mu iba parkrat primiesala trosku ovsenej kase (Alnatura) do zeleninky...

@rough ja mam ako "hlavny" kocik Peg Perego Pliko Easy Drive - je to vlastne golfac so spojenymi ruckami a neviem si ho vynachvalit, je strasne vsestranny...v zime som mala do snehu od kamosov este vanickovy Peg Perego s vacsimi gumenymi kolieskami a zdedili sme od nich aj sportak Peg Perego GT3 - ten budem pouzivat od teraz do terenu, ma skvele velke kolesa...ale na kazdodenne pouzitie je moj Easy Drive uplne nenahraditelny 😉

preberali ste zeleninku a ovocie zo supermarketov - ja mam zly pocit davat to teraz v zime malemu, snazim sa mu kupovat bio - u nas maju len jablka, mrkvu a zemiaky, tak sme vybehli v sobotu do Hainburgu a kupila som mu brokolicu aj cuketu, tak teraz skusame tu cuketu a v kombinacii s batatmi a mrkvou mu strasne chutila, tak sa tesim...

jana0706
16. apr 2012

@micicka fuuuha obdivujem ta ze by si uz chcela mat druhe...ja som na to asi prilis pohodlna, chcela by som si Kubka poriadne vychutnat kym je malinky, ked vidim kamosky a sesterku ake boli hotove z dvojrocneho rozdielu medzi detmi tak rozmyslam ze take 4 roky by boli mozno idealne...no a v nasom pripade aj z praktickeho hladiska, mame malicky byt kde nas je teraz "tak akurat", chystame sa stavat dom tak druhe planujem potom az do domu 😉