Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte...baby, ktoré kojíte - koľko-krát denne ešte kojíte?
@nelynka18 nie 4 zúbky, ale 4 dni, kedy len soplíme a čakáme na prvý 🙂
@tun1ska asi 4x cez deň a v noci ako si pýta... niekedy aj 4x 🙂 tak ale Nelka je veľký papkáč 🙂
@lolko_lenka jej, som sa potesila, ze nie som sama, ktora v noci koji aj 4 x 🙂 a chcem sa opytat, davas malej vodicku alebo cajik z flasky? moja este stale nevie pit, ani z lyzicky nic nechce, musim jej davat zo striekacky dokonca aj prikrmy. dnes som jej davala napr. vyzivu zo striekacky bo na lyzicku mi neotvori usta ani keby co bolo 😠
@jana86 to 4x je tak raz za týždeň, väčšinou tak 2x.... Dávam jej vodičku, ale z pohárika s náustkom, fľašku mi úplne odmietla a ostatné je na jej rýchle tempo jedenia a pitia až mooooc pomalé. Kebyže ju chcem lyžičkovať, tak mi asi vyskočí z kresielka 😀 Ale skúšaj radšej lyžičku ako striekačku, aspoň na tie príkrmy, lebo si na to zvykne, to jej určite úplne mixuješ a potom ti nezje väčšie kúsky... vždy tak po 3 dňoch skúšaj....
@jana86 Ja cez deň asi 5x, ale Emka papá veľmi krátko, niekdedy len take 2 min a dosť...v noci sa mi budí 1x..chválabohu,..a už máme von 1 zúbok...
Baby, a darí sa vám popri kojení chudnúť?..Mne tie kilá nie a nie zliezť..hmmmm 😠 😠 😠 to je asi len fáma, že pri kojení sa chudne...a to som už vysadila všetky sladkosti, pečivo..múku...len bielkoviny, ovocie a zeleninka...a málo čo večeriam..
@lolko_lenka a ďalšia vec, my máme už 7 mesiacov a kúsok, takže na všetko je čas 🙂 Ja som v októbrovkách preto, lebo som mala termín 1.10., ale malá sa narodila 11.9., ale je mi tu fajn, tak tu zostanem 🙂
@tun1ska nechcem sa tu tým nejak chváliť, ale ja už vážim menej ako pred otehotnením... sladkosti jem na tony, dokonca kamoška si myslí, že som znova tehotná 😀 tak nech si myslí 🙂 Tak ale všetko je dané aj geneticky. Ja som nikdy nemala tendenciu priberať. Aj počas tehotenstva som nabrala 12 kg, v 8.mesiaci som vyzerala ako v 6.mesiaci a mesiac po pôrode som bola na svojej pôvodnej váhe a z nemocky som išla v rifliach, čo som nosila ako netehotná. Je to podľa mňa ale individuálne. Ale je fakt, že aj to kojenie dáva dosť zabrať....
@jana86 skús inú lyžičku, nám napr. umelá detská nebola dobrá, jednoducho nechcela, silikonová jej vyhovovala asi mesiac a pol, a teraz je klasickou malou lyžičkou lebo inú nechce. ale moja si vždy vymýšľa, ženská jedna 😀 , doteraz papala normálne čo som uvarila to zjedla, teraz chce len kupované hipp alebo hami, doteraz pekne jedla aj ochutené kaše, teraz len vanilkovú alebo obyčajnú mliečnu bez chuti. 😖
@jana86 a ďalšia vec, my máme už 7 mesiacov a kúsok, takže na všetko je čas emoticon Ja som v októbrovkách preto, lebo som mala termín 1.10., ale malá sa narodila 11.9., ale je mi tu fajn, tak tu zostanem emoticon
@lolko_lenka zááávidím... ja som s tým nemala problém pri prvom, pred 10 rokmi..teraz je to pohroma...
@lolko_lenka aj my sme mali termin 7.10 ale narodila sa 25.9 cize o 4 dni bude mat 7 mesiacov...ona mi zo zaciatku pekne papala prikrmy aj z lyzicky len teraz sa jej neviem co porobilo 😠 a k tym kilam, ja som pocas tehu pribrala necelych 20 kg ale od porodu som schudla 27 kg
@lolko_lenka jaaaj 😀 😀 no aj maly soplil veru,tak snad coskoro vykukne 😉
baby dnes som pozerala videa ked bol risko tak stary ako dominik a ten uz nosil papuce,v postielka sa postavil a vedel robit tap-tap....teda a dominik nic z toho 😀 ako to vidno ked je babo tazsie.risko bol vzdy mesiac popredu,dominik je teraz este take nase babo 🙂 ale dne akosi zmenil spankovy rezim.doobeda spal 2hodiny a bol hore 3 hodiny a teraz spi uz hodinu,som zvedava ako sa mu to zmeni 🙂
mamicky uz vam deticky povedia mama? moja furt len babababa...no a babka cela natesena 🙂
Náš malý ešte nevraví nič, nedávno povedal baba, ale to len raz a o mame ani chýru, ale hádam sa niekedy dočkáme 🙂
@nelynka18 ahoj nedávno si písala o tom že máš zalahnuté v ušiach a ja to mám teraz tiež 😠 mi aj píska v nich ani zaspať pre to nemôžem ☹ . Skúšala si tie sviečky? alebo ti to prešlo samo?? ja som z toho total na nervy 😠 😠 😠 už to mám tretí den
@jana86 naša zatial nerozpráva vôbec iba kričí alebo si robí bublinky zo slín a pri tom nejaké zvuky vydáva
@tun1ska u mna tiez kojenie nefunguje na chudnutie,este stale som nezhodila ani tych 12kg co som nabrala cez tehu, a to tiez obmedzujem sladke,pecivo nejem vobec,len tmavy chleba,kopec zeleniny,uz som vylucila aj prilohy k obedu a kila sa drzia stale na mne, a to v juni ideme na svadbu,co obleciem netusim
Ahoj, mohla bych se k Vám přidat? Malá se narodila 5.10., ale na tuhle diskuzi jsem nenarazila.
@janina_f jee, na moje meninky 🙂 Dodatocne gratulujem 😉 Moj sa narodilo dva dni neskor 😎
@tun1ska ja zjem vsetko co nezje mna, kojim,v noci 2krat prikrmujem Nutrilonom a ani za svet nemozem pribrat. Lenze ja som ani pocas tehu nevedela pribrat, cela moja pribrata vaha bolo len babo a plodova voda. A moja svagrina plne kojila a nevedela ani za svet zhodit kila navyse, ma ich doteraz a to uz 2 mes nekoji.
@verinka100 Děkuju a taky gratuluju. U nás má svátek Eliška v ten den. Já jsem měla mít termín o týden dýl, ale malá byla konec pánevní a poslední měsíc jsem už jen proležela, abych to vydržela aspoň takhle. Jinak bych musela na císař, protože by neměla 2500 g.

@nelustek nádherná 🙂 a tie vlasočky 🙂 podarená ženská 😀 my takéto vlasy nebudeme mať možno len o rok , ked nie neskoršie😀 😀.