icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katuska_za
23. apr 2012

ahojte, druhe ockovanie za sebou, obe vakciny sme mali naraz aj hexa aj pneumokoky takze sme si uzili vysoke teploty cele dva dni...☹ drobca som si naucila spat so mnou v posteli a teraz si n to nadavam 😠 😠 ved on mi tak krasne sm zaspaval a teraz toto 😖 😠 prikrmi nam uz chutia ale maso nechce tak to nahradzam strukovinou zatial. zacala som doma trosku vyrabat take tie plienkove torty pre kamosky a je to celkom pekny dacek, o chvilu a ja idem na krstiny tak urcite si take spravim... len som si ich zabudla odfotit ale to nevadiii sak dalsiu cvaknem 😉

ja tiez len vodu z vodovodu uz od narodenia.

nelustek
23. apr 2012

@zuzkazv
@anita12
@lolko_lenka
@nelynka18 babenky dakujem zacnem aj tu ovsenu kasu robit len ako sa to? Dnes uz chvalabohu tak neplakala,ale bolo vidiet ze to este neni 100% Davam ju nocnik a uz 2x tam kakala vcera s placom a aj dnes tam tlacila a urobila poriadnu kopku 😉 a taaak to smrdi nelka vcera povedala ze sa s toho pogrca 😀

nelynka18
23. apr 2012

@nelustek das varit ovsene vlocky a mozes tam pridat aj ovocie a aj mlieko vsetko sa rozmiuje ako potrebujes 😉

katuska_za
23. apr 2012

@nelynka18 davas uz normalne krabicove mlieko drobcovi? ci ake mlieko? ja som zatim varila len ovsene vlocky s vodou a ovocim

nelustek
23. apr 2012

Konečne Linduška kaka normálne 😵
@nelynka18 ano ale ake mnozsvo a koľko vody?

nelynka18
23. apr 2012

@katuska_za nie ked je ovsena kasa uvarena tak do nej pridam Sunar,krabicove este nedavam.
@nelustek to neviem len tak odoka davam....zhruba hrst ovsennych vlociek,vody tak aby v tom vlocky plavali ale len tak akurat a ovocie napriklad jablko polovicku a ak das tvoje mlieko,tak co ja viem skus tak odchuti aby to bolo dobre 😉 a super,ze uz kaka sama 🙂

bettyx
23. apr 2012

půlrozeniny 🙂

jani74
23. apr 2012

Ahojte, tak dnes máme 7mesiačikov a vykukol nám ako darček 2. zúbok 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkazv
24. apr 2012

@nelustek ja tú ovsenú kašu robím tak že dám variť jablčko vo vode potom časť vody zlejem ( lebo malá nechce čaje a toto je jediné čo vypije) a potom do toho pridám tak 3 lyžice ovsených vločiek povarím 3 - 5 minút a potom urobím z toho kašičku a je to mnamka aj riškovi to chutí musím dávať pozor aby jej to nezjedol 😀

zuzkazv
24. apr 2012

ahojte babulky, idem sa pochváliť, malej už nemixujem jedlo ale sekám v takom strojčeku na orechy je to trochu hrudkavé - nie veľmi ale je to prvý krôčik k väčším kúskom stravy 🙂 a malej to tak chutí. Papá ako najatá všetko čo navarím zje a už jej to varím také hustejšie všetko a po dojedení ešte kuká že či ešte niečo nedám 😀 . V sobotu som jej dala po dlhej dobe kupovanú výživu lebo sme boli na nákupoch a nestihla som navariť a ona na to kuká že čo jej to také riedke dávam zjedla tú flašku asi za 3 minúty a krik že mama ešte daj čosi 😀 😀 😀 som ešte rýchlo uvarila jablko s ovsenou kašou. Strašne jej chutí zeleninka s mäskom to otvára zobáčik že nestíham naberať. Inak malá spí ešte stále tri krát za den, som zvedavá kedy už z toho budú dva spánky, sa to mení v 9tich mesiacoch? vobec neviem... Ked je hore tak sa kráne hrá, posúva sa po dlážke za hračkami otáča sa o 360°, som zvedavá kedy začne loziť, zatial dvíha stále len riťku 😵

jana86
24. apr 2012

ahojte, vcera som Emku skusila dat na nocnik, len tak, ze ako bude reagovat a ona si tam sedela jak kralovna a dokonca sa donho aj vycurala 😀

jana86
24. apr 2012

@zuzkazv ahoj, moja uz asi mesiac spi 2x cez den, rano si pospi 2 hod. a poobede aspon hodinku 🙂

lucy56
24. apr 2012

baby poradte mi ,niektora ste pisali o gele na zubky,ktory ucinkuje aj zo dve hodiny, tak by som ho kupila,lebo maly zacal byt mrzuty,vecer place pri zaspavani a v noci ked sa zobudi na kojenie tiez, a nepokojne spi tak asi zubky ho trapia,lebo doteraz to nerobil,bol spokojny, dobry, mam doma calgel ale ten nezabera na dlho

nelynka18
24. apr 2012

@lucy56 ahoj mundisal sa vola a kup si aj cipky homeopatika viburcol,tie ukludnuju...

zuzkazv
24. apr 2012

pripájam foto mojich lások 😵

lucy56
24. apr 2012

@nelynka18 dik, viburcol mam doma a ten mundisal dokupim diky este raz

anita12
24. apr 2012

@zuzkazv ....ahoj, aj nas spinkava 3xdenne, chcel by aj 4.raz okolo 18.ej ale to uz sa mu neda, inak on je unaveny uz po hodine, ale zaspi az po dvich hod. aj to s problemami..., inak kolko toho prikrmu spapka? my papame cca po 3 hodkach, my na desiatu celu vyzivku 190g, alebo tolko ovocia, na obed mu varim tiez zhruba tolko, tiez by aj viac spapal, len potom aj vracka bo mame reflux a z toho je cely den strasne nervny a uplakany, chce stale pit, asi ho to pali :((

nelynka18
24. apr 2012

ahojte dnes som malemu dala skusit activiu bielu s det.piskotkami a velmi chutil tak raz zacas uz mu dam aj jogurt 🙂 lebo aspon cosi mu chuti 😀
@zuzkazv nas spava do minuleho tyzdna 4krat cez vikend ked tu bol plny dom deciek spal iba 2 krat po dvoch hodinach a teraz zacal 3 krat tiez doobeda 1,5hodky na obed 1,5 hodky a okolo 16-17 hodiny tak na 40 minut a takto mi to vyhovuje 😉a super ze malej tak vsetko pekne chuti 🙂

reanda
24. apr 2012

@bettyx jeee, aj my sme mali poltortu 🙂

reanda
24. apr 2012

@nelustek ahoj a co tie tvoje nevolnosti? nic? nic? 😕 😅

bettyx
24. apr 2012

@reanda fakt? tak to je dobrý! 😀 a taky se to malé tak líbilo?? Šíma byl z toho plamínku úplně mimo... já teda udělala jablečný koláč aby to mohl papat no a dal si, no... starší bráška navíc pomáhal 🙂

nelustek
24. apr 2012

@reanda 😀 ahoj neviem test som si nerobila,vcera som mala krce v podbrusku som myslela ze dostanem menzes a nic... byva mi na vecer zle na odpadnutie ale to asi ze pijem malo vody tak sa idem hned aj napit 😉

reanda
24. apr 2012

@bettyx malej sa tiez pacil plamienok, ale chcela ho chytat 🙂 a tak bola uz dost upistana, lebo sme s "oslavou" cakali na tatina, kym pride z roboty, a to vecer uz byvame unaveni a upistani 🙂

reanda
24. apr 2012

@nelustek tak si sprav ten test, lebo som z teba nervozna! 😀 😀

nelustek
24. apr 2012

tak vlocky kupene dnes urobime kasu Môžem jej to dat ako olovrant? Alebo kedy to dávate deťom papať?

nelustek
24. apr 2012

Ja si hovorím že keby som bola tak začnem zas priberať ako aj pri Nelke a Linde 😉 zatiaľ som na stálej váhe čo i len kilo priberiem kúpim test 😉

reanda
24. apr 2012

@nelustek ja davam vecer, ale nie celkom pred spanim.. asi tak za hodinu, dve ked sa poobede zobudi

tunzal
24. apr 2012

@nelustek menej ako ja iste nepiješ 😀 sprav si už testík a budeš aj ti vedieť že ako si natom 😀 a možno my tu budeme tešiť z ďalšieho bábätka 🙂

nelynka18
24. apr 2012

babky tak aj nas maly sa dnes postavil v postielke 🙂 🙂 dala som ho sediet,on sa chytil bocnej steny,dal sa na kolienka a potom na nohy,sikulka moja mala 😵 😵
@nelustek ahojky ja davam kasu na spanie ale kludne mozes aj na olovrant alebo desiatu 🙂

jani74
24. apr 2012

Ahojte, my máme obdobie rastu zúbkov - okrem toho 2. čo vyšiel včera sa tlačí aj ľavá horná jednotka - ideme raketovo rýchle 😀 noci hore, plač, nervozita a nosenie na rukách ale aspoň to rýchle prejde takto naraz.
@jana86 tak to je šikovnica keď už takto na nočník 😀

@bettyx @zuzkazv zlatúšikovia 😉

Dievčence, Hanka sa začala v noci odkopávať z paplónika. Vykope si ho až na tváričku a bojím sa aby sa neudusila. robia to aj vaši drobci?