icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katja23
6. mar 2011

@jana86 jjj teraz je v pohode len na prvej navsteve ked som bola na potvrdenie mala som pocit ze som jak na pase ale ked som dosla o dva dni znova s krvacanim tak hned uz to bolo o niecom inom a este povedal dufam ze sa v utorok uvidime a bude vsetko v poriadku 🙂 zatial som spokojna a on v podstate je dobry 🙂

lawli
6. mar 2011

Ahojte ,tak ja som s odstavovaním nezačala ,hoc som to tento týždeň plánovala uribiť. Prestali ma bolieť prsia ,tak to beriem ako signál ,že ešte nieje čas ,maleho som dnes uložila po prvýkrát na posteľ a už sme aj odpratali postieľku (zatiaľ do hosťovskej) 🤐 snaď to bude teraz aj na tie boľave kríže lepšie ako ho vyberať z postieľky 🙂 Inak nevoľnosti sa zatiaľ nedostavili a dúfam ,že to tak aj ostane...no nič mi nechutí 😒 Bruško už mám teda riadne a už aj ja nosím tehu nohavice 😀 😀

@drtka blahoželám k dvojičkám 😵

@tinika ten tvoj synovček nieje nahodou Marek ?

@katy2 ja som bola pri prvom na utz 6tt+3 a teraz pri tomto tehu 7tt+1 a v oboch prípadoch srdiečko už blikotalo 😵

zuzanazuzana
6. mar 2011

@katy2 ahoj.....ty si spominala, ze beries ten utrogestan iba vaginalne.....ja ho cely cas zapijam pocas jedla a som vzdy mimo,len vecer davam dole.....teraz cez vikend som si ho dala zakazdym vaginalne a citim sa o milionkrat lepsie.....2 tyzdne som prezivala peklo....bolo mi zle, strasna tazoba na zaludku, neopisatelne bolesti som mala....tak mam tehotenske napinanie a podobne veci, ale ostatne pripisujem tomu utrogestanu!!!!!

zuzanazuzana
6. mar 2011

@bettyx vies, mozno som nasla pricinu mojich bolesti....asi mi robi tazobu na zaludku utrogestan co beriem .....zacala som ho brat iba vaginalne a sa mi cez vikend neuveritelne polepsilo!!!!! uvidime ako bude dalsie dni!!!!

tinika
6. mar 2011

@lawli ano, vsade na fb to teraz leti, prečo?

lawli
6. mar 2011

@tinika no prave koli tomu FB...som to zdieľala a úspešne to zdieľaju ďalej moji priatelia ,tak snáď to hádam pomože ,keďže veľa priateľov mám z PO alebo KE... 😉

lea1333
6. mar 2011

@drtka to som nevedela ani ja z ecakate dvojicky juchuuuuuuuuuuu gratulujem!!!! 😀 😀 😀 😀

bettyx
6. mar 2011

@lenuska20 Tak to je super 🙂.. u nás bylo dnes celkem hezky a teplo, ale jen kolem poledne, pak už začala být i zima.. s malým jsme vyrazili ve čtyři hodiny na vycházku a bylo jen pět stupňů a byli jsme pryč asi hodinu a půl a najednou teplota byla na nule.. Ale to bylo jasný, domů jsme zamířili, protože jakmile začne mrznout, tak našemu malýmu začínají omrzat tvářičky -přes zimu skoro nechodíme ven, protože po pěti minutách na mrazu má úplně fialové tvářičky a do normálních barev se zbarvují až třeba po dvou hodinách v teple...

@zuzanazuzana Taky super 😀 .. tak ti přeju štěstí aby to bylo všechno v pohodě! Jsem úplně šťastná když si přečtu že jsou všichni v pohodě 😉 .. ale vážně.. a jestli víš jak tomu zabránit, tak to je úplně nejlepší! velká výhoda!! 😀 .. fakt mám radost!

zuzanazuzana
6. mar 2011

@bettyx dakujem za slova....tak som naozaj rada, ze sa citim ovela lepsie...a dufam, ze aj ty sa budes a naberies nejake sily

bettyx
6. mar 2011

@zuzanazuzana no tak snad ano -dnes byl teda opravdu zdárný den 😀 .. tak doufám že už se to taky udrží a bude to o.k.. ten týden byl příšerný!
Tak snad už se žádná tady kroutit nebudeme 😀

natalii6
7. mar 2011

dobre ranko babenky...ako sa dneska mate? ja som mala zly sen tak som sa na neho zobudila a nevedela som uz zaspat..zajtra idem k lekarovi tak dufam ze uz aj ja budem mat fotecku 😉prajem pekny dnik
@katja23 @jana86 baby ved co si nekupite obycajne gate na gumicku ja jedny mam a tie nosim a nic ma netlaci 😉

natalii6
7. mar 2011

@katja23 co sa tyka tych flias od aventu ja som ich mala tiez ale zeby nejak estra pomohli to nemozem povedat 😒 moj maly maval tiez koliky a bolo to hrozne vzdy ako prisla 6h vecer to bol neuveritelny plac a ja som si nevedela rady az neskor mi poradili davat nahriatu plinku a masaze a este nam pomahala fitlopta ale je to presne ako sa hovori po 3 mesiacoch to zmizlo ako mavnutim carovneho prutika aspon u nas to tak bolo 😉

@drtka pripajam sa ku gratulacii k dvojickam 🙂

katja23
7. mar 2011

@natalii6 no ked sa uz dostanem aj do mesta tak nieco popozeram 🙂 a hlavne by sa malo umúdriť to pocasie , rano zasa metelica

katja23
7. mar 2011

@natalii6 no tak ostava verit ze nas to nepostihne .fakt to je akoze nieco strasne ta kolika , to su take srdcervuce place ze neraz sme si aj mi polakali , neraz som odchadzala od nasich aj po polnoci co sme sa tak dlho vsetky s nim trapili ...ale uz je fesak 11 mesacny o par dni a male sidlo z neho rastie 🙂

natalii6
7. mar 2011

@katja23 mas pravdu a oto horsie to bolo ked som zo zaciatku nevedela co mu je ten plac az trhal usi ☹ a vy ste boli co pises na neho tolky a ja som vela x bola na ten ukrutansky plac sama ale nastastie to uz bolo a teraz aj keby 2 babo take nieco malo tak si uz viem rady 😉

katja23
7. mar 2011

@natalii6 no boli sme ja mamca segra a sem tam ked sa odvazil aj svagor , strasne ako deti pri tej kolike trpia , to az srdce trha ... tak uvidime ako si ja poradim potom s mojou fazulkou ci budeme tiez bojovat alebo sa tomu vyhneme ak nie budem si pytat radu

natalii6
7. mar 2011

@katja23 kludne je nas tu viac co uz mame deticky tak ti urcite poradime 😉 ake mate dneska pocasie? tu v BA vyslo slniecko ale urcite je zima ..aj ty ides zajtra k lekarovi ako ja ides si uz aj pre knizku ci len na ultrazvuk?

tinika
7. mar 2011

@lawli super, vdaka, ešte len včera sa otvoril učet na pomoc im a uz su tam aj peniazky 🙂

lenuska20
7. mar 2011

@lawli a kolkokrát za deň ho kojíš?
@bettyx má alergiu na zimu? chudáčik, no tie mrazy nie sú potom preňho nič moc, to začal robiť v nejakom období alebo od mala?

a ako sa dnes máte dievčatá?

natalii6
7. mar 2011

@lenuska20 ahoj ja sa mam fajn uz po ranajkach a idem upratat lebo drobec uz stacil spravit bordel ako v tanku 😀 😀

lenuska20
7. mar 2011

@natalii6 však to preistotu aby si sa nenudila 😀

zuzinr
7. mar 2011

@lenuska20 ahoj a dobre ranko vsetkym tehulkam, aj u nas krasne svieti slniecko ale asi je zima. My akurat s Natalkou ranajkujeme, chlapi uz su v robote a skole. Dnes nastastie nemusim varit tak sa cele doobedie mozem venovat Natalke no a poobede ked Nati vstane tak klasika rychlo jej dat jest, obliect sa a letime pre Matuska do skoly. Potom k mojim rodicom a tak pride pre Matuska mm a berie ho na tenis, no a ked prideme domov tak je skoro 7 vecer, takze ja mam cez tyzden o program postarane 🙂

katja23
7. mar 2011

@natalii6 no my tu mam e veelmi divne pocasie , rano o siedmej tu bola neskutocna metelica a teraz slnko svieti ako keby sa nic nedialo .Ano mam zajtra kontrolu tak dufam ze sa potesi doki tak ako ja , zatial co viem tak idem iba na ultrazvuk a mozno bude pocuvat srdiecko ale to netusim , a netusim ci dostanem uz knizku ale po pra vde uz by som ju rada mala 🙂

katja23
7. mar 2011

@zuzinr no ty sa vobec nenudis 🙂)) uz mas pekne vsetko naplanovane 🙂

renatkas
7. mar 2011

baby niektora z vas tu pisala ze chodi do materskeho centra, od akeho veku tam mozem ist s malym?

zuzinr
7. mar 2011

@katja23 no to mam zatial to ako tak stiham, len je pravda ze vsetok moj cas venujem detom a domacnosti. Minuly polrok som chodila na AJ 2x do tyzdna a to bolo super ked som mala cas iba pre seba a nemusela som mysliet na deti, dobre padne take odreagovanie. No uvidime ako to bude ked bude tretie na svete al hadam to nejako zvladneme ved nie sme 1 ani posledny.

katja23
7. mar 2011

babenky , budem mat prve babo a ja by som si uz rada kupila nejaku drobnost pre drobca ale nerada by som to zakrikla . a dookola pocuvam stale ze to nic nekupuj ze sa ani neopovazuj .Kedy si mozem nieco kupit , nech sa nad tym uz rozplivam 🙂))

inac v tescu bude trez na detske vlhcene utierky ich znacky akcia 1+1 za 0,91 € inac ks stoji 1,81 € su velmmi dobre ja sama ich uzivam a aj segra pri malom .

renatkas
7. mar 2011

@katja23 ja mam Aventacke flasky aj rozne ine a poviem ti na koliku nezaberie ani jedna, my sme si taku riadnu koliku uzili s malym a neprestavalo to do 7-meho mesiaca vkuse len plakal a bol na rukach a nakoniec sa z toho vyklul aj skryty reflux.

katja23
7. mar 2011

@zuzinr tak tak ak sa chce da sa zvladnut 🙂 ja uz teraz uvazujem o zumbe po porode po nejakom case kedze do teraz som sa nanu nedostala , v kuse v praci tak som bola rada ze vidim postel 🙂

natalii6
7. mar 2011

@renatkas ahoj ja som to pisla a mozes tam ist uz aj z malickym babenom 🙂