icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
26. jún 2012

@rough tak suseda mi už radila že slivovicou mám potrieť,ešte pri Nelke.že ona tak robila 😕
to by som neurobila teda

bluerose
26. jún 2012

@nelustek mojaaa, ved Alpa je silnejsia ako bezna slivovica, tak nechapem tvoju otazku, ze ci Alpou ano, ked pises, ze slivku by si nedala 😕

bluerose
26. jún 2012

@kucminka pravda pravduca, my napriklad nemame este ani jeden zubok a to mame 8.5mesiaca.Je tu este vobec niekto, kto nema ziaden zubok?? 😀 😀 😀

natalii6
26. jún 2012

@bluerose ahoj tak 8,5 mes to je este nic moj prvorodeny mal prve zubky az v 13mes 😀 a rastli ani som nevedela kedy 🙂

zuzanazuzana
26. jún 2012

Ahojte. Tak my mame dnes presne 9 mesiacov a po dnesnej poradni 7800g a 73 cm. Po zubkoch ani chyru ani slychu.....minule som tu spominala stvornozkovanie, takze stale nic, chvilocku sa udrzi na styroch, ale hned pada na brusko....takze si mysim, ze stvornozkovanie vynechame ako syn a zacneme hned chodit.....to by stale behala po byte, ked ju drzim za rucicky....malinka mi prespi celu noc, vsetko spapa a chuti jej.
Boli sme na takej malinkej dovolenke v prahe , ubytovani sme boli v aquapalace hotel....vrelo odporucam, super aquapark......hlavne ja som sa vysantila na toboganoch ako male dieta...hihi.

Baby otazka troska pomimo....uz ste niektora boli na operacii hemoroidov?.....zevraj je to velmi bolestive po operacii a dlhodoba rekonvalescencia,celkovo sa citim zle, cakaju ma vysetrenia, hadice zhora aj zdola. dakujem za odpovede.

michaela18
26. jún 2012

@bluerose ani my nemame este zuby 😀

bettyx
26. jún 2012

@jana0706 děkuji a jak jste dopadli?? spinkalo se?? my teda, musím zaklepat, to nijak neprožíváme -ani u jednoho chlapečka.. prostě najednou byl zoubek -zatím žádné další zoubky na cestě asi nejsou, ale vidímto tak že pak najednou to bude fofr 😉

bettyx
26. jún 2012

@zuzanazuzana ahoj Zuzko! 🙂 .. malá je jako panenka! a koukám, že jste vyrazili po Praze... to je draho, co?? nechali jste si namalovat portrét malinký na karlově mostě? 😎

jinak teda sama zkušenost nemám, ale moje teta na tý operaci byla -ale ona je fakt herečka, tak to ber s rezervou.. je hrozný hypochondr- a teda doma v neschopnosti byla tři měsíce, sténala ještě na poslední kontrole a doktor jí už řek že se snažit nemusí že je dávno plně zhojená a půjde do práce a hned jí sténání a bolesti přešli.. ale řikala teda že měla velký problém sedět, takže jen ležela na boku a i spát že mohla jen na boku.... no ale jak řikám.. ona všechno hrozně nadsazuje... bere si dovolenou i na rýmu

kucminka
27. jún 2012

@zuzanazuzana Zuzi,ja som niečo počula,ževraj v Piešťanoch to robia leserom a je to bezbolestné,skús sa niekde na to kuknúť.

zuzanazuzana
27. jún 2012

@kucminka no skusim sa pozriet na to.....inac idem z gyndy a vsetko je zle, uplne....neumieram, ale cakaju ma urcite dalsie dva zakroky.....co som si myslela mi aj doktor potvrdil.....mam taky pocit, ze po materskej mozem rovno nastupit na invalidny.

zuzanazuzana
27. jún 2012

@bettyx ahoj....veru v prahe je draho....ale ja som si prahu zamilovala minuly rok a urcite sa tam este vratime.
no skusim sa pozriet kolko by stalo odstranenie laserom, ale zevraj to dost stoji....nic ine iba po doktoroch chodim a to mam len 37 rokov.
a vy sa ako mavate? chlapci ti urcite robia radost. ja mam syna uz dva mesiace na cypre a dufam, ze mu to prospeje. v oktrobri by mal prist domov, takze aj 18 rokov bude tam oslavovat.

kucminka
27. jún 2012

@zuzanazuzana fúha,tak to ti nezávidím.napíš mi viacej do IP.

bettyx
27. jún 2012

@zuzanazuzana děkuju za optání, ale mám jen starosti -hodně starostí... Štěpánek mi půjde do školky a neumí normálně mluvit.. patlá a není mu rozumět (má 3,5r).. a včera jsme tam byli na zkoušku na hřišti mezi dětma a taková parta kluků se mu tam strašně chechtala že mluví prý španělsky a furt do něj šťochali ať něco řekne česky a furt mu dělali jen schválnosti ☹ .. to bylo hrozný.. nejdřív jsem čekala co se bude dít, ale pak už jsem řikala tak ještě jednou a už je zpacifikuju, ale chlapcům se to vrátilo takže jsem se jim patřičně vysmála tak čučeli jak vrány... no ale jsem z toho fakt zoufalá.. na maximum
Jinak praha je teda fakt pěkná, příšerně tedy drahá ale furt je tam na co koukat a hodně akcí se tam odehrává -třeba teď o víkendu byl na václavském náměstí michael schumacher a byla tam celodenní akce pro děti symulátory formulí a nárazu a převrácení aut...

nelustek
27. jún 2012

@bluerose Ale veď ja som nepísala že jej to potieram alpou 😉 ja som sa len pýtala ma to zaujímalo lebo kamarátka potierala tak....

bluerose
27. jún 2012

@nelustek No sak ja len tak, ze netreba sa riadit kamaratkami a znamymi ale vlastnym rozumom, je dobre, ze to nechces robit 😉

bluerose
27. jún 2012

@natalii6
@michaela18 No tak aspom si nepripadam ako padnuta z Marsu :D Mam pocit, ze nam potom naraz vyjde cely chrup 😀 😀

micicka
27. jún 2012

@bluerose my tiež ešte nemáme ani jeden zub a tiež už skoro 8,5 mesiaca 🙂

maminkaivanka
27. jún 2012

Baby pripajam sa k diskusii, ja mam chlapceka 9 mes. zatial sme bez zubu a ani nelozime, aj ked snaha o pohyb sa neda upriet, ale neskutocne ma pobavil ked som mu poukladala hracky mimo dosah aby sa snazil sa posunut na brusku k nim, tak on si zacal do rucicky zbierat a posuvat potah a tak si hracku prisunul k sebe, no mudry je dost....ale zatial ked je na brusku tak sa len kruti okolo zadku po rukach a na podlahe sa mu pacilo ohromne lebo sa mu smykalo a tak sa smykal ale dozadu....no je to sranda...ale myslim, ze kazdym dnom je sikovnejsi a sikovnejsi....nestiham niekedy....

natalii6
28. jún 2012

@bluerose presne ako pises tym ze mu zuby vyrasili tak neskoro 😀 zachvilu mal pusu plnu zubov a totalne bez problemov tak dufam ze aj u vas to tak bude 😉

natalii6
28. jún 2012

baby maly uz stvornozkujeeeeeeeeeeeeeeeeeee huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉

natalii6
28. jún 2012
tunzal
28. jún 2012

@natalii6 aj naša malá už konečne štvronožkujeeeeeeeeee, len si občas ešte padá na papuľku, keď zabudne a zdvihne si ručičky alebo si ich rozcapí, chúďatko moje si včera tak buchla hlavičkou do nohy stola že má aj modrinku na hlavičke ☹

zuzanazuzana
28. jún 2012

@bettyx to moja mama mi vzdy vravi, ze ja s bratom sme zacali rozpravat az ked sme mali 4 roky, ale dobehli sme to raz dva, myslim si, ze az moc. No to by som aj ja veru zle znasala kebyze sa mojmu dietatu kvoli tomu vysmievaju. To je vizitka rodicov, ked nevedia zasiahnut a vysvetlit svojim detom.

bluerose
28. jún 2012

@maminkaivanka ahoj, no toto presne robil aj nas, bol na deke a dala som mu hracky vedla, nech za nimi ide a on si ich radsej popritahoval s tou dekou:D. Uz som myslela, ze sa ani plazit nezacne. Teraz ma 8.5 mesiaca a lozit zacal par dni dozadu. Ale to tak, ze sa vacsinou posuva rukami, nohy taha za sebou, alebo ich obcas pouzije na odrazanie:D manzel hovori, ze ide jak krokodil:D:D A

bluerose
28. jún 2012

@natalii6 to je super. Aj ja chceeeeeeeeeeeeem aby uz stvornozkovaaaaal 😵

nelustek
28. jún 2012

@tunzal gratulujem malej šikovničke 🙂 k štvornožkovaniu

peta_k
28. jún 2012

aj my uz stvornozkujeme, este trochu nemotorne, ale je to tam

katuska_za
28. jún 2012

Ahojte, uz som tu dlho nebola, lebo akosi nebol cas... boli sme v Martine na rehabilitacnom pobyte cvicit vojtovku.. uff to bola hruza, drobcek strasne plakal a ja s nim :(, ale ma to pozitivum a to ze poamly sa hybeme - sice dozadu ako racik ale predsa nejaky posun... snazi sa dvihnut ritku aby bol na styroch a vzdy cukne do zadu 🙂 taky je zlaty pri tom. Zatial este nesedime, ale aj to sa zlepsuje a spevnujeme chrbatik. Asi nam konecne idu zuby 😀 placeme, nespime, slintame, teplotujeme... uz to trva tyzden tak som zvedava kolko este...

natalii6
28. jún 2012

@tunzal juj tak aj nam sa podari sa rozcapit 😀 a hlavne sa mu smyka na plavajucej podlahe 😉 tak teraz cakam fazu stavania sa pri nabytku a potom prve kociky..ach tie pady to je hrozne ☹

natalii6
28. jún 2012

@bettyx ahoj citam ze tvoj 3,5rocny syncek este poriadne nerozprava aj nas starsi syn je o mesiac mladsi nez tvoj a je recovo natom ako tvoj tiez rozprava po spanielsky 😀 a tiez ide v septembri do skolky ,ked chodime na ihrisko tak zatial s tou jeho spanielcinou nemal problem 😀 myslim ze v skolke sa im jazyk rozviaze