icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

anita12
1. sep 2012

@jankamgr ....krasasne pomaha 🙂 najlepsie hracky 🙂

anita12
1. sep 2012

@d_anica .... dobry napad, tiez sme pozerali taky nakupny vozicek, to je podobne ...

anita12
1. sep 2012

@skybaby ... velku tatrovku, co si do nej aj sadka drobcek

anita12
1. sep 2012

@natali6 ... no to je smola.... nech to rychlo ustupi ... a ako tu slintavku zistili ?
@kucminka .... nas maly ten by dudel najradsej zjedol, uplne cely si ho vopcha do ust, vkuse ruky v ustach kdesi na horne podnebie si tlaci, vsetko len do ust dava... zubky nepodarene ...

zuzanazuzana
1. sep 2012

@cabby88
@nelustek no ja idem vo stvrtok k zubarovi a beriem aj malu, lebo ju nemam kde dat a popytam sa zubarky ako sa treba starat o zubky. potom vam dat vediet.

zuzanazuzana
1. sep 2012

ja som malej chcela dat k narodkam kocky s vozikom, ale som nevadrzala a dala som jej to nedavno a velmi rada sa s kockami hra...vybera ich, dava naspat....ale ja som ich kupila v tescu, ked boli vypredaje za 8 euro.
http://drevene-hracky.heureka.sk/woody-vozik-s-...

zuzanazuzana
1. sep 2012
natalii6
1. sep 2012

@anita12 mal 2 dni teploty tak som isla k dokimu a som mu ukazala ze ma medzi 2 prstami take cervene vyzeralo to ako zapalene a mal aj na cele ale to som si myslela ze ma ztoho ze spadol a ked mu pozrel do hrdla hned vedel ktora byje a ukazal mi na nete fotku dietat zo slintackou a to malo okolo ust tiez take ako vyrazky a vraj to postihuje dolne koncatiny a aj ruky a nas maly ma uz 3 vyrazky aj na ruke a je taky chuda nervozny ☹

natalii6
1. sep 2012

@cabby88 ahoj my mame 4 zuby vonku a 2 uz idu von a maly si umyva zuby sam kefkou ale predtym som mu umyvala zuby takou silikonovou nasadou co sa dava na prst a pekne otvaral usta..a co sa tyka umyvania zubov pastou vobec este netreba uplne staci cista voda my sme boli asi pred 2 tyzdnami uz aj u zubara tak som sa nato pytala a ze by sa deti mali pred spankom napit vody aby im na sklovine neostali necistoty 😉

kucminka
1. sep 2012

tak my máme asi šiestu chorobu.Malý mal cez týždeň na 39horúčky,potom zrazu nič a dneska sa mi vysypal na chrbátiku a brušku.Nič nechce ani jesť,len mlieko a jogurt,je mrzutý a stále mi plače.Natierali ste tie vyrážky niečim?Ja som mu to pred spaním potrela Fenistilom.

jankamgr
1. sep 2012

@kucminka ahoj, nie nenatierala, dr. nám to prísne zakázala, že zmiznú samé, iba ak svrbia, tak pár kvapiek fenistilu spapať

kucminka
1. sep 2012

@jankamgr no ja som mu to natrela,ale až potom ma napadlo,že to bude asi tá šiesta choroba,a tiež písali že netreba natierať,hádam mu ten fenistil neuškodí.

jankamgr
1. sep 2012

@kucminka neboj, myslím, že by nemal, ja som mu to chcela aspoň púdrom natrieť, preto som sa spýtala dr. či môžem, tak mi zakázala, ale neboj, ak sa už vyhádzal, tak je všetko ok 😉 už len počkať, kým vyrážky zmiznú 😀 inak, náš mal vyhádzané na chrbte, na brušku, na stehnách, na vrchu hlávky a okolo očí... hrôza 😖

kucminka
1. sep 2012

@jankamgr jemu sa to zatiaľ na chrbátiku a brušku,ale už má troška aj na tvári.uvidíme ráno,díky za info.

d_anica
1. sep 2012

@kucminka @jankamgr
Dievčatá, keď čítam u vás o príznakoch 6. choroby začala som pochybovať, či sme ju náhodou minulý týždeň neprekonali aj my. Malý najprv začal horúčkovať 39 a prestal papať, inak všetko ok, ale pre istotu som šla k dr. Povedala mi, že má trošku červené hrdielko, že zrejme viróza. Po pár dňoch sa vyhádzal na brušku a chrbátiku. Pôvodne som myslela, že sú to potničky, lebo zrovna v ten deň som nejak neodhadla oblečenie a neprimerane som drobca na von poobliekala, tak som to neriešila, ale teraz neviem, neviem. 😅 Aké ste mali tie vyrážky? Môj to mal taky drobný výsyp, no ako potničky. Teraz je už všetko v poriadku, aj papať zase začal, tak snáď som nič nezanedbala 😔

jankamgr
1. sep 2012

@d_anica presne takto to bolo aj u nás, tri dni vysoké horúčky, nešli zraziť ničím, potom sme šli k dr. a tá našla v hrdielku tiež červené, ale že keď nemá iné príznaky, tak je to tá šiesta choroba. Na štvrtý deň sa vyhádzal takými drobnými vyrážkami, naozaj to ako potničky vyzeralo a prešli po troch dňoch a bol pokoj. Akurát, že náš bol úplne normálny, papal normálne, hral sa, normálne sa mi nechcelo veriť, že mal také vysoké horúčky...

bettyx
1. sep 2012

@d_anica děkuju.. potřebujeme to.. hlavně si nesmim zapomenout vzít kapesníčky 😢

michala33
1. sep 2012

@iwky tak to mas asi pravdu...sa tesim ,ja mam ale pocit ako keby sa zachvilu pusti od toho nabytku a pojde sama 🙂 ale ci sa aj take deje ,to neviem ze ci tak bez ucenia za ruku sa naucia chodit.. 😉

kucminka
2. sep 2012

@d_anica
@jankamgr no môj teda nechce nič okrem mlieka a jogurtu zjesť,dúfam že to prejde aj s tou chorobou,lebo dovtedy papal celkom pekne a skoro všetko.

jankamgr
2. sep 2012

@kucminka držím palce a skoré vyliečenie 😀 😉

kucminka
2. sep 2012

@jankamgr Ďakujeme pekne 🙂

bettyx
2. sep 2012

holky, tak ráno jdu vyprovodit svýho prvního cvrčka do školky.. moc na mě myslete, protože kdybych nekojila, tak se celý víkend láduju neurolem.. ráno jsem se vzbudila a bylo mi špatně po těle.. ne nemocně, ani nic podobnýho, ale takový nervový blbý pocit.. jsem z toho prostě strašně smutná...

natalii6
3. sep 2012

ahojte dievcat..tak dneska ma moje zlaticko Davidko svoj velky den isiel 1x do skolky a jeho mama este ako len prisli do skolky 😢 vyzera ze bude mat velmi milu pani ucitelku hned ako sa prezliekol sa isiel hrat tak dufa ze mu je tam dobre 😉 je mi za nim smutno 😉 a vsetkych novopecenym skolkarom zelam vela krasnych chvil stravenych v skolke a vela kamaratov 🙂

natalii6
3. sep 2012

@kucminka Ahoj asi reagujem neskoro ale 6 choroba ako pride tak aj odide nato nic nie je a nicim sa nenatieraju tie vyrazky 😉

kucminka
3. sep 2012

@natalii6 no už veru máme aj po chorobe,teda dúfam,vyrážky sú na ústupe,tak super.inak prečo sa to vlastne volá šiesta choroba?Keď to niekomu spomeniem,tak nikto nemá ani šajnu,o čo vlastne ide.Ja tiež,nebyť MK,tak to nikdy neviem. 😉

d_anica
3. sep 2012

@kucminka
@kucminka
Tak podľa toho čo hovoríte to mohla a nemusela byť u nás 6.choroba. Došla som k záveru, že škoda si teraz lámať hlavu, hlavne že je drobec zdravý 🙂

d_anica
3. sep 2012

Dnes má náš Slimáčik 11 mesiacov 🙂 Váži cca 10,5 kg, stále je bez zubov a začína robiť prvé krôčiky 😵 náhodou som pri upratovaní narazila na zavinovaciu perinku a nemôžem uveriť ako nám rýchlo vyrástol...

peta_k
4. sep 2012

Baby, dnes sme po 10. mesiacoch spali konečne celú noc!

zuzanazuzana
4. sep 2012

Ahojte....tak mame po ockovani 3.davky.....malinka zatial buva a ked sa zobudi, dam jej na nozicky studene obklady.....mame 11 mesiacov + 1 tyzden a vazi 8750g a meria 77 cm.

anita12
4. sep 2012

@peta_k ..... gratulujem a tisko ( v dobrom) zavidiiim 🙂, u nas sa putuje a prehadzuje po postielke a budi od vecera az do rana :(.... nech vam uz taketo dobre spinkanie zostanie