Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ja som malej chcela dat k narodkam kocky s vozikom, ale som nevadrzala a dala som jej to nedavno a velmi rada sa s kockami hra...vybera ich, dava naspat....ale ja som ich kupila v tescu, ked boli vypredaje za 8 euro.
http://drevene-hracky.heureka.sk/woody-vozik-s-...
@anita12 mal 2 dni teploty tak som isla k dokimu a som mu ukazala ze ma medzi 2 prstami take cervene vyzeralo to ako zapalene a mal aj na cele ale to som si myslela ze ma ztoho ze spadol a ked mu pozrel do hrdla hned vedel ktora byje a ukazal mi na nete fotku dietat zo slintackou a to malo okolo ust tiez take ako vyrazky a vraj to postihuje dolne koncatiny a aj ruky a nas maly ma uz 3 vyrazky aj na ruke a je taky chuda nervozny ☹
@cabby88 ahoj my mame 4 zuby vonku a 2 uz idu von a maly si umyva zuby sam kefkou ale predtym som mu umyvala zuby takou silikonovou nasadou co sa dava na prst a pekne otvaral usta..a co sa tyka umyvania zubov pastou vobec este netreba uplne staci cista voda my sme boli asi pred 2 tyzdnami uz aj u zubara tak som sa nato pytala a ze by sa deti mali pred spankom napit vody aby im na sklovine neostali necistoty 😉
tak my máme asi šiestu chorobu.Malý mal cez týždeň na 39horúčky,potom zrazu nič a dneska sa mi vysypal na chrbátiku a brušku.Nič nechce ani jesť,len mlieko a jogurt,je mrzutý a stále mi plače.Natierali ste tie vyrážky niečim?Ja som mu to pred spaním potrela Fenistilom.
@kucminka neboj, myslím, že by nemal, ja som mu to chcela aspoň púdrom natrieť, preto som sa spýtala dr. či môžem, tak mi zakázala, ale neboj, ak sa už vyhádzal, tak je všetko ok 😉 už len počkať, kým vyrážky zmiznú 😀 inak, náš mal vyhádzané na chrbte, na brušku, na stehnách, na vrchu hlávky a okolo očí... hrôza 😖
@kucminka @jankamgr
Dievčatá, keď čítam u vás o príznakoch 6. choroby začala som pochybovať, či sme ju náhodou minulý týždeň neprekonali aj my. Malý najprv začal horúčkovať 39 a prestal papať, inak všetko ok, ale pre istotu som šla k dr. Povedala mi, že má trošku červené hrdielko, že zrejme viróza. Po pár dňoch sa vyhádzal na brušku a chrbátiku. Pôvodne som myslela, že sú to potničky, lebo zrovna v ten deň som nejak neodhadla oblečenie a neprimerane som drobca na von poobliekala, tak som to neriešila, ale teraz neviem, neviem. 😅 Aké ste mali tie vyrážky? Môj to mal taky drobný výsyp, no ako potničky. Teraz je už všetko v poriadku, aj papať zase začal, tak snáď som nič nezanedbala 😔
@d_anica presne takto to bolo aj u nás, tri dni vysoké horúčky, nešli zraziť ničím, potom sme šli k dr. a tá našla v hrdielku tiež červené, ale že keď nemá iné príznaky, tak je to tá šiesta choroba. Na štvrtý deň sa vyhádzal takými drobnými vyrážkami, naozaj to ako potničky vyzeralo a prešli po troch dňoch a bol pokoj. Akurát, že náš bol úplne normálny, papal normálne, hral sa, normálne sa mi nechcelo veriť, že mal také vysoké horúčky...
holky, tak ráno jdu vyprovodit svýho prvního cvrčka do školky.. moc na mě myslete, protože kdybych nekojila, tak se celý víkend láduju neurolem.. ráno jsem se vzbudila a bylo mi špatně po těle.. ne nemocně, ani nic podobnýho, ale takový nervový blbý pocit.. jsem z toho prostě strašně smutná...
ahojte dievcat..tak dneska ma moje zlaticko Davidko svoj velky den isiel 1x do skolky a jeho mama este ako len prisli do skolky 😢 vyzera ze bude mat velmi milu pani ucitelku hned ako sa prezliekol sa isiel hrat tak dufa ze mu je tam dobre 😉 je mi za nim smutno 😉 a vsetkych novopecenym skolkarom zelam vela krasnych chvil stravenych v skolke a vela kamaratov 🙂
Dnes má náš Slimáčik 11 mesiacov 🙂 Váži cca 10,5 kg, stále je bez zubov a začína robiť prvé krôčiky 😵 náhodou som pri upratovaní narazila na zavinovaciu perinku a nemôžem uveriť ako nám rýchlo vyrástol...
Baby, dnes sme po 10. mesiacoch spali konečne celú noc!
Ahojte....tak mame po ockovani 3.davky.....malinka zatial buva a ked sa zobudi, dam jej na nozicky studene obklady.....mame 11 mesiacov + 1 tyzden a vazi 8750g a meria 77 cm.

@jankamgr ....krasasne pomaha 🙂 najlepsie hracky 🙂