Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@wewe22 ...poznam jedno dievcatko co ma teraz 11mesiacov a vazi cez 7kg take drobunke zlate ale tak krasne bezka sama uz asi mesiac, ja len zirala co to za drobceka uz bezka.... nas Henko je proti nej ako valibuk, 10,3kg, 77cm, v kociku sedi ako baron a baby male okolo behaju 🙂 , nas Henko zas papa tusim za vsetky deticky co nechcu papat obcas .... no mam co nosit....
tak stav po dnešnej 10 mesačnej poradni: váha -12,180kg ,výška -80cm.A máme 8zubov. 🙂
@bettyx ahoj tak to vam ta skolka zacala velmi zle 😠 a to otom ze maly musel byt na hambe to ti povedala ucitelka?pytam sa preto lebo tvoj maly ako si uz pisala este dobre nerozprava..keby som sa dozvedela nieco take ako ty tak by som si dala zavolat okamzite riaditelku a vydiskutovala by som si to ze ako si moze ucitelka nieco take dovolit 😠 u nas skolka je zatial v pohode maly tam chodi rad len mame problem rano vstavat kedze je zvyknuty dlhsie spavat a ked vidim tie deturence ako rano placu ze oni nejdu do skolky tak som rada ze u nas to nie je 😉 jedine co mi vadi je ze pred vcerom som sa pytala ucitelky (maju 2 ) ze ci maly jedom a ona ze ani moc nie a na druhy den som sa rano pytala to iste inej a ona ze zjedol vsetko 😠 nechapem naco klamu ked ja velmi dobre viem aky je on jedak ☹
@lutsy no jako chodím tam s ním i s malým Šimonkem... a řeknu ti že ty děti jsou za mnou jak litý! za tou soudružkou vůbec nejdou, normálně ji obchází a chodí za mnou... no fakt jsem měla super neurozu dva dny a teď teda chodím taky
@nelustek ne, je to pravda... síla, co.....
a vyříkat si to?? holky, ta soudružka je moje spolužačka ze školy a ona si tím pádem asi myslí že si může všechno dovolit, nebo nevim!
@natalii6 jo ucitelka, on mi špunt nežaluje, ani teda moc nemluví, ale den ode dne je lepší! dnes řekl babičce když odjížděla hoj! dobře dojeď a zavolej 🙂 .. tak mám radost... a ta učitelka je obyčejná kráva, nic víc,... chodím tam s malým na celý to dopoledne a bereme i Šimonka a zítra jdu bez Šími, protože mám hlídání, tak to bude o něco lehčí...
@natalii6 jo, ta školka je normálně pro rodiče přístupná, jen se to musí dopředu říct aby náhodou nebyl nějaký výlet, nebo tak něco... v říjnu jedu s dětmi do zoo! to taky jde.. no, asi takhle, když jsem tam já, tak si na něj prakticky nic nedovolí a hlavně asi vidí to, že když je tam matka tak co by se jím zaobíraly... nicméně byla podaná stížnost! máma to udělal za mě, protože já prostě lidi urážim když už jsem fakt naštvaná a mezi urážkami většinou melu blbosti.. ani si v tom naštvání pak nesrovnám myšlenky.. tak to udělala za mě a musím říct, že se poněkud změnil trochu ten přístup k dětem, tak doufám, že to neni jen nějaká kulisa před jednou matkou která tam stráví den
@natalii6 no, jako první den tam hnal sranšě rychle -to běžel že jsem mu nestačila.. druhý den už šel pomaleji, včera normálně a dnes taky tak niajk a ze školky chodí úplně dobrovolně.. takže si myslím, že už tam taky moc chodit nechce.. ale zatím dobrý.. doufám, že mu to vydrží.. v úterý jim přijde fotograf, tak doufám, že se vyfotí, ale jestli ne, tak nebude jediný -tam ty děti strašně pláčou...
ach po 4 dnoch stravenych v skolke to vyzera ze nas skolkar bude chory ☹ tak skoro som to necakala 😠 a som sa zabudla pochvalit vcera po dlhych mesiacoch som si konecne doobeda pospala aj z malym 😉 juj ake to bolo super
@bettyx konecne sa mi podarilo najst tvoj prvy prispevok o skolke ale teda des a to som si myslela ze horsia skolka ako u nas neexistuje, ale nase ucitelky nikdy nehania takto deti a urco nie po prvom dni, dokonca som pocula ucitelku ako mamine hovori ze dieta bolo dobrucke a pritom plakalo pol dna, tiez nove deticky, a ze sa vyzul no a? ved je tam prvy krat tak ako co, len ty im tam narob pekne bordel ja uz som sa tiez postavila na zadne a to som v dedine uplne cudzia, dlho som drzala hubu a krok ale uz to takto dalej nejde
@kucminka ja som dlho cerstve ovocie nedavala lebo mala ho nevedela stravit ao som ho do nej vopchala tak som ho nasla v plienke teraz skor jej davam len momentalne nechce nic len to co moze mat v ruke a zuzlat a kedze zuby ma velmi poriedko zo vsetkym sa drhne tak nic moc aspon s mlieckom ju nadajam bo inak by nezjedla nic
@natalii6 no, zlepšuje se to, ale teď zase mám takovej kontaktní konflikt s učitelkou, protože je dosti naštvaná že ty děti jdou se vším za mnou a ne za ní..
@wewe22 no jako ve mě se všechno vařilo! ale jak píšeš držela jsem hubu a krok ale máma to nevydržela ještěže tak! všechno tam řekla zařídila a je to o poznání lepší, al efurt to není ono!!! ale tak hlavní je že mi z kluka už nedělají blběčka doufám, že to tak bude dál a ne že až tam nebudu tak se to bude opakovat.. to zas budu v neuroze co se tam děje a co se dovim
maminky, vam teraz ako buvaju deticky, myslim kolko krat za den ? ten nas nocny nespavec zacal cez den posuvat spanie a uz ani po 3 hod.nevie zaspat, pritom uz davno ospaty pred tym, stale menej spime, stale vacsia unava, ja uz neviem co s nim... teraz
zaspal po 1,5.hod uspavania, pritom spanok uz nan isiel 10x a nie a nie zaspat, vkuse sa nadhadzuje, chvilami ukludni a dokola...
@anita12 Moj spáva vačšinou už len raz za den. Ráno vstáva cca o 7-mej, poobedny spanok okolo 12,30. Potiahne 2-3 hodinky. Večer zaspáva okolo 19-20,00. V noci sa mi este parkrát budi na kojenie, ale myslim ze to uz nie je od hladu, ale len zo zvyku 🙂
@kucminka Ahoj, ja som mala problemy so synom, ze mi nechcel nic papat lyzickou. Varenu zeleninku, cestovinu a maso spapa celé, to sa krmi sam. Ked bol mensi, ovocia zjedol málo a výzivu lyzickou nechcel, tak som mu ju zriedila s vodickou a s flasky to vypil. Aspon nejak som to dostala do neho. Teraz uz papa surove ovocie - melon, jablka, hrusky, hrozno, nektarinky....
@anita12 ja som už spomínala nedávno, že mne malá spí len doobedu od 10,00 do 12,00-12,30 a teraz sa jej režim konečne posunul tak že si sily rozdelí rovnomerne.
Vstáva o 7,15, spinkať ide o 12,00.... spinká cca 2 hodinky(niekedy viac, inokedy menej) a potom ide o 20,30. Noc prespí celú, zvykne sa raz-dva razy zobudiť na vodu, ale to len tak v spánku.
@anita12 Ahoj :- náš krpec spáva 2x za deň. Doobeda okolo 10, spí rôzne dlho od 40 min po 2 hodiny. A potom po obede medzi 3 a 4, tiež väčšinou okolo hodinky pospí. Akurát posledný týždeň sa nám to zas kazí, presne ako píšeš, že vidno aký je unavený, ale zaspať ani za nič. Keď vytuhne až okolo obeda, začne byť unavený podvečer a to je poriadne na figu- ak zaspí, tak ho potom nemôžem do 22 dostať do postele, ak nezaspí, tak je až do večera protivný až strach. No a v noci tiež ako kedy, dnes sme boli hore čo dve hodiny, niekedy máme len jednu prestávku. Ale pravidelne sa budí o 5 ráno a dožaduje sa prska a potom ma ocicmáva až do 7, pol 8. Ja stále dúfam, že po roku a keď mu vylezú zuby sa to ustáli. Želám ti veľa síl, dobre viem, čo to je mať nespavca.
ahojte baby,mam taky problem a chcem sa s vami poradit.mala zacala spavat iba raz za den na cca 1,5-2 hodky ,to by bolo ok ale neviem co mam robit s nocnym spankom zacala strasne neskoro zaspavat ,je umrncana a v noci este stale 3-4 krat papame ,ako v noci okrem papania prespinka ale mam pocit ze uz mam malo mliecka a ze jej nestaci tak by ma zaujimalo ze ako to riesite vy co este kojite ,co mam robit aby sa tak nebudila mam jej dat umele mlieko? kasu ked jej dam troch zje ,dnes ani to nie a aj tak sa budi,....
ahojte, ako tak citam tak mate problem so spankom... vdaka bohu u nas s tym problem nikdy nebol... spime 2x za den o 9:00 do 11:00 a o 14:00 do 15:30... vecer zaspinka o tej pol osmej a spinkame do rana do 6tej... stale strajkuje pri papani :( z coho mam hlavu v smutku, ale asi mu to nechyba ked je stastne babatko (ved pozrite foto ake ksichty hadze na fotak :D)

@wewe22 mne sa zase ľudia čudujú, že taký veľký a ešte sa vozí v kočíku 😀 no ale čo, keď sa mu chodiť nechce 😀 😀 😀 náhodou, ja tak rada spomínam na tie časy, keď bol ešte mini ten môj... ako spinkával na mne, a teraz? sa to už nezmestí 😀 😀 😀