icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tunzal
6. okt 2012

@bettyx to je už sila, predpísať liek ktorý už nerobia 😒 , to by bolo načase zmeniť dr. , ja som bola tak so synom,ked mal 2,5 roka, že mu dr. predpisovala lieky na kašel, nádchu......že mu nič nie je len prechladol...blablabla....a nakoniec sme skončili so zápalom plúc v nemocnici .....hróza tí lekári.... 😠

nelustek
6. okt 2012

@anita12 henkovi k prvému rôčku prajeme všetko len to najlepšie.

nelustek
6. okt 2012

Mám nas vás otázku, este som nedostala po pôrode menzes a dnes som mala dost silné bolesti v podbrusku.myslíte že poslickovia na ms alebo mám zavolať dr?

tunzal
6. okt 2012

@nelustek mne to od pôrodu každý mesiac prichádza mrcha tak že mám dva dní dopredu bolesti v podbrušku, ale to neviem či to je dobre alebo nie, ešte u dr. som nebola s tým.

nelustek
6. okt 2012

@tunzal hmm tak možno už dostanem ms, uvidím.ale mi veru nechýba :-P

bettyx
6. okt 2012

@tunzal toho se právě strašně bojím! navíc nechci jeho první narozeninky slavit v nemocnici ☹ .. já úplně brečim co to je za vocasa starýho už.. teď čekám až se mi vyluhuje čaj z cibule, protože teď byl brouček vzhůru, plakal a dávil se -samosebou se napolykal hlenů a nemůže pořádně odkašlávat -spíš se to snaží přecházet, ale vysvětli to takovýmu miminku že to musí ven ☹ 😢

missy97231
6. okt 2012

@bettyx ahoj... Dufam ze malemu sa polavilo, a nemocnicu zdaleka budete obchadzat...
Aj my sme dnes skoncili s Adélkou na pohotovosti... Tiez to zacalo rymou,,, nestacime odsavat, uz 2tyzdne a stale.. V pondelok a utorok horucky, 39,6. V stredu sa pridal aj kasel, sople stale tiekli z nosa, pritom uz 5ty den mala antibiotika...,,,a prehanalo ju ... Vravim si ta hnacka - moze byt z tych atb... Vcera vecer sme skoncili s atb, vecer bola uplakana, dnes chytila riadny zachvat kaslu. Ja som mala zapal pluc, a mam chronicky zapal priedusok, tak sa mi kasel vobec nepacil,, tak sme zbehli na pohotovost... A mily, asi 100rocny doktor riesil tu hnacku, prosim pekne... Nie ten kasel!!! Ma slo picnut. Kedze atb len vcera dobrala, tak liecime sirupom a kapkami,,, a nastastie to trochu polavilo, aj sopliky... Tak verim, ze uz to pojde len k jej vylieceniu toho kaslu a rymi. 😉

kucminka
7. okt 2012

dnes sme spravili prvé krôčky sami,veľmi sa mu to páčilo a my sa vytešujeme.

nelustek
7. okt 2012

Koľko metrov si mam kupiť tylu keď chcem malej urobiť tu sukničku? a ešte ako sa to robí? poradi mi tu niekto?

kucminka
7. okt 2012

@nelustek skús pozrieť stránku tu na koníku -tutu suknička naša nová mánia,tam ti určite poradia.

peta_k
8. okt 2012

babule, dnes som uzasne nakupila v lidli, fakt... uz len nejake ciapky, saly, rukavice a topanky a malinka jwe pripravena na zimu... Ale ze ciste sialenstvo to tam dnes bolo!

peta_k
8. okt 2012

prepana, vsade sa pise o tych hexa vakcinach, normalne mi je zle od rana... uz som volala k dr., ake cislo sarze dostala nasa mala...

jana86
8. okt 2012

@peta_k a co si pekne nakupila? oplati sa ist?

peta_k
8. okt 2012

ja myslim, ze sa oplati, maju rolaciky dvojbalenia v roznych farbach, mikinky, oteplovacky, bundicky...

silvike
8. okt 2012

@peta_k A dozvedela si sa nieco, ze aku vakcinu mala dostala ? Vedela Ti to doktorka resp. sestricka povedat ? Ja mam tiez dost. Ked som o tom citala v diskusii tak mi to vychadza tak, ze v podstate vsetky tri davky boli z tohto kontaminovaneho prostredia. Ostava nam len verit ze tie vakciny boli napriek tomu bezchybne...a ze detom nic nebude ani teraz ani nikdy v buducnosti z tych ockovani. Ma zlostia fakt taketo veci:( Chcem tiez volat doktorke co sme my schytali za sarzu.
A ese k tomu Lidlu, to od kedy su tam tie veci na zimu pre deti? Od dnes je akcia, ci uz je od minuleho tyzdna? Lebo u nas v Humennom treba nabehnut asi hned o siedmej ci o jakej to otvaraju v den akcie aby si nieco co chces vykutral. Tu dostanu po par kusov z toho lepsieho a hned sa to rozchyta, pripadne to tu ani nedojde. Otras. Kopec krat som uz tuna do Lidlu sla zbytocne . A to mam riaden kus cesty. Ta len preto sa pytak, ze od kedy, ci sa mi oplati este sa tam terigat.

kucminka
8. okt 2012

@peta_k baby,čo sa deje okolo tých vakcín,nič som nepočula,píšte.....

tunzal
8. okt 2012

@kucminka ahoj, bola stiahnutá jedna várka tých hexa vakcín ale to sa nemuselo a ani nedostalo len na slovensko a ani nie ku každej dr. našej napr. som volala lebo sme mali dostať dnes 3. dávku a že neideme lebo malá má soplíky, a aj som sa jej pýtala že čo to má byť, ona nato že oni prekontrolovali hned a nemajú z tej dávky a ani tým neočkovali lebo si evidujú výrobné šarže očkovacích látok ....

kucminka
8. okt 2012

@tunzal a prečo to bolo stiahnuté,má to nejaké vedľajšie účinky alebo nebodaj ohrozenie na živote?

tunzal
8. okt 2012

@kucminka vraj kvôli tomu že výrobné prostredie bolo kontaminované ale v samotných vakcínach nenašli nič a že kvôli bezpečnosti ale aj ked niečo v nich bolo už to je v predaji od januára 2011 takže už asi dávno zaočkované 😒 ale že kde s tým doteraz boli to nik nevie.....tu na koníku sa z toho robí panika, pričom stačí zavolať lekárke alebo pri očkovaní sa na to spýtať, aj keby naše deti to dostali už s tým nič nenarobíme a už poslednú dávku z tej série určite nedostanú keď už je stiahnuté

kucminka
8. okt 2012

@tunzal fúha,to je sila,potom sa čudujeme že sú všelijaké choroby a nevieme z čoho,prečo.....celý tento svet sa mi zdá že je kontaminovaný,všetko čo zjeme,dýchame,nič nieje dobré ☹

peta_k
8. okt 2012

@silvike sestricka mi nadiktovala cislo saŕze vakciny z karty... Mne sa tiez rozum pozastavuje, ze sa nieco taketo moze stat pri vakcinach pre babatka... Od dnes je v lidli akcia, tiez som nabehla o 7 rano, lebo som malej chcela kupit rolaky na zimu, ale ludia tam nakupovali vo velkom, mali plne kose, aj po 500 EUR platili predo mnou

anita12
8. okt 2012

Dakujeme vsetkym za blahopriania 🙂

bettyx
8. okt 2012

ahoj holky, tak jak myslíte že dopadlo dnešní pátrání po novém pediatrovi??? ÚSPĚŠNĚ!! zavolali jsme do sousední vesnice kde jsme mysleli že ordinuje už jedna doktorka a ona teda otvírá ordinaci až 1.11. ale vezme nás a překvapení na závěr! prý ji prakticky každý den volá i několik rodičů jestli můžou přejít k ní právě od toho samýho doktora.. takže chudák doktor se k prvnímu asi silně podiví... jinak tahle doktorka měla pracovat v nemocnici a teď po mateřský chtěla vzít obvod s tímhle naším doktorem a on ji vyrazil ze dveří že ani náhodou... a teď mu k ní uteče drtivá většina pacientů 😔 .. na jednu stranu je mi ho strašně líto, ale tady jde o zdraví

wewe22
9. okt 2012

ahojte tak sme vcera boli na ockovani zvladli sme to super hned sme sa aj povazili tak mame 11,5mesiaca 8450g a 72,5cm taky malinkaty drobculik, uz zacina bezkat vacsinu ked som neni pri nej ale teraz spravila 4kroky oproti mne 😀 tak sa strasne vytesujem bo ona ani nechodi ze za ruku len okolo nabytku a po styroch a takto sa pekne zacala pustat a to som myslela ze skor ako v 15mes to nebude

zuzkazv
9. okt 2012

@wewe22 ahoj aj moja malá je taká drobná dnes sme sa boli očkovať a máme 8550g máme rok a pár dní 🙂

daja0760
9. okt 2012

@nelustek Mne kamoska vravela, ze najjednoduchsie je nastrihat pasiky a viazat ich okolo gumicky.To mi pride celkom lahke a ked si das kombinaciu napr. 2 farieb, moze to byt zaujimave. Ja som tutu suknicku kupila v HMku za par EUR.

daja0760
9. okt 2012

Tak aj my sme vcera boli na ockovani a poradni. Vo stvrtok mame 1 rok, vazime presne 10kg, stale len 2 zubky a chodime len okolo nabytku. Este sa kojime a som aj celkom rada, ze (musim poklopat) choroby sa nam vyhybaju.

gianni
9. okt 2012

@nelustek
daj potom vedieť či si dostala ten menzes,lebo ja tiež ešte od pôrodu nemám čo ma teší...

nelustek
9. okt 2012

@gianni zatiaľ nie , neviem neviem bolenie brucha mám ale stále:-/

nelustek
9. okt 2012

@daja0760 aha no robiť to nejdem pretože som chcela hneď aj nelke a meter tylu stojí 4 eura a to by ma asi veľa vyslo.radšej by som niekde kúpila.