Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Mám nas vás otázku, este som nedostala po pôrode menzes a dnes som mala dost silné bolesti v podbrusku.myslíte že poslickovia na ms alebo mám zavolať dr?
@tunzal toho se právě strašně bojím! navíc nechci jeho první narozeninky slavit v nemocnici ☹ .. já úplně brečim co to je za vocasa starýho už.. teď čekám až se mi vyluhuje čaj z cibule, protože teď byl brouček vzhůru, plakal a dávil se -samosebou se napolykal hlenů a nemůže pořádně odkašlávat -spíš se to snaží přecházet, ale vysvětli to takovýmu miminku že to musí ven ☹ 😢
@bettyx ahoj... Dufam ze malemu sa polavilo, a nemocnicu zdaleka budete obchadzat...
Aj my sme dnes skoncili s Adélkou na pohotovosti... Tiez to zacalo rymou,,, nestacime odsavat, uz 2tyzdne a stale.. V pondelok a utorok horucky, 39,6. V stredu sa pridal aj kasel, sople stale tiekli z nosa, pritom uz 5ty den mala antibiotika...,,,a prehanalo ju ... Vravim si ta hnacka - moze byt z tych atb... Vcera vecer sme skoncili s atb, vecer bola uplakana, dnes chytila riadny zachvat kaslu. Ja som mala zapal pluc, a mam chronicky zapal priedusok, tak sa mi kasel vobec nepacil,, tak sme zbehli na pohotovost... A mily, asi 100rocny doktor riesil tu hnacku, prosim pekne... Nie ten kasel!!! Ma slo picnut. Kedze atb len vcera dobrala, tak liecime sirupom a kapkami,,, a nastastie to trochu polavilo, aj sopliky... Tak verim, ze uz to pojde len k jej vylieceniu toho kaslu a rymi. 😉
dnes sme spravili prvé krôčky sami,veľmi sa mu to páčilo a my sa vytešujeme.
Koľko metrov si mam kupiť tylu keď chcem malej urobiť tu sukničku? a ešte ako sa to robí? poradi mi tu niekto?
babule, dnes som uzasne nakupila v lidli, fakt... uz len nejake ciapky, saly, rukavice a topanky a malinka jwe pripravena na zimu... Ale ze ciste sialenstvo to tam dnes bolo!
prepana, vsade sa pise o tych hexa vakcinach, normalne mi je zle od rana... uz som volala k dr., ake cislo sarze dostala nasa mala...
ja myslim, ze sa oplati, maju rolaciky dvojbalenia v roznych farbach, mikinky, oteplovacky, bundicky...
@peta_k A dozvedela si sa nieco, ze aku vakcinu mala dostala ? Vedela Ti to doktorka resp. sestricka povedat ? Ja mam tiez dost. Ked som o tom citala v diskusii tak mi to vychadza tak, ze v podstate vsetky tri davky boli z tohto kontaminovaneho prostredia. Ostava nam len verit ze tie vakciny boli napriek tomu bezchybne...a ze detom nic nebude ani teraz ani nikdy v buducnosti z tych ockovani. Ma zlostia fakt taketo veci:( Chcem tiez volat doktorke co sme my schytali za sarzu.
A ese k tomu Lidlu, to od kedy su tam tie veci na zimu pre deti? Od dnes je akcia, ci uz je od minuleho tyzdna? Lebo u nas v Humennom treba nabehnut asi hned o siedmej ci o jakej to otvaraju v den akcie aby si nieco co chces vykutral. Tu dostanu po par kusov z toho lepsieho a hned sa to rozchyta, pripadne to tu ani nedojde. Otras. Kopec krat som uz tuna do Lidlu sla zbytocne . A to mam riaden kus cesty. Ta len preto sa pytak, ze od kedy, ci sa mi oplati este sa tam terigat.
@kucminka ahoj, bola stiahnutá jedna várka tých hexa vakcín ale to sa nemuselo a ani nedostalo len na slovensko a ani nie ku každej dr. našej napr. som volala lebo sme mali dostať dnes 3. dávku a že neideme lebo malá má soplíky, a aj som sa jej pýtala že čo to má byť, ona nato že oni prekontrolovali hned a nemajú z tej dávky a ani tým neočkovali lebo si evidujú výrobné šarže očkovacích látok ....
@kucminka vraj kvôli tomu že výrobné prostredie bolo kontaminované ale v samotných vakcínach nenašli nič a že kvôli bezpečnosti ale aj ked niečo v nich bolo už to je v predaji od januára 2011 takže už asi dávno zaočkované 😒 ale že kde s tým doteraz boli to nik nevie.....tu na koníku sa z toho robí panika, pričom stačí zavolať lekárke alebo pri očkovaní sa na to spýtať, aj keby naše deti to dostali už s tým nič nenarobíme a už poslednú dávku z tej série určite nedostanú keď už je stiahnuté
@silvike sestricka mi nadiktovala cislo saŕze vakciny z karty... Mne sa tiez rozum pozastavuje, ze sa nieco taketo moze stat pri vakcinach pre babatka... Od dnes je v lidli akcia, tiez som nabehla o 7 rano, lebo som malej chcela kupit rolaky na zimu, ale ludia tam nakupovali vo velkom, mali plne kose, aj po 500 EUR platili predo mnou
Dakujeme vsetkym za blahopriania 🙂
ahoj holky, tak jak myslíte že dopadlo dnešní pátrání po novém pediatrovi??? ÚSPĚŠNĚ!! zavolali jsme do sousední vesnice kde jsme mysleli že ordinuje už jedna doktorka a ona teda otvírá ordinaci až 1.11. ale vezme nás a překvapení na závěr! prý ji prakticky každý den volá i několik rodičů jestli můžou přejít k ní právě od toho samýho doktora.. takže chudák doktor se k prvnímu asi silně podiví... jinak tahle doktorka měla pracovat v nemocnici a teď po mateřský chtěla vzít obvod s tímhle naším doktorem a on ji vyrazil ze dveří že ani náhodou... a teď mu k ní uteče drtivá většina pacientů 😔 .. na jednu stranu je mi ho strašně líto, ale tady jde o zdraví
ahojte tak sme vcera boli na ockovani zvladli sme to super hned sme sa aj povazili tak mame 11,5mesiaca 8450g a 72,5cm taky malinkaty drobculik, uz zacina bezkat vacsinu ked som neni pri nej ale teraz spravila 4kroky oproti mne 😀 tak sa strasne vytesujem bo ona ani nechodi ze za ruku len okolo nabytku a po styroch a takto sa pekne zacala pustat a to som myslela ze skor ako v 15mes to nebude
Tak aj my sme vcera boli na ockovani a poradni. Vo stvrtok mame 1 rok, vazime presne 10kg, stale len 2 zubky a chodime len okolo nabytku. Este sa kojime a som aj celkom rada, ze (musim poklopat) choroby sa nam vyhybaju.

@bettyx to je už sila, predpísať liek ktorý už nerobia 😒 , to by bolo načase zmeniť dr. , ja som bola tak so synom,ked mal 2,5 roka, že mu dr. predpisovala lieky na kašel, nádchu......že mu nič nie je len prechladol...blablabla....a nakoniec sme skončili so zápalom plúc v nemocnici .....hróza tí lekári.... 😠