Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahoj holky, tak ten můj špunt měl v úterý rok... a včera a dnes nespinkal odpoledne! prostě asi konec odpoledního spánku.. to si asi řekl, že už není žádný mimino že je mu jeden tak co by měl odpoledne spát.. ale že by ta jeho celodení aktivita měla vliv na noční spaní to ani omylem, tak doufám, že nebudeme hyperaktivní 🙄
@andysek111 mne tam vyskočila žena co vypije 25 litrov vody denne tak neviem kde by som Vám ten hlas mala dať
@nelustek To je divní 😀 Když na to kliknu, vidím fotku své Natálky 🙂))))))). Kde se stala chyba??? 😀 Ale i tak moc děkuji 🙂
baby ako detom robite krupicovu kasu? uz som to strasne dlho nerobila a na sacku nie je navod 🙂
Krasnu nedelu prajem! maminy, ako date spinkat deti dnes vecer ked sa zmenil cas? vsade citam, ze treba dat opat v tu istu hidinu, napr.zas o 19.ej.. len to bude vlastne este hodinu dlhsie hore vecer, co uz je teraz problem u nas, ked je uz 4 hod hore pred spanim, je to pre neho velmi dlho a ked ho dam skor spinkat tak je uz o 5.ej hore :(. Este aj zmena pocasia, spn, zmena casu, zubky, ochhh, sediva som z toho jeho spania nespania a jeho neustalej unavy :((((
@anita12 ahoj, ja posúvam spanie postupne už od rána, ale zdá sa my že už aj máme posunuté lebo ráno sa my podarilo potiahnuť jej spánok o pol hodinku takže sa vstala o 7.30 už podľa "nového" času a išla spať teraz o 9.50 a zvykla okolo 10-tej, takže to už v pohode a poobede dám ju tiež tak ako zvykla okolo 15-15.30 a večer normálne okolo 21.00 chodí. no uvidíme ale takto som to robila aj pri synovi, veď aj oni musia posunúť tak ako mi podľa mňa 😉
fuuu, baby aj nasa mala dnes uz strajkuje zo spanim... Obycajne chodila okolo obeda hajat a dnes uz okolo 10.00 chodila okolo mna, mrncala, musela som ju ulozit... Ani ma nenapadlo, ze to na nu bude tak vplyvat ta zmena casu
@kucminka taky nevím co budeme dělat s ježíškem! je to strašně těžký! on nemá ještě žádné zájmy, nemá oblíbenou pohádku a houpajícího koníka už doma máme po prvním špuntovi.. ony narozeniny taky nebyly žádný med na vymýšlení -naštěstí pro nás já mu koupila ještě než se naučil sedět hudební podložku, takže dostal tu a má obrovský úspěch, ale vánoce.. nevim nevim 😔
baby, uvažujete nad očkovaním proti meningokokom?
@peta_k My uz nedavame ziadne ani povinne 🙂
Baby choodia vám deti ešte pobede okolo 16stej spať? Mne Linda teraz zaspala som zvedavá kedy večer pôjdeme spať
Inak sme dnes boli na ročnej poradni váhu má 9.420g výšku neviem.
S Nelkou som bola tiež u Dr a má len hrdielko zapálené tak dobre lebo som si myslela že bude mať angínu a nemá.Ale aj tak nám dala Antb.
@peta_k zatiaľ máme len povinné očkovania a neskôr dáme asi aj proti kliešťom aj staršej sme tak dali. My tu máme veľa kliešťov
AHojte!ja som rodila 5.10.2011 v Bratislave (Antolska nemocnica v Petražalke) je tu tiež niekto taky?
no mne zaspala 16:33 ale ona dlho nespáva, tak hadam ani teraz dlho nepotiahne.Alebo ako naschvál si pospí dlhšie,uvidíme

@abriela my máme hrazdu upevnenú na železnej zárubni a drží v pohode.Dokonca aj moja 30kg dcéra sa tam húpe a drží stále 😉