icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
31. okt 2012

@tunzal Linduška vyhadzuje tiež spodné prádlo Nelkine šuflík má pri zemi tak to ju baví.A uvidí skriňu otvorenú tak to ide behom aby stihla niečo odtiaľ vyhodiť.Zaváraniny som musela vyložiť tiež boli nízko a aj prázdne zavaraninové poháre museli preč jeden už rozbila 😒 ona je proste všade 😝

nelustek
31. okt 2012

Inak baby som mala večer zimnicu a potom teplotu ale teraz mi je celkom fajn.. som písala včera že ma bolia svaly.. neviem z čoho to bolo,ale chvala bohu je to preč

kucminka
31. okt 2012

@14petulka88 hm,tak sa teš,teraz sú na rade stoličky,to bude paráda,teda aspoň u nás to bola.A to máme ešte len dve horné 😉

kucminka
31. okt 2012

@nelustek ja to mávam tiež takto,asi 3týždne dozadu,stále zima,všetko ma bolelo,potom teplota,ale behom 2dní to bolo preč.Je to všetko z únavy e nedostatku spánku,vieš o čom hovorím.Ale čo tie deti dáme do mrazáka 🙂 🙂 🙂

tunzal
31. okt 2012

@nelustek tak presne to máme čo píšeš, ona je proste všade, nedajbože keď uvidí, že chladnička sa otvorí, už je v ňom celá 😀 😀 už mám šediny z toho 😀

nelustek
31. okt 2012

@tunzal tak to mame podobné deti 😀 aj ked je notebook zapnuty tak len bucha do klavesi raz mi to nejak zmensila a nevedela som dat naspät. 😅

14petulka88
31. okt 2012

@kucminka nooo to si ma potesila 😀

kucminka
31. okt 2012

@nelustek kočky,my už máme všade buď remene,alebo špagátiky,aby sa tam nedostal,najviac ho lákajú šuflíky kde ma dcéra zošity,tak sa bojím,aby jej to nepotrhal,tak je tam ten najväčší opasok,len sa to pokaždé musí odopínať.Včera mi rozbil dozu,hodil ju na zem,také hrubé sklo,a on to dokázal rozbiť,neuveriteľné.Láka ho aj zapnuté svetielko na notebuku,počítači,telku vypína pravidelne.Trúbe keď pečiem je stredobodom záujmu,no čo vám budem hovoriť,máte to doma 🙂
@tunzal

nelustek
31. okt 2012

@kucminka
@tunzal ked sme ale na navsteve a ide niekde do policky tak posluchne ze nie to nemozes.pozrie sa na mňa a nechá to tak..este suseda mi povedala ze aká je dobrá a poslusna

tunzal
31. okt 2012

@nelustek to aj naša, keď ideme niekde to nerobí, len doma aspoň tak, ale napr. keď ideme do obchodu tak hneď musí mať v ruke nejaké to pečivo, lebo by som v živote nevedela dokončiť nákup, to naše živé striebro je aj za troch chlapcov, a pritom ani syn nikdy nesedel len na jednom mieste 🙂
@kucminka ja keď pečiem tak už pred trúbu si dávam stoličku 😀 lebo je hneď pri nej .... ešte opasky nedávame, čo sa dá to odložím -v obývačke už na dosiahnuteľných poličkách není nič okrem bábiky ktorú tam dáva :- aj u nás najobľúbenejším šuflíkom je ten kde má syn školské veci, tie som musela odložiť do hornej skrinky lebo minule pobehávala s čítankou 😀

ach tie deťúrence naše, ale čo by sme robili bez nich 😉 keď sme ich chceli tak si to užívajme a samozrejme vydržme kým z toho vyrastú 😉

tvojezlatko
31. okt 2012

@peta_k ja som uvazovala ale nie je neskoro uz???

peta_k
31. okt 2012

citala som, ze od roka su tie vakciny

tvojezlatko
31. okt 2012

@peta_k ja som nasla, ze od dvoch mesiacov... Sak sa popytam doktorky..

missy97231
1. nov 2012

ahojte... Tak moja ma afty v pusinke ☹ v noci vobec nespala,,, stale prisata,,, asi ju to upokojuje. Nechce sediet, ani stat (este sama nechodi..)... Stale len na rukach - mojich iba .. Poradte nieco co rychlo zaberie,,, jazyk odspodu ma cely biely ☹

bettyx
1. nov 2012

Ahoj holky, tak jsi dnes gratuluju jak je fajn být někdy pěkně prohnilý!!!! vstávám v 7:15 že půjdeme do školky, ale dětičky obě krásně spinkaly -jako andílkové! 😵 .. no a řikám si, že se dnes vybodneme na školku a budeme spolu doma, že je nebudu budit ať se hezky vyspinkají jak potřebují a uděláme si doma hezký den! kolem devátý se dostavily výčitky že táhnu Štěpánka za školku a teď si gratuluju protože jsem dostala z vesnice sms, že dětičky jsou venku a ani jedno nemá na sobě pláštěnku, že tím byl pohoršený i starosta!! tady silně prší a dětičky jsou v pletených čepiích a teplejších bundách... řekla bych že jim ta čapka moc neposlouží.. jooo, není nad to když ve školce "učí" učiněný blbec

jéééé a máme třetí zoubek!!! 😀

nelustek
1. nov 2012

@bettyx tak to si veľa starostí nerobia učiteľky..naši tak išli na koncert cez najväčší lejak. Učiteľky z dáždnikom a deti mokli,ale aspoň im dali kapucne na čiapky.

nelustek
1. nov 2012

@missy97231 my sme dávali len tu fialovu vodicku a chodila na injekcie.

anita12
1. nov 2012

@missy97231 ... mne dali na to Florsalmin, tinktura na vytieranie, maly mal raz afty na hrdielku, co bolo tazko aplikovat, tak lek.povedal ze par kvapiek v cajiku moze aj vypit..., skus ....

missy97231
1. nov 2012

@nelustek injekcie ake? B12? ona ma taky biely flak zo spodnej strany jazyka... vlastne ani neviem ci su to tie afty. Vytieram genciankou, davam po lyzickach salviovy caj, malinovu stavu 😒 a ma aj teploty, nechce sediet, len by lezala alebo na rukach bola ☹
@anita12 ten Florsalmin nepoznam, a kedze dnes je statny sviatok, tak ani nezozeniem.

gianni
1. nov 2012

nestíham vás už prečítať, lebo dnes sme sa po 7 dňoch vrátili z nemocnice,malý dostal zase laryngitídu...

d_anica
1. nov 2012

@kucminka Haha, ako keby som čítala o našom beťárovi 😀 Akurát s rozdielom, že najväčšie lákadlo je manželova kancelária s počítačom a všetkými firemnými papiermi 😅 a už prišiel na to, ako fungujú kľučky a snaží sa dočahovať, čo je samozrejme, zatiaľ mimo jeho možností 😉

d_anica
1. nov 2012

@nelustek
@kucminka Dievčatá,ako píšete o tej zimnici a únave, ja to mávam tiež. Zrovna tento týždeň sa mi to stalo: v pondelok večer ma prepadla zima, boleli ma svaly a kĺby, všetky príznaky ako keď som chorá, okrem zapáleného hrdla. Na druhý deň to isté. Poobede si malého vzal na dve hodiny svokor a ja som zaspala ako poleno a večer som bola fit 😕 nevedela som isto vo co go, ale teraz, keď aj vy píšete je to jasné...

kucminka
1. nov 2012

@d_anica je to podľa mňa všetko len z únavy,ja sa aj v noci zobúdzam celá spotená ako myš,keď náhodou že malý zaspí troška dlhšie ako na hodinu,tak spím aj ja ako drevo a potom som celá mokrá,akoby som bola v prechode 😉inak,ani mňa pri tej zimnici vôbec nebolelo hrdlo,ani nádcha,len horúčka a všetko ma bolelo.

d_anica
1. nov 2012

@kucminka aj ja si myslím, že z únavy... Niekedy mi až do poobedia trvá, kým sa nejak naštartujem, po tej rozbitej noci. Hlavne keď je zlé počasie. Dnes sa mi stalo, že som sa vystrela na posteľ kým sa malý pri mne hral v spálni a zadriemala som 😅 zobudil ma až tupý úder videokazetou, čo mi synáčik uštedril do hlavy... Normálne mikrospánky!

kucminka
1. nov 2012

@d_anica ja si vždy ráno poviem,keď vstávame o 6.00,že večer idem o ôsmej s malým spať,ale zasa keď je tu konečne ticho a kľud,tak sa mi nechce a potom to ráno zasa ľutujem 😉

molly25
1. nov 2012

ahojte maminy ja som sem prispievala,ale akosi nestiham vas citat mi sme mali 30.11 rok mame 10,5 kg a 85 cm a len 5 zubkov ...teraz sa nam veelmi zhorsilo nocne spanie predtym sme sa budili max raz nad ranom mliecko a krasne sme spali dalej no asi jej idu zubky alebo aj ta zmena casu no sama neviem....posielam kusok foteciek nasej Lindy

nelustek
2. nov 2012

To bolo este pri nelke tak si nepamätam ale je mozne ze B12. Ona vtedy nic nejedla mala len mixované ani nic nepila...skoro sme skoncili v nemocnici.

nelustek
2. nov 2012
nelustek
2. nov 2012

@d_anica
@kucminka baby znova pri zaspavani zimnica a v noci teplota,mam to uz 3noc ☹ všetko ma boli som myslela ze pojdem k doktorke len muz zas musel do prace a nemam ani kde deti nechat..

kucminka
2. nov 2012

@nelustek skús si kúpiť nejaké vitamíny,B komplex,proste sa niečim nadopuj,aby si bola fit.