Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lea1333 MUDr. Jonáš teda Jonášová metóda je určená na presné určenie plodných a neplodných dní, určenie pohlavia a zisťuje to podľa tvojho dátumu narodenia. Stojí to 21 eur a pošle výpočet na celý rok. Od veľa žien ktoré nemohli otehotnieť som počula že jeho metóda je naozaj účinná 🙂
a inak baby poznate meno LOTKA ? to som si dnes nasla a paci sa mi to moc.... 😝
@lea1333 ahoj , tu maš link na mena ,ktoré ti bezproblému zapišu u nas do rodného listu a je tam aj LOTA č. 861 😉
http://deti-ako.sk/babatko/mena-deti/
@lea1333 to hej je to neobvykle meno 🙂
skus si ho pohľadať tuto ,to je zozman menín v Slov. kalendári 😉
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
Ach jo, to by se jeden zcvoknul... dnes ani neusnu ☹ .. jen si lehnu, tak musim vstát, protože mám nucení na zvracení, ale jakmile se zvednu, tak mě to přejde -až na ty příšerný bolesti na žaludku a jeho hrozný nadmutí -furt, s odpuštěním že to tak řeknu, krkám... nic jinýho a ještě mám furt pocit že mám sevřený krk -fakt nádhera.... Už to trvá od minulé neděle a to každý a celý den.. copak to nikdy nepřejde??? 😢
odpoledne mám jet s malym do Prahy k naší zubařce, ale teda z toho nic nebude.. hned jak vylezu, tak ji volám že se objednáme až to bude pryč, jenom doufám že jí pak nebudu volat po Mikuláši.. 😖 😖 😖
dobre ranko zienky...dnes si idem pre MK ale este mam casu lebo mi staci ist az po 9h 😉 dnes sa mi po dlhsej dobe dobre spalo tak dufam ze aj den bude dobry..mne podla tych vypoctov tiez vychadza dievca ale uvidime co ukaze ultrazvuk
@bettyx hadam ti tie nevolnosti uz konecne ustupia lebo ja si neviem predstavit ako by som fungovala a este starala o maleho..a doktor co nato ze ti je tak spatne neberies ziadne lieky?
@lea1333 tak ja som meno LOTKA este nikdy nepocula to je zkade take meno? 😨
tak hlasim, ze navsteva u gyndosa za mnou, podla neho termin porodu 7.11. tak sa smejem bo aj Paťko mal byť 7.12. a narodil sa 26.11. tak sme od decembroviek dosli k novembrovkam, tak snad teraz nepojdem z oktobroviek k novembrovkam .)) ale čiste teoreticky, keby fakt termin 7.11. a pretiahnem 4 dni .)) 11.11.2011 pekny termin ze? a brasko bude mať 28r 🙂)
ohladom tych mien, toto je stranka na ktoru pozeraju na matrikach, napisu meno ak je tam tak nemaju problem ho zapisat...inac sa potom musi doniest doklad, ze take meno existuje
http://www.parenthood.com/babynames/baby-names.php
dobre ranko zienky, ako ste sa dnes vyspali? my dnes vynikajuco, Natalka miesto svojho ranneho vstavania o pol 6 pekne potiahla az do 8 rano, tak ze super 🙂
ahojte kočky 😉
@lawli aspoň sa nemusíš strachovať, že nebudeš mať kde ohriať 😀 a nie je zač, naozaj sa to dnes len tak lahko nevidí 😉
@tinika krásny dátum 🙂 náš drobec si tiež môže vyberať, kedy sa narodí, dedko mu tam bude mať narodeniny, môj brat a nakoniec aj samotný tatino 🙂
@lea1333 pekné nezvyčajné meno si si vybrala 😉
@zuzinr dnes budeš volať dokimu? ja by som potrebovala ten budúci týždeň posunúť hodinu na neskôr, hádam sa bude dať 😖
baby a neviete kedy oslavuje meniny Liliana?
a meno Nela, neviete kedy ma meniny?
@zuzinr no dosť velký problém tam je sa dovolať, ale ordinuje od 12 a tak skús chvílku pred 12 začať volať, mne sa tak vždy potom podarilo 😉 sa jej spýtaj, či by ťa tam niekam nevedela vtesnať 🙂 a neviem či je nela aj v slovenskom kalendári, ale v českom by mala byť 2.februára, alebo potom od petronely 31.mája

@lea1333 ved to, to je najdôležitejšie 😉