icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 ved to, to je najdôležitejšie 😉

lea1333
7. mar 2011

@drtka ten jonas je kdo????

drtka
7. mar 2011

@lea1333 MUDr. Jonáš teda Jonášová metóda je určená na presné určenie plodných a neplodných dní, určenie pohlavia a zisťuje to podľa tvojho dátumu narodenia. Stojí to 21 eur a pošle výpočet na celý rok. Od veľa žien ktoré nemohli otehotnieť som počula že jeho metóda je naozaj účinná 🙂

lea1333
7. mar 2011

@drtka MYSLIS???ja takym to veciam neverim.... 😅

zuzinr
7. mar 2011

@lea1333 no ja som mala tiez od neho vypocet pri dcere a vysiel presne datum pocatia aj pohlavie podla jeho vypoctu 🙂

lea1333
7. mar 2011

@zuzinr hej???no tak potom klobuk dole ale taketo veci sa nerobia za peniaze podla mna!!!to mi potom pride take ako pasova vyroba!!!take nelucke mi to pride ja neviem ja som asi ina...mne vestili 2kart dve baby nezavysle od seba a vyslo mi ze budem mat 2chlapcou a?uvidime!

lea1333
7. mar 2011

a inak baby poznate meno LOTKA ? to som si dnes nasla a paci sa mi to moc.... 😝

lawli
7. mar 2011

@lenuska20 ďakujem veľmi pekne za tvoj obdiv, ja to beriem ako to najlepšie čo mu možem dať a popravde to vobec nieje na príťaž ,ale prave naopak ,vždy teple mliečko poruke 😀 😀 😀

lawli
7. mar 2011

@lea1333 ahoj , tu maš link na mena ,ktoré ti bezproblému zapišu u nas do rodného listu a je tam aj LOTA č. 861 😉
http://deti-ako.sk/babatko/mena-deti/

lea1333
7. mar 2011

@lawli dakujem mne sa to meno zacalo strasne pacit a hlavne ho nema vela ludi!!! 😝

lea1333
7. mar 2011

@lawli ale v kalendari nie je ze?

lawli
7. mar 2011

@lea1333 to hej je to neobvykle meno 🙂
skus si ho pohľadať tuto ,to je zozman menín v Slov. kalendári 😉
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku

lawli
7. mar 2011

@lea1333 tak predsa je tam 15.júl 🙂

bettyx
8. mar 2011

Ach jo, to by se jeden zcvoknul... dnes ani neusnu ☹ .. jen si lehnu, tak musim vstát, protože mám nucení na zvracení, ale jakmile se zvednu, tak mě to přejde -až na ty příšerný bolesti na žaludku a jeho hrozný nadmutí -furt, s odpuštěním že to tak řeknu, krkám... nic jinýho a ještě mám furt pocit že mám sevřený krk -fakt nádhera.... Už to trvá od minulé neděle a to každý a celý den.. copak to nikdy nepřejde??? 😢
odpoledne mám jet s malym do Prahy k naší zubařce, ale teda z toho nic nebude.. hned jak vylezu, tak ji volám že se objednáme až to bude pryč, jenom doufám že jí pak nebudu volat po Mikuláši.. 😖 😖 😖

natalii6
8. mar 2011

dobre ranko zienky...dnes si idem pre MK ale este mam casu lebo mi staci ist az po 9h 😉 dnes sa mi po dlhsej dobe dobre spalo tak dufam ze aj den bude dobry..mne podla tych vypoctov tiez vychadza dievca ale uvidime co ukaze ultrazvuk
@bettyx hadam ti tie nevolnosti uz konecne ustupia lebo ja si neviem predstavit ako by som fungovala a este starala o maleho..a doktor co nato ze ti je tak spatne neberies ziadne lieky?
@lea1333 tak ja som meno LOTKA este nikdy nepocula to je zkade take meno? 😨

tinika
8. mar 2011

tak hlasim, ze navsteva u gyndosa za mnou, podla neho termin porodu 7.11. tak sa smejem bo aj Paťko mal byť 7.12. a narodil sa 26.11. tak sme od decembroviek dosli k novembrovkam, tak snad teraz nepojdem z oktobroviek k novembrovkam .)) ale čiste teoreticky, keby fakt termin 7.11. a pretiahnem 4 dni .)) 11.11.2011 pekny termin ze? a brasko bude mať 28r 🙂)

natalii6
8. mar 2011

@tinika ahoj tak to by bol fakt dobry datum 😉 ja este len idem na gyndu tak som zvedava co a ako

tinika
8. mar 2011

@natalii6 drzim prsty, ja som srdiečko este nevidela, ale robil len z hora, pri Paťkovi som bola na utz az v 9tt a aj tak robil zdola, hore nebolo este vidno tak zajimave 🙂

viviem
8. mar 2011

ohladom tych mien, toto je stranka na ktoru pozeraju na matrikach, napisu meno ak je tam tak nemaju problem ho zapisat...inac sa potom musi doniest doklad, ze take meno existuje
http://www.parenthood.com/babynames/baby-names.php

natalii6
8. mar 2011

@tinika ja ked som bola pred 2 tyzdnami tak uz srdiecko bolo vidno ale zase babo ani nie mal to take rozmazane tak mi nedal ani fotecku a robil mi to z vnutra neveim ci dneska bude robit lebo mi povedali ze si mam prist pre MK tak uvidim 😉

viviem
8. mar 2011

@tinika no super, ked mas uz termin aj od doktora 🙂 ...ja chodim kazdy tyzden a este nic, az v 13 tt

tinika
8. mar 2011

@natalii6 tak ja som ani babo nevidela, len ten obal, tiez ma slaby utz tak snad je vsetko ok :( tak minule som videla blikat v 9tt a som sa nepytala, či to srdieko, on mi nepovedal, teraz tiez len tolko, ze ano je tam, kde ma byť

tinika
8. mar 2011

@viviem 🙂 čo nemas stale termin či nevidno este? a prečo az v 13tt ? ja v 12tt idem naodbery a dalsi uzt ale na utz uz tam, kde maju fajny 🙂

zuzinr
8. mar 2011

dobre ranko zienky, ako ste sa dnes vyspali? my dnes vynikajuco, Natalka miesto svojho ranneho vstavania o pol 6 pekne potiahla az do 8 rano, tak ze super 🙂

lenuska20
8. mar 2011

ahojte kočky 😉
@lawli aspoň sa nemusíš strachovať, že nebudeš mať kde ohriať 😀 a nie je zač, naozaj sa to dnes len tak lahko nevidí 😉
@tinika krásny dátum 🙂 náš drobec si tiež môže vyberať, kedy sa narodí, dedko mu tam bude mať narodeniny, môj brat a nakoniec aj samotný tatino 🙂
@lea1333 pekné nezvyčajné meno si si vybrala 😉
@zuzinr dnes budeš volať dokimu? ja by som potrebovala ten budúci týždeň posunúť hodinu na neskôr, hádam sa bude dať 😖

baby a neviete kedy oslavuje meniny Liliana?

tinika
8. mar 2011

@lenuska20 tak to bude zaujimave 🙂) sa mi zda ze dakedy začiatkom leta, liana vo februari a liliana jun?
no ako pozeram, tak na nete ze 19.11. ale mne sa mari ze som videla začiatkom leta v jednom kalendari

lenuska20
8. mar 2011

@tinika tak ja si určím začiatkom leta, nech to nemá všetko pokope 😀 ja som zvedavá, kedy nám povie aspoň približný termín 🙂

zuzinr
8. mar 2011

@lenuska20 ano dnes budem volat budem skusat, lebo tam je niekedy problem sa dovolat. Nevies od kolkej zvykne ordinovat ci od 12 alebo od 13? Ja by som bola rada keby ma zobral dnes ale mozem tak max. do pol 3, tak neviem ci sa to podari, ved uvidime 🙂

zuzinr
8. mar 2011

a meno Nela, neviete kedy ma meniny?

lenuska20
8. mar 2011

@zuzinr no dosť velký problém tam je sa dovolať, ale ordinuje od 12 a tak skús chvílku pred 12 začať volať, mne sa tak vždy potom podarilo 😉 sa jej spýtaj, či by ťa tam niekam nevedela vtesnať 🙂 a neviem či je nela aj v slovenskom kalendári, ale v českom by mala byť 2.februára, alebo potom od petronely 31.mája