Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
ahojte, aj ja poprosim pridat do sukromky 😀 Nase dieta bude pravdepodobne "Sen noci svatojánskej" 😀
Občianske združenie Ženské kruhy vás srdečne pozýva v sobotu na prednášku o bondingu , o podpore vzťahovej väzby od narodenia. Čo je to bonding? Aký význam má pre dieťatko a pre matku? Ako ho dosiahneme v slovenských pôrodniciach? Na čo máme ako rodičia pri pôrode právo? Na tieto a mnohé iné otázky dostatne odpovede v túto sobotu. Tešíme sa na vás.
Ahoj tiež by som sa chcela ku vám pridať do skupiny zatiaľ mám prvý termín na 20.6. 🙂 dakujeem 😉
Ahoj chcela by som sa informovat dcerka dovrsila treti rok narodila sa predcasne a v novembri som ukoncila matersku dovolenku chcela by som ju obnovit resp predlzit da sa to nejako vybavit spetne som i zamestnana a momentalne som na PN uz vopred dakujem za rady a odpovede.
ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si len rozdelit postovne (9libier), nie zarobit
Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len misku a drobnosti a poslat postou
ruzovy: miska Tupperware (bezna cena 7Eur), 1ldzus Cappy, ramik IKEA, drziak na dudlik, plienka a vlhcene obrusky Pampers, dudlik NUK, mineralka 0.5l, energeticky napoj 0.5l
4Eur/ks
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska 4Eur/ks
jéééj Ahojky baby 🙂 ja mám termin 7.6. 2014🙂a čakáme chlapčeka , je to môj prvý pôrod :P velmi sa už tešíme
Ahojte prepáčte , že som sa Vám sem votrela prvorade všetkým gratulujem a tým čo čakajú dievčatko...mám staršne veľa krásny vecičiek po mojej dcerke , mala ich na sebe jeden , dva krát posuniem ozaj lacno robím aj mega balíky ak náhodou emoticon pekný víkendík s bruškami len pre ilustráciu pár foto vecičiek na predaj mámtoho ale oveľa viac hlavne dupačky, čiapočky,mikinky pár aj chlapčenských ešťe
ahojte len teraz som sa sem zaregistrovala a našla som túto skupinku 🙂 momentálne som na začiatku 32. týždňa...pani doktorka nám zatiaľ určila dátum 8.6.2014 a bude to dievčatko :D už sa veľmi tešíme...dúfam, že sa sem môžem k vám pridať 🙂

ahojte prosím aj ja o pridanie do skupiny. Termín 28. júna