September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@monika2712 parada tak uz to mame za sebou ja som fotecku nedostala ale nevadi mam to v mysli ulozene 🙂
ja bz som sa radsej nechala prekvapit - nemyslim, ze by mi to osobne nejako pomohlo, keby som to vedela uz aj hned, co to bude... o to vacsie je to vzruso, ked viete, ze musite cakat a potom ci sa samozrejme aj ukaze 😀
ja by som to kvoli detom chcela vediet maly sa ma dnes pytal ked som prisla od dr a ze co to bude chlapcek??? 😀 😀 😀 😀 😀 ale mali sme plany s mm ze si to nedame zistit kedze nam je to jedno...ale ja som zvedavaaaaaa 🙂
Ahojte baby, najblizsie som objednana na poradnu 23.2. to je v 12-tom tyzdni. Mozem zo sebou zobrat uz aj manžela? On by sa rad pozrel na toho krpca 🙂 Tie ktoré máte už skúsenosti s poradňami. kedy šiel muž s vami prvý krát? resp. ako to prebieha? Na začiatku pojdem dnu len ja a potom ho sestricka zavola, alebo pojdeme hned na zaciatku spolu dnu? Aby som tam nebola zmatena 🙂
no tak baby už som naspäť, môj doktor je PN, takže ho zastupoval taký starší doktor, ktorý nerobí sono, takže ma len prehmatal a potvrdil, že maternica je zväčšená na 6tt a, že to vyzerá dobre, takže drobca som nevidela ☹ 17.2. idem znovu, tak dúfam, že bude aj sono, nechávajú ma v napätí 😉
@kali23 na pichanie som sa pýtala, lebo mňa pichá dosť vpravo a občas bolesť vystreluje do nohy, tak vraj záleží od uhniezdenia a môže to trošku tlačiť aj na nerv.
@tinara23 jooj to je skoda. no co narobis, ja som toho tiez vela nevidela, ved ta malinkata machulka to je skoro nic, cakala som inak ze uz bude vidiet viac.. snad nie sme pozadu s vyvojom..
@tinara23 boooze, ved ty vies ze si tehotna, naco ta prehmataval...ved ide o to sono, o polohu, srdiecko...dilinovec.
@lucica ja som ho vzala so sebou, cakal na chodbe, ked sa ma dr na vsetko povypytoval a siel ma pozriet spytala som sa ci palpacne ide robit alebo utz, povedal ze palpacne isto nie, tak som sa spytala ci mozem zavolat muza a on ze hej a sla som prenho na chodbu. Lebo u sestricky su casto dve zeny naraz, jednej sa pyta druha este na nieco caka...chlap by tam posobil trosku nevhodne podla mna. Hmmm, len som citala ze niektore ste platili 10e za utz a ja 18e...a teraz som citala vraj to prve je urcite hradene poistovnou, potom niekedy v polovici tehu tiez.
@sissmiss ja som platila 8E, nejako som to neriesila, takze to mohlo byt za ultrazvuk... no poistovna ti garantuje aj modre z neba... realita je vsak ina... manzel bol tiez na chir. zakroku, kt bol zo zdravotneho dovodu, a mali to preplatit, no nakoniec si to platil cele sam... a vobec nepochybujem, ze si to lekar ziadal aj od poistovne... no co uz s tymi lekarmi narobime? ked sa ozves, bude sa k tebe inak spravat, a chodit k nemu s tym pocitom by som nechcela...
@monika2712 ahooooooj monci teraz som zapla idem si ta precitat ako si dopadla.... 😀
@monika2712 monci neboj nie si pozadu z vyvojom pozri aky je ten vak velky mojka to by ti bola doktorka urcite povadela.ze je maly.......a ty ides skvor na srdieckooo a ja az 17.2 a zblaznim sa dovtedy.je mi stale nevolno.fest....ciciky ma bolia....kyselinu mam.hladna som a bojim sa jest aby mi nebolo zle.ach jaj vela starosti.esteze negrciam lebo by ma svihlo.nezavidim tym zenam co grcaju sak to je hrozne.ale este mozno ma to caka este stale mozu prist tie dni.ale uz si kludnejsia ze tam nieco je vsak.ze to nie je klam.
@ktore jasne odlahlo mi riadne 🙂 inak mne uz vobec nie je zle, len som hladnejsia, ale vobec nepriberam, aj ked jem viac asi, a unavena som furt, inak zaludok pohoda, len mam nehoraznu chut na hovadzie, cez vikend spravim asi svieckovu 🙂 mnam
@monika2712 len si urob mojka daj malej co chce.ja mam vzdy hlad.vzdy mi nieco chyba.ale hneva ma to ze malo pijem a ked pijem na silu tak ma napina.ja som zase unavena neni.z dcerou mi nebolo nic iba som mala taku paniku ze bude ako bude a to ma chyta aj teraz....
@ktore no mozno viacej spis, vies ja rano do roboty, a ked dojdem domov sa najem a idem si dat slofika na hodku 😉 son zvedava ci nevolnosti este pridu, tak uz zase na nieco cakame ;) na srdiecko, mne to tak vychadza, ze 12.2 mame sedem rokov s drahym co sme spolu, a 13 tu kontrolu tak to bude super darcek 🙂
@lucica so mnou tiez chodil manzel dnu na kazdu jednu poradnu od zaciatku a potom aj s malym, ked sme cakali druhe.. a teraz kedy jedno nezaspalo jedno z nich v aute cestou k doktorke, tak by boli v plnej zostave.... vsetci sme isli dnu, ja potom za plachtu, takze poculi, vsetko co sa robilo (aj ked sa robil vaginalny)... a ked sa islo na ultrazvuk, tak sice to bola pidi-midi miestnost, ale natlacili sme sa tam vsetci 😀
@monika2712 ja spim malo.len som asi neni unavena.ja som mala problemy z depkou po porode a brala som antidepresiva a lieky na spanie.teraz uz neberiem ale tesim sa dokazem obcas aj prespat mozno prave to prinieslo teho ze idem spat nie o pol noci alebo neskvor ale o desiatej.a spim tak do tej siestej.u mna to je pokrok.ozaj a ko ti robila utv?cez brusko ci zospodu?
cafte....
@monika2712 krasna fotecka 🙂
ja idem druhý krat k dr v utorok,tak dufam, ze budeme vidiet aj srdiecko...
@ktore aj aj robila, zo spodu sa jej velmi nedarilo zachytit fazulku, cez brucho potom potvrfila ze tam vidi struktury plodu, ale to mi uz neukazala.
@monika2712 dnes som bola u kamosky pozrit babetko a ked som odisla potom ma chytil taky pocit ze co ma caka.z dcerkou som to znasala po porode zle.nevedela som co mi je.nevedela som vobec spat.inak aj ona mala hned alergiu na mlieko takze bola cele noci hore.asi to ma zobralo.chudla som.plakala som.zle mi bolo nejedla som tam som musela ist k psych.dala mi lieky a dost dlho trvalo sa z toho dostat.
@ktore heh, tak to budeme musiet asi vyzdrzat, lebo ja vobec netusim, kedy som mala ci nemala... ale tesit sa budeme, nech to bude chlapcek, ci dievcatko... jediny "problem" je, ze dievcatkovske veci som uz skoro vsetky porozdavala a popredala, iba chlapcekovsky mam kompletnu vybavku... len maly bol februar a toto bude september, tak neviem, ci velkostne to bude sediet... uvidime...
@ktore neboj nejak to zvladnes 🙂 musime predsa, ked bude treba tak aj s liekmi.
@stipec26 ano je to jedno.hlavne nech to donosime a nech je zdravucke a mi tiez.ja budem musiet pokupit nejake veci lebo co mame doma tak tie maju uz aj 20 rokv co sa mi narodila neter.tie mala aj dcera ale aj ta uz bude mat desat rokou tak kto vie v akom stave su.a ked bude chlapec tak nemam vobec lebo svagrina ma dve dceri tak len ak budu este nejake tak na dievcatko.nejake urcite najdem co sme dcerke kupili ale toho je dost malo.ostatne uz budu velmi zostarnute a podla mna uz i ked ich vyperem snad sa aj rozpadnu heh.tak ze budem zhanat nieco v bazari.ale to az ked budem v takom siestom siedmom mesiaci.
@monika2712 nejak bude.urcite nejak bude.musim dufat.pride co pride a doba je moderna tak existuju uz aj vzdy lepsie lieky na depresie.uz aj to ze ci budem mat trpezlivost v takom veku.z malou som bola az priliz opatrna.az priliz som sa strachovala.
@ktore aspoň vieš na čo máš byť teraz pripravená a neprekvapí ťa to tak ako pri dcérke a budeš to zvládať lepšie 🙂

este je jeden test tusim woman secret boy or girl sa vola,ten co dala stipec co som citala recenzie tak je to uplna blbost.najspolahlivejsie je dat si odobrat krv geneton v BA stoji to tusim 70 € tieto testy okolo 40 €...