September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@montinka kazy musis zvladnut aj bez injekcie.. ved to su bezne veci, kedysi sa pri kazoch injekcie vobec nedavali, to nas len zubari rozmaznali.. ja mam asi 5 mini kazikov co mi nasli na rtg v decembri tak mam nejake 3-4 terminy k zubarke, na kazdu navstevu naplanovane 2 zuby, plus to nove cistenie kanaliku co asi prelozime..
No rano zavolam gynosovi co si o tom mysli...a podla toho poviem zubarke.
@monika2712 hmmm len ja mam jeden velky co mi robili este pred vianocami na pohotovosti a odvtedy som u zubarky nebola a ten mi uz na pohotovosti umrtvil a bolelo to aj tak.:-/ iba toho jedneho sa bojim tie dva by som prezila. len ten velky nemozem uz odkladat lebo ma sem tam boli.tak uvidim
@montinka no zrejme ho bude treba preliecit este, ked sa to boli, ale tam je este stale kaz.. no budes musiet vydrzat asi. 😉 ja mam termin 20.2, tiez sa na to netesim, dufam, ze mi nebude zle alebo daco.. ked si predstavim vrtacku v ustach... snad ma nenapne.
Baby,strasne kycham,az ma picha v podbrusku,zaludok na vode,totalne som hladna,ale nic nechcem,ja neviem ako rano o 4:30 vstanem do prace,uz to nezvladam.mozno este zajtra,mame vela prace,ale na pn ma moze vypisat aj obvodacka,ze?
ahojte 🙂
mne povedal doki po prvej kontrole že v 12. tt sa robia doležité veci - ultrazvuk na NT a odbery a že sa to nesmie premeškať! tak asi na tom niečo bude...
baby trapi niektoru mykoza?ja mam od vcera neprijemne pocity moze sa nieco alebo musim skocit k dr?
Mne v minulom tehu tiez obvodna vypisala....oni Ta vypisu kedykolvek ako tehotnu, len teda ide o to ze ta vyplata potom fakt nic moc.
@iviatko...inac ja tak isto, ledva rano vstavam, v praci kedze to nechcem hovorit skorej nez na konci 1.trimestra sa snazim tvarit ako ze mi je super...ale je to riadne tazke.
ahojte, nezvladam vas citat, mozno vecer este skusim....Mna pomaly prechadzaju najhorsie nevolnosti, sice este zaludok uplne neposlucha, ale uz sa lepsi a konecne aj nieco papam. O tyzden idem na odbery a o dva na prvu poradnu, neviem sa uz dockat, bude aj UZV 🙂 🙂 🙂
@kamilkka idem si kupit ten jogurt a uvidim ak sa to do utorku nezlepsi zbehnem k dr...neni to zatial moc zle ale tak radsej podchytit skor🙂
co dnes porabate?ja som bez deti manzel ich zobral k svokre na obed a stale su tam...tak oddychujem lebo dnes mi je nejak blbo aj hlava ma pobolieva...asi som sa prechvalila ze uz mi je zle malokedy...
Kocky...este som sa chcela spytat. Na poradni mi teraz merala tlak a sestricka hovori,ze ho mam vysoky.Lenze ja som sedela,a mala som tu mazetu na ruke a ruku vobec nie ako bezne u lekara ze nastole ale mala som ju normalne dole pri tele sputenu. Nemoze to byt tym? Lebo ja mam teda zasadne tlak nizky, aj doma si meriem...a len rozmyslam, ci je spravne ked mam ruku spustenu normalne dole pri merani tlaku.
@daniela02 da sa niekde dopracovat k sume kolko to vychadza za mesiac ak som si platila maximalne dnpo? Ja marodujem dva tyzdne a este asi tyzden pobudnem...aj ked v praci by mi bolo financne lepsie, ale tak co uz...aspon daco...ked sa neda pracovat tak sa neda....
@orchidea8 nemate tlakomer doma? skus si zmerat ak ano. Neviem ci poloha ruky ma taky vplyv na to...Mne tiez namerala trosku vyssi aky bezne mavam...ale zatial bol stale nizky, tak pohoda
Ja som sa tiez v praci tvarila strasne cerstvo a sviezo aj ked sa mi kratko predtym nez prisla sefka podarilo hodinku pospat 😀 (mam taku pracu ze mozem, kym nie je klient, mam veget, ked pride, makam, medzitym nemam co robit takze spanie a vegetenie povolene 😀) a tiez este nevedia, a tiez az tak v 14tt poviem...
@sissmiss myslim,ze na stranke www.socpoist.sk by sa to malo dat najst,najdi si k tvojej sume co plstis vymeriavaci zaklad a z toho 55% by to malo byt
@sissmiss Ahoj, mozes si vypocitat na sme.sk v sekcii ekonomika su kalkulacky,krasne sa da vypocitat tvoja pnka a aj materska,je to sucet hrubych prijmov za minuly rok. Inak za to ze je niekto doma, a neriskuje to ze sa mu nieco v praci stane tak tie peniaze nehraju rolu 🙂 aspon podla mna 🙂
@kamilkka baby s tym jogurtom dnu to nemyslite vazne. Ved moze hrozit infekcia a to nehovoriac o tom, ze vnutri su lactobacily a nie nejake jogurtove ine..... 😲 To akoze v ramci infekcie je vhodne ist k lekarovi ,ktory odporuci antimykotika vhodne aj pre tehu. A ak tak aspon intim gel je vhodny na hygienu.... Neriskovala by som....
ahojte, tak pridávam sa aj ja. Termín mám 22. septembra. Netuším, podľa čoho to vyrátal, kedže menzes som nemala strašne dlho, lebo som sa liečila na endometriózu. Podľa koníka to je 8. týždeň.... uff.
Ešte teraz som v šoku. Myslela som, že ked nemám cyklus tak nemôžem otehotnieť. NO podarilo sa 🙂
@lu17 mne to poradila jedna lekárka a pri mykoze to naozaj zabralo hned
takže žiadne strachy!
jogurt je plny laktobacilov ktoré vyhubia kandidu, takže prirodzenejšia liečba ani nemože byť 😉
myslim, že intim gel je oveľa väčšia chemia ako probio jogurt,
ale nech každy kona podla svojho svedomia,
no ked je večer a ty nemaš doma žiadne lieky, do druheho dňa a navštevy lekara je vela hodin...
ahojte, len tak som nakukla aj sem medzi vás 🙂
@veverka84 ani nech ťa nenapadne si tam dávať jogurt, moja kolegyňa s tým prišla, skúsila to a uhnala si takú infekciu že až a to ani tehu nebola. V ženskom vnútri sú úplne iné baktérie ako v jogurte, je tam iné PH a všetko, nie je to podľa mňa vôbec dobrý nápad, každopádne radšej skoč za dr. veď on už vie čo s tým má robiť, držím palce aby to prešlo 🙂
Dievčatá, mne to ozaj poradila jedna doktorka, mikrobiologička...
myslím, že tá baba, čo si vyrobila infekciu, nepoužila čistý biely jogurt, tak zrejme preto 😒

@orchidea8 ano teraz cca dva tyzdne dozadu mi to robil co som mala stastie je ze mal rontgen urobeny asi 2 mes pred tym nez som ostala tehu...