icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
8. feb 2012

@sblondska to mi je luto, viem co prezivas. ale neboj sa das sa do poriadku a este pridu dalsie babatka. 😉 drz sa

lu17
8. feb 2012

@sblondska Je mi to luto .... ☹ Drzkaj sa a ver tomu , že ak to ma prist,tak to pride 🙂

lu17
8. feb 2012

Baby tak vcera som zazila najhorsiu tehu nevolnost, pocit na odpadnutie,nato zvracanie komplet az do vyprazdnenia zaludka bleeee. 😲 Doteraz to bolo iba sem tam trochu a hned bola ulava... No ale vcera, strasneeee. A aj unavena som viac ako inokedy,poobede musim hodit slofika. Som doma na pnke ale uz sa riadne nudim. Aj vám je takto zle?

babika771
8. feb 2012

@lu17 Aj mne včera bolo najhoršie... to isté ako Ty, len ja som bola v práci a cestou domov to prišlo... bolo to zléééé... ľahla som si do postele a vstala až ráno... takže môj prirástok na váhe 2kg sa zmenil na 1kg...

neviem či to nebolo tým, že som podľa kalendára mala mať svoje dni...

sissmiss
8. feb 2012

vcera bolo asi nieco vo vzduchu, ja som mala triasku a bola som nervozna ako pes... vecer o siestej unavena a o desiatej som sa zase prebrala...

ktore
8. feb 2012

@sblondska moj nastastie ju nenavidi z celeho srdca.urobila nam velmi vela zleho.podla je aj chora na hlavu.neznesiem ju.chodi do ciech robit na tri tyzdne tak ten tyzden co odide sa ukludnujem potom je fajn a posledny tyzden uz naberam nervi ze zase pride,je to na dlho proste nam urobila vela zleho a to nedokazem odpustit.

tatulienka
8. feb 2012

@sblondska to mi je luto...drzkaj sa a vela sil..

babika771
8. feb 2012

tak verím, že dnes to vo vzduchu už nebude🙂 potrebujem po práci vybaviť banku a iné veci... a to sa z postele nedá🙂

babika771
8. feb 2012

@montinka

mne ak to výjde tak to bude 19.9.:) taký istý termín ako pred 13 rokmi mala dcérka, xixi

lu17
8. feb 2012

@babika771 Ja tiez,do deviatej zle a potom som spala,ale zobudila som sa o 3 rano a dve hodky som nevedela zaspat. Dnes jem radsej opatrne,pomenej aj ked bezne jem iba 3 x denne. Uplne mam pocit,ze mi niekedy netravi a lezi mi to v zaludku. No doteraz to bolo take, ze ok-islo von a bolo dobre. No ale vcera, des a hruza....A to som jedla zeleninove rizoto,ziadne maso cely den.... tak neviem...

lu17
8. feb 2012

@sissmiss No ja som spala aj poobede a o osmej uz zase unava....

montinka
8. feb 2012

@babika771 jej super aj mne sa mal maly narodit narovnako ako tamarka ale nevyslo to lebo sa narodil skor.

olivka84
8. feb 2012

ahojte tak ja podla terminu patrim sem k vam. citala som vase prispevky a nestiham sa cudovat, lebo aj mne bolo vcera strasne zle a take mdloby ma chytali ze som myslela ze to so mnou slahne o zem.

lu17
8. feb 2012

@olivka84 No vidim, ze vcerajsok bol taky u viacerych z nas .... bleeee . A to som sa tesila,ze doteraz ma to obchadza,ale asi len zacne.Ale tesi ma to, ze aspon mame ako taku istotu ze sme tehu ked nam je zle 🙂 babatko sa hlasi 🙂

jeny
8. feb 2012

ahojte, mam otaocku na baby co uz su na pn....papiere na pn vam dal gynekolog alebo musela vypisat pn obvodna????

lu17
8. feb 2012

@jeny Pnku mam od gynekologa, tym padom ak ostavas do konca tehu pn a budes k nej chodit do poradne mas to lepsie,lebo hned ti na konci mesiaca vypise aj papier na socialku-penazite davky. nemusis tak behat aj k obvodnemu. Ale neviem ako to je,moj gynekolog nemal problem vypisat ma. Jednoducho musel kvoli praci.

jamama
8. feb 2012

aj mna vypísal gynekolog a do kedy neviem

lussinkaaa
8. feb 2012

no baby, do dnesneho dna mi nic nebolo, a uz asi hodinku len predychavam, je mi nejak divne, radsej si ani nepredstavujem vonu nejakeho jedla lebo neviem neviem... 😒

paula80
8. feb 2012

@sblondska aj mňa to mrzí, rýchle zotavenie ti prajem

paula80
8. feb 2012

@inci pozerám,že máme tuším spoločný termín,ja som si ho dala z pasu radšej preč,lebo som nejaká poverčivá poslednú dobu,presný termín tam dám až po kontrole o 2 týždne.
Vy máte doma podobne starých chalanov ako aj my,naši budú mať zachvíľku 8 a 4 a si rovnako tehotná ako ja,pekná zhoda 😉

zahadka
8. feb 2012

@sissmiss aj ja si myslim, ze bolo cosi vo vzduchu, ja som tiez mala zly den, stale mi bolo na odpadnutie, zo vsetkeho zle.... 🤐

olivka84
8. feb 2012

mna vypisal obvodny do konca februara gynekolog nechcel. uvidime co bude dalej ale ak mi ma byt takto zle tak radcej dam vypoved z prace lebo to by som tam nevydrzala. len skoda ze to gynekolog nevie pochopit

zahadka
8. feb 2012

@jeny ja mam tiez od gynekologa, si aj DNP?

jamama
8. feb 2012

Včera bol strašny den a rozhodla som sa,že dnes navštivim lekara,či mi odporuči Torecan inj.Na pohotovosti som dostala a po dlhšom čase som vedela,že je nejaky den a že existujem.Vedela som fungovať.Uvidíme,čo mi povie.Pichali niekomu torecan?

ktore
8. feb 2012

@lu17 ani mne akoby netravilo.tiez si davam pozor co zjem aby som nezjedla naraz vela a predsa do kelu akoby stal zaludok.ja mam na to nos-pu ta sa moze v tehu.a pomoze mi.to mi dali aj na pohotovosti.

ktore
8. feb 2012

@monika2712 ahojko ako sa mas?

ktore
8. feb 2012

@olivka84 aj mna vypisala gynekologicka.aby som nechodila po firmach hladat si robotu lebo som nezamestnana.tak ma dala na pn.ale aj tak by ma dala lebo dava na mna pozor.heh

olivka84
8. feb 2012

@ktore to mas dobru gynekologicku. ja by som sa asi musela priplazit aby ma vypisal. zacina mi byt zle

daniela02
8. feb 2012

@tatulienka ja mam tiez odklon asi tyzden a je vsetko, a aj predtym som ho mala, mne aj gyno hovoril, ze tyzden az dva su normalne ked je

marcelatje
8. feb 2012

@lussinkaaa no moja zvykaj si, ja už to mám cca 3 týždne v kuse, ako písala zahadka je mi zle a horšie 😝 takže keď mi je zle teším sa že mi nie je horšie. Už len čakám kedy to prejde........ Inak prišla som na to, že ak som doma viacej sa sledujem a je mi horšie, keď som v robote a mám toho veľa tak sa toľko nesledujem 😀 😀 😀