icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monika2712
10. feb 2012

@kali23 no ja mam prsia uz teraz o cislo vacsie a uz mam problem s bluzkami ☹ a to tam este neni mlieko..

kali23
10. feb 2012

@monika2712 🙂) tak az taky problém ja zatial nemám 🙂))

monika2712
10. feb 2012

@kali23 no mne na ne kuka muz kazde rano...ze to su dudy 😀 ako uz predtym som mala tak 2-3 a vcera som si bola kupit novu podprdu a musela som vziat 4ky.. 😀

kali23
10. feb 2012

aj moj kuká a kuká. ale 3 ešte nevykukal... a 4 už ani nevykuká 🙂)))))))))))))

monika2712
10. feb 2012

@kali23 no nehovor hop.. ked sa naleju mliekom.. este porastu 😀

olivka84
10. feb 2012

ja som ties zatial nepribrala schudla som 3 kila , ale citim ze nohavice uz ma trochu tlacia. na strie som si kupila krem od biodermy dufam ze bude mat nejaky pozitivny ucinok.

andrea_stella
10. feb 2012

@monika2712
@kali23 ja som pri mojom prvom tehu vobec nemala ziadne zmeny na dudach, ja som totiz ani mlieka vela nemala potom, ale teraz sa mi tiez zvacsili o cislo a mavala som dost casto hlavne v noci pocit ako keby sa mi nalievali tak ma boleli jak slak 😅

monika2712
10. feb 2012

@andrea_stella no v noci ma bolia najviac, ked idem na wcko a vstavam z postele, ako sa predklonim tak citim hrozny tlak v nich.. rano su obvykle aj mensie..

kali23
10. feb 2012

moni, toto mam uz asi za sebou, uz taky týzden dva ma tak strasne nebolia, predtým boleli, presne ako hovoríš, vsat bolo utrpenie...

olivka84
10. feb 2012

ja to mam tak na etapy. jeden tyzden ma bolia a potom nic. no a ked sa uz tesim ze to konecne prestalo boliet tak sa to vrati.

marcelatje
10. feb 2012

no baby ja som dopadla, vlastné telo mi strieľa do rici 😀 😀 😀 😀 vystreľujú mi tam nejaké bolesti asi z krížov 🙄 🙄

babika771
10. feb 2012

@stipec26
áno to že bije srdiečko je viac super ako knižka🙂 ale aj tak mám strach... alebo viac menej sa bojim tomu moc uveriť🙂 kedže v lete to nedopadlo ok...

A dcérka? 🙂 no nechcem ju zaťažiť starostlivosťou , horšie bude že zrazu jej nebudem môcť venovať všetok voľný čas... aj teraz má niekedy problém s mojim manželom (mám nového 5 rokov). Ale to bude asi tým, že sme dlho žili samé dve.. verím, že sa to zmení... horšie je že je fakt v blbom pubertálnom veku:( a nijako to neovplyvním... hormóny su hormóny... Nechcem medzi nimi robiť rozdiely..

babika771
10. feb 2012

@monika2712 s prsiami nápodobne🙂
Na strie som čítala že je dobrý detský olejček...idem to skúsiť🙂

olivka84
10. feb 2012

@marcelatje to je neprijemne akurat v telke davali cvicenie pre tehotne aj na bolesti krizov tam boli nejake cviky

sissmiss
10. feb 2012

@lu17 som len od 27.1....par dni vlastne....byvam v BA ale trvale mam este u rodicov v inom kraji a aj tak dosli, niekto pisal ze ak je trvale inde ako marodujem, tak moc nechodia. Ale som volala s kamaratom a ten spominal ze to teraz strasne vela kontroluju... Platila som si aj dnpo, ale v praci by som zarobila podstatne viac. Prve dni som len spala lebo som mala bolesti, takze aj keby som ako chcela, von sa mi nedalo...teraz mam zase teplotu a herpes, volala som dr, lebo som mala dojst na kontrolu s nohou a trosku ma sprdla, ze mam buduci tyzden dojst...nema parkovisko blizko budovy, 10minut pojdem peso, no silno sa mi chce....nechapem ze to nechape ze tehotna s herpesom a zvysenou teplotou neni nadsena z myslienky ist do tej kosy, cakat tam s chorymi ludmi (aj ked tiez chora, ale mam tak oslabenu imunitu ze verim ze zo zs by som si akurat tak nieco priniesla). Silou mocou ma uz chce z pnky dat prec...ak ma aj da, tak ci tak budem lezat kym sa nebudem citit ok... A to som mala mat buduci tyzden poradnu...takto tam nepojdem...len sestricka nedviha :-/

marcelatje
10. feb 2012

@olivka84 budem musieť niečo nájsť na nete ale priznám sa kým neviem, že je všetko na 100% ok tak to s cvičením nepreháňam..........vôbec 😀 😀

olivka84
10. feb 2012

@marcelatje ja som si kupila aj knizku a slubila som si ze budem cvicit aby som predchadzala problemom , no lae som strasne leniva neviem sa k tomu dokopat zatial som cvicila len raz aj to ma drahy donutil 😀 ale polepsim sa

petra6484
10. feb 2012

Ahojte pridávam sa do diskusie 🙂 ja som počula že na strie je dobrý ktorýkoľvek krém len treba natierať ráno a večer a že to úplne stačí, ja som momentálne v 9 tt a zatiaľ som nejako nepribrala možno 0,5 kg dúfam že mi to vydrží aspoň do 5 mesiaca :D ale som optimista čooooo 😀 a prsia ? tie ma bolia už asi od 2 tt tehotenstva ale že by sa mi nejak moc zväčšovali nemôžem povedať skôr stvrdli a spevneli. Je tu aj nejaká Bratislavčanka ? mohli by sme spolu kočíkovať 🙂

zahadka
10. feb 2012

@tinara23 ako na kontrole?

marcelatje
10. feb 2012

@olivka84 tak to ti mocne budem držať palce 😀 😀 😀

tinara23
10. feb 2012

@zahadka iba som volala za výšku hcg, no a nevidím to dobre, vraj 1000, ak som ju dobre rozumela, čo sa mi zdá málo, v piatok idem znovu.

zahadka
10. feb 2012

@tinara23 ach, tak drzim palce

tinara23
10. feb 2012

@zahadka ďakujem 😉 ja už hlavne potrebujem vedieť, čo a ako, lebo toto čakanie je na nervy ☹

andrea_stella
10. feb 2012

@monika2712 presne toto iste mam ja ked v noci vstanem koli malemu ked place a sa zohybam nad postielkou tak vtedy 😠

zahadka
10. feb 2012

@tinara23 to verim, ved aj ja som si nie na istom, lekar mi povedal, ze to vyzera byt vitalne babo, ale je tam problem s vajecnikom, tak uvidime, ako sa to vyvinie...a kontrolu mi dal o 4 tyzdne, uz mi ostavaju len 2, ale som riadne nervozna tiez. 😒

stipec26
10. feb 2012

@marcelatje @olivka84 kocky sa mi paci vas pristup 😀 nemam vycitky, ze nic nerobim
ale uz som pozerala kurzy, len vsade pisu, ze je lepsie od 12tt, tak neviem tiez ci sa "boja" alebo rataju, ze aj tak by sme len spali alebo grckali...

@petra6484 ja som v BA, ale neviem ci sa mi bude dat chodit kocikovat - pri prvych detoch som mala taky slaby mechur, ze som nikdy viac ako pol hodku vonku nebola ☹ takze moje deti spinkavali v kociku na krytom balkone, co bolo fajn, lebo mali aj vzduch, ja som mala oddych, no zas na druhej strane ziadny pohyb... ale aspon spinkali 3-4 hodinky 🙂 😉 tak preco by som sa ako super matka neobetovala, ze???

sissmiss
10. feb 2012

@stipec26 ", len vsade pisu, ze je lepsie od 12tt, tak neviem tiez ci sa "boja" alebo rataju, ze aj tak by sme len spali alebo grckali... " asi aj aj. Ja ked si predstavim ze by som mala cvicit a jak som sa kasala pred mesiacom ze budem...no nic, aspon v 14tt ked budem, snad ta unava prejde...ved ja prespim 16hodin denne....

olivka84
10. feb 2012

@stipec26 inak to je aj pravda kolko razy by som aj cvicila ale je mi tak zle ze nemozem ani vstat z gauca. 😝 takze od 12 tyzdna zacinam

marcelatje
10. feb 2012

musím sa pochváliť, zmizla mi horizontálna ryha medzi dvoma pneumatikami na bruchu 😀 teda nie že by som ich schudla, skôr sa mi zliali do jednej 😅 😅 na váhe som síce 2 kg schudla, ale pocitovo minimálne 5 kg hore 🙄 🙄

stipec26
10. feb 2012

@marcelatje 😀 😀 😀 faktic!!!!! prave som si to uvedomila... a aj ze, co je dnes na mne ine 🙂