icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
12. feb 2012

Dievcata, aj vy mate obcas pichanie v oblasti podbruska-akoby zdola? Mna sem tam pichne tak neprijemne,ale inak nic. Dufam,ze je vsetko ok. Nie je to kazdy den,len sem tam sa to objavi a aj mierna bolest ako pri ms....

muska21
12. feb 2012

@lu17 aj ja mam taku bolest ako pred ms a to stale ked sy blizim ku koncu tt. Ja prechadzam s tyzdna do dalsieho vzdy v utorok a v nedelu uz citim podbrusko a trosku krize.

katka143
12. feb 2012

@suncana práve včera som na teba myslele,že teraz niekedy by si mala ísť na sono.tak potom daj vedieť ako 😉
ja idem štvrtok na odbery a ten další utorok na poradňu.tak už asi budeme mať aj tehu knižky 😵

katka143
12. feb 2012

@muska21 @sissmiss tak držím palce a potom napíšte 🙂

lu17
12. feb 2012

@muska21 No ja dufam,ze je to tym ze sa roztahuje maternica, a to pichanie mam sem tam ze ma bodne,akoby krcok.... Je to take neprijemne. Uz nech mam poradnu / az na buduci stvrtok/ aby som vedela co ako babo, zda sa mi to nekonecne, hned je clovek spokojny ak je vsetko v poriadku. Uz nam zacal treti mesiac,tak mozno je to tym,ze sa babo zvacsuje.

veverka84
12. feb 2012

my by sme tusim na poradne a sona najradsej min raz do tyzdna chodili ze dievcata 😀 to by bol pokoj v duši...
ja uz tiez ledva cakam a moc sa tesim na knizku🙂

muska21
12. feb 2012

@veverka84 ja by som normalne mala ist na poradnu 29.2. ale kedze som spinila v utorok a stredu tak idem zajtra k dr nech pozrie ako sme natom, u nas je dobre to, ze sa nemusis objednavat, vezme aj tak. Uz som jej ani nevolala, len sa tam zajtra objavim a poviem ze chcem vediet ci je male v poriadku.

monika2712
12. feb 2012

No baby ja uz odpocitavam hodiny do rannej kontroly.. inak podbrusko mam take vypucene, zvacsene, to je zrejme zvacsujuca sa maternica ci? uz to proste zacina vyzerat akoby mi rastlo tehu brusko.. tak dufam, ze zajtra rano bude vsetko fajn.. neviem sa dockat.. dnes toho asi vela nenaspim 😖

lu17
12. feb 2012

@veverka84 Asi ano, lepsie ak vies ze je vsetko ok,ako cakat mesiac na dalsiu poradnu 🙂 Je to taky pocit,hlavne ak otehotnies po dlhej dobe,trocha sa bojis ci to bude vsetko ok. Ale vydrzime to,ze?

muska21
12. feb 2012

@monika2712 tak to sme dve, aj ja cakam a trosicku aj bojim, no ale co uz. Ked to ma byt tak to bude.

lu17
12. feb 2012

@monika2712 No ja uz tiez mam brusko, ale hlavne hore v oblasti pupka a vyssie ako podbrusko... Zrejme to bude slaninka..... kaslat na to,nech je vsetko v poriadku ,pri detoch to zhodime 🙂

monika2712
12. feb 2012

@muska21 no ved jasne, dopadne to ako to ma dopadnut.. mam stale vsetky priznaky, brusko sa zda ze rastie.. tak snad je vsetko na dobrej ceste a zajtra muzovi oznamim radostnu spravu, to bude mat darcek k dnesnemu vyrociu 😉

muska21
12. feb 2012

@monika2712 tak vam gratulujem k vyrociu......zajtra hned pis.

monika2712
12. feb 2012

@lu17 no mne prave zacalo rast podbrusko mam pocit.. vyssie mam tiez slaninku, ale mam taky oblucik vypukly v oblasti podbruska.. to sunky urcite nie su.. to som tam nemala.

monika2712
12. feb 2012

@muska21 no napisem ked sa dostanem sem, lebo budem utekat do prace, bude tam sefino a tak, tak sa musim este tvarit nenapadko.. ale ked bude chvilka napisem aspon cez mobil 😉

vladka1828
12. feb 2012

@monika2712 aj ja už mám bruško večer fajne vypučené......a to som ho mala vždy ploché 😀 😀 neviem, či sa k takému ešte niekedy dopracujem 🙂 ....inak ja idem na kontrolu deň po tebe 14.2., tak dúfam, že len samé dobré správy si vypočujeme 😉

monika2712
12. feb 2012

@vladka1828 ahojky, tak ty budes mat valentinsky darcek.. ja mam obavy co bude zajtra, ale verim ze vsetko OK, a myslim ze keby daco bolo zle ze to asi citim... neboj, bruska budeme riesit po tom po porode.. ja sa snazim zmierit s tym ze moje telo uz nikdy nebude vyzerat tak ako kedysi.. uz skoro rok som pribrata, tak to aspon nebude taky sok pre mna ked sa zagulatim.. a potom to mozem pekne vsetko chudnut 😖 snad to pojde nejak dole lebo uz teraz sa zle citim ,ale tak teraz uz je neskoro to riesit.. muz furt kuka na prsia.. nechape z nich 😀

lu17
12. feb 2012

@monika2712 Ved babo ma uz par centimertov,tak zrejme rastie 🙂 Zajtra daj vediet ako si dopadla 🙂 Drzim palce 🙂

stipec26
12. feb 2012

@monika2712 na zelezo mam melasu - je ako jedina 100%vyuzitelna telickom a bez zapchy (jedna lyzicka do jogurgu alebo cajiku)

lu17
12. feb 2012

@vladka1828 Ahojky, dlho si tu nebola. Takze Valentin bude radostny,kedze sa dozvies co ako-hlavne ci su tam dve babatka,ze?

marcelatje
12. feb 2012

@monika2712 držím palce 🙂

stipec26
12. feb 2012

@lu17 🙂))))))))) ze pri detoch zhodime 😀 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala ...ale fakt, netreba riesit, ja len, ze ja som pri detoch nezhodila... dokonca ked ma pustali z nemocnice, nemala som dole z vahy ani len porodnu vahu mojich deti a nie to este nieco menej... a tak sa potvora drzala 3roky!!!

monika2712
12. feb 2012

@stipec26 kde sa to da kupit? a chuti to moc zle?

monika2712
12. feb 2012

@stipec26 upravou stravy a cielenym pohybom sa da vsetko.. aj pri detoch... ked sa chce tak sa da.. 😉

lu17
12. feb 2012

@stipec26 No tak dufam,ze to dole aspon nejako pojde. Kila navyse,ziadna sranda so zdravim. Viem ze je to tazke,ale co uz 🙂 uz teraz ked sa pozeram na moje detske veci 🙂 /par rokov dozadu/ tak nechapem ako som to obliekla a teraz nic...... A ked ides do obchodu mas pocit ze tam predavaju veci pre vychrtlinky...... 😀

vladka1828
12. feb 2012

@monika2712 no dúfam, že to bude najkrajší valentín v mojom živote 😀 tiež by to bol aj pekný darček k mojím blížiacim sa narodkám 😀 ......a možno ani nebudeme mať problémy s chudnutím, podla mňa sa toľko nabeháme kolo naších detičiek, že to pôjde hádam aj samo dole......aj ked nejaké to kilo by mi na prsiach mohlo ostať 😀 😀

monika2712
12. feb 2012

@vladka1828 no budeme mat pekne darecky dufam 😉 a kila... no sak dako ich zhodime. podla mna sa nestihnem pri babu najest prve mesiace 😀

vladka1828
12. feb 2012

@lu17 no fakt som tu dlho nebola, vkuse len práca a cez voľno furt nejaké vybavovačky, alebo zhánanie materiálu, kdeže sme burali jadro v byte.....ale aspon mi to rýchlo uteká.... 😀 no inak ja sa najviac teším nato, že konečne zistím či to bude jedno alebo 2 bábätka 😀 😀 dám vám potom vedieť.....a ty ako?

vladka1828
12. feb 2012

@stipec26 neber mi ilúzie 😀 😀 😀 😀

kamilkka
12. feb 2012

@monika2712 zajtra ideš na prvu poradňu? 😉