icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monika2712
12. feb 2012

@kamilkka mne kazala na lacno

zahadka
12. feb 2012

@kamilkka ja si prave obzeram to svoje brusino, mi akosi cez noc narastlo, ale dost, uz to neskryjem, aj keby som chcela 😀

saseenka
12. feb 2012

Ahojte 🙂 tak zajtra idem konečne k dokimu, strašne sa teším, no aj bojím, či bude to srdiečko 😒 držte palce 😀

paula80
12. feb 2012

@zitaje 🙂 s tými kilami som ja na tom podobne,lenže ja už teraz vypadám ako v piatom mesiaci,brucho nafúknuté,snáď to do budúcna budem priberať hlavne do brucha a nie ukladať slaninku,lebo potom to bude boj dať dole,i keď asi bude zhon okolo troch detí a pojde to dole samo 😉

monika2712
12. feb 2012

@saseenka aj ja idem zajtra, drzime si palce 😉

montinka
12. feb 2012

ahojte no konecne som dozehlila. baby preco sa musi v tehu tak vela pit? teda preco je to dolezite? inak aj vam sa tak casto toci hlava? minule som myslela,že lahnem v kuchyni tak sa mi zatocila,hned ma napadlo: prboha co bude s detmi kym sa preberiem.😀 inak idete brat vitaminy aj v druhom trimestri?

marcelatje
12. feb 2012

@zahadka skús piť lrn po lyžičkách je to otravné, ale väčšia šanca e to nepôjde von 😉
@kamilkka mne povedali že nemusím prísť nalačno, môžem jesť nejaký rohlík a nesladený čaj, alebo minerálku. Aj keď som chodila darovať krv bez toho aby som bola najedená mi ju ani nevzali, ale to je asi iné......

olivka84
13. feb 2012

ahojte. tak tu mame novy tyzden.
@montinka mne sa toci hlava dnes som sa zobudila asi o 5 rano a ani som nestala a tocila sa so mnou cela postel.

montinka
13. feb 2012

to vám idu brat krv uz na toe geneticke vady ci co to je? hmmm ja ani neviem ako mam prist ale pre istotu pojdem asi na lacno

sissmiss
13. feb 2012

@montinka okrem toho ze pit tekutiny je zdrave a nechceme mat zdr.problemy ktore by hrozili aj netehotnemu keby malo pil, tak aj z jedneho technickeho dovodu- zvacsujuca sa maternica tlaci na mocovod a tam sa vytvori taka zakruta, taky ohyb a ked malo pijes, neodchadza moc tak casto a stihaju sa tam mnozit bakterie a zapali sa to...a tu bolest nikomu neprajem...mala som to pri malom okolo 4-5 mesiaca...tak sa snazim stale cikat 🙂 a tak dostatocne pijem

montinka
13. feb 2012

@sissmiss fuuuha tak zacnem asi aj ja.🙂 1,5l staci na den nie?

ktore
13. feb 2012

@monika2712 ahojko uz som zvedava na tvoje spravicky.ja idem na buduci pondelok.potom napis co ti robili ake vysetrenia.

ktore
13. feb 2012

@montinka ja pijem malo.vraj by malo byt minimalne 2 litre.neviem ako to je.z dcerou som si musela robit ciarky na papier kolko poharov vody som vypila lebo ja pijem furt malo tak som musela nasilu.

monika2712
13. feb 2012

@ktore pozri nasu sukromnu a moj fotoblog

orchidea8
13. feb 2012

@monika2712 ...gratulka k srdiecku! Seti to vsetko podla menzesu?

Inac vy ste vsetky v sukromnej teme uz? :(

veverka84
13. feb 2012

ja nie som myslela som ze sme tu este podaktore?tak ako teda?

kamilkka
13. feb 2012

@monika2712 ahoj, tak ako? 😉

veverka84
13. feb 2012

nemozem najst tu sukromnu hodite link?
monike je uz dobre srdiecko knizka 100% tehulka uz🙂zavidim v dobrom 🙂

monika2712
13. feb 2012

Zienky, mame srdiecko, dostala som knizku, vzali mi krv -4 ampulky, moc sa jej nechcelo 😀 malo som pila, spravili ekg, a 9.2 mam skrining a prvu poradnu.

monika2712
13. feb 2012

@orchidea8 to je ina sukromna, nie septembrovky, v tej nie som tiez.

olivka84
13. feb 2012

@monika2712 gratulujem

veverka84
13. feb 2012

moni tesim sa s tebou🙂super mozes spat spokojnejsie🙂ach ja uz chcem sono dnes asi zavolam dr kedy bude mat cas a pojdem cim skor chcela som az cez vikend ale nevydziiiim.a ak mi potvrdi 10 tt mam prist na odbery k mojej dr...

daniela02
13. feb 2012

@monika2712 super, tak uz mozes byt kludna a radovat sa

monika2712
13. feb 2012

@daniela02 ano ano.. tesim sa.. 😉

Dakujem vam zienky.. dnes tom spanku vela nedala, z tych nervov, takze v praci to dnes bude krute..ale myslim ze ta pozitivna sprava mi doda nejaku enegiu aj na poobedie. 😉

ktore
13. feb 2012

inak baby tie ktore mate dve deticky.aj vy ste pocitili pohyby skvor ako prvorodicky alebo to tak nemusi byt.

ktore
13. feb 2012

@veverka84 nebola si este na sono?

muska21
13. feb 2012

@monika2712 ahoj, tak gratulujem k srdiecku.......dnes sme boli na nervy asi obe, ja som prave dosla od dr a tiez je vsetko v poriadku a srdiecko nam krasne bije. 🙂 🙂 🙂

monika2712
13. feb 2012

@muska21 supeer.. tak dnes je uspesny den 😉

muska21
13. feb 2012

@monika2712 urcite, sa tesim jak male decko. 😀

monika2712
13. feb 2012

@muska21 aj ja, len som v praci, tak sa tu musim krotit 😀 naplno sa tesit budem az doma 😉