September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Ahojte 🙂 tak zajtra idem konečne k dokimu, strašne sa teším, no aj bojím, či bude to srdiečko 😒 držte palce 😀
@saseenka aj ja idem zajtra, drzime si palce 😉
ahojte no konecne som dozehlila. baby preco sa musi v tehu tak vela pit? teda preco je to dolezite? inak aj vam sa tak casto toci hlava? minule som myslela,že lahnem v kuchyni tak sa mi zatocila,hned ma napadlo: prboha co bude s detmi kym sa preberiem.😀 inak idete brat vitaminy aj v druhom trimestri?
to vám idu brat krv uz na toe geneticke vady ci co to je? hmmm ja ani neviem ako mam prist ale pre istotu pojdem asi na lacno
@montinka okrem toho ze pit tekutiny je zdrave a nechceme mat zdr.problemy ktore by hrozili aj netehotnemu keby malo pil, tak aj z jedneho technickeho dovodu- zvacsujuca sa maternica tlaci na mocovod a tam sa vytvori taka zakruta, taky ohyb a ked malo pijes, neodchadza moc tak casto a stihaju sa tam mnozit bakterie a zapali sa to...a tu bolest nikomu neprajem...mala som to pri malom okolo 4-5 mesiaca...tak sa snazim stale cikat 🙂 a tak dostatocne pijem
@monika2712 ahojko uz som zvedava na tvoje spravicky.ja idem na buduci pondelok.potom napis co ti robili ake vysetrenia.
@ktore pozri nasu sukromnu a moj fotoblog
@monika2712 ...gratulka k srdiecku! Seti to vsetko podla menzesu?
Inac vy ste vsetky v sukromnej teme uz? :(
ja nie som myslela som ze sme tu este podaktore?tak ako teda?
@monika2712 ahoj, tak ako? 😉
nemozem najst tu sukromnu hodite link?
monike je uz dobre srdiecko knizka 100% tehulka uz🙂zavidim v dobrom 🙂
Zienky, mame srdiecko, dostala som knizku, vzali mi krv -4 ampulky, moc sa jej nechcelo 😀 malo som pila, spravili ekg, a 9.2 mam skrining a prvu poradnu.
@orchidea8 to je ina sukromna, nie septembrovky, v tej nie som tiez.
@monika2712 gratulujem
moni tesim sa s tebou🙂super mozes spat spokojnejsie🙂ach ja uz chcem sono dnes asi zavolam dr kedy bude mat cas a pojdem cim skor chcela som az cez vikend ale nevydziiiim.a ak mi potvrdi 10 tt mam prist na odbery k mojej dr...
@monika2712 super, tak uz mozes byt kludna a radovat sa
@daniela02 ano ano.. tesim sa.. 😉
Dakujem vam zienky.. dnes tom spanku vela nedala, z tych nervov, takze v praci to dnes bude krute..ale myslim ze ta pozitivna sprava mi doda nejaku enegiu aj na poobedie. 😉
inak baby tie ktore mate dve deticky.aj vy ste pocitili pohyby skvor ako prvorodicky alebo to tak nemusi byt.
@monika2712 ahoj, tak gratulujem k srdiecku.......dnes sme boli na nervy asi obe, ja som prave dosla od dr a tiez je vsetko v poriadku a srdiecko nam krasne bije. 🙂 🙂 🙂
@muska21 supeer.. tak dnes je uspesny den 😉
@monika2712 urcite, sa tesim jak male decko. 😀
@muska21 aj ja, len som v praci, tak sa tu musim krotit 😀 naplno sa tesit budem az doma 😉

@kamilkka mne kazala na lacno