icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tatulienka
15. feb 2012

@daniela02 no dufam ze uz nic nebude...ale fakt to boli len take 2 male bodky...nic extra...

daniela02
15. feb 2012

@paula80 si skoro presne moj pripad a ano moja doktorka mi to upravovala, aj vysetrenia mi posunula podla toho

daniela02
15. feb 2012

@tatulienka tak sa nestrachuj, urcite to nic nebolo 🙂 Mozno nejaka mini cievocka, alebo nieco take

paula80
15. feb 2012

@daniela02 takže ti zmenila termín,pozerám v pase,že máš 11 t.t. ako ja,ja mám termín 10.9. podľa PM,no uvidím podľa kontroly budúci týždeň,či mi to zmení,zatiaľ to nechal tak.

daniela02
15. feb 2012

@paula80 zatial mi to posunula zhruba o tyzden presne mi bude stanovovat o dva tyzdne na poradni, screeningu a kontrole

orchidea8
15. feb 2012

@daniela02 ...aj mne to asi o tyzden posunie, a presne ako pises na skreening som objednana na 12tt podla velkosti baba za posledne 2 uzv, inac budem podla PM uz v 13tt

zuzka298
15. feb 2012

Ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala 🙂 Tiez cakame babatko a zatial to vychadza na prelome augusta a septembra. Citam vas uz od zaciatku, ale zaragistrovala som sa az dnes. V auguste som mala MA tak sme stastni ze sa tak rychlo zadarilo. uz som bola aj na UZV, srdiecko bije 🙂 a zajtra idem na prvotrimestralny screening-sijove prejasnenie a krv. Drzim vsetkym palce,nech babatka rastu v bruskach

daniela02
15. feb 2012

@orchidea8 ja budem tiez tak nejako podla PM , mas asi podobny termin ako ja

stipec26
15. feb 2012

@petra6484 no to hej, len ty cakas prve babatko a ja uz mam na tomto svete dve, dokonca parik.... ach jooj

stipec26
15. feb 2012

@zitaje jeeeej ja som tiez blizenec, aj muz.... a oktober su vahy - vaha je OK?

sissmiss
15. feb 2012

@zitaje ja som potom dost besna panna, ....ze misky z kuchyne nie su na hranie 😕 ta bola fakt verna svojmu znameniu...ja som potom asi neni panna 😀

veverka84
15. feb 2012

@paula80 mne keby sa drzia podla PM tak to by bola dobra sranda naposledy som mala 19.11.2011 lebo som do oktobra kojila malu...mne dr bral HCG na zaciatku uplnom a podla hodnot to zodpovedalo na 21 dni od oplodnenia cize 5 tt a nebolo este nic vidiet a uz o 4 dni sa ukazal gestacny vacok.dnes idem asi na to sono povedal m ivtedy ze v 10 tt nech pridem a urci mi presny termin...tak som zvedava ze co ci bude sedet ze som asi v 10 tt teraz...

orchidea8
15. feb 2012

@daniela02...ja viem ze jediny nechraneny sex sme mali 23/12 a to bolo uz 19DC...takze ratam ze ovu bola okolo 20DC a tym padom ten tyzdnovy posun neberiem tragicky.

sissmiss
15. feb 2012

@tatulienka ak to boli len mini bodky, skor ranka zvonka na sliznici, skusila si sa utriet aj viac dovnutra? nemali ste sex? vtedy moze prasknut nejaka cievka, je to teraz vsetko velmi prekrvene... Ja tiez chodim na wecko vzdy s obavami ci to je ok...pri prvom ma ani nieco take nenapadlo...vobec...a teraz mam obavy...ale fixujem sa na na pocit narodenia, ze babato uz drzim na rukach, alebo na posl.utz, ako pekne sa tam obracalo...takze sa snazim mysliet na to pekne. Nas maly uz vybera kde bude mat babo postielku a minule som bola na notasi a chcel aby som mu pustila rozpravku, ja ze ok, youtube..nieco najdem. A jeho napadlo ze podme pozriet postielku pre babo...tak sme vyberali postielky...sice ich vybral asi 15 😀 ale bol strasne zlaty. A kocik sa mu pacil taky cierny s bielymi kvetmi, k tomu sa stale vracal 😀 tak to bolo asi fakt, nie len tak ze ukazal na hocico 🙂

tatulienka
15. feb 2012

@sissmiss neskusala som sa utriet do vnutra, ale fakt to boli len bodky..2, 3...sex sme nemali, ale bolo to pri velkej potrebe, tak mozno mi praskla nejaka mini cievka, alebo co...neviem..a k doktorovi idem az v utorok, tak neviem ci to do vtedy vydrzim :(

lussinkaaa
15. feb 2012

@tatulienka ahojik, podla mna sa nemusis obavat, ak to neprejde do spinenia alebo krvacania, skus to teraz castejsie kontrolovat, a keby nieco, tak bez na pohotovost. Ale to urcite nebude tvoj pripad 🙂 Drzim palceky nech sa to uz nezopakuje 🙂

sunny15
15. feb 2012

@tatulienka ahojky,neboj ja si myslim ze to bude ok...mozno to bola len fakt cievka...
aj ja idem do poradne v utorok.... 😉 my dve dajak stale spolu mame vysetrenia 😀

ktore
15. feb 2012

@montinka moj exmanzel je panna,druhe dieta nechcel v ziadnom pripade.bol kuchar.inak bol priliz lakomy.ratal kazdy halier a nic mi nedovolil kupit.aj ked sa mala narodila tak s tym mal problemy.je pomerne namysleny.kazdy je debil a ine veci.da sa s nim rozpravat o hocicom.inak bol stale doma.nikam von nikdy neisiel.bol len v robote a doma.taky zalezeny.a furt fraflal a kritizoval vsetko.vsetko muselo byt podla neho.ak nebola bola som sprosta hus co nic nevie.

zahadka
15. feb 2012

@zitaje ja som panna a tie charakteristiky na mna vobec nesedia, mala by som si zmenit znamenie 😀 😀 😀

zuzka298
15. feb 2012

Ja som tiez panna,niektore charakteristiky sedia,niektore nie. Kazdy clovek je individualita a lisi sa od inych, kazdy mame plusy aj minusy,ved je to normalne nie?

kali23
15. feb 2012

@kamilkka tak ja som na tom podobne... mala som zaludok na vode zopár dní, bolave prsia, nemohla som v noci spat, ale vsetko je uz davno prec... akoby som ani nebola tehotná... ale netreba sa z toho vobec znepokojovat, lebo nie vsetky baby musia zvracat a podobne... ;)
niekedy sa zadýcham, niekedy ma prepadne vlčí hlad (podla manzela je to nonstop), sem tam cítim dáke harašenie v maternici, čo si myslím, ze sa bábo mrví...cez víkend som bola strasne ospalá...
vcera som sa pol dna babrala s orchideami a vecer som sa nevedela zohnut, ako ma boleli kríze... 😅

montinka
15. feb 2012

@ktore tak z tohto co si napisala o muzovi,na mna akurat sedi,ze ani ja som moc nechodievala na diskoteky a pod. za mlada.🙂

kali23
15. feb 2012

ja som strasne chcela levíka, ako som aj ja... no nechajme sa prekvapit, termin by mal byt 1.9... panny moc nepoznam, ale urcite charakteristiky nie su na 100%, ludia su rôzni... manzel je váhavá váha.. a to by som sa uz doma asi zblaznila mat doma dvoch nerozhodných... 🙂))

montinka
15. feb 2012

inak dnes som bola u zubarky a prezila som vyberanie nervov bez umrtvenia,lebo som uz mala nastastie mrtvy zub. fuuuuj ale ked mi to cistila akousi chlorovou vodou no som myslela ze jej tam hodim tycku,rychlo som to vyplachovala cistou vodou. bleeee. hmmm este ma caka dorobenie tohto zubu a dalsie dva.🙂

andrea_stella
15. feb 2012

@ktore juj tak to som nevedela, ze aj takyto chlapi existuju, ako niekedy by som zabila toho svojho, ale on je poklad 😉

andrea_stella
15. feb 2012

@tatulienka ja som mala pri prvom takuto mini bodku tiez a to som mala silny kasel a docitala som sa, ze to moze byt sposobene aj tym silnym kaslom 😔

anjelik87
15. feb 2012

Ahojte baby. Chcem sa vas opytat kedy vam zacali prve priznaky? V ktorom tt? Ja som v 6 tt ale este ziadne priznaky nemam iba trocha citlive prsia.

zuzka298
15. feb 2012

@montinka fuj tak to je fakt neprijemne, ja som bola este v decembri u dentalnej hygienicky, zubarka ma este len caka. ja mam nahusto zubky,tak si cistim s dentalnou nitou, ale niekedy zabudnem. medzi zubami je potom poriadny humus, ked si to neprecistim pravidelne

sunny15
15. feb 2012

nuz aj ja by som mala ist k zubárovi,ale počkam az sa dopracujeme do 12tt a pre istotu az pojdem...
nuž u mna priznaky?posledne 2dni mi bolo celkom dobre...len som straaasne unavena,ale dnes ma pre istotu boli aj hlava a opäť ma napina... 😒
prsia su citlivé ato hlavne v noci a rano ked sa prebudim a viem ze som spala na brušku...taaak vtedy ich citim dost...asi ich tlacim 😀 ale este si chcem užiť spánok na brušku kym mozem 😉

babika771
15. feb 2012

@kali23
moja dcéra je váha🙂)) viem o čom hovoríš🙂)) tiež verím, že teraz nebudem prenášať a bude to panna🙂))