September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte kocky mne tiez uz vykuka brusko ale gate stale nastastie zapnem uz aby bola jar lebo s bundou budem mat o chvilku problem... 🙂 uz mam zopar krasnych saticiek na leto a za skvelu cenu zo sekaca mamina mi kupila troje a jedny stali neuverite ale 90 centov... tak sa tesim ze budem mat aspon v lete co nosit....
inak sa mame dobre len ta unava je hrozna nic sa mi nechce esteze nic nemusim ale hadam to prejde lebo od marca idem na prax tak dufam ze to bude ok..... 🙂 na kontrolu az 15.3. neviem ci to uz nebude neskoro ale tak doktorka hadam vie co robi....
@tanicka1976 Ahoj Tani, tak to tam mate vazne velmi podobne. Midwife iba pocuvala srdiacko a potom mi meriavala brucho metrom 😀 a kedze som ho mala mensie ako bol priemer, tak ma posielala na extra ultrazvuky. Samozrejme, ze vsetko bolo ok, len malinka bola hlbsie ulozena. A tak ma iba stresovali, ze asi je malinka anerastie podobne a ked sa narodila tak mala zdravych 3,20kg. Vazne ako v stredoveku. Na jednej strane je to asi aj dobre, ze sa clovek nestresuje kvoli vsetkym testom a potom cakanim na vysledky. Ale ked to uz raz zazijes doma a potom cakas taku istu opateru, tak je to vazne na nervy. Mozno by sa oplatilo si zaplatit si kontrolu, ked pojdes na Slovensko.
Co sa tyka Saudskej, tak to bude uplne iny zazitok. 🙂 Myslim, ze tu ta zospodu nekontroluju vobec, lebo ved minule mi midwife merala tlak cez rukav, aby som asi nahodou neodhalila extra cast tela. 😀 😀 😀 A to teplo to tu mame, aj ked v budoivach byva zase strasna zima, lebo vsetci maju vypeckovanu klimu. A tak ma clovek soky, ked prejde z tepla do zimy.
Inak ti to vazne nezavidim s malinkou a teraz zase tehotna. To musi byt vazne makacka. Ja to ledva zvladam s dvoma skolopovinnymi a to este chodia sami do skoly. 😀
Prajem vela sil a energie a aj vy sa drzte. 🙂
@katka_77 🙂) tak ja poznam najviac v BA, ale bola som v Piestanoch v jednom detskom a tam mali aj tehu modu... skus kuk: http://www.adriababy.sk/index.php?page=shop.bro...
@daniela02 aj ja som v nedeľu pocítila pohyby a to som v 13tt.bolo to také jemnunké bublinkovanie.som si tým na 100percent istá.dnes som to povedala aj dokymu a ten,že kľudne môže byť.pri viacerých tehotenstvách môžu byť prvé pohyby oveľa skôr ako pri tých predchádzajúcich.a vôbec to nezáleží od štíhlosti.
@lusinda1989 tak ja tomu nechapem ja som vcul zacala 11 tt a brusko nikde a vam sa uz pekne gulati ☹ aj ja cem
@petra6484 neboj mojka aj teba sa bude 🙂 ja som mala uz svoje take vacsejsie tak asi preto 🙂 ale toto je take ine take ako nafuknute 🙂 ale nafuknute neni 🙂
baby aj vy máte všelijaké chute ? či to len na mňa tak rýchlo prišlo ? 😀
@petra6484 @soniatko neviem, ale myslim, ze je to dane aj tym, ze vy ste este len prvorodicky... tie, co uz 1-2x porodili, tak ich telicko si to pamata, rychlejsie sa prisposobuje situacii... i ked teda by som radsej ploche brusko, kym sa len da 😀 ale je to samozrejme aj genetikou.... dedime po maminkach atd...
ahojte, pridruzil sa mi novy problem. Hnacka.... ☹ Co si na to mozem dat?
@stipec26 tak ja som prvorodička a za posledné dni mi narástro brucho-brušisko a to sa teda neprejedám, lebo mi býva zle 😖 sa normálne hanbím, že ešte ani koniec tretieho mesiaca a brucho ako v šiestom 😀 a tak som sa tešila, že keďže už nejaké to kilo navyše mám tak toľko nepriberiem 🙄
@zahadka skús Smectu to sa môže aj v tehotenstve, snáď pomôže 😉
juuuuj, prvorodicky anoooo 😀 ja som pri malom mala brucho asi az v 5mesiaci a to som dovtedy naschval nosila akoby tehu tuniky aby som to trosku zvyraznila ze cakam bejby. Teraz som to skor maskovala a je to vidno od druheho mesiaca snad 😀
My sme cez vikend hovorili rodicom a veeelke nadsenie, tak sme si to uzili. A dnes som povedala v praci, sice sa sefka potesila dobrej novine ale naburava im to plany...musia hladat nahradu, predbezne som sa slubila do takeho 6-7 mesiaca ze vydrzim, aj ked ledva fucim uz teraz, ale snad po prvom trimestri tehu unava prejde a bude ten slubeny prival energie 😀
@sissmiss no, len najlepšie na tom je, že ja to brucho nepučím naschvál ☹ stiahnuť už tiež nejde....... zajtra idem na sono, tak neviem či vôbec cez tú vrstvu niečo uvidí 😅
@marcelatje 😀 tak ty si ta vynimka co potvrdzuje pravidlo 😀 A predtym si na tom ako bola s brusnym svalstvom? Nemala si niekedy predtym vyssiu hmotnost a tendenciu priberat do bruska?
@marcelatje nie si sama aj ja ho mam vypucene ale nie dole, ale hore co sa mi po predoslych tehotenstvach nevratili svaly naspat. to mam vecer nafuknute a vyzeram ako v siestom mesiaci.☹
@sissmiss no štíhla som nebola nikdy, ani tehličky nehrozili, ale že mi to teraz tak rýchlo vyraší s tým som nerátala 😅
@marcelatje
@petra6484 baby, ked ani smectu, ani banany niesu, nasli sme hylak, skusim. drzte sa
@marcelatje 🙂)) tak teba mam rada - si kamoska 🙂) a nemas dvojicky ;)

baby ved naco vam je tehu oblecko.ved brusko kuk az v lete..stacia elastaky, nejaka tunika cez to..letna moda bude aj tak kvetovana tunikova volna..a sandalky..toto je vyhoda ze sa nemusime naobliekat kabaty kupovat...
das elastaky triko..a ides...resp. nejake pekne saty..