icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
23. feb 2012

@soniatko napisem ti vecer, konci mi bat na mobile 😀 a nabijacka klasicky doma...

olivka84
23. feb 2012

@soniatko urcite to dobre dopadne len sa nestresuj ako ja.

soniatko
23. feb 2012

@olivka84 neboj, ja sa kvoli tomu nestresujem... 😉

soniatko
23. feb 2012

@sissmiss oki.Vdaka. 🙂

kamilkka
23. feb 2012

baby, pekne sa vyjadrujme, odborne 😀 nie vnutorne sono, ale vaginalne 😉

soniatko
23. feb 2012

@kamilkka prepac, ja som nevedela ako sa to odborne vola, pacientky v cakarni o tom hovorili, ako o vnutornom...takze odteraz uz budem pouzivat vaginalne sono. 😀

veverka84
23. feb 2012

@kamilkka tak odborne aj ty transvaginalne a cez brusko abdominalne 😀 😀 😀 😀

veverka84
23. feb 2012

baby dnes vecer ze mi poslu tie vysledky normalne az mi brucho stahuje jak keby neviem co cakam sak to bude bud chlapec alebo dievca 😀 😀 😀 😀 😀

zuzana_v1
23. feb 2012

@soniatko ja uz mam tiez tri vnutorne sona za sebou a v stredu ma caka dalsie :-/ no vobec z toho nie som nadsena ☹ a za kazde si pekne zaplatim po 11,-E a potom este tak 3-4 dni krvacam ☹

petraas
23. feb 2012

@petra6484 neboj aj ty sa dockas bruska...mozno ti este nakoniec polezie aj na nervy a budes si hovorit nech uz to mas za sebou ako niektore baby...
@tomika mne v prvom tehu vykuklo tak v 5 mesiaci ale teraz dost skoro...

kali23
23. feb 2012

@zuzana_v1 to je zvlastne, ja som ešte nikdy po vnutornom nekrvacala...

kali23
23. feb 2012

jaj, tak aj ja uz zacinam mat riadne okruhle brusko... pribrala som sice len +-1kg pomaly sa to uz nebude dat skryt... 🙂))

petraas
23. feb 2012

@anicka245 ano u prvorodiciek sa ukaze brusko neskor...u mna sa pri prvom ukazalo niekde v 5 mesiaci🙂

zuzana_v1
23. feb 2012

@kali23 ja mam nejaku ranku na krcku a on ked sa jej tym sonom dotkne, tak sa rozkrvaca. Povedal mi, ze to je v pohode, ze sa nemam coho bat, ale ten strach tam je potom vzdy ☹

petraas
23. feb 2012

@kamilkka ja som sa pri prvom vobec nenatierala a skoro nic som nemala...teraz sa zatial taktiez nenatieram

petraas
23. feb 2012

@muska21 ja sa tlaku nejak nerozumiem ale vraj ked je spodny nizsi tak to neva vraj je to horsie ked je vrchny nizsi alebo vyssi...ja som mala teraz na osledy 107/ 72...inak ta bolest hlavy moze byt aj z chrbtice aj ja to teraz mavam...ja uz ked mam prisernu bolest dam si tabletku len dufam ze to mimcu neuskodi

andrea_stella
23. feb 2012

@petraas paralen jedine mozes vlastne to co obsahuje iba paracetamol

andrea_stella
23. feb 2012

@suncana ja berem lieky na stitnu zlazu uz tri roky, zacinala som s 50kou ked som otehotnela pri rpvom tak mi museli zvysovat na 75ku a teraz mam az 100ku, babu nic nehrozi ak je to podchytene a beres lieky, mam zdraveho a krasneho syna doma takze sa nemusis bat 😉

soniatko
23. feb 2012

@zuzana_v1 To fakt zaplatis za kazde 11ee? Tak to je sila. Ja nastastie krvacanie po sone nemam, musi to byt pre Teba velmi neprijemne...

soniatko
23. feb 2012

@andrea_stella Ja, ako som pisala, beriem tabletky uz viac ako 9 rokov. Zacinala som s 25 a teraz mam 150. Ale odkedy som tehotna, mam vdaka tabletkam hodnoty v norme a to som cakala, ze ake zle vysledky budem mat. Dufam, ze po porode sa mi to trosku polepsi. Ale ako citam, Tebe sa vysledky po porode este zhorsili.

petraas
23. feb 2012

@andrea_stella viem ze obcas sa moze paralen len problem je v tom ze ten mi vobec nezabera tak si musim davat nalgesin comu niesom nadsena...prave som si musela dat aj teraz lebo uz od 1 hodiny rana ma boli hlava....odolavala som ale u ma tak boli ze som si jeden musela dat:(

ktore
23. feb 2012

@zuzana_v1 mne vaginalne robila iba v 5 tyzdni.teraz mi robila uz normalne.

ktore
23. feb 2012

@veverka84 mojka ked ti poslu tie vysledky?preco vecer?aspon uvidime ako su tie priznaky co sme porovnavali.z sa tesim.kolko to stalo?

veverka84
23. feb 2012

@ktore maju na to cas do piatka vecera, ale dnes som tam pisala tak nenapadko akoze 😀 😀 ci ta vzorka prisla ok lebo mala som to kurierom poslat ale ten krv nevezme od sukromnej osoby, takto slo postou 🙂 a ze ci vysledky budu teda do piatku...
a on dnes o 15 odpisal ze prislo to v poriadku a dnes vecer mi posle vysledok...
ale teraz jak rozmyslam dufam ze myslel e-mailom a nie postou lebo to ja zosaliem 😀 😀 😀 😀
ano mozme porovnat ci to bude sedet kedze ine priznaky som mala pri chlapcovi a ine pri dievcatku, tak ci sa to zdvojnasobi.ja si myslim ze chlapec 🙂
stalo to 72 € a plus ta posta vysla na 3.80€ je to dost robim to zo zvedavosti ale aj kvoli malemu ktory to chce vediet a taktiez mam aj ruzovy kocik tak ten potom hned predam ak sa moje tusenie naplni 😀

ktore
23. feb 2012

@veverka84 ktovie ci to nemyslel fakt postou.... 😒

veverka84
23. feb 2012

@ktore ani zo srandy nepis!!!ved som zadavala ze chcem aj e-mailom tak nech ma nesklamuuuu 😀 😀 😀

daniela02
23. feb 2012

@nmonika
@veronika262 aj ja som z presova u koho mate karty?

ktore
23. feb 2012

@veverka84 juuuuj zedava som.nevies tam zavolat?

nmonika
23. feb 2012

@daniela02 zatial mam u Kossovej,pri Baste co je zdravotne stredisko.

nmonika
23. feb 2012

@veronika262
@kamilkka Tak zevraj su nejake cvicenia na sidlisku III,asi cez den niekedy.Bude treba zistit nejake blizsie info.