September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
baby, pekne sa vyjadrujme, odborne 😀 nie vnutorne sono, ale vaginalne 😉
baby dnes vecer ze mi poslu tie vysledky normalne az mi brucho stahuje jak keby neviem co cakam sak to bude bud chlapec alebo dievca 😀 😀 😀 😀 😀
jaj, tak aj ja uz zacinam mat riadne okruhle brusko... pribrala som sice len +-1kg pomaly sa to uz nebude dat skryt... 🙂))
@muska21 ja sa tlaku nejak nerozumiem ale vraj ked je spodny nizsi tak to neva vraj je to horsie ked je vrchny nizsi alebo vyssi...ja som mala teraz na osledy 107/ 72...inak ta bolest hlavy moze byt aj z chrbtice aj ja to teraz mavam...ja uz ked mam prisernu bolest dam si tabletku len dufam ze to mimcu neuskodi
@petraas paralen jedine mozes vlastne to co obsahuje iba paracetamol
@suncana ja berem lieky na stitnu zlazu uz tri roky, zacinala som s 50kou ked som otehotnela pri rpvom tak mi museli zvysovat na 75ku a teraz mam az 100ku, babu nic nehrozi ak je to podchytene a beres lieky, mam zdraveho a krasneho syna doma takze sa nemusis bat 😉
@andrea_stella Ja, ako som pisala, beriem tabletky uz viac ako 9 rokov. Zacinala som s 25 a teraz mam 150. Ale odkedy som tehotna, mam vdaka tabletkam hodnoty v norme a to som cakala, ze ake zle vysledky budem mat. Dufam, ze po porode sa mi to trosku polepsi. Ale ako citam, Tebe sa vysledky po porode este zhorsili.
@andrea_stella viem ze obcas sa moze paralen len problem je v tom ze ten mi vobec nezabera tak si musim davat nalgesin comu niesom nadsena...prave som si musela dat aj teraz lebo uz od 1 hodiny rana ma boli hlava....odolavala som ale u ma tak boli ze som si jeden musela dat:(
@ktore maju na to cas do piatka vecera, ale dnes som tam pisala tak nenapadko akoze 😀 😀 ci ta vzorka prisla ok lebo mala som to kurierom poslat ale ten krv nevezme od sukromnej osoby, takto slo postou 🙂 a ze ci vysledky budu teda do piatku...
a on dnes o 15 odpisal ze prislo to v poriadku a dnes vecer mi posle vysledok...
ale teraz jak rozmyslam dufam ze myslel e-mailom a nie postou lebo to ja zosaliem 😀 😀 😀 😀
ano mozme porovnat ci to bude sedet kedze ine priznaky som mala pri chlapcovi a ine pri dievcatku, tak ci sa to zdvojnasobi.ja si myslim ze chlapec 🙂
stalo to 72 € a plus ta posta vysla na 3.80€ je to dost robim to zo zvedavosti ale aj kvoli malemu ktory to chce vediet a taktiez mam aj ruzovy kocik tak ten potom hned predam ak sa moje tusenie naplni 😀
@nmonika
@veronika262 aj ja som z presova u koho mate karty?
@veronika262
@kamilkka Tak zevraj su nejake cvicenia na sidlisku III,asi cez den niekedy.Bude treba zistit nejake blizsie info.

@soniatko napisem ti vecer, konci mi bat na mobile 😀 a nabijacka klasicky doma...