icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
2. mar 2012

@vladka1828 ano nejak to zanikne dokonca sa to stava aj s plodom pri dvojickach ze jedno zanikne a nikaj sa to samozrejme neriesi kedze je tam druhe vyvyjajuce sa.tak som to citala aspon...

katka_77
2. mar 2012

@stipec26 pohlavie podlatepu srdiecka ??? prosim si viac info 😉

veverka84
2. mar 2012

@katka_77 cim menej uderov tak viac chlapec cim viac dievca.myslim ze nejak od 140 to bolo ze by mohlo byt dievca neviem ale presne na to tu je stipec 😀 😀 😀

katka_77
2. mar 2012

@daniela02 Ahoj, ja sa vratim este k tomu zdvihaniu. Pri druhej dcerke, som moju 2,5 rocnu nosila skoro stale. A hlavne ked, som zacala prenasat, tak som ju nosila este viac, lebo som dufala, ze sa to urychli a aj tak to nepomohlo a cislo 2 sa narodila 2 tyzdne po termine a aj to az po vyvolavani. 😀
Ale hlavne zalezi na kazdej mamicke individualne ci nema ine problemy a si myslim, ze my same vieme, coho je nase telo schopne. 🙂

katka_77
2. mar 2012

@marcelatje @sissmiss @stipec26 Prave som preskumala vsetky papiere a ani ja nemam to srdiecko... urcite si nalepim ten zlty paierik 😀 😀 😀

katka_77
2. mar 2012

@sissmiss Dakujem, ten link som chcela ja 🙂 🙂

vladka1828
2. mar 2012

@katka_77 hlásim že žltý papierik už mám vypísaný a už ho aj idem lepiť na brucho..... 😀 .....snad na to do 15.3 nezabudnem 😀

vladka1828
2. mar 2012

ja by som si veľmi priala dievčatko, no a menžel ma zas tušáka, že to bude chlapec, lebo že u nich v rodine bol vždy prvorodený chlepc 😀 😀 aj s dvojičkami mu to skoro vyšlo, asi bude z neho nejaká veštica

katka_77
2. mar 2012

@paula80 Aj ja chcem ist do Genetonu, len zial pre nas je to trosku (3632 km presne) daleko. Takze nesmut, som na tom podobne a ticho zavidim kockam co tam boli, alebo sa chystaju 🙂

katka_77
2. mar 2012

@orchidea8 3D robia aj v Hlohovci. Ja som z Pn, takze by to bolo pre nas blizsie. Mozes mi rposim ta poslat nazov toho miesta? Dakujem.

andrea_stella
2. mar 2012

ahojte tak vcera som robila prieskum a dost babam co som sa pytala na ten tep tak to ozaj vychadza no uvidime pri mojom stasti ja budem vynimka 😀

rejocka
2. mar 2012

@vladka1828aj ty ich máš rada?že sú dobré,minule mi kupil manžel len take malé cokoláde,to nebolo ono,tieto polepené sú mňamka 😉a ešte mi strašne chutí sám citron,či hrýzť,alebo šťavu si nezriedenú vypijem 🙂

katka_77
2. mar 2012

@sissmiss Aspon, ze sa mozme vyhovorit na to vypnutie mozgu 😀 😀 😀 svagrina ma 3 rocneho a uz 4 roky sa vyhovara na "baby brain" 🙂

katka_77
2. mar 2012

@vladka1828 😀 😀 😀 Ja by som mala mat dalsiu kontrolu tiez okolo 14.3. tak mozme potom porovnavat ci to pomoholo 😉

sissmiss
2. mar 2012

@katka_77 ale ja to na sebe fakt vnimam...inak ked som bola mladsia...pamatam si casy kedy som mala v jeden den tri velke pisomky na gympli a este sme poobede sli na nejake iq testy a kapacita mozgu bola skvela. Tie pisomky som dala a testy super...dnes si radsej nerobim ani take cez net...lebo by som mala uz aj depresiu... 🙂
Babenky poradte, muz sa chysta koncom marca do UK, ja nerada lietam a este aj tehu...nejdem. Je nieco co sa fakt oplati kupit? Alebo je to fakt vychytavka co sa tu neda zohnat? Lebo mojich oblubenych karameliek ma naplanovane 1.5 kg 😀 ale ze ci mu mam nieco napisat do zoznamu. Ja som v UK este nebola, ale ked boli rodicia doniesli malemu lacno znackove tenisky alebo brasko vselijake vychytavky co sa tu bezne neda kupit ako darceky...ale to boli take drobnosti, ktore keby som nedostala tak ani neviem ze existuju...tak ak mate nejake tipy, som zvedava lebo v tomto som neskusena 🙂

katka_77
2. mar 2012

No moja ani mi nehovor, prave prisla moja 8 rocna dcera za mnou s ulohou z matematiky a sa smiala ked som si to musela prepocitavat na prstoch. 😀 Vazne netusim ako sme dakedy zvladali tie velke mega pisomky, ked si za jednu noc stihla nastudovat ucivo zo 6 mesiacov. 🙂
Inak co sa tyka nakupov v UK, tak ja sa pochvalim: Som expert. 😉 Zalezi hlavne, ze co potrebujes, ale detske oblecenie, sa da naozaj kupit lacnejsie. Tiez zalezi ci chces pekne kvalitne zakladne vybavenie alebo aj znackove veci. Takze ak mas nieco konkretne daj vediet a ak viem, tak rada poradim.
Karamelky ???

paula80
2. mar 2012

baby vkladám sem link na výpočet pohlavia podľa čínskej metódy:
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...

paula80
2. mar 2012

a mne zas vyšiel chalan 😀

sissmiss
2. mar 2012

@katka_77 specialne karamelky ktore sa tu nedaju kupit a nosil mi ich bratranec z irska, ale su aj v uk 😀 su take dobre ze som zozrala velky balik sama 😀
Ved prave.... nakupovanie...ja som spokojna aj s h&m, mangom, aj v newyorkeri si viem vybrat...a detskeho mam kopec, teda zalezi ci chlapec ci dievca bude...mam chlapcenskeho kvantum. Na znackove si nepotrpim a pre babato uz vobec nie, ak tak A&F, ale nejake dizajnerske kusky nie...uz ma to preslo...kedysi som bola maniacka 🙂 Takze ja ani neviem co by som chcela, potrebovala...tenisky viem ze tych sme vychodili kvantum, to je naozaj taky artikel ze sa rychlo vyrastu. Ale bodinka som teraz videla v cherokee po tusim dve ecka...ved to je zadarmo uz a z toho vyrastie behom mesiaca, dvoch, takze tam vsadzat na drahe a kvalitne nema vyznam...splnia ulohu aj tescove...mozno satky na babatka ak su tam lacnejsie, alebo tie latkove plienky...no neviem. Keby som isla ja, tak budem pozerat a nieco vynuram ale nieco mu kazat aby priniesol...netusim ze co...

sunny15
2. mar 2012

a mne vyšlo opäť dievčatko 😀 😀
@paula80

vladka1828
2. mar 2012

@rejocka arašídy v mliečnej čokoláde zbožňujem 😀

sissmiss
2. mar 2012

aj ked...ak bude baba, tak moze kupit saticky 🙂 ale zase nechcem aby behal po obchodoch led tam ide za kamosom, a oddychnut si, keby som vedela co konkretne...ako tie karamelky, tak to objedna dopredu alebo zisti kde to maju a uz tam len zajde...ale take ze chod a pozeraj co by sa nam zislo...to mu asi nedam taky trest 🙂

vladka1828
2. mar 2012

@paula80 mne vyšlo dievčatko.....tak to som zvedavá, či to skutočne vyjde 😀 😀

vladka1828
2. mar 2012

och dnes je tak krásne vonku a ja musím trčať v robote až do večera....jááááj 😠

paula80
2. mar 2012

@sunny15
@vladka1828 uvidíme,či to bude sedieť,dala som to sem,keďže rozoberáme tie pohlavia,podľa tohto sme to ešte neskúšali 🙂

rejocka
2. mar 2012

@vladka1828 😀mne išiel manžel kúpiť,lebo keď mám na niečo chuť tak hneď to chcem,minule som mala chuť na šišku,bolo 21.00,že ide pre tašku do auta a pritom mi zbehol do tesca pre šišku-no nemiluj ho 😀

rejocka
2. mar 2012

baby podľa čoho si počítate,či chlapček,či dievčatko?podľa čínskeho?

sissmiss
2. mar 2012

@rejocka mna uz tie chute presli, ale tiez mi tak iks krat isiel kupit po com mi srdce pistalo

sissmiss
2. mar 2012

@paula80 a mne zase chalan....