September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
myslela som ten uzv,že nie je 100 %,u nás v rodine bol prípad,že celé tehu dr.tvrdil,že bude chlapček,mali už dcérku,tak nakúpili všetko modré a kupodivu,narodilo sa im dievčatko,bol to nečakaný krásny šok 🙂 Teraz má už 1 ročik..
@paula80 este ked je 140mozu byt chalani ja by som viac povedala, ze tak uz od 150 a vyssie su baby 😉
@andrea_stella dobre,že si ma opravila,nech nepíšem zle 😉
@paula80 no ako podla spravnosti sa to hovori, ze od 120 do 140 chalosi a od 140 vyssie babizne, co mam dve zname s dievcatkami a pytala som sa ich tak jedna mavala 155 a druha 165 a ja som teraz mala az tych 168,ale ja to staale tipujem zas na chalana, sak o dva tyzdne na 3Dcku sa to mozno ukaze 😉
pulz mame 159. jasna baba. No, kocky, uz zacinam byt nervozna. A este muz chce ze aby sme pozreli schranku naraz...takze ja pondelok dojdem domov a nepojdem pozriet schranku ale pockam nanho....ma mrle zozeru... 😀
@andrea_stella v tabulke ta nemam tusim...posli udaje
@sissmiss ty kokso ja som uplne zvedava co cakate hihi, ja inak zozerem kefu ak ja cakam dievca alebo sa poriadne opijem 😀
@katka_77 som tu som tu.... ano tak je to - chlapcekovi menej bije 120 a dievcatku viac 160 ;) a ak mas 140 tak si musis pockat xixi 😀 😀 😀 ale nie od 140 dievka, od 140 dole chlapcok... aspon tak pisu mudre knihy... preto to chceme otestovat a potrebujeme maminy, aby sa u doktorky popisali na tep a dame do tabulky a potom vyhodnotime... a ten zlty listok na brusko je, aby sme na to v nasom stave nezabudli ;)
inak k tym plienockam - laktovky si mozes kupit aj mesiac-dva po porode, ved hned nemusis riesit ked este bude kakat take, co ani z ritky nepojde dole a nie to este z latkovie ;)
aaa som volala do Genetonu, tak ano, len utoroky v case kedy spime... takze pojdem do partnerskej (je to drahsie o 3eura), ale tak co uz... buduci tyzden - vraj hocikedy od 8-20hod 🙂 ale neviem stale ci to ja chcem... fakt keby nebolo tych detskych ociciek, co na mna pozeraju a pytaju sa - asi by som sa nedala zlomit... aj sa bojim ako prijmu medzi seba surodenca... tak mozno vediet pohlavie nam pomoze ich aspon tak na to pripravovat, ze uz o konkretnom chlapcekovi/dievcatku s menom budeme hovorit (ale som z nich v strese, lebo oni len o sestricke hovoria.... tak som zvedava) 🙂
@andrea_stella ale az ked porodis a prestanes dojcit, dobre? 😀
@paula80 este som nebola dole...ale mam tu nutkanie...a muz povedal ze od pondelka spolu...tak hadam by som sa mohla pozriet 😀 juj...asi zbehnem 🙂
@sissmiss aha je niaka tabulka? tak som druhorodicka, uz mame doma chalaniska, pred tzm som mala chut na slane veeeelmi a vobec mi nebyvalo zle, teraz milujem sladke a byvalo mi furt zle, grcala som, vsetko mi smrdelo dokonca aj vcera aj pred vcerom mi zas bolo zle a grcala som, no ja nemam tusaka co cakame, si zvykam na to, ze dalsi chalan, lebo velmi by so+m chcela dievcatko tak nech nie som potom smutna a uz neviem co by som mala napisat a este ten pulz bol 168 🙂
baby a co hovorite na tie testy pohlavia co sa daju robit doma ?
inak baby mne vsade vychadza dievca podla cinskeho, podla toho grafu co je tiez niekde na nete uz tu daval niekto link, podla tej sody bikarbony, podla retiazky a podla chuti a nevolnosti a aj podla toho tepu no okrem tych vypoctov z krvy tam chalanisko 😀 a uvidite, ze to bude i tak chalan
@andrea_stella dopisem ta vecer ked budem na pc teraz som len na mobile 😉 este daj co ti vychadza podla www
edit- kym som to poslala uz si ma predbehla 🙂
ok baby,idem do tej schranky...
@petra6484 pocula som strasne vela recenzii ze to nie je spolahlive, to by som si uz ked tak racsej doplatila a utekam do genetonu 😅
@sissmiss mne ukazuje iba www a neviem co to je aka stranka 😉
www akoze internet, hocijake stranky, vypocty...ale z netu, z cisel, datumov
@sissmiss no sak to som skusala ten cinsky aj ten graf nic viac som nenasla
@andrea_stella tak daj to,ja odpadnem,tebe to vychádza na 100% baba 😀 a z krvi myslíš geneton?lebo iné z krvi neviem,čo je.
@paula80 to z krvy mayslim to , ze to vyrattas z datumu narodenia zeny a muza a mmusis este vediet kedy asi doslo k pocatiu,lebo to je podla toho co sa ta krv meni 7rokov tak kto ma v tom obdobi pocatia mladsiu tak take pohlavie to bude,ale tiez to nevychadza kazdemu 😅
@andrea_stella nemáš na to link? ,ak áno,daj ho sem prosím ťa,nech si to pozriem,ďakujem
@paula80 to ja neviem kde sa nachadza ale viem to pocitat ked chces posli mi do ip udaje a mozes skusit aj udaje este ked si bola tehu s tvojimi dvoma starsimi detickami uvidime ci to tebe vychadza 😉
takze posta nic 🙂 ale mozno zajtra...

@rejocka vyššie som dala link,v tabuľke máme potom ešte zapísané chute a neskor budeme sledovať tep bábatka okolo 120 ch.,okolo 140 dievča-toto sa mi najviac pozdáva,že by to mohlo ukazovať presne a teda aj testy z krvi a uzv,čo ale tiež mnohokrát nie je 100% 😉