September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
mám 2 rôzne čaje, v lekárni si vypýtaj, tuším je tam aj fenikel... nepamatám si čo všetko v tom je... ale ked to môžu malinké deti, tak aj my...;)
Baby, aj vás tak nafukuje 😒 Niekedy mám pocit, že ma bolí brucho a nakoniec zistím, že sú to len vetri 😀 Už som obmedzila aj pečivo, no nejak sa to nezlepšilo..
Ahoj kocky, tak som zase mala par dnovu pauzu.
@sissmiss Jeej super gratulujem k chlapcekovi. Takze ziadne satocky nebudu, ale zakldate futbalovy / hokejovy tym. 😀 😀 😀 Teraz som zvedava ci budeme mat my 3 baby. 😉
@stipec O tej nemotornosti mi ani nehovor, vcera som si navarila dobrucku kuraciu polievku a ked som ju prelievala, tak som polku vyliala. Ma skoro porazilo. 😒
Inak babenky, ked sme sa este nedavno bavili o tom co jest a co nie, dnes som prisla na nieco nove o com sa nepise, teda som to zatila nevidela, ani v "mudrych knihach".
Papaya... vraj ked nie je dostatocne dozreta, tak moze zacat vyvolavat predcasne kontrakcie. ☹ A tak som sa na nu tesila a vyzerala sladucka, len nechcem riskovat. Hned ako som zacala googlit papaya + tehotenstvo tak prve vysledky boli, ze by sa nemala.
Tie co ste tu preberali letne dovolenky, zajtra ideme na par dni k moru a hlasia 35 stupnov. Tak vam dam vediet, ako na to moje tehotne telo bude reagovat. Ale predpokladam, ze ziadne velke slnenie ako za starych cias sa konat nebude. 😖
@kali23 ved to.... inokedy zdravy rozum a teraz sa zastavim nad kazdou prkotinou 😒 snad to prejde... 🙂
@lu17 ja som uz zacala pouzivat Hylak Forte - kvapky na travenie, lebo Espumisan sa mi zda uz pre moje telicko malo/slabe 🙂 a asi som dostala intoleranciu laktozy, lebo po kazdom mliecnom sa mi spustia take bolesti brucha (samozrejme vetry), tak neviem, ci aj tehu moze toto vyvolavat...
@katka_77 jeeej, ja som sa tiez akurat na slepacej polievke riadne popalila... dala som maly hrniec a ked som pridavala zeleninu, tak mi to najlepsie vyplasklo na sporak a moje ruky... vrrr...
🙂 papaya u mna nehrozi ani mimo tehu... ja som skor na domace ovocie, i ked teda nepohrdnem ani pomelom 🙂 😀
Caute koceny, tak ja mam dnes za sebou prvu poradnu, vsetko je OK 😵 Babulko ma 3,5cm, velkostou zodpovedame presne 10+1 tt a krasne sa uz hybalo 🙂 Velmi sa tesiiiiim 🙂
to travenie,nafuknutie a vacsie brusko vecer trapi aj mna posledne dni.Skusim to riesit nejakymi cajikmi zatial.
Snad uz zajtra dostanem karticku poistenca a budem moct ist ku gynekologicke.
vetry s tehotenstvom idú ruka v ruke...google by o tom asi vedel viac, nechce sa mi teraz hladať, no čítala som to z viacerých zdrojov
@sissmiss Martin,Tomáš,Jakub - toto boli aj moje top mená v zozname, no manžel odmietol všetky tri, tak sme urobili kompromis,ak bude chlapec, tak bude Matias,v rodine ani, v našom okolí také meno nikto nemá.Ale z tých troch u mňa vedie Tomáš,neviem prečo,ale páči sa mi najviac,tak som zvedavá,ktoré nakoniec vyberiete 😉
no vetry trápia aj mňa a presne ako píšete,večer to je nahoršie po celom dni,ale je pravda,že jem hodne pečiva,to vraj tiež nafukuje,no dnes som jedla aj aktiviu a veru nafúknutá som stále.
Inak som rada, ja už druhý týždeň nemám žiadne neveľnosti,z ničoho mi už nebýva zle,dokonca, čo nie je dobré,som začala moc jesť,nejako sa neviem dojesť,musím to ale stopnúť a jesť s rozumom,lebo som už pribrala minimálne 3 kg,od kedy viem,že som tehu 😒
@veverka84 ja odpadnem - ty si pamatas? 🙂 ale zlate, si mila.... ja vela veci dost teraz zabudam, nejako zide z oci zide z mysle.... ale ano - hladam, aj ja som dnes som na to narazila - ako nazov penzionu, ale mne sa skor paci Amelia - s e... len nie je v SK kalendari, tak aby si to nemylili s Amalia... to sa mi nepaci...
@nmonika tak vitaj doma... aky bol len, aka bola prva noc na SVK?
@sissmiss fiha...tak vyvazene ....asi by sa hodilo vediet aj bracekove meno (a ak sa veeelmi nebojis - aj vase priezvisko)... ale tiez som moc naklonena na Tomaska alebo Jakubka (ak sa teda nebojis co ma toto meno boom) ...Martina mam brata a volala som vzdy Kubo 🙂 alebo smrad (ale nie ako hanlivo, len tak, ze sa vzdy plyzil z domu xixi) ...takze vlastne vyhrava Lukasko 😀 😀 🙂 🙂 ci sme na zaciatku? ;)
@zuzana_v1 @paula80 ...a Maxim sa Vam nepaci? ci to uz nie je odroda toho vasho mena?
ahojte co sa tyka toho traveniatak vcera som sa napchala grenadiru a vnoci som sa stale len prehadzovala same nocne mory som mala. takze uz nikdy viac dnes len zeleninova polievocka. 😉
@stipec26 eeee 😀 ja radsej anonymne. Aj ked nemam iluzie ze nepiseme na sklo, ale...aj tak. No, ale, vsetky mena co som pisala sa hodia k priezvisku...krasne k nemu zneju....maly ma rovnake inicialy meno priezvisko, ale ak by sme tak dali aj teraz, to by bol Martin...ale dievcenske sa nam ziadne na M nepaci, teda na ziadnom sme sa nezhodli, tak tam by sme to uz potencialne nedodrzali, tak neviem. Ale najlepsie mi znie Lukáš...ale vsetky sa mi veeeelmi pacia, ved uvidime, mame este cas. Malemu som vybrala meno definitivne az v nejakom 8mesiaci ked som bola...a dovtedy som nemala ani len favoritov...proste ma tak zrazu osvietilo. Tak mozno to tak bude aj teraz 🙂

@lu17 ten pocit spomaleneho travenia mam aj ja a uz ma to zacina otravovat...ble