September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss mne naopak nechceli dat hafinka z útulku, lebo mi jeho popise uvadzali ze je to staford! a ja som prejavila radost, ze chceme prave staforda alebo pitbula... tak mi zacali vypisovat, ze načo ho chcem...blabla... a potom mi ho zase nechceli dat, lebo sme sli z BA do ZM pre hafika a potom do SNV na vikend, tak mi povedali, ze si mam rozmysliet, ci chcem psa, alebo nie, lebo ze na taku cestu mi ho nedaju... pritom, keby som sla zo ZM do BA, sak to je ta ista trasa... no kopec legrace... nakoniec som tam poslala kamaráta zo ZM aby ho vyzdvihol, tak mu ho bez problemov dali, bez nejakých otázok, bez riadne určenej adresy, kde sa bude psík nachádzat... no kocurkovo... na staforda nikdy nedorastla... 🙂
co sa tyka zmeny chovania sa ku psom toto som nemala ale v druhom tehotenstve sa mi zacali protivit macky a ja som ich vzdy milovala 🙂 a zostalo mi to doteraz 😀
inak, mozno to ma co robit aj s tym ze mne sa porodom vytvorila alergia, okrem ineho aj na psa a pomerne silna....takze mozno to podvedome citim...
@kali23 jessskovi zraky...fakt kocurkovo...toto sa mi tiez obcas stava, ked mam vsetko prichystane, naplanovane, info zistene, vsetko tip top tak ma obracaju a skusaju a natahuju ze som neni dost dobra a pride nejaky nimand a hopla, ani otazka k nemu a je vsetko v poradecku...to mi pride zvlastne. Mozno sme podozrive tym nadsenim a su zvyknuti na letargiu...a my potom vyzerame ze nieco len hrame a nevedia co je za tym a snazia sa nas "prekuknut"...ach jo ...a to myslim vo vseobecnosti, nie v utulkoch, tam uz nechodim 🙂
@veverka84 no asi tak v skratke zacalo sa to uz v januari s tym , ze nam stale plakala a to velmi, ze tam uz nechce chodit, ze jej tam nie je dobbre, potom sa priznala, ze ju biju nejaky chlapci. Tak sme to riesili s ucitelkou, sice vieme, ze nasa mala nie je ziaden kvietok a je tak trochu dirigent, aj tak to neustava a dokonca place, ze sa boji, takze mame kaze rano zabavu 🙂
@kali23 teraz ma napadlo...minule som sla pre maleho peso a bolo pekne pocko, som si vykracovala, spokojna tehulka 🙂 a oproti iduce dve panie ma zastavili ci neviem kde je ta a ta ulica, no ja aj ked som v blave bola na intraku par rokov tak som nemala predstavu o uliciach a hentam chodim len do skolky, a len tu ulicu poznam...tak reku fuuuu, to netusim...a oni hned ze ok ok nevadi, nevadi... ale vravim, spravim dobry skutok, reku ja mam internet v mobile a mozem to hned pozriet, a bola som taka natesena ze im dokazem poradit, ze ta jedna ze ale to nemusite, nebudeme vas zdrzovat a ja ze nezdrzujete neponahlam sa...ta jedna vahala...ja neviem ci som vyzerala tak divne ked ma potesilo ze im viem pomoct? 😀 no vyzerali byt velmi opatrne 😀 nakoniec som to nasla ale uz nechceli pockat par sekund na urcenie presnej polohy podla mobilu tak by vedeli hned kde su a kam maju ist, takto len cca smer...no proste sranda...som bola potom prekvapena...tu v blave su menej zvyknuti na nadsenie a uprimnost...tak sa mi zda...
@daniela02 a zacala kedy chodit do skolky?lebo nam dva mesiace ked zacal chodit neskutocne sceny valal sa po zemi drzal zarubne a pod.mne to prislo hrozne luto kolko krat som revala s nim ale ucitelka povedala ze ked ho nasilu hodim za dvere hned prestane dokonca mi ho nakamerovala na mobil ze ony to na nas skusaju...a ked videl ze ja som razna a neni mi to luto tak s tym prestal a odvtedy nemame problem.ale ak sa to stalo po nejakom dlhsom case ze bola spokojna a zrazu je zle tak treba to riesit to je jasne mozu jej deti ublizovat, mohlo sa stat nieco s ucitelkou...
@marcelatjemne na ten vytok a svrbenie,pálenie dal taký jednorázový krem zo spodu na večer a prešlo mi to rýchlo a na tú chrípku Ti dal aj nejaké lieky?máš aj teplotu?ako sa liečiš?ja som tiež prechladnutá,pijem veľa čaju len aj zázvorový,slana voda a do nosa mar,už mi bolo lepšie a včera zase ☹ opatruj sa
@rejocka na gyndu idem až zajtra, ak sa to nezlepší. Na chrípku mi obvodná dala antibiotiká na striekanie do hrdla, ale že ak ma nebolí nemám si to striekať, tak nestriekam. Hrdlo ma nebolí, nekašlem, nemám teplotu, len strašné sople, bolesti hlavy, slabosť a úúúnava strašná.......Takže v podstate neberiem nič, len pijem čaj a veeeľa citrónu. Mám pocit, že tie slane vody do nosa ani nepomáhajú ☹ Inak som prekvapená ako ma to skolilo, PN som nebola ani nepamätám, len raz v živote 2-3 dni inak som to vždy zvládala za behu s vitamínmi a čajíčkami a teraz keď mi skoro nič nieje som úplne KO.
Tak ja som sa dnes bola dohodnut v praci, ze sa vratim. Musim, inak by nam neschvalili uver. Uvidim podla vysledkov bud uz 15.3. alebo az od aprila. Juj, keby ste vedeli ako sa mi nechce. Po takmer 2 mesiacoch zasa do toho kolotoca. Ale hovorim si, ze toho cca 3 a 1/2 mesiaca to tam uz nejako vydrzim. ☹
ahojte, dnes rano som bola taka nabudena, ako budem upratovat, prat, varit, piect a teraz....ostalo len pri prani a vareni. Vobec sa mi nechce, ale musim, dnes ma manzel meninky a moj drobcek bude mat zajtra rocik, chcem im urobit taku mini tortu. Cez vikend ideme k svokrovcom, kde budem malemu robit tortu, nic extra, ale bude taka ozajstna narodeninova. Len keby som nebola stale taka unavena. Inak nevolnosti uz presli a konecne papam ako clovek, mozno aj daco priberiem 😀 Mate uz brusko??? Ja som najprv mala, potom mi nejako splaslo a teraz sa pomalicky zacina ukazovat. Ale ludia, co nevedia o mojom tehu, by este netusili o nicom.
brusko uz mám, ale tiež nie nejako extrémne, len nemozem uz pomaly nič nosit, lebo ma všetko tlačí, k tomu mi je už malá podprsenka, musím nakúpiť vačšie veľkosti... mne sa tak nechce nakupovať... ale uz budem musiet, lebo v pyžame do roboty nemozem... 🙂 inak som nepribrala skoro nic, kolýše to okolo 1kg...
@kali23 ja sa este zmestim, ale je to skor tym, ze som chudla 6 kg. S podprsenkou mam opacny problem, myslela so, ze budem maleho este nejaky cas kojit, tak som si nakupila pekne podprdy na kojenie a lekari ma odstavili, ked som mala problemy, takze sa mi prsia zmensili tak o 2 cisla, vytahujem stare. Esteze som ich nedarovala, ako som mala v plane...
Jupííí, konečne mám tehu knižku v rukách 😀 Kontrola dopadla super, drobec je presne ako má byť- teraz máme 6,19cm 🙂
@zahadka Ja zatial nemam ziadne. Ale som si vsimla, ze ked som bola dnes v praci, tak mi vsetci pozerali na brucho. 😉 A ktovie, kedy mi brusko zacne rast, ked som uz zasa schudla aj toho 1/2 kg, co som doteraz pribrala. Ale je to sranda, lebo doteraz som drzala diety a snazila sa, aby som nieco schudla, neuspesne a teraz pre to nic nerobim a kila idu dolu same od seba. 🙂
@sissmiss ja ti predsa verím, ano hormony narobia zmeny..
a je dobré že o tom otvorene píšeš.
Ale je to vec s ktorou sa musíme vysporiadať ...ked sa mi to stane, budem bojovať za to aby to nemalo zlý vplyv na zvieratko.
držím ti palce, to pominie.. neboj a zas bude zviera miláčik. Netráp sa tým.
@kali23 Tak urcite je to aj pravidelnou stravou. Ked sa teraz nenajem kazde 4 hodiny, ostane mi zle. Ale uz asi idu na mna tehotenske chutky. Pred obedom som zjedla 2 utopencov a rozok som si namacala do tej super kyslej stavy a teraz som zasa mala cestovinu s kyslou smotanou a grankom.To som jedla naposledy ako decko. 😉

hmm pisete o psikoch...ale co ked je v byte aj psik a kocur 🙂 mne psik ani nevadi, ak ho napomeniem posluchne, ale horsie je to s kocurom, ten nepocuvne ako psik a neskutocne mi vadia jeho chlpy. Posledne dni som na neho doslova alergicka 😀