icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

olivka84
7. mar 2012

@daniela02 ja som na tom rovnako tiez zemiaky skoro kazdy den 😒 a zmrzlinky a nanuky potajomky lebo drahy mi ich zakazuje ze budem chora 😀

petra6484
7. mar 2012

@kali23 aj mi máme doma psíka jedine čoho sa bojím je žiarlivosť ale žeby som išla robiť prevratné zmeny len kôli tomu že som tehuš a budeme mať drobca to určite nie mi sme ako deti vyrastali pri psovi a sme živí a zdravý a to nás aj oblizoval spával snami a všetko bolo ok a ešte jediný problém čo máme že dosť plzne tak budeme musieť každý deň vysávať ale je to náš miláčik a člen rodiny tak prečo nejaké extrémne zmeny 🙂

olivka84
7. mar 2012

inak ja sA neviem dockat mája kedy budu ceresne tie velke srdcovky 😵 uz od januara na ne myslim

sissmiss
7. mar 2012

maly cestou zo skolky vypytoval melony, jahody, maliny a kukuricu 😀 Asi vedel o com si mamina pise 🙂

petra6484
7. mar 2012

@jenny6 v kolkatom tt si ?

sissmiss
7. mar 2012

@petra6484 nie zmeny, tu nikto nehovoril o zmenach, dokonca ani ja nie 😀 len som bola zvedava ako to maju ostatne...

petra6484
7. mar 2012

@sissmiss ja toho nášho črvíka milujem tak dúfam že sa u mňa nejaké extrémne zmeny neudejú po pôrode lebo hneď si dám studenú sprchu 😀

marcelatje
7. mar 2012

@sissmiss mňam melooon a kukurica!!! A srdcovky a maliny, mňam!!!! Ja ovocie zbožňujem, len tak ísť do záhrady a tam sa naobedovať mňáááám, už nech to je 😀 😀 😀

olivka84
7. mar 2012

@sissmiss no deti maju nie ze 6 ale rovno siedmy zmysel 😀

stipec26
7. mar 2012

zoberte aj mna pls do takej zahrady... este existuju?

petra6484
7. mar 2012

no baby ja by som zjedla všetko čo nezje mňa 😀

sunny15
7. mar 2012

Ahojky teraz som sa vratila z poradne mame 7cm,NT je 1,3 co je dobre 😀 😀 frekvenciu srdiecka sme mali 148 za min. 😉 a inac vsetko je ok az nato ze mame zakazany sexík vzhladom nato ze mam placenta praevia-ciza nizko ulozenu placentu-takze tak...

marcelatje
7. mar 2012

@stipec26 ty čo si mi poradila za krémik? 😀 😀 😀 som poslala partnera do lekárne a sa ho pýtali či má zaparenú riť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak u nás je taká záhrada 😀 😀 😀 😀 a čo nie je u nás, je u susedov, alebo u tety, alebo na poli 😀

sunny15
7. mar 2012

a kupila som v lekarni inac od secret women test pohlavia za 30eur...takze zajtra rano zistime co to bude 😀 😀

soniatko
7. mar 2012

@stipec26 Existuju, nasi taku maju. A donedavna sme mali aj my, ale nestihali sme na nu chodit kvoli praci, tak sme ju prenechali nasim. Je uzasne jest ringloty priamo zo stromu, este teple zo slnka a sladucke, a to nehovorim o slivkach, malinach a cerniciach. Do minuleho roka mali aj dve uzasne marhulky, ale po dedkovej smrti obe naraz posli. Tatinovi ich daroval prave dedko. 😢 Len skoda, ze nasi nemaju ceresnu. Ja uz mam niekolko dni hroznuuu chut na zavarane ceresne. Neviete nahodou, ci ich dostat kupit v obchode?

soniatko
7. mar 2012

@sissmiss ze kukurica....hned by som si dala varenu alebo pecenu na grile a s maslom....mnam. 😉

sissmiss
7. mar 2012

@sunny15 uff...a to s tou placentou si aj nejako citila? dokedy mate zakazany sex? To sa da odkedy vidiet na utz ze je placenta nizko? ufff

vladka1828
7. mar 2012

@soniatko ach jáj baby, už prestatne, lebo tu slintám za PC 😀 😀 a zákazníci by si to mohli zle vysvetliť 😀 😀 😀 ....o kukurici snívam už od konca januára, ale do leta je strááášne daleko ☹ tak neviem ako to vydržím.... 😠

stipec26
7. mar 2012

@marcelatje 😀 😀 😀 😀 jaaaaaj 🙂 neklikla si si na nete? aj babatko je na krabicke ;) je to nieco ako calciova mast, ale funguje 🙂 tak pekne nech si muzicek natrenuje a ponatiera ti / ta 🙂 🙂 😀 😀 😎

@sunny15 som akurat silno prevelmi silno surfovala cez vikend ohladne tychto testov a pisali tam maminy, ktorym sa netrafili.... teda testy na zaklade mocu... takze ked budete vediet vysledok, tak pre istotu s 50% rezervou 🙂 🙂

a viete co kocky - ja som dnes zabudla ist na to vysetrenie pohlavia - k tomu parnerovi Genetonu ...tak asi nam to nie je sudene vediet...

olivka84
7. mar 2012

@soniatko taka kukurica boze tu by som si tiez dala. to ani nezaspim dneska jak budem mysliet na jedlo. a do leta je fakt daleko. 😢

sissmiss
7. mar 2012

babenky, ale v kauflande predavaju normalnu klaskovu mrazenu...alebo to bolo v tescu? ...no ale da sa kupit a aj ked to neni presne vonco ako priamo odtrhnuta, aj tak je mnaaaam

marcelatje
7. mar 2012

@stipec26 jasne že som neklikla, som povedala že mi to štipec26 odporučila nech ide kúpiť a on sa vrátil, že čo som ho to poslala kúpiť že tam kukal jak puk 😀 😀 😀

vladka1828
7. mar 2012

@sissmiss u nás majú väčšinou tie lahodkove kukurice - tú ja veľmi nemusím......najradšej mám krmnú, čo ju pre zvieratká pestujú 😀 😀 .....ale keď príde najväčšia bieda, tak zbehnem aj pre tú lahôdkovú 😉 ......inak teraz by som si dala aj kyslú kapustu mňaaam 😀 asi sa zastavím v pivnici a vylovím niečo zo suda 😀

lusinda1989
7. mar 2012

ja som mala dnes taku chut na pecenovy syr ze som obehala polku mesta aby som ho zohnala a bola som uuuspesna tak som si posmakovala ako dlho nie.... mnaaaam... a aj hrozienko som si kupila 🙂

paula80
7. mar 2012

@lusinda1989 joj,no pečeňový syr ide aj mne stále na chuť, ale mala som ho rada aj predtým,zatiaľ za tehu som si ho dala 2x,pečeň by sa vraj moc nemala a tieto paštékové veci tiež,ale čo už,keď tak dobre chutí,nie? 😉 😀

paula80
7. mar 2012

Inak baby všetko,čo píšete by som si hneď dala a najviac melóny,zbožňujem aj žltý aj červený,no všetky, vždy v lete na nich fičím,no neviem sa dočkať,keď už budú a ja som si prezmenu dnes kúpila v tescu hrušky pre zmenu chuti a boli aj v akcoške/takže super/inak hrozno som jedla 3 dni v kuse,lebo som ho moc kúpila,teraz mi vobec nejde na chuť 😒

lusinda1989
7. mar 2012

@paula80 no sak to a podla mna tehotenskym chutiam sa moc neda zabranit 🙂 ale tak moja dokina mi poveala ze si mozem dopriat vsetko na co mam chut 🙂 tak si davam 🙂

daniela02
7. mar 2012

Juj dievcata,ja som sa tak potesila dnes,vo firme nam zaviedli benefit children a budu nam zrejme preplacat vybavicku a kedze mne tam robi aj manzel budeme to mat dvakrat,to je take plus,ze az,tesim sa :D

montinka
7. mar 2012

no baby tak ja som si dne kupila dva polarkove snehy.🙂 jeden je uz zjedeny. mnam taku chut som mala na zmrzku hrozneeeee.🙂