icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
7. mar 2012

@daniela02 inak to mas super robotku.🙂

veverka84
7. mar 2012

ja mam kukuricu na mrazaku taku domacu zo zahrady a ako pise vladka taku tu krmnu tu lahodkovu ani ja nemusim je mi moc sladka blee.
baby my sme dnes boli na tom zapise a za manzelom prisiel riaditel nevedel moj mm ze to je jeho nejaky znamy ci kto a ten hned ze a druhe to kedy cakate 😀 😀 😀 😀 a moja mamka sa ma doma pyta a ze ako vedel ze si tehotna a mm ze sak sa pozrite jak by mohol nevedet 😀 😀 veru ma pravdu bez bundy je to u mna uz neukrytelneeee 😀

veverka84
7. mar 2012

@daniela02 keby viaceri zamestnavatelia boli taki...mnohym by velmi pomohli aj keby len nejake eura navyse dali...to mate inak dobre ze dvojnasobne hned moj muz je nieco ako szco tak jedine ze by som mu ja dala benefit ze mi moze dat nejake navyse na vybavicku 😀

zahadka
7. mar 2012

ked uz pisete, co ste nakupili, tak aj ja sa pridam, ja som si kupila ananas 🙂

veverka84
7. mar 2012

@zahadka ten som mala vcera fajnovyyyyyyy bol a hrozno ale kilo predvcerom 😀

lulu1112
7. mar 2012

Ahojte dievcataaaa, tak dnes som bola po mesiaci v poradni, krv uspesne odobrata, UTZ s manzelikom sme si vychutnali, male spinkalo a potom sa aj pretacalo, no slzicky mi tiekli od dojatia a radosti 😅 Potom som sa pytala doktorky, ci vidi uz aj pohlavie, tak mi na to, ze ona si uz mysli a ja sa jej pytam, co si mysli a ona mi povedala, ze asi to bude babulkaaaaaa 😀 Ze jej tam vidi ciarocku, ale ze to este neni na 100%. Ale aj ja som mala ten pocit, od zaciatku, ze asi bude baba, je to aj moje vysnivane, tak som si ista, jupiiiii 😀 No dnes som cely den ako v tranze, akurat ze ma hlava boli, neviem z coho, vrrrr ☹ A to mam za necele dva tyzdne statnice a dnes som ani nezatala s ucenim a nejako to mam aj v pazi, nechce sa mi a neviem sa sustredit, ach jaj, bude to tazke 😒

jenny6
7. mar 2012

Čo sa stane, keď skombinujte pol kila hrozna a pol litra acidka? Bude vás bolieť brucho. Ach tá moja pažravosť 😀

petraas
7. mar 2012

ahojte baby, vidim ze tu rozoberate aj psov...
@sissmiss my byvame v byta a mala som psika kokra...ked som zostala tehu tak vsetci naokolo do mna hucali ze nech ho dam prec ze to nebudem zvladat psa aj dieta, a ze moze mu ublizit a budu vsadfe chlpy a podobne....no ja som ich mudrovanie vnimala tak ze jednym uchom dnu a druhym von...neviem z akeho doodu by som ho mala dat prec...bol sice ziarlivy lebo to bol moj milacik a ked som sa spoznala s mm tak to bolo nieco hrozne...pes ziarlivec prvej triedy ale nebala som sa toho...ked sme prisli z porodnice tak som malu polozila vo vajicku na zem a nechala som havina nech ju nucha kolko chce a som mu hovorila ze to je nase babatko ze mu nesmie nic spravit a pohodicka..nejako si malu nevsimal ako rastla...obcas len prisiel a onuchal ci olizal ale inak nic.. akurat co bolo tak sme mu zakazali chodit do detskej izby z toho dovodu ze ked sa zacne mala valat a plazit po zemi aby nebola sami chlp...takze behal po celom byte len nie v detskej...tam sme mu dovolili len velmi malo...ale chudak velmi sa toho nedockal ako sa mala plazila...museli sme ho dat utratit lebo sa nam zblaznil z pyrotechniky a nebolo mu pomoci...velmi sa toho bal a silvester to boli jeho muky na silu sme ho museli tahat von a ked s nim bol mm vonku tak po havinovi niekto 3x hodil pyrotechnku a on sa nam z toho chudak zblaznil....
tearz mame 9 mesacnu civavu...zasa vsetci ze co civavu ze to su zly agresivny havini ze sa to nehodi k dietatu...a ja ze co civavy a zle? veru nasa je uplne v pohode...ono to velmi zalezi na majitelovi ako si ju vychova...nasa nikdy nikomu neublizila a viem ze ani neublizi aj na inych psov je uplne hodna...prave ze skoro vsetci havini po nej utocia nez ona po nich...som si hovorila ze sa tesim ked bude malinke babatko a malinka civavka ze budu pekne vedla seba spinkat lebo ona sa rada tuli ale bohuzial asi sa babatka nedozije...ma sice len 9 mesiacov ale akosi prestala papat, dost zchudla a zacala jej vypadavat srst tak sme s nou isli k veterinarke a ta po 2 dnovych vysetreniach nam oznamila ze nasa Lilly ma leukemiu...no ja som z too teraz velmi smutna a stale placem lebo ja ju mam ako za druhe dieta:((((

jerryjanka
7. mar 2012

na temu pes by som aj ja vedela hovoriť, mali sme psa - bohužial 8 dni predtym ako sa mi narodila dcerka sme ho museli dať utratiť, mal rakovinu, asi mi bolo malo ale ked mala Janka 8 mesiacov kupili sme si psa 😀 to som nevedela že budeme onedlho čakať druhe, no ale neobavam sa, aj prostrednictvom zvierat sa buduje imunita. A čo že bude mať na svetri chlp. niekomu to pride nechutné - mne nie, myslim aj že deti čo vyrastajú so zvieratami sú viacej také empatické citlivé voči zvieratkám, a da sa tak prostredníctvom psa budovať aj akási zodpovednosť. samozrejme nie pri novorodencovi alebo batoľati ale neskôr 🙂

lulu1112
7. mar 2012

Aj my mame dvoch havinkov doma, dve yorkshirky, su zlate, poslusne, akurat mam problem v tom, ze spavaju s nami na posteli, a budem mat problem ich to odnaucit. Myslim ze sa to ani nebude dat, asi ich budem musiet castejsie kupat a menit periny, ked bude babatko 😖 No uvidime, snad sa to nejak vyriesi.

katka_77
8. mar 2012

Jooj kocky. Tak ja teraz ležim v posteli a na prázdno slintat. 🙂 Ja som uz celé desaťročie nemala poriadne májove ceresne a uz cely mesiac opäť na ne myslím. Aká je šanca, že by boli koncom aprila. 😉 To by som si ich asi musela sama ozarovat, že. 😀
Tak ja budem aspon ficat na melonoch a ananasoch a @stipec26 pomelach. 😉
A ešte kocky čo máte psikov a bojíte sa chlpov.. My sme mali psa pred tým než sa narodili baby a som vysavala 2 krát denne plus ešte som kúpila aj špeciálnu jemnu kefku na vysavac a vysavala aj jeho. 🙂 A samozrejme som vsetko umyvala a dezinfikovala. Ale nedala by som na neho dopustiť a na to že to bol boxer tak bol s nimi vždy nezny, nikdy ich ani len nezhodil ked sa s ním hrali. A najlepšie bolo ked mladsia dcérka začala lozit a išli jej zuby a ja som ju našla v jeho posteli ako na ňom leží a žuje mu ucho. Vtedy mi došlo, že to s tou cistotnostou vážne asi prehanam. 🙂

veverka84
8. mar 2012

@katka_77 no ze v aprili???myslim ze sanca mizernaa 😀 😀 😀 😀 u mojej babky na zahrade mame tie velikanske srdcovky krvave mnam min rok som sa nevedela dojest aj s mojou malou 🙂

olivka84
8. mar 2012

ahojte pekne ranko vsetkym dnes som si privstala uz od 4 nemozem spat ta vcerajsia zmrzka uz dala o sebe vediet boli ma strasne hrdlo a zacinam kaslat. dufam ze existuje nejaky sirup na kasel co mozem brat aj v tehotenstve lebo to kaslanie nerobi dobre ani mne ani malemu. skoda ze ani cajik nemozem je mi s neho total zle este ho vyskusam bez mediku a citronu a uvidim ci sa mi nebude zaludok burit inak neviem

daniela02
8. mar 2012

@montinka ano to je pravda, som z toho nadsena, ze sa nieco take vymyslelo, lebo len na nasom oddeleni je riadny baby boom

daniela02
8. mar 2012

@veverka84 my sme zahranicna firma, vies to vidno najma na tom ak sa chovaju k zamestnancom a je na 2500, a oni si to vsetko daju predsa len do odpisov a nakladov, cize pre nich je to tak trosku plus, nemusia si blozky zhnata sami, donesu ich zamestnanci, ale aj tak klobuk dole, naozaj mame vyhod vela a su dobre

daniela02
8. mar 2012

@olivka84 ja som sa vcera vecer odhovorila od dalsieho nanuku pre istotu 🙂

daniela02
8. mar 2012

Ale inac zelam vsetkym dobre rano, som rada ze som doma, odychujem a riadim 🙂 A v aprili sa chystame dat si dorobit este cosi do bytu tak sa tesim, uz planujem co vsetko poriesiime, nakolko vdaka tej vyhode co som pisala sme usetrili peniazky trosku

veverka84
8. mar 2012

@daniela02 to je super v kazdom pripade...my sme robili min rok nejake zmeny takze teraz mame pokoj.rozmyslam ak o budeme spavat-deti maju spolocnu izbu velku, my mame spalnu malu a nezmestim tam postielku,kedze manzel po druhom dietati povedal ze tretie nebude isli sme s velkej spalne do malej a teraz je to problem.potom nam zostava jedna izba kde zehlim ale kto do nej pojde?maly nechce sam spat ale na druhej strane zacne chodit do skoly a potrebuje sa vyspat.muz hovoril ze ony dvaja budu v spalni spat a my 3 baby v tej velkej izbe.co by sa dalo ale na druhej strane zahatat peknu detsku postielkou...zase ja a babo do tej zehliacej mi pride take odveci aj keby sa zariadi taka separacia...
baby ako to mam riesit?rozmyslala som este nad takou malou koliskou ta by sa zmestila len mi je luto vyhodit prachy za to a je to na pol roka...

sissmiss
8. mar 2012

@veverka84 dobre ranko
Ja som tiez vcera pozerala postielky take uzsie lebo moc miesta v spalni nie je...detska je velka, ale prehadzovat to nebudeme...aspon rok chcem mat pokoj zo stahovanim, lebo sa poslednych 5 rokov stahujem kazdy rok 😕 bud firmu, alebo seba, alebo aj aj a uz mi to lezie krkom. Ak dame postielku vedla manzelskej tak sa nedostanem ku skrini co mam vedla postele...Ale fakt na tie prve mesiace je ta postielka prilis velka pre babato a hlavne bude spavat so mnou v posteli...juuuj, tiez neviem
6.stahovani od 2007 som naratala...uff

michaela2586
8. mar 2012

@lulu1112
ahoj ty si bola v 12 tt a uz ti povedala aj pohlavie?

veverka84
8. mar 2012

@sissmiss no ved presne aj my ak dam postielku nedostanem sa ku skrini, alebo sa nedostanem von zo spalne ked ju dam ku dveram...cize neviem ako to riesit...pacia sa mi tie kolisky delta neviem ci poznas...

katka_77
8. mar 2012

@veverka84 moja provokujes?? 😀 😀 Tak mi ich potom prosím ťa odfot. 😉

katka_77
8. mar 2012

Inak aby som nezabudla: Všetkým žienkam všetko najlepšie k MDŽ !!

monhla
8. mar 2012

Ahojte. Tak včera sme boli na sone a ultrazvuku i 3D a všetko vyzerá byť v poriadku. 🙂
Pánu doktorovi si pripomínala, aby sa nepreriekol ohľadom pohlavia a on sa zasmial, že to presne ani nevie povedať, že v tomto čase je to len také tipovanie 🙂 /a to mal sono, ultrazvuk i 3D !!!!! - tak neviem ako to určujú ostatní lekári 😎 /

P:S. Všetko naj k našemu sviatku - prípitok si síce tento rok odpustíme ale oslavovať môžeme.

veverka84
8. mar 2012

@katka_77 poslem ti potom len ake by dosli 😀 😀 😀 dnes si uvarim asi tu kukuricku mnamky mnam...

sandy3911
8. mar 2012

@iva98 no nepila som na začiatku, ale teraz už áno, tak jednu denne, to ti určite neuškodí ;)

sissmiss
8. mar 2012

@veverka84 nepoznam, ja som vcera vyberala kocik a popritom som kukla aj postielky, kolisky...no este to musime premysliet
Babenky chystate sa nosit v satke? Ktoru znacku, druh, kupujete ako prvu? Ja chcem, ale mam len taku co sa neuvazuje, este po malom, len prehodi take akoby koleso a babato je v tom. Celkom dobre, ale malo poloh na nosenie to ma. Chcela by som taku co sa klasicky viaze

monhla
8. mar 2012

@sandy3911 Aj ja pijem kávu - 1 denne. Na tlak je vždy lepšia ako lieky

monhla
8. mar 2012

Baby normálne vám závidím tie chute. Ja trpím i pri varení a ladničku otváram len s veľkým sebazaprením 😝 .

sissmiss
8. mar 2012

@sandy3911, @iva98, @monhla ja si tiez uz obcas dam...minule som bola na treningu s muzom a novy clen klubu doniesol kavovar....kavicka sa pekne zomlela priamo tam v tom kavovare....taaak dobru kavu som este nepila...a to bezne robim tak, ze do deci zohriateho mlieka si dam malu lyzicku nescy...inak mne vodou zalievana nechuti...ale toto bolo take mnaaaaam, ze som si skoro dala dve...
Inak babenky, zachvilu sme v polovici 🙂