icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
15. mar 2012

@anicka245 kvoli listerii velmi nebezpecna bakteria jednu dobu bola aferka v lidl predavali taky syr v nemecku sa ludia aj otravili ak nie horsie.a pecienku si dam ale len trochu kvoli tomu vitaminu A ci aky to je tam.tot vse v inom sa neobmedzujem...

stipec26
15. mar 2012

ahojky.... tak mi dnes pani doktorka urobila radost, trosku mam pocit, ze mi odlahlo - vsetko mame v poriadku... mame 13+5, NT 1,6 a tep 168 😀 som jej povedala, ze to teda tipujem na dievcatko, tak sa zasmiala a povedla, ze to pozrieme na najblizsej poradni 2.4. 🙂

a teraz mi FB vyhodil novinku, tak sa mozno niekomu zapaci - ze odpruzene kolieska - holandsky kocik
http://www.easywalker.nl/sk-SK/product/id=2/jun...

veverka84
15. mar 2012

@stipec26 zeby sa to detom splnilo s tou sestrickou???🙂

zuzana_v1
15. mar 2012

mate nejaky dobry liek na ,,kuty"? Ja uz nemozem pomaly ani usta otvorit. 🤐

sissmiss
15. mar 2012

@ftinka už mám druhý krát jasno v inom ako predtým a už zase nie, lebo som zistila že existuje aj trojkolka v tom type, akurát majú na houby stránky, lebo keď zadám trojkolku že chcem, dá mi to obrázok na 4kolku alebo v lepšom prípade, má tá trojkolka dva rôzne druhy kolies...a to sa na žiadnej stránke nedá vybrať, len raz je to zobrazené tak a raz tak....a práve som sa rozhodla že skočíme možno kúpiť do rakúska....ale to ma len pochytilo zúfalstvo 😀 Ja som pri malom mala kočík vybratý a bol na predajni v meste a z pôrodnice sme šli rovno do obchodu a kúpili kočík. Ale je pravda že prvé dni som von nechodila, som sa ešte dávala dokopy 😉

sissmiss
15. mar 2012

@zuzana_v1 nooooo....najlepšie čo zaberá je maz z ucha...babský recept a funguje 100% ne. Aj keď lákavo to neznie 😅

marcelatje
15. mar 2012

@zuzana_v1 alebo skús vitamín B poradia ti aj v lekárni 🙂

lu17
15. mar 2012

@zuzana_v1 Ak neberies multivitamin pre tehu, tak si daj B komplex vitamin 🙂

lu17
15. mar 2012

@stipec26 Ale tym padom mas termin skor,ze ? 🙂

zubka5
15. mar 2012

@stipec26 Gratulujem k dobrým výsledkom.
Ako to je s tým pohlavím a pulzovou frekvenciou? Viem, že sa tu niekde niečo také písalo, ale uniklo mi to.

zubka5
15. mar 2012

@zuzana_v1 Dcéra máva veľké problémy a zaberá jej:
vitamín B forte + mastička od Dr. Mullera z čajovníkového oleja na kúty - nie je to tuhá tyčinka ale v malej tubičke gél - väčšinou to v lekárni nemajú ale nám to objednávajú. Alebo má teraz najnovšie od Avene - Cold Cream Lip balm - tuhú tyčinku (je trochu drahšia).

zubka5
15. mar 2012

@zuzana_v1 Aj u mňa je zatiaľ favoritom. Neviem presne tip - lebo sa mi páči aj ten s tou koženkou - myslím EXCLUSIV???,. Ktorý presne sa ti páči a kde ho máš vyhliadnutý? Ja u nás v Žiline za cca 350 eur aj so sedačkou a fusakom grátis.

hranolka22
15. mar 2012

@ftinka
ja som mala bugaboo použitý a budem z ebayu objednávať ak budem 😉
ale ako písala luly aj použitý bugaboo je stále super,to je tak kvalitný kočík,že sa oplatí aj používaný kúpiť 🙂

monhla
15. mar 2012

@ftinka Ja už doma 2 spiklencov mám a to manžel je lev a dcéra ani neviem. Ale "spiknutí" sú úplne dokonale ako to manžel predpoklasal už týždeň po tom, čo zistil, že bude tatom 🙂 🙂 🙂

monhla
15. mar 2012

Ku kočíkom. Ja si hlbokú časť nechám po dcérke, ale športovú ešte riešim. My sme používali kočík /2- kombináciu/ denne a športova časť vykazuje známky používania - jedenie, topánky a pod. Uvidím, keď tú časť vyperiem, či bude aspoň na nejaké prípady, ale zatial si prezerám golfáče- veď na leto sú vhodnejšie a ak bude behať ako sestrička /od 10. mesiaca/ tak športovú časť asij moc nevyužijem.

nmonika
15. mar 2012

babenky,nemate nejake tipy na predaj pozemku alebo domu v okoli Presova? Dnes sme zacali s obhliadkami,no vela ponuk niet ☹ Dakujem

petra6484
15. mar 2012

ahojte babeny no ja som si dala dneska jedalnicek obed pizza a vecera hamburger 😀 same zdravé veci ale aj to treba obcas no a uz dneska mi prisla ta sada baladachinu stej stranky co som tu uverejnovala www.Kociky.sk a je to uplne super matros cita bavlna a velmi pekne to aj vyzera doba dodania bola 24 hodin co bolo super dorucenie kurierom informovali ma o stave objednavke no co povedat velka spokojnost 🙂

montinka
15. mar 2012

@zuzana_v1 ahoj mne pomaha ten hojivy zazrak z oriflamu ak mas

montinka
15. mar 2012

@zubka5 jeeeej aj ty si zo Ziliny?🙂

zuzana_v1
15. mar 2012

@sissmiss to nemyslis vazne, ci??? 😀

@marcelatje
@lu17 B komplex si davam, ale vobec nezabera.
momentalne vyzeram ako smutny klaun, sa mi oba kutiky potiahli dodola ☹

@zubka5 ten exclusiv som zatial nepozerala, som len tak nahodou prechadzala cez Mar.nam. a zastavila som sa v Slniecku, tam mi ho ta pani ukazala a hned som vedela, ze ten chcem. A ked som kukala recenzie, tak na tieto Q12 boli povacsine pozitivne.

zuzana_v1
15. mar 2012

@montinka tak ten som teda neskusala 🙂

montinka
15. mar 2012

@zuzana_v1 tak skus ja ho davam na vsetko aj na zacinajuci herpes a je fakt super.🙂 aj deckam na bolacky.🙂

zuzana_v1
15. mar 2012

@montinka ved ja ho malej na bolacky tiez davam, ale na toto ma to veru nenapadlo 🙂 vdaka za radu, idem skusit

montinka
15. mar 2012

@zuzana_v1 drzim palce aby zabral.🙂

stipec26
15. mar 2012

@veverka84 no muzicek prave surfuje uz dievcenske mena 🙂 🙂 🙂 takze zajtra idem volat ohladne tych krvnych testov, novy termin, nech to mame uz istejsie ;)

@lu17 ano, ale to mi spominala uz aj na prvej poradni - podla PM mam 23.9 a podla merani z minula 16.9 (teraz mozno zas o 2-3 dni dopredu) ...ja som aj rada, aspon nebude problem so skolkou a skolou ;) ak bude mat 3 roky skor na zaciatku septembra ;)

stipec26
15. mar 2012

@zubka5 dakujem , nuz potesilo - viac ako som myslela 🙂 mpppp neviem na kolko je to pravda.... takze tiez to treba brat s rezervou... ale chlapci maju vraj nizsiu tepovu frekvenciu a dievcatka vyssiu.... (CH 120-140 a D 140-160)

lulu1112
15. mar 2012

@lusinda1989 ty mas ake malunkate babatko, ja som mala PM 16.12. a termin mi vychadzal na 23.9. a podla posledneho utz mi ho posunula o den dopredu, takze na 22.9. No ale aj tak sa toho netreba drzat, je to aj tak len priblizne 🙂 Na dalsie vysetrenie idem 28. 3. ale pocitam ze iba krv a moc, utz uz asi nebude, skoda, najradsej by som sa na babenko pozerala nonstop 😀

sissmiss
15. mar 2012

@zuzana_v1 ale aaaano 😀 To tu fakt nikto nepocul? 😀 Funguje to, a je to pomerne takeeee...no, znie to pekne hnusne, ale zabera to okamzite. Mne jedine co posobi liecivo na pery je aloe tycinka od foreveru ale toto je fakt prva pomoc. Ale bud si jedla oblatky alebo nieco co ti kutiky mechanicky poskodilo alebo ti chyba nejaky vitamin, ako pvry v rade Bcko, ale mne sa zda ze aj zinok a zelezo su dalsie v poradi. Skus hodit do googlu. Lebosu aj formy ktore nesuvisia s vitaminmi ale su prenosne a tam je to tusim... akeho povodu...hmmm...stale mi beha po rozume candida...ale to asi nie. Som uz na mobile, tu moc nenaguuglim, skus pohladat nejake info.

andrea_stella
15. mar 2012

ahojte, tak dnes som videla nasho drobca v brusku, pohlavie sme sa nedozvedeli, lebo pan doktor si nedovolil povedat, nebol si isty, no ked nam drobca otocil ritkou a nozickami tak sme tam nevideli vobec gulky, no som povedala dokymu, ze si myslim, ze to bude dalsi chalan a on, ze nemam verit na ziadne babske povery,ale ze jedine co mu vychadza na cca 85percent je, ze ked s odlisne tehotenstva tak su aj vzdy rozdielne pohlavia, takze este stale to moze byt baba aj napriek mojim pocitom 🙂

andrea_stella
15. mar 2012

@stipec26 no treba to brat s rezervou, som sa pytala ujovej frajerky ta ide pomaly rodit a cakaju chlapca a tiez mal maly takto na zaciatku tep 168 a cim je vacsi tak sa mu tep znizuje 😉