icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ftinka
19. mar 2012

cafte, tak ja vas znova idem docitat za poslednych par dni... ste tu toho teda popisali jedna radost 🙂 my sme na vikend cestovali ku znamym a vsade sme radostne oznamovali, ze cakame miminko. vsetci sa tesili, jedna navsteva za druhou a ked sme vcera v noci docestovali, tak som ledva zaspala od bolesti. zacali sa mi velmi stupnovat bolesti vlavo v podbrusku. min. tyzden mi dal dr. magnezium, no nejako to nezabera. myslite, ze som iba unavena alebo to moze byt nieco ine? na nete som si nasla kopu clankov, ze to je normalne, len treba vzdy informovat lekara.... a nastastie mi mizne uz moj 3. herpes, tak sa na mna da pozerat. to je tiez v tehu nebezpecne, ci?

sissmiss
19. mar 2012

Ja som včera objednala tú bejbyšatku a aj mini topánočky 🙂
Večer sme boli v divadle a známi ništ, len jedna pani si všimla že som tehu, ostatné na mňa pozerali pozerali ale ani slovo...som sa cítila aj trošku trápne

anjelik007
19. mar 2012

inak keď sa bavíte o váhe, dnes bolo v ženskom magazíne cviky pre tehotné, takže ďalšie cviky do zbierky, aby som sa moc nezaguľatila kde nemám 🙂

monhla
19. mar 2012

@sissmiss Akú máš babyšatku?

sissmiss
19. mar 2012

@ftinka herpes je nebezpecny len vtedy ak sa nim v tehotenstve nakazis prvy krat, to je uz passe. Ale ak uz mas virus v sebe pred tehotenstvom a vyhodi sa ti, tak ok. Tie bolesti mas stale, aj vtedy ked mas kludovy rezim? Minule som sa ta pytala na sportovanie, neviem ci si mi odpisala, lebo si pisala nieco ze behavas...ale nepostrehla som ako si to myslela ci sportujes a behas, alebo ako synonymum nahanam sa=beham hore dole 🙂

monhla
19. mar 2012

@anjelik007 Keby som tak mala čas cvičiť ☹ Ale myslím, že pri mallej asi nezleniviem - najlepší osobný tréner je takmer 2-ročné dieťa, čo by zničilo i zajačika Durasel 😀

sissmiss
19. mar 2012

@monhla liliputy kvetovanu 😎 😎 😎 strasne sa tesim ze chalana budem nosit v cervenej kvetovanej. Pride mi to pomerne zbesile, ale to sa celkom ku mne hodi 🙂

marcelatje
19. mar 2012

@sissmiss ja som dnes bola v škole a musela som tam niečo riešiť s prednášajúcou tak som bole pekne vpredu všetkým na očiach a tiež len kukali, ale po prednáške sa dve spolužiačky odvážili spýtať či som tehotná 😀 😀 😀 že neboli si isté, tak sa radšej spýtali, takže asi tak 😀

sissmiss
19. mar 2012

@marcelatje ale ja mam brucho uplne jednoznacne 😀 !!!

monhla
19. mar 2012

@sissmiss Ja mám ring-slim červenú pásikavú /+ aj iné farby/ a vôbec som neriešila, či je vhodná pre chlapca, či dievča. Na to, že je relatívne tmavšia, mi prišla veselá. Aj manželovi svedčí 😀

monhla
19. mar 2012

@marcelatje To sa mne stať nemôže. kamoška rodí za 3 mesiace a všetci si myslia, že ja skôr 🙂

ftinka
19. mar 2012

@sissmiss no, tak virus ako herpes mam v sebe uz davno zabyvany, takze asi by to malo byt ok. to si ma ukludnila... a bolesti v kludnom rezime jasne, ze nemavam. iba ked sa viac namaham. teraz ako vas spatne citam, i ty si pisala, ze popratas, navaris a si grogy.. ja to mam podobne, ale pridu i tie bolesti. behanim som samozrejme myslela rychlu chodzu, najma v praci a k tomu stresy... to mi nepomaha... tak potom asi nasadit klud a menej pohybu, ze? kontrolu mam az 12.4., tak dovtedy tu budem trpiet co a ako...

marcelatje
19. mar 2012

@sissmiss no veď aj ja, len si asi mysleli že som len do brucha pribrala 😀 😀 😀 ale mám pocit, že niektorým je trápne sa na to spýtať, veď čo ak by si odpovedala že nie, to by bolo dobré faux pas 😀 😀 😀 ja som napríklad bola na stretávke a spolužiak chcel v rámci konverzácie prejaviť záujem tak sa spýtal jednej spolužiačky že kedy porodí a ona chúďa už skoro pol roka po pôrode 😀 😀 😀 😀

anjelik007
19. mar 2012

@monhla no ja mám tiež 2ročné šidlo, ale chutí mi papať, tak čas si musím nájsť, už nechcem byť taká strašnáááááááááááá bacuľka ako pri prvom 😉

dulkagabulka
19. mar 2012

dulkagabulka Dňa 26.3.2012 bude na STV2 odvysielaná relácia Medicina, ktorej témou budú Moderné metódy pôrodov. Hosťami relácie budú prednosta nemocnice na Kramároch, Doc. MUDr. Igor Rusňák CSc. a riaditeľ sanatória Koch MUDr. Vladimír Cupaník, PhD.. Členky OZ Ženské kruhy pripravili pár diváckych otázok, ktoré zaslali redakcii STV a ktoré si môžete prečítať v príspevku . Nevieme či otázky budú aj hosťom relácie položené. Ak vás otázky zaujali a chcete vidieť odpovete, pozrite si reláciu v pondelok dňa 26.3.2012 na stanici STV2

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv......

sissmiss
19. mar 2012

@marcelatje mne sa tak raz uctovnicka ktora nezvyklakecat osobne ale toto si neodpustila ze jeeeeej, maly bude mat surodenca 😀 😀 😀 😀 a ja som na nu zazrela ze nie, nebude. Cela cervena bola....to ano, to je pomerne trapne 😀 aj ked vcera ma to potesilo, vravim muzovi, ze konecne nie som tucna ale tehotna...ale ostatni boli taktni 🙂

@ftinka ta kto ano, ak sa nahanas, tak z podbruska do noh to zvykne vtedy vystrelovat, no musis sa viac setrit. Ja malokedy spravim viac ako je najnutnejsie...aj to sa mi casto nechce...lebo krize sa hned ozvu a to potom lezim, takze radsej po troche ako naraz...je to predsa len ine telo ako predtym 🙂
A tie herpesy bud v klude, ja som bola vydesena trosku aj ked tu zakladnu info som mala ale uz z daaaavna, tak som pobehala net a vsetko a naozaj je to tak, ze v pripade ze ten virus tam uz bol predtym, nic nehrozi...horsi je pasovy opar, ale to je iny virus

danjelca
19. mar 2012

Dievčatá na velkosti bruška zdravie nezáleží🙂))Vyššie ženy mávaju bruško neskôr ako nižšie napríklad.

jenny6
19. mar 2012

No ja som sa dnes pekne vybláznila na nákupoch, už som mala deficit 😀 A dnešný najlepší úlovok elastické tehu rifle z H&M, v ktorých vyzerám chudšie než v tých mojich klasických- tak to ma potešilo 😵 Len moc do nich okrem brucha priberať nemôžem, tak uvidíme ako dlho mi vydržia 😉

ktore
19. mar 2012

ahojte.ja som bola dnes na poradni a aj z dcerkou u doktorky.doma bude cely tyzden tak neviem ako to bude z ucenim.je to ine ked sa uci sama doma a ked pocuje v skole ucitelku.nase babetko rastie pekne.ma 6,2 cm.zatial aj krvne tesy boli ok.o dva tyzdne idem znova a potom pojdem na amnio.

sissmiss
19. mar 2012

@monhla ja uz sa vidim: riflove minikratasky, biele tielko a cervena kvetovana babysatka, taky cigansky vzor 😀 ale neviem ako to chcem dosiahnut, ked porodim niekedy koncom augusta, aj keby bol september horuci, budem mat na sebe viac tuku nez teraz a uz teraz sa do tych kratasov nezmestim, snivaj dalej 😝

sissmiss
19. mar 2012

@jenny6 kde v H&Mku si bola? Ja sa na ne chystam ale cez vikend mam zlavu v auparku....tak tam chcem pozriet ale neviem ci su tam tehu. Na tie co v nich budem vyzerat stihlejsie mam zalusk 😀

ftinka
19. mar 2012

@sissmiss tak sa uz asi fakt zacnem viac setrit, ja si to akosi stale neuvedomujem, ze uz to nie je to co predtym... s tym pasovym herpesom som i ja citala, ze je nebezpecny. tak dufam, ze toto je znova vysledok nejakej hormonalnej zmeny...
inak, i ja som uz viac menej rozhodnuta pre tu satku. ale ja mam termin az koncom septembra a ked to vyjde az na oktober, tak si nie som ista, ci tu satku vyuzijem na jesen, v zime.... keby to bolo v lete, tak nevaham...

nmonika
19. mar 2012

@anjelik007 idem skusit ci je tov archive

monhla
19. mar 2012

@danjelca Ja mám 177 cm a bručko od 8.tt /čo teda mysleli tým vyššie ženy - niečo nad 2m 😀 /

ftinka
19. mar 2012

@sissmiss tie rifle v H&M su uzasne. urcite si ich neskor kupim, dokonca i moje valcekove nohy zostihluju 😀 ja vsak do nich zatial nemam brusko. i tie sportove co som si kupila za 19 e su mi volne okolo bruska, tak si na to davam elasticke tielko, nech to drzi 😀

sissmiss
19. mar 2012

Ja som teraz u nasich objavila moje stare rifle co som nosila ked sa maly uz narodil...a schudla som, tak mi boli uz velke, este ze som ich nezahodila, neviem co ich zachranilo...ale uz som ich dlhsie hladala...a nasla, su mi dobre, su bedrove takze brusko nestahuju a su velmi elasticke a tenucka riflovina, tak sa prisposobia...akurat ze ma nezostihluju, ale trosku rozsiruju...co ja nema rada, kedze zadok a stehna potrebujem prave naopak, co najviac zmensit...tak ako ste pisali o tych zostihlujucich...no paf som z toho 😀

jenny6
19. mar 2012

@sissmiss Hk-ko v Košiciach v Optime, no myslím že rovnaký tovar budú mať aj v ostatných 🙂

veverka84
19. mar 2012

hehe musim aj ja zabehnut do HM ked tam maju superzostihlujjuce rifle to sa bude hodit 😀 😀 😀

danjelca
19. mar 2012

@monhla od 2-2,50 :DD

monhla
19. mar 2012

@danjelca No tak tento výškový limit nespĺňam 😀 😀 😀 .