icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

olivka84
27. mar 2012

ahojte tak uz som si volala na vysledky tripple testov a vsetko je ok tak som rada,

daniela02
27. mar 2012

@tanicka1976 vysledky budem mat do 24 hodin, preto idem do tej bratislavy, idem do strediska novapharm

monhla
27. mar 2012

@ftinka To je ten čínsky kalendár? Mne to spätne vychádza pri malej dievčatko a teraz chlapec - no uvidíme, mne je to tak jedno, len nech je bábko zdravé /ale kvôli svokrovi je to moje želanie nie 50 na 50. ale 51% chlapec a 49% dievča 😀 - veď už má 4 vnučky a žiadneho vnuka/

veverka84
27. mar 2012

@zuzzy12 ja som rodila u abutaimu spokojnost velmi velka celkovo nemocnica super myslim sestricky aj lekari,s TO neporovnatelne 🙂 ako velke mas prve?

zuzzy12
27. mar 2012

@veverka84 Ahoj,čitam že ideš na 4D do Hlohovca.Ja sa chcem dať objednať do Banoviec tak ako pri prvom tehu.Prečo ideš do Hlohovca-tam je to lepšie?

daniela02
27. mar 2012

@olivka84 to je super oli 🙂

zuzzy12
27. mar 2012

@veverka84 Mam syna 2.aprila bude mať 2 roky-takže chystame velku oslavu čo chvila 😀

olivka84
27. mar 2012

@daniela02 dakujem a dufam ze vam to dobre dopadne aj mojej svokre ked bola tehotna vysli zle tieto testy a na amniocenteze bolo vsetko ok

veverka84
27. mar 2012

@daniela02 tak uz nech mas po tom a samozrejme so super vysledkom.inak tam ti povedia aj pohlavie pri amnio potom ze?a fakt si urobila dobre tych 300 eur stoji za ten rychly vysledok lebo 3 tyzdne nervov musi byt nieco hrozne ☹ drz sa moja

luly13
27. mar 2012

@veverka84 komu chodis? Ja som mala silesa. S nim som bola velmi spokojna. Inak ja rozmyslam nad porodnicou v to. Mam celkom dobre referencie. Ci?

veverka84
27. mar 2012

@zuzzy12 ja som bola v novembri teda chvilu pred tebou 🙂 teraz budes asi znova cisarskym ci?

daniela02
27. mar 2012

@veverka84 ano povedia, to bude taka ceresnicka na torte vies, ze dobre vysledky a pohlavie budeme vediet, to bude to naj 🙂 Stoji to urcite za tych 300 eur, hlavne pristup toho doktora ma o tom presvedcil

monhla
27. mar 2012

@zuzzy12 My chystáme podobnú oslavu na koniec apríla. Potom môžeš poradiť pár vychytávok, ako to prežiť 😀

veverka84
27. mar 2012

@luly13 ja chodim dr.pospisilovej ja som spokojna velmi a na vsetky sona a vsetko co potrebujem k primarovi abutaimovi do PE predtym do TO.
co sa tyka porodnice v TO ja uz nikdy viac nespokojnost vo viacerych smeroch.ale niektore si chvalia co clovek to chut cize je to na tebe 🙂

lu17
27. mar 2012

@lulu1112 Ta stranka je www.kociky.sk, je to super cena za komplet 🙂 A tu mas stranku na porovnanie, aby si videla ako to priblizne vyzera,lebo na tej sk je len odfoteny detail, kvalita je super, jedine co ti treba je este konstrukcia na baldachyn. Ja som tuto stranku na porovnanie az neskor nasla, a tie co tam ostali su pekne 🙂 http://www.tempo.info.pl/ofertahandl/?firma=Gluck

veverka84
27. mar 2012

@zuzzy12 ja som bola pri druhom v HC v TO robili ale bolo to hrozne co som sa bavila s babami takze to uplne odflakli.v banovciach chvalia takze kludne chod ja som len zvyknuta na ten HC aj viem kde to je a tak,takze iba preto 🙂

zuzzy12
27. mar 2012

@veverka84 Ked bude babo otočene hlavičkou dolu tak možem mať kludne prirodzeny porod aj by som ho chcela zažiť len pri prvom bol maly otočeny cely čas zdočkom kedže že pri chlapcoch to je nebezpečne rodiť zadočkom koli poškodeniu semennikov a vobec nechcela som rodiť babo zadočkom.Ale mala som cisarsky spinalkou tak som ho počula zaplakať ....

stipec26
27. mar 2012

ahojte - hlasim sa, kym vyrazime do ulic 🙂 ja som sa tuto noc vyspala ako do vody hodena... uz davno som tak tvrdo nespala... stale mam taky slaby spanok, stale sa budim, pozeram hodinky a dnes az 6.50 som registrovala prvy cas 🙂

@ftinka ano, mne povedali v Gynaex-e, ze im to zatial sedi (krv a tato tabulka) - aj mne to teraz sedi
@anicka245 tiez som pocula, ze je to naopak... aj mne sa snivalo s dievcatkom a bude to chlapec
@veverka84 @lulu1112 ja si nemozem pomoct, ale mne sa taketo nepacia
http://shop.babetkovo.sk/index.php/akcie/sety-v... .....ja mam rada klasicke hniezda - dookola rovnakej vysky... to co je za hlavou take vysoke - tak na co? ....ale teraz nebudem kupovat sady, lebo pri prvych dvoch som fakt do 2 rokov vyuzila len plachtu a vankusik s paplonom zacali pouzivat az teraz... pri malom som mala aj pol roka baldachyn, ale pri krpatej som to nejako uz zrusila...

luly13
27. mar 2012

@zuzzy12 ja mam prvo apriloveho dvojrocneho :D

veverka84
27. mar 2012

@stipec26 no na krasu predsa 😀 😀 😀 ale samozrejme kazdy mame iny vkus ja som zase neni za take obycajske 🙂

veverka84
27. mar 2012

@luly13 prvoaprilovy zartik 😀 😀 😀 aj ti verili ked sa narodil fakt dobry datum 🙂

petra6484
27. mar 2012

@sunny15 no ja by som povedala ze tam je skor nejaka tepna nemyslim si ze by bolo az tak srdiecko citit ale tak ja sa do toho tiez moc nevyznam

paula80
27. mar 2012

Ja som bola dnes na krvi na AFP a prestavte si,ešte doma pred odchodom som si všimla,že sestrička mi vypísala zlé t.t. v žiadanke.Vypísala mi to podľa úplne prvého uzv,ktorý mi dr. robil na úplnom začiatku tehu, ale ďalšie 2 razy mi to upravil, takže mi dal nový termín,ktorým sa riadi teraz aj on aj ja.Takže som dnes druhú sestričku,čo mi brala krv na to upozornila a tá mi to celé prepísala.Dala tam týždne presne podľa PM,aj podľa UZV,vraj vyhodnocujú oba.Takže keby niet mojej pozornosti,tak to mám úplne zle vypísané a výsledky by boli úplne skreslené.Takže som zvedavá,ako to nakoniec dopadne.Inak mi povedala,že ani tak nie sú rozhodujúce tieto výsledky AFP,ale skor následný ultrazvuk,takže ma trošku okľudnila.

ftinka
27. mar 2012

baby, tak ja som nakoniec odvcera na antibiotikach, nic mi totiz nezaberalo a uz sa mi po 5 dnoch pomaly zacina vracat hlas... tak asi vo stvrtok znova do prace ☹ najblizsie mame kontrolu az 12.4., takze budem dovtedy trpnut, ci je drobcek v poriadku a moju chorobu so mnou prekonal ...

conny001
27. mar 2012

@anicka245 tak isto 😀 ja mám termín 20. 22. september ale bruško už dáke mám 😀 len ma trošku štve že vela priberám lebo pri malej som nepribrala skoro nič prvé mesiace a teraz sa ledva do gatí napchám, ty si vela pribrala?... no a tie moje týždne keď som bola 5.3. na sone tak mi doktor písal že už som po 12. týždni ale o dva dni doktorka tvrdila že som len v polke dvanásteho čiže jej tam lieta nejaký týždeň tak dúfam že sa trafí do toho 16. na tie testy na genetické vady ☹

nmonika
27. mar 2012

Pozerali ste STV2 o 21:55,Medicina vcera vecer?

lu17
27. mar 2012

@paula80 Ono je to presne tak, ze termin sa ti zmeni kvoli usg a neberu ho do uvahy a potom vychadzaju zle vysledky. Pretoze podla pm malokedy vyjde, a praveze ten usg okolo 12 t. je napresnejsi na urcenie 🙂 Tak aspon vidime ako to naozaj je s tymi vysledkami. Dobre ze si upozornila 😀

lu17
27. mar 2012

@nmonika Bolo nieco zaujimave v tej debate?

nmonika
27. mar 2012

@lu17 tak ja som o cosi mudrejsia,aj ukazovali videa z porodnej saly,som si zakrivala oci na chvilu az 🙂

zuzzy12
27. mar 2012

ahojte mamičky.ja tym genetickym testom vobec nerozumiem,a čim viac toho hladam na nete tym je to horšie.V prvom trimestri mi robili testy a Dr. povedal že su v poriadku ale mne to nejde do hlavy,ten parameter S-PAPP-A mam vysledok 1.50 IU/1.Myslite že to je ok?