September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@nmonika koxoooo!!! zabudla som.... a hlavne, ze som kamoske (co sa inak chysta tretie rodit doma hovorila, aby mi poslala mail, ked to vecer pojde) vrrr... uz ste to niektora nasla v archive???
@zuzzy12 jasne, chystam sa ... ale este casu - si pamatam, ze to bolo v case, ked sa uz babatko hybalo - teda citila som pohyby a aky kolotoc tam potom to babo malo ;) ten cukor ho totalne naspeedoval 🙂 🙂
tak na vlastnu zodpovednost
@stipec26 dobre videjko to si tu mala co dat, teraz sa odtialto neviem odlepit 😅
@andrea_stella Mňa tento test nestresuje - zato iné áno - mne len vadí, že keď konečne môžen jesť /skončí "hladovka" 1. trimestra/ tak zasa musím cca 3 hodiny /rátam aj cestu/ hladovať. A kedže aj sestrička bola minulôe prekvapená. že výsledky sú dobré, tak radšej idem - ak je raz nábeh, radšej to riešiť hneď. Ak je niekto zdravý ako repa, pre toho to môže byť zbytočné. Preto je to u môjho dokiho dobrovoľné - ponúknu a ty sa rozhodneš či áno alebo nie a zvyčajne polovica žienok ide a druhá odmietne. Tam sa z toho žiadne veda nerobí.
Ahojte 🙂 tak konecne prestahovani 🙂 uz mi treba povybalovat len par krabic, som necakala, ze to pojde tak rychlo. Ale uz radsej nikdy viac 🙂 A zajtra ma caka konecne poradna.Vsimla som si, ze ste sa tu bavili o vahe. Tak ja som uz pribrala 7kg a momentalne mam 58. No v mojom pripade ma to viac tesi ako hrozi, pretoze sa mi ta vaha rozdeluje spravodlivo na vsetky partie a uz nevyzeram ako anorekticka. No snad to ale takouto extremnou rychlostou nepojde az do porodu. Pri dcerke som mala max myslim 64 a z porodnice som si domov niesla uz len 49.
Tak idem sa ja pokusit docitat pomaly vase prispevky, snad to dokonca tyzdna stihnem 😉 Clovek by neveril, ze som tu nebola len 6 dni.
ahojte koceny ja som bola dneska u obvodacky pre papier na peniaze a dosla tam tiez jedna tehotna kocka prvorodicka a mala take velke brusko ze som sa jej musela spytat v kolkatom tt je a ona ze teraz som zacala 17 tt no ja som skoro odpadla bola chudunka a vyzerala ako 6 mesiaci 🙂 a ja mam furt take prtave bruseno
@monhla no ja som nevedela ci to je povinne, kedze nepoznam ako prebiehaju kontorly a vysetrenia tehotnych na SvK, cize sa citim tu ako prvorodicka 😀 😀 😀
nova kolekcia tehu mody
http://www.babymarket.sk/sk/1375-1-1/pre-mamick...
@andrea_stella Mňa na 1. poradni sestrička informovala, že môžem odmietnuť akékoľvek vyšetrenie.
baby mna prave prekvapilo ze pozerala som si temu porod v auguste a vacsina dievcat je tam v 20 tt a este neni vidiet pohlavie babatka, alebo sa to nedalo urcit no ako ja som s tym uz ratala ze buduci tyzden uz mi to dr oznami neexistuje aby mi to nezistil lebo sa nahnevam 😠
@olivka84 Ahoj, ja chodim aj tam aj tam, jeden termin mam 29.8. a druhy 1.9. 🙂 ja som bola na sono v 17 TT a Dr. nam ukazoval nieco ako vajka, takze u nas to vyzera na chalana🙂 ale na morfologckom by to mali potvrdit uz uplne presne🙂 ale niekedy sa babo nechce otocit a potom nie je sanca!
@nastasyk inak toto nechapem - teda babo sa nechce otocit - uz kolkokrat som hovorila pri oboch mojich detoch, ze co to?! preco napr. doktor nechce, aby sa maminka postavila alebo trosku zohla a opat neskusili sono? je to az take nerealne, ze by sa babatko trosku neposunulo, nepootocilo, ze to tak zavrhuju???
@olivka84 ja som pohlavie u oboch vedela az v 7. mesiaci, stale ukazovali len ritku
@olivka84 🙂 tak tak, treba mysliet pozivitne... ja som si to nechcela dat povedat pri tretom, ale nevydrzala som a dokonca som si to dala v 13tt zistit z krvi 🙂 🙂 🙂 by ma asi rachlo, cakat dalsie 3-4 mesiace a nevediet!
@monhla tak este ze tak, lebo keby si sa divala na monitor, tak to by si uz aj ty rozoznala... cize zaklad je nedivat sa 🙂 cize si sa dozvedela, co mate - az ked si porodila? a teraz ako? tiez sa chystas na prekvapenie?
@nmonika Ja som to ,zial, nepozerala cele. Rano vstavam o 4:30 do prace. Skoda. Ale videla som ten cisarsky a musela som odvratit hlavu. Bolo to podla mna dost drsne. 😒 A to pritom vydrzim, ved som videla aj pitvu 6- mesacneho plodu na vlastne oci, len teraz v tehotenstve mi taketo zabery akosi vadia. Ukazovali tam aj spontanny porod?
ja som akurat v archive pozerala ten program a ten cisarsky na prvy pohlad sa mi to zdalo hnusne ale ako im to islo od ruky a za chvilku bolo po vsetkom ziadne kricanie potrhane hradze ziadne klieste pekna cista praca ale pred tehotenstvom som bola presvadcena ze jedine cisarsky teraz by som sa uz bala len tak bez dovodu na neho ist. inak aani vo sne ma nenapadlo ze je maternica taka obrovska som pozerala ako debil kde to tam voslo
@olivka84 My sme zacali hladat asi pred 3 rokmi dom, ale nenasli sme podla nasich predstav. Potom sme si dali na nejaky cas pauzu a ked sme zistili, ze som tehu, zacala som hladat zasa. a asi pred 1 a 1/2 mesiacom som nasla byt cez realitku. Tento byt som nasla asi za tyzden a uz ked som ho videla, som povedala, ze ten byt bude nas. a uz vybavujeme uver. Vieme, ze nam ho schvalia, mame financnu poradkynu, ktora sa nam o vsetko stara, len to brzdia u nas v praci na mdzovom, este pred 2 tyzdnami som ich ziadala, aby mi poslali 2 papiere a doteraz ich nemam.
@olivka84 A neviem, ci si skusala hladat cez. www.topreality.sk - ja som ho nasla tam.

@suncana ahoj, som rada, ze si si dala foto, konecne mam prehlad kto si 🙂 😉 sranda, ze koho tu nestretnem 🙂