September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989
ja neviem tak obcas sa to strieda ze mam aj stavy euforie ale to je velmi zriedkave. dufam ze ked mi v utorok budu robit ultrazvuk tak aspom to zaberie. uz ked ani to nie ☹
@stipec26 ja uz ani nevarim a riady umyva priatel aby tam nebola kopa jak mrakodrap. 😖
Ahojte dievcataaaa, tak som bola dnes v poradni, klasika, krv, moc, a potom uzv konecne cez brusko. Videla som malinku, si tam spokojne odfukovala a hrabkala rucickou, juj to bol krasny pohlad, stale by som sa na nu pozerala 😵 Zatial je vsetko v poriadku, klop klop klop 🙂 Dalsi termin o mesiac a mam sa objednat na morfologicky uzv. Dala mi adresu ze Záporožská 12 v Petržalke, MUDr. Slezák alebo ako sa vola, no nedvihaju telefon a v odkazovaci diktovali internetovu stranku, ze si mam pozriet ordinacne hodiny, ale nejako mi tu stranku vobec nevyhlada, nechapem, neboli ste tam uz niekto na uzv? Neviete ako maju ordinacne hodiny? Mam tam ist v termine od 30.4. do 15.5. a ze treba sa co najskor objednat, bo tam mavaju naval 😨 Uz sa neviem dockat, ako uvidim malinku pod drobnohladom 😅 Ten morfologicky je nieco ako 3D? Alebo ako to vidiet?
@lulu1112 akurat jerryjanka pisala v sukromnej: je troška špecifický, tam to robia dosť dobrí odborníci na vývojové vady, viem že tam posielaju aj ak odmietneš amnio a maš zle vysledky tam neviem či je to zadara alebo sa aj tak platí. ja by som amnio brala ako poslednu možnosť až keby mi aj uzv ukazalo zle vysledky.
@stipec26 za ten morfologicky sa plati okolo 30 evry, tak som zvedava, co to bude zac. No uz som nasla ich stranku, baba v telefone suslala, namiesto F som pocula S ci ako, tak je to Femme s.r.o. ale meno too Dr. tam vobec nevidim, co mi napisali na vymenny list, divne...Aj ja by som amnio brala ako poslednu moznost, ale dufam, ze bude vsetko ok 🙂
@stipec26 a ked mám chuť aj na uhorky aj na sladké?? 😀 😀
@olivka84 tak hadam co coskoro prejde... teda mna uz preslo .... chvalabohu 🙂
@vladka1828 a sladke ako keksiky alebo pudingy alebo cokoladu - ake sladke? ;) musime si to rozobrat na drobne 😀 😀 😀
ahojte baby, pozerám, že už máte kopu vyšetrení za sebou......ja som bola včera na krv, tak dúfam, že bude všetko ok 🙂 .....inak všetky máte napísaný predbežný termín pôrodu v tehu. knižke? ja ho tam nemám a ani mi ho doktor nepovedal - vyrátala som si ho cez teh. kalkulačku...
@stipec26 aj keksy,čokolády, cukríky, sladké mlieka - všetko 😀 mne pred tehotenstvom sladké vobec nechutilo, tak sa ho teraz neviem dojesť 😀 😀 .....snáď najbližší utz odhalí jeho "identitu" 😀
baby dnes sa chystam konecne do tej nitry nakupit malemu a sebe nejake gate a tricka ja vobec nemam co na seba.a aeste nejake topanky by sa mi zisli lebo ja vsade len tenisky 😀 ide aj manzel dufam ze nebude vzdychat ze dlho a tak a predtym ideme po bazaroch potrebujem vacsie auto kedze do malej yarisky si 3 deticky nenapcham aj s kocikom.muz sa smeje ze autobus debo...
a zavazna infoska naskocil mi 17 tt 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@iva98 ja tiež nemám nejaké chute, len minule som kukala telku a tam jedli uhorky, tak som si naložila aj ja + som zbadala vo vedierku kyslú kapustu, tak som neodolala. A čokoláda, to je fantázia, ja zbožnujem tie veľké Milky s karamelom a orieškami - na posedenie zožerkám a ešte sa aj schovám,aby ma nik nevidel, nech sa nemusím deliť 😀 a čo mi najviac chutí, tak sú to poľské šumienkové cukríky, tie mi pomáhajú na kyselinu, večer ich doslova hlcem.
@vladka1828 Ahoj, mne do knizky napisal len ten, co som mala v tehotenskej kalkulacke. Potom ho uz nemenil, aj ked mi tvrdil, ze babatko ma o par dni menej...
@nastasyk so mnou sa vôbec o termíne pôrodu nebavil, len povedal, že veľkosť bábätka sedí s týždňom, v ktorom by som mala byť podľa PM........a je to v podstate jedno, stačí, že viem, že by sa malo narodiť v septembri 😀
no, ja tiez nemam nejake specialne chute. ani sladke mi moc neide na chut, jem ho skor zo zvyku 🙂 teraz kvoli chorobe som schudla 2 kg, ale od vcera uz papam viac, tak to pojde znova naspat. Ja mam skor chute na take detske jedla - kasicky, pudingy, kremiky, detske vyzivy... dam 1 lyzicku a chut ma prejde 😀
@vladka1828 ani mne nic nevravel o termine, iba ho tam rovno napisal... niekedy asi v 10 tt. A ked som to porovnavala s tehu kalkulackou, tak moj dr. to dal o den neskor... a vobec sa k tomu nevyjadruje. Skus sa spytat pri najblizsej kontrole, pretoze v tehu knizke by si to mala mat uvedene
ja som myslela ze ked budem tehotna nebudem vediet co zjest skor a teraz kysle nemozem ani citit slane mi chuti iba vecer a so sladkeho iba cokolada takze mam obmedzeny vyber.
@veverka84 moj drahý si šatku už včera uviazal, že ako v tom bude vyzerať. Takže tiež rozmýšľa že bude nosiť. Tešííím. Tie topánočky su také chutné a také mrňavé 🙂
@kali hľadám ti ten článok čo som spomínala ale nie a nie ho nájsť. Aj sama som už zvedavá na tú historičku, a chcem si to ešte raz prečítať
@veverka84 tak mi daj vediet pre ake ste sa rozhodli... tiez sme chceli nove auto - mensie pre muza po meste - chvalabohu, ze sme ho na vianoce nekupili... tak teraz si kupime este vacsie ako mam ja ;) hlavne nech ma vzadu tri samostatne sedaky, lebo inak tam nenatlacim 3 autosedacky.... a 7 miestne sa mi zda vela, to by potom muzicek fakt chcel este to 4. babatko.... a tvoj najstarsi ma uz iba podsedak alebo este autosedacku?
🙂 gratulujem k novemu tt - som myslela, ze si to ani nevsimnes 🙂 😀
@ftinka tak to máš pravdu, tam by to malo byť vpísané 🙂 inak minule som čítala, že treba nosiť tehu. preukaz stále so sebou, že hlavne v MHD sa nám to môže veľmi zísť, keď nám ešte nevidno brušká - neviem si predstaviť, že sa v buse postavím k nejakému 18 ročnému puberťákovi a vybalím naňho tehu. preukaz, aby ma pustil si sadnúť 😀 😀
@ftinka teraz si ma nalákala na detskú krupicu - mňaaaam.....asi si večer ukuchtím 😉
@vladka1828 no ja som ho nenosila prve tri mesiace a tiez ma zacali napominat i v praci kolegyne (lebo chceli vidiet fotky z utz), ale i dr. ze to musim nosit stale so sebou. nikdy nevies... mna skor napadlo, ze keby som odpadla niekde, ale nie ze by som to vytiahla v MHD, ze si chcem sadnut 😀
@sissmiss ja som uhorky mala tiez len ra a nic moc, nesadlo ;) ale pssssssst ;)
@vladka1828 no ked si toto o krupici povedala - ja som sa tak tesila, ako si ju budem v tehu robit a moja mama ked ma cakala tak ani nic ine nejedla.... a ja to teraz nemozem ani citit.... tak nie ze by som sa chcela mylit, ale to by mohlo byt dievcatko ;)
@ftinka tiež som myslela skôr na také prípady, že mi bude nevoľno, alebo sa mi nedajbože niečo iné prihodí.......ale vyťahovať ho v MHD mi príde trocha pritiahnuté za vlasy 😀 😀 tak ale aj to bolo jedno z odporúčaní prečo ho nosiť 😀 😀

@miriska333 jeej, tak mozno to fakt nesedi a predsa budeme mat dievcatko (tajne zelanie maminky 😉 )